גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS לשימוש בארץ עכשיו אני בקרוב יוכל להשיג GPS יותר זול אבל לא מהארץ השאלה שלי היא האם אפשר לקנות מבחוץ ואז לשים לו את התוכנה בעברית? כי בתאכלס זה לא ממש עוזר לי אם הוא מראה לי את המפות של הערים בארץ אבל הכל באנגלית...... אם כן אז מאיפה אני משיג את התוכנה בעברית? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי כולם. ברשותי מכשיר OnePlus 3 שנקנה לפני שנתיים וחצי בדיוק והיה סוס עבודה, עבד מעולה לשביעות רצוני המלאה. עד לפני שבוע - כאשר המסך הפך ל"שלג" (מצורפת תמונה להמחשה) ומאז הוא לא שמיש. מאחר שהמוכר במעבדת התיקונים אינו אובייקטיבי לחלוטין, רציתי לשאול לדעתכם. האם כדאי להשקיע בתיקון (ואגב - מה סדר גודל של עלות התיקון, להערכתם?) או לקנות טלפון חדש? אני מדבר על טלפונים ברמה טובה, סביבות ה-2000 ש"ח. אשמח לכל עצה חכמה אחרת, כמובן תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי שלום, אני פה כדי להיוועץ לגבי קניית סמרטפון חדש באזור של ה1500 ש''ח(100-300 ש''ח סטייה). לא מעניין אותי מותגים, אני לא "אוהד" של פירמה מסוימת. הדבר היחיד שאני רוצה זה Value for Money. אני לא מעוניין להזמין מחו''ל, אלא אם כן אני יכול לקבל אחריות על זה באחת החנויות בארץ(למיטב ידיעתי רק אפל מנהיגים את השיטה הזאת). הדגמים שעד עכשיו מצאתי שהם עונים לקריטריון הם להלן: LG3 Zenfone2 MX5 One+one -1 אני לא נעול על שום דבר..פשוט רוב הביקורת עמוסות בפרטים טכניים שאין לי אפילו חצי מושג מה הם אומרים... לכן אם זה לא יותר מידי לבקש אשמח לקבל Pros and Cons לגבי אותם סמרטפונים ואם למישהו אחר יש המלצה שמעבר לדגמים שפירטתי- אשמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ראיתי סקירה שלו בעיתון והוא נראה ממש טוב! גודל מסך 4.3 יותר גדול מה-M... אני אשמח אם תשלחו לינק לחנות שמוכרת אותו בארץ. הוא נראה פשוט כמתחרה רציני מאוד ל-A2. אם מישהו יודע מה לגבי כתוביות בעברית בשני המכשירים, אני אשמח. אני מתכוון למכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752 זה לא ה-Creative Zen Vision M הוא שונה ממנו סתכלו בלינק: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 בעיקרון התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל אם יש נגן ממש טוב אני מוכן להשקיע... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אתה קונה מותג חדש אטום בתפוח תיבת iPhone 7 & 7 פלוס 128 גיגה.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי סנסה קליפ + 2 GB והעברתי את כל שירי אל המכשיר. הבעיה היא שלא מעט שירים אשר כתובים בעברית מופיעים בגיבריש. אבל מתוך 400 שירים בעברית רק 150 בגיבריש איך אני יכול לסדר את זה? בברכה, גל
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-