עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by thebestof2005,

אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by FeedMe,

אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by alexbmw,

הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  5. ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by חן מ,

חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by Elijah Baley,

הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by RL,

רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by headg,

mio 550 or mio a701 או שיש משהו יותר טוב ? תודה לכל התייחסות מראש.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by cateye,

מישהו מכיר תוכנה שמושכת נתונים מהGPS שאני יוכל להשתמש בהם מהפלא? (אני לא מתכוון לIGO)

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by *BYZ*,

מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  14. אחרי חיישן של 48 מגה-פיקסל וחיישן 64 מגהפיקסל - מגיע הפרוייקט החדש והמבטיח של היצרנית במסגרת מותג ה-ISOCELL שלה לכתבה

15. Started by דניאל זוהר,

אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל

16. Started by jetman,

מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB י…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. נוקיה מכרה את מפעלה בפינלנד לחברת פארמה בשם Orion. החברה תקים במקום המפעל מרלו"ג (מרכז לוגיסטי). המפעל היה האחרון באירופה שייצר מכשירים סלולריים. מעתה והלאה החברה תייצר (אני מניח שבאמצעות קבלני משנה) מכשירים במזרח הרחוק. האם הצעד הגיוני? כנראה שכן. אבל אני חייב לציין שזה כן "מרגיש טוב" להיות בעלים של טלפון שכתוב עליו Made In Finland, גם אם ברור שההשפעה של זה על השימושיות וגם על האיכות של המוצר היא זניחה. קישור לידיעה: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/16047_Nokia_has_finally_sold_its_Sal.php

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by iakovl,

טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  19. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

20. Started by יוסי 7071,

יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by RonCohen,

שמתי פיילוט ועכשיו כל פעם שאני מוריד משהו מהמרקט הרגיל אז כשזה מגיע לשלב של ההתקנה זה מראה לי FC com.android.vending

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by RaffiB,

היי שלום, אני פה כדי להיוועץ לגבי קניית סמרטפון חדש באזור של ה1500 ש''ח(100-300 ש''ח סטייה). לא מעניין אותי מותגים, אני לא "אוהד" של פירמה מסוימת. הדבר היחיד שאני רוצה זה Value for Money. אני לא מעוניין להזמין מחו''ל, אלא אם כן אני יכול לקבל אחריות על זה באחת החנויות בארץ(למיטב ידיעתי רק אפל מנהיגים את השיטה הזאת). הדגמים שעד עכשיו מצאתי שהם עונים לקריטריון הם להלן: LG3 Zenfone2 MX5 One+one -1 אני לא נעול על שום דבר..פשוט רוב הביקורת עמוסות בפרטים טכניים שאין לי אפילו חצי מושג מה הם אומרים... לכן אם זה לא יותר מידי לבקש אשמח לקבל Pros and Cons לגבי אותם סמרטפונים ואם למישהו אחר יש המלצה שמעבר לדגמים שפירטתי- אשמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by moor009,

שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  24. בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  25. Started by jacob300,

שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.