עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by coolmeen,

הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Crash5,

שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by joniar,

שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. היי אני מחפש את הנגן עם איכות ההקלטה ממיקרופון חיצוני הגבוהה ביותר, לא צריך קיבולת זיכרון גדולה שלא יהיה עדין מדי (ננו..) וזהו בעיקרון במחיר הגיוני .. תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hananel11111,

שלום לכולם, אני מחפש נגן mp3\4\5 חדש, עם סאונד מעל הכל. לא אכפת לי מה הגודל של המסך, לא אכפת לי מוידאו. מבחינת מקום - 8 ג'יגה. איזה נגן הכי מומלץ? (אני לא מכיר נגנים, אבל אמרו לי ש IAUDIO מעולה) (תכירו לי עוד...) אני צריך הרבה ווליום ואיכות כמובן! איכות הסאונד זה הכי הכי חשוב לי, אני משתמש באוזניות sennheiser HD-218 - ואני רוצה להוציא מהם את המקסימום האפשרי. בקיצור מחפש נגן עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא. המחיר עד 500 שקל. תודה רבה ויום טוב!!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  6. Started by Collision,

אני צריך המלצה לנגן MP3\4 עם איכות שמע גבוהה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שיהיה כמות נכבדת של זיכרון לפחות 20GB שהסוללה תהיה בשימוש לזמן ארוך ולא אחרי כמה שעות תיגמר. כמו שאמרתי כבר בכותרת אפשרות לראות וידאו באיכות טובה. תקציב אני לא ממש יודע עד כמה להשקיע אז תתנו אפשרויות אפילו יקרות קצת ואני אראה כבר כמה כדאי להשקיע. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני מחפש נגן מוסיקה עם מינימום 80GB שמסוגל לנגן flac כמו שצריך. חשבתי על iPod Classic 160GB אבל ממה שאני יודע הוא לא מקודד flac. יש נגן דומה לו או אופציה שהוא יוכל לקודד flac? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 7.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by NeverMore,

אבא שלי מצא את עצמו עם כמות מטורפת של מוזיקה שהוא צורב כדאי לשמוע ברכב. זה כבר הגיע למצב שעד שמוצאים את הדיסק הרצוי כבר מגיעים ליעד. הוא ביקש ממני למצוא לו נגן עם כמה שיותר נפח ושיהיה אפשר לחבר אותו למערכת של הרכב במינימום תקציב ועבודה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. היי, למכר שלי היה iAudio f2 אבל הוא יצא מכלל שימוש (המסך שלו נדפק, אם מישהו יודע אם ואיפה אפשר להחליף לו מסך - אני גם אשמח לדעת) הוא השתמש בו בעיקר \ רק להקלטות (הוא עורך וידאו במקצועו והנגן הקטן והנייד הזה היה לו לעזר רב בהקלטות באירועים לצורך העניין) - לא מצאתי ב ebay את ה F2 ולא את המקביל העכשווי שלו (אאל"ט) iaudio i7 בארץ בזאפ מצאתי רק בחנות אחת iAudio i7 4GB במחיר של כ-500 ש"ח. אני מחפש אלטרנטיבה זולה יותר - פחות בכיוון של נגן, יותר בכיוון של טייפ מנהלים שמקליט הקלטות איכותיות ויש לו כניסת line in שאפשר להקליט ממנה. אשמח להמלצות ממי שמכיר משהו כזה. תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש נגן קטן ככל האפשר, שישמש בין היתר לריצות. זיכרון פלאש מינימום 1 gb (עדיף כמה שיותר). שיהיה כמה שיותר קטן וכמובן שהמשקל יהיה בהתאם (סוללה נטענת). עדיפות לזמן נגינה כמה שיותר גבוה. עדיפות לנגן עם מסך (לא חייב צבעוני) אבל לא חובה. איכות סאונד כמה שיותר טובה. באנדל לא משנה (גם האוזניות), העיקר הנגן עצמו יהיה איכותי לפי התכונות שאני מחפש. מכיוון שאני לא מבין בתחום הזה בכלל, אודה לכם אם תמליצו לי על מספר נגנים מהחברות המובילות כדי שאני כמובן אקבל את ההחלטה הסופית ואבחר את הנגן ;D תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ה iaudio u3 נראה לי נחמד, מסך קטן צבעוני... יש עוד המלצות אפילו מסך קצת יותר גדול

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Master Boo,

שלום אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי. הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל. רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן. מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר. לא חובה מסך. אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים. מאד רוצה שיהיה רדיו. יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by omri_ro,

אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. לא לעבור את 500 אני אני מעדיף לרדת יותר יותר יעני לכיוון ה 300 אבל שוב כמה שיותר מישתלם

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by boaz_aha,

שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?

18. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by Component,

אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by oDot,

היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by bykeking,

אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by gesha_s,

המכשיר שאני מחפש הוא פשוט, לא יקר וניתן לקנות גם בלי התוכנה של הניווט חשבתי על הכשירים של MIO אבל אני לא מבדיל בינהם האם כדאי או לקחת משהו אחר תודה רבה נ.ב. אשיתי חיפוש כדי לא להציק תחת ערך GPS ניווט ולא מצאתי שום דבר שעוזר אז כל עזרה או קישור יעזרו עוד פעם תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. גם כן-מאיפה אפשר להוריד לו משחקים נורמאליים בחינם?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני מחפש לקנות טלפון נייד שאני יוכל לגלוש אתו באינטרנט בדפדפן רגיל ! ( לא משהו מהסוג של O BOX ) מסך גדול ! מקלדת נוחה ! והכי חשוב שבגלל זה ה I PHONE יורד מהפרק אני צריך מכשיר חזק שבנוי טוב ! באורנ'ג הציעו לי לקנות את ה נוקיה E71 אבל אני לא חייב לקנות דרכם עם יש לכם משהו להמליץ לי עליו תודה רבה לכם וחג שמח

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. שלום לכולם לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר. אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' " התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות. תודה רבה לעוזרים נ.ב אפשר לחסוך כסף , לדוגמה : אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון. תודה שוב.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.