גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
??? פשוט המשפחה עברה ל orange ואני רוצה גם . אגב כמה פריצה אמורה לעלות?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
סלולארי חכם מחו"ל (ייבוא אישי) עם אפשרות תמיכה מלאה בעברית עד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות נגן חדש וראיתי את הנגן ואני רוצה לדעת עם הוא שווה את הכסף ..!! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ה"טירוף" של ה-SMS, מסך צבעוני, מצלמה, MP3 וכו וכו וכו וכו וכו.... הטרנד הבא יהיה כנראה מקרן בתוך הסלולרים. צולם ממעריב של היום (6.2.2007). מה השלב הבא? מדפסת בתוך סלולרי? מה אתם עוד צופים שיגיע לסלולרים? כנראה שבתחום הזה המציאות באמת עולה על כל דימיון.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 חדש אחרי שהx5l נפטר . חשוב לי במיוחד: 1. אורך חיים של הבטריה 2. איכות שמע (מן הסתם... ;D) 3.חסין זעזועים. רצוי שיוכל להציג תמונות וסרטים אבל לא חובה (זה לא השימוש העיקרי שלו) חשבתי על האייפוד קלאסיק או על המיקרוסופט זון - איך הם? ראיתי גם לפני משהו כמו שנה את הZen Vision-M של קריאטיב, שהציג איכות טובה אבל לא כל כך אהבתי את הממשק שלו. האם כדאי בכלל לקנות x5l חדש?! עריכה: שכחתי לציין שחשובה גם איכות האוזניות - אם האיכות של אלה שבאה עם המכשיר ממש חרא ואני אצטרך להחליף אשמח אם תציינו
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%95%d7%9f-8-%d7%99%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מתלבטת בין Xiaomi Mi A2 ו-. Nokia 7.1. אם נשים רגע בצד את ההפרש במחיר (כ- 250 ש"ח לרעת הנוקיה), איזה מהשניים יציג לדעתכם/ניסיונכם עמידות לאורך זמן רב יותר? הנוכחי שלי - נקסוס 4, איתי כבר חמש ומשהו שנים, ואני מחפשת טלפון שיהווה תחליף ראוי.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-