גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/03/ovi-store.html
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מציגה שלושה מכשירים תחת משפחת ה-W שלה, שתנסה לגנוב קצת מנתח השוק של ה-Galaxy A וה-Redmi לכתבה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
כמובן מתוך הנחה שקיים כרטיס זיכרון בטלפון. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אתה קונה מותג חדש אטום בתפוח תיבת iPhone 7 & 7 פלוס 128 גיגה.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אין משהו מקורי? הזוי - מטען המיקרו USB שבא בקופסה לא טוען אותו (נקנה ישירות מאמאזון).
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-