עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות טאבלט בעיקר לשימוש של קריאת קומיקסים, ספרים אלקטרוניים, אינטרנט וצפייה בוידאו (נניח נטפליקס וכאלה). כמובן שהמטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר, אבל אני צריך שהמסך יהיה לפחות 10 אינץ' כדי שאני אוכל לקרוא את הקומיקס בקלות בלי להשתמש יותר מדי בזום ודברים כאלה. כרגע חשבתי על לקנות את הטאבלט הזה של לנובו - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Y6LZM8O אחרי משלוח ומכס הוא יעלה לי 650 שקל. הוא אמור לעמוד בכל הדרישות שלי? יש משהו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? אני יכול לחרוג עד לבערך 800 שקל (170 ליש"ט בערך כי בביצוע הזמנה יורד חלק נכבד מזה). אני מעדיף לקנות מאמאזון בגלל המדיניות החזרה המאוד נוחה שלהם ככה שלמקרה שיהיו בעיות א…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  3. Started by xtract1,

משיטוט בגוגל מצאתי שבגרסא שנמכתר עכשיו המעבד הוא ~460mhz לעומת גרסאות קודמות שנמכור עם מעבד של כ-360mhz. אנשים מדווחים על שיפור די משמעותי בסה"כ. אני מתעד לקנות פלאפון כזה מבנאדם (יש שניה) שקנה אותו לפני שבועיים-שלושה. עזבו את זה שרוב הסיכויים שזו הגרסא עם המעבד החזק, אבל איך לעזעאל אפשר לוודא את זה? אשמח לתשובות.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  4. אחרי שהוצג באופן מפתיע בתערוכת Computex בחודש שעבר, הנייד המתקדם והייחודי של אסוס מקבל פירוט מלא - וגם תג מחיר לכתבה

5. Started by ofir38,

איזה מהם עדיף? מכל הבחינות שיש.. נוחות,אמינות,איכות שמיעה,איכות וידאו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by Orenium,

האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  7. קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by eranratzon,

שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by FOXBAT,

שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  10. המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה

11. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  12. היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Stastyle,

לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by Biatch,

ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  15. השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

18. איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  19. בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום, אז הזמן של האייפון 4 אס שברשותי כבר 4 שנים חלף לו והגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש. אני משתמש בסמארטפון שלי הרבה יותר מבמחשב ובנוסף אני גם סטודנט, ככה שאני צריך מכשיר חזק עם מסך גדול ומצלמה איכותית. מוכן להשקיע עד 3500 ש״ח ככה שהאייפון 6 64 גיגהבייט לא נכנס בתקציב אלא רק ה -16 גיגה. כמו כן הנוט 5 נכנס וכך גם ה-4. שאר המכשירים לא ממש באים לי בחשבון. אשמח להמלצות על המכשירים האלו, לקבל הבדלים בינהם וגם המלצה על חנות לרכישה שלהם בחיפה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by tmpusr,

אין משהו מקורי? הזוי - מטען המיקרו USB שבא בקופסה לא טוען אותו (נקנה ישירות מאמאזון).

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

הענקית מקופרטינו מכוונת לעצירת ההתדרדרות בעולם הטאבלטים ולמלחמה על המקום הראשון בסמארטפונים לכתבה

24. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  25. סמארטפון ביניים חדש של סמסונג מוצג עבור השוק ההודי תחילה - עם סוללת 6,000mAh אימתנית ומערך צילום מרובע משודרג במחיר התחלתי של מתחת ל-800 שקלים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים