גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לקנית מגן\קייס למכשיר. אחרי כמה בירורים באינטרנט מצאתי שלחברת Case mate יש מגנים טובים במחירים סבירים. חשבתי על Gelli Case כי אני מחפש משהו דק ויעיל ולא טנק כמו Tough Cases. מה אתם אומרים עליו? שווה את ה-15$ או שיש קייסים אחרים טובים יותר? ואם כבר אני הולך עליו, איך אני מזמין אחד כזה לארץ? החברה עושה משלוחים או שצריך לקנות מ- ebay? תודה! לינק לאתר המוצר: http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Gelli-Case.asp
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. אני כבר כמעט חודש עם המכשיר החדש שלי LG G2 D802 עם גרסת android 4.4.2 kitkat ושמתי לב שלוקח זמן רב מדי לחיישן ה GPS עד שהוא באמת נדלק, משהו כמו דקה אחת שלמה או קצת יותר, זה לא תקלה עקבית כי לפעמים הוא נדלק תוך שניות ספורות, המזל שלי שכרגע כאשר החיישן כן נדלק הוא נשאר דולק והוא מנווט אותי באופן תקין לאורך הנסיעה כולה ללא איבוד כיוון. השאלה היא האם ניתן לפתור את התקלה בעדכון תוכנה או שמא זו תקלה חומרתית שמצריכה התערבות של מעבדות רונלייט סלולר? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לאבא שלי טאבלט 7 אינצ' שיריץ waze כדי שיהיה לו gps נורמלי ברכב. מצאתי ב-dx את זה: http://dx.com/p/7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-w-wifi-external-3g-g-sensor-camera-white-4gb-134416 מה דעתכם? יעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות והצעות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי העדכון האחרון המכשיר לא זז ונמאס לי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הענקית הסינית הכריזה כי מותג הסמארטפונים העצמי שלה יבלע בקרוב במותג המוטורולה, אותו רכשה מידיה של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-מהמותג-של-לנובו-בדרכם-להיכ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון חדש ואני ממש סגור על האנדרוייד, אבל אני לא יודע מה לבחור, הבנתי שבארץ יש את השלושה האלה שלפי דעתי הם הכלים הכבדים שיש לשוק שלנו להציע (לא מעוניין לייבא מחו''ל): MOTOROLA MILLSTON, NEXUS ONE ו- HTC DESIRE. עכשיו המכשירים האלה נמצאים בשוק כבר די הרבה זמן.. האם כדאי ללכת על אחד מהם או שבקרוב (חודש - חודשיים) מגיע משהו יותר טוב? אני רוצה לקנות בחנות פרטית שזה אומר גג 2500ש''ח אולי אם חריגה ממש קטנה. המיילסטון מאוד קורץ לי אבל הבנתי שהוא לא חזק כמו האחרים וכבר יש לו מחליפים כגון ה-DROID X וה-DROID 2 אם הבנתי נכון. לDESIRE יש מלא מחליפים שיצאו בקרוב אני מאמין כי HTC מפציצה במכשירים כל איזה חודש חודשיים. וה-NEXUS ONE שהוא בסימן שאלה כי GOOGLE הבנתי כב…
-
- 87 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
מחירים שהופיעו בחנות הבריטית הרשמית של סוני עוזרים לנו להבין כמה עתיד לעלות לנו הטריו החדש והנוצץ של היצרנית לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-ראשונים-אודות-מחיריהם-של-מכשירי/
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הסינית Doogee מציע מסך FullHD ו-3GB של זכרון RAM בעבור 550 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/שובו-של-ה-doogee-עוד-סמארטפון-עם-תמורה-מדהימ/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש אפשרות לערוך קובץ apk? אני רוצה לבטל את אחד הכפתורים באפליקציה מסויימת, יש איזו דרך לבצע את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט בערך ב150$. חשוב לי שאני אוכל להשתמש בו גם בתור reader מסך IPS יכולת גלישה מהירה ונוחה סוללה שמספיקה לזמן סביר 6 שעות ומעלה חשבתי על ה NOOK TABLET או COLOR ראיתי שיש את ההמלצות על ה Ainol Novo7 Aurora II האם הוא יכול לשמש לקריאה נוחה? והאם קיימים בשבילו רומים ברשת? כמו שלNOOK יש רום של Cyanogen יש המלצות כלשהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
חברים, החל מה-27.9 משרד התחבורה מתכוון לאפשר גישה למפתחי אפליקציות שיוכלו לראות את זמני ההגעה/יציאה של אוטובוסים בזמן אמת. בהמשך מתכנן משרד התחבורה להוציא בעצמו אפליקציה, אבל אני רוצה להאמין שאנשים יקדימו אותו ויוציאו אפליקציה שסוף סוף תוכל באמת להועיל לכולנו בתחום התחבורה הציבורית. מקור
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רצועה חכמה עם סטופר ? יש חיה כזאת? סה"כ אני מאוד אוהב את הקונספט של רצועה וזה מצוין לי לאימונים אבל הייתי רוצה למצוא משהו שיכיל גם סטופר בשביל המנוחה בין סטים בחד"כ. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה הייתם מעריכים ששווה להשקיע במכשיר. אלו שימושים "מיוחדים" קיימים במכשירים יקרים ולא במכשירים זולים? הסיבה לשאלה היא שאני צריך להחליט אם שווה לי לקנות אייפון 4 במחיר של כ-2500 שח או לוותר ולרכוש htc wildfire במחיר של כ-1500 שח.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טלפון לא מצליח להשתמש בזיכרון הנייד שלו [הכרטיס],הוא מזהה אותו במצב זיכרון אבל שאני מנסה להעביר לו שיר הוא רושם אין לי מקום,הוא משתמש אך ורק בזיכרון הפיזי של הטלפון,איך אני שומר על הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני רוצה לרכוש סלולרי חדש וחשבתי על הC905 של סוני. לאחרונה היו לי K800 ואתה ה850 וסה"כ הייתי מרוצה. הבעיה עם הC905 שהוא לא נמכר ברשת הכתומה ולכן אין אבא ואמא. זה קצת מדאיג מכיוון שאז קשה לקבל שירות (הבנתי שהמעבדה של סוני אריקסון היא בת"א בלבד או משהו). האם זה נכון או שיש כיום פתרונות לקבלת שירות? ואם לא על איזה הייתם ממליצים הדומה לC905 מבחינת ביצועים ואיכות? מצד שני חשבתי גם על מכשיר משולב של מחשב כף יד עם יכולות סלולריות? שווה? שוב, על מה הייתם ממליצים? מודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתן רקע קצר: היה לי מעל שנתיים THL W100S. לא טלפון הכי מדהים גם במונחי זמנו, אבל הוא בהחלט עשה את העבודה שלו. אתמול באורח פלא הוא החליט להתפגר - פשוט נתקע, וכשהוצאתי את הסוללה והחזרתי הוא לא חזר ולא עלה. (אלוהים נוקם על שימוש בטלפון ביום כיפור?) נתיחה שלאחר המוות הולידה הסברים לבעיות שנתגלעו בו כבר קודם, אך סיבת המוות עודנה מסתורית. מכאן לכאן אני מחפש מכשיר חכם חדש - בינתיים אני עובד עם מכשיר חלופי שבקושי רב מספק את הסחורה. אני לא מעוניין להוציא יותר מ-600 שקלים על המכשיר. מבחינת ביצועים (סוללה, מעבד מסך) המכשיר הישן באמת עשה את העבודה ואני לא צריך שיפור תהומי בביצועים האלה. אני אפילו קצת מעדיף מסך קטן מ-5 אינץ' כי הוא יושב לי ביד טוב …
-
- 18 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ממש מתלבט. מצד שני אוהב את ה עיצוב של הSURFACE. אבל זה דגם ראשון שלהם. אבל הASUS הרבה יותר מהיר, תצוגה יותר טובה. מה לדעתכם עדיף מבין שני הטבלטים? אשמח לדעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-