עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  2. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  3. Started by yuvalm2,

אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  5. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

6. Started by hardcopy,

לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by xxgalxx,

דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  8. טוב אני מחפש נגן מפ3 עם הרבה זיכרון ללא צורך בסרטים וכל התוספות לא משנה הגודל העיקר שיהיה נוח תפעולית עם סוללה סבבה ו יחזיק לזמן זה מה שחשבתי בינתיים אם יש דברים יותר טובים במחירם דומים בשמחה Zen Touch 20GBוCreativeו 726nis או Jukebox Zen Xtra 30GBוCreativeו 639nis זה מה שנראה לי אני יקח

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by eranratzon,

שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by YooOmer,

אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  12. עם בואם של המכשירים הסלולארים החדשים והעדכונים האחרונים של החברה לפלטפורמת המובייל שלה, Windows Phone 8.1, מיקרוסופט מנסה לרענן את הפלטפורמה ומשנה למיתוג פשוט יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%aa%d7%a0%d7%98%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-windows-phone-%d7%95/

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  13. החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה

14. Started by ConRoe X Fire,

שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  15. שלום לכולם, מחזיק בs24 ultra. עם זום אופטי פי 10. אני רואה שמהs21 ultra הזום האופטי בגלקסי לא השתפר. האם יש מכשיר אחר שתומך בזום אופטי גדול יותר? או משהו שמתוכנן לצאת בשנה הקרובה? תודה!

16. Started by PuppEDogg,

אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  17. Started by WizzdoM,

בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם

18. Started by iakovl,

טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  19. היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה

20. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  22. שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by SilentBob,

מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  24. הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  25. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים