עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  5. אני פשוט לא מצאתי תשובה...!! בבקשה, אם למישהו יש את הפלאפון (לי אין עדיין), תאמרו לי בבקשה מה הגירסה האחרונה בעברית (כמובן בלי פריצות למיניהן...) תודה ענקית לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  7. חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by cool_g,

מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי פלאפון ממש ישן שהתקלקל NOKIA 6100 של ORANGE ועכשיו אני רוצה להשתמש בפלאפון של אחי שזה הNOKIA 6120 של פלאפון. העברתי את הכרטיס SIM שלי ל6120 והכל עובד וסבבה אבל האנשי קשר בפלאפון משום מה הם עדיין של אח שלי ולא שלי השאלה שלי היא איך אני מעביר את האנשי קשר שלי לפלאפון?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום קניתי את הפלאפון הזה לפני יומיים,וצריך עזרה בכמה נושאים: 1.החתמת קבצים:כדאי לעשות?מסכן את הפלאפון?או שיש מספיק אפליקציות בלי החתמה?ואם לעשות,אז איך?הסתכלתי על מדריכים ולא הבנתי בכלל כלום כי האתר בסינית וכו' 2.לראות סרטים:יש אופציות להמרת סרטים עם כתוביות ולראות על המכשיר? 3.נגן מוזיקה:כדאי להשתמש בדיפולטי,או לשים אחד אחר?איזה לשים? 4.לפרוץ לגמרי את המכשיר זה כדאי או שזה מסכן? תודה רבה!

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by גיקוב,

Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. האם שווה לחכות לדגמים חדשים או להסתפק במה שזמין כרגע אצלם? ואם כן צפויים להגיע דגמיחם חדשים,איזה דגמים יגיעו ומתי בדיוק?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by omernis,

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by d.k.,

בחיפוש אחרי GPS לא יקר, נתקלתי בדגם mio moov black, שנמכר בBUG/מחסני חשמל ב550 ש"ח. הבעיה שבשום מקום ברשת חוץ מכמה חנויות ישראליות לא מצאתי שום איזכור למכשיר הזה... קודם כל השאלה איך ייתכן הדבר? בנוסף לזה אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר/התנסה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8213&perur=

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, לא מזמן הודעתי שהתחדשתי במכשיר הנ"ל, אח יש לי אחים שאוהבים אותי יותר מדי אז כאות תודה הם שברו לי את המסך של ה PSP. עלי לציין שהמסך הפנימי שלו נהרס כלומר ה LCD. מישהו יודע כמה עולה לתקן דבר כזה? לבנתיים אני לא מוצא משהו מיוחד באינטרנט חוץ מכמה אנשים לא כדאיים כלומר פרטיים. תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by danieltrt,

אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by cool_g,

מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by גיקוב,

שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by Mantis,

שלום, ה I7 שרכשתי מבאג לפני מספר חודשים, נשברה לו הזכוכית ככה שאי אפשר לראות כלום על המסך, (הוא היה בתוך תיק עם לפטופ וכנראה הלפטופ ישב עליו ). רכשתי אותו ב500 ש"ח ועכשיו מבאג הם רוצים 300 שקל להחלפה של הזכוכית+הפלסטיק. רציתי לשאול מה דעתכם: 1 - האם זה באמת המחיר שעולה לתקן או שהם מנצלים את זה שאין לי אלטרנטיבות ללקיחת מחיר מופרז? 2 - האם שווה לי לתקן? מצד אחד אם אני לא מתקן הלכו 500 שקל ששילמתי עליו לפח (היה לי אותו רק משהו כמו חודשיים) מצד שני אם אני מתקן זה 300 שקל שבהם אני יכול לקנות (גם אם בתוספת) מכשיר חדש במקום לקבל מכשיר מתוקן שאי אפשר לדעת עד כמה הם מתקנים כמו שצריך את המכשיר. מישהו יודע מה איכות המעבדה שלהם, האם המכשיר המתוקן יחזור אלי "כמו חדש"? תודה לעונים…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The Dom,

פרסמו פה אפליקציות שמתאימות למכשיר הזה. 8)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים