עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by papoose,

היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Elijah Baley,

הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. הרוב כתוב בכותרת נפח זיכרון רצוי הוא בסביבות ה40-60 גיגה לכיוון ה60 השימוש העיקרי, הוא מוזיקה. למעשה אני לא מתכוון להשתמש בו לסרטים כלל. תמונות יכול להיות נחמד אבל לא חייב. איכות סאונד חייבת להיות ממש טובה, אני לא מתפשר על זה..

5. Started by thebestof2005,

אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  6. היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה

7. קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי נגן MP3 -SANSA CLIP, יש לו תמיכת תפריטים בעברית אולם השירים מוצגים בחירבושים כאלה, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית כך שגם שמות השירים יוצגו בעברית? *אם היה כבר דיון על זה אשמח לקבל הפניה אליו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. הגלגול החדש של מכשיר הביניים הפופולרי עתיד להציע חיישן צילום של 64 מגה-פיקסל, שבב גיימינג עדכני מהמתחרה העיקרית של קוואלקום וסוללה גדולה מבעבר לכתבה

10. Started by parker8,

ראיתי סקירה שלו בעיתון והוא נראה ממש טוב! גודל מסך 4.3 יותר גדול מה-M... אני אשמח אם תשלחו לינק לחנות שמוכרת אותו בארץ. הוא נראה פשוט כמתחרה רציני מאוד ל-A2. אם מישהו יודע מה לגבי כתוביות בעברית בשני המכשירים, אני אשמח. אני מתכוון למכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752 זה לא ה-Creative Zen Vision M הוא שונה ממנו סתכלו בלינק: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 בעיקרון התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל אם יש נגן ממש טוב אני מוכן להשקיע... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  12. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  13. החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה

14. Started by Symbore,

המספרים הסידוריים שלי: 352749019842216 352749019988266 מחיפוש ברשת לא מצאתי אתרים שעושעם את זה הדגם שלי האם שירות לקוחות יוכל לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  15. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by itISlupus,

ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  18. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  19. יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  20. Started by kdani,

זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by hakim,

אתה קונה מותג חדש אטום בתפוח תיבת iPhone 7 & 7 פלוס 128 גיגה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by fiDanza,

חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?

24. רציתי לדעת, מה ההבדל בין הנגנים שמבוססים HD ומבוססי כרטיסי Flash. מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? אשמח להסברים, תודה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  25. שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים