עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  2. היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  4. Started by papoose,

היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  5. הדגם החדש יהיה מכשיר ה-Snapdragon 855 הזול ביותר בשוק המקומי באופן רשמי, ויגיע עם צמיד ספורט בתור מתנה לרוכשים המוקדמים לכתבה

6. דיווחים טריים מעידים על כך שהשחקנית הטאיוואנית תשיק פחות דגמים מאי פעם ב-2018, אך הראשון שבהם יוכל להיות זמין כבר בינואר לכתבה

7. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  8. השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. אז ככה אני צריך תוכנה שתמיר לנגן ו10 התומך ב avi אני חייב מדריך למי שמכיר את הנגן מה הדרישות שלו ויודע איזה תוכנה מתאימה ואיך לאמיר סרטים .שירשום את שם התוכנה .ושיסביר לי משאני מכניס את הסרט לתוכנה ועד שאני מוציא אותה .פשוט אמרו לי בפורומים אחרים שמות של תוכנות ולא הסבירו לי ולא עזר כלום אני חייב גם הסבר דרישות הנגן וידאו תואם : וידאו mpeg 4 sp רזולוציה : QVGA 320X240 או פחות 51 תמונות לשניה או פחות 348 ק"ב לשניה או פחות אודיו : mp3 128 ק"ב 44.1 קילוהרץ cbr אני יודה מאד למי שיעזור לי .פשוט אני לא יודע איך משנים את הפרטים הנ"ל בתוכנות.נסתי למשל בVirtualDub-1.5.4-P4 והצלחתי קצת

10. שלום, אני מחפש נגן MP3 צנוע, 1GB בתקציב של 300 שקל. שיהיה תומך עברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  11. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by יוסי 7071,

יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  14. אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה

15. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

16. Started by Vidati,

יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה

17. Started by card,

אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  18. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  19. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Slavikik,

שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  21. שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by xytkhi,

האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  24. מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by JohnClark,

השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.