עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by itISlupus,

ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  3. קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  4. http://www.zuzafun.com/13-most-expensive-cell-phones

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום לכולם. אני צריך לקנות טאבלט עד 1000 ש"ח.- אפשר לחרוג קצת אם צריך . חשוב שיהיה - 1. מסך גדול (ראיתי שיש טאבלטים במחיר הזה של 10.1 אינץ') 2. מעבד סביר שידע להריץ בקלות יחסית קנדי קראש וכאלה . 3. ואם אפשר להוסיף גם מצלמה טובה אז בכיף. ראיתי את ה-LG שנראה סביר למחיר שלו - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13584 וגם את אסוס .. למרות שהמצלמה שלו יותר חלשה .. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13652 תודה רבה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  8. אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה

9. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

10. הערה:יש לי צורך בהקלטה של וידיאו ואני לא מצאתי שום נגן אחר שמאפשר לי גם לקבל איכות הקלטה טובה ( מבחינתי a2 הוא לא אופצייה עקב איכות הקלטה גרועה ) http://www.archos.co.il/sg_product~404~13~0.htm http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=470281 מצפה לתגובות ולהצעות לנגנים אלטרנטיביים אחרים.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  11. שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by Slavikik,

שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by FeedMe,

אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  15. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  17. Started by hakim,

אתה קונה מותג חדש אטום בתפוח תיבת iPhone 7 & 7 פלוס 128 גיגה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.

19. שלום . כרגע יש לי את הגלקסי S3 , יש לי אותו מהרגע שהוא ייצא בארץ . אחרי שהוא עבר איתי חלק השירות הצבאי וגם באזרחות הוא נפל די הרבה (אף פעם לא נשבר ולא היה בתיקון) המכשיר כבר כמה חודשים עושה מלא בעיות הרבה פעמים הוא נכבה ואז נכנס ללןפ בהדלקה ורק אחרי רבע שעה במקרה הטוב הוא נדלק. הוא נתקע כמה פעמים ביום לפעמים נעלמת לו הקליטה ובקושי שומעים משהו בשיחות, כל זה כלום לעומת הסוללה שבקושי מחזיקה חצי יום . החלפתי רומים וכל רום אותם הבעיות . בכל מקרה אני חושב על להחליף אותו . עכשיו חשבתי על הG2 של LG כי המסך גדול ולפי מה שראיתי יש לו סוללה חזקה . (נפח איחסון פחות חשוב לי) . יש לי בבית גם את הS4 (לא שלי) אבל אם אני יקנה למשל את הLG אני יוכל להחליף אותו ולהיות עם הS4 . וראיתי שיוצא ה…

20. Started by רון88,

למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  21. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  22. יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

הענקית מקופרטינו מכוונת לעצירת ההתדרדרות בעולם הטאבלטים ולמלחמה על המקום הראשון בסמארטפונים לכתבה

24. הרוב כתוב בכותרת נפח זיכרון רצוי הוא בסביבות ה40-60 גיגה לכיוון ה60 השימוש העיקרי, הוא מוזיקה. למעשה אני לא מתכוון להשתמש בו לסרטים כלל. תמונות יכול להיות נחמד אבל לא חייב. איכות סאונד חייבת להיות ממש טובה, אני לא מתפשר על זה..

25. יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??

• 0 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.