גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נוקיה מכרה את מפעלה בפינלנד לחברת פארמה בשם Orion. החברה תקים במקום המפעל מרלו"ג (מרכז לוגיסטי). המפעל היה האחרון באירופה שייצר מכשירים סלולריים. מעתה והלאה החברה תייצר (אני מניח שבאמצעות קבלני משנה) מכשירים במזרח הרחוק. האם הצעד הגיוני? כנראה שכן. אבל אני חייב לציין שזה כן "מרגיש טוב" להיות בעלים של טלפון שכתוב עליו Made In Finland, גם אם ברור שההשפעה של זה על השימושיות וגם על האיכות של המוצר היא זניחה. קישור לידיעה: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/16047_Nokia_has_finally_sold_its_Sal.php
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אז הזמן של האייפון 4 אס שברשותי כבר 4 שנים חלף לו והגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש. אני משתמש בסמארטפון שלי הרבה יותר מבמחשב ובנוסף אני גם סטודנט, ככה שאני צריך מכשיר חזק עם מסך גדול ומצלמה איכותית. מוכן להשקיע עד 3500 ש״ח ככה שהאייפון 6 64 גיגהבייט לא נכנס בתקציב אלא רק ה -16 גיגה. כמו כן הנוט 5 נכנס וכך גם ה-4. שאר המכשירים לא ממש באים לי בחשבון. אשמח להמלצות על המכשירים האלו, לקבל הבדלים בינהם וגם המלצה על חנות לרכישה שלהם בחיפה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אין משהו מקורי? הזוי - מטען המיקרו USB שבא בקופסה לא טוען אותו (נקנה ישירות מאמאזון).
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמושכת נתונים מהGPS שאני יוכל להשתמש בהם מהפלא? (אני לא מתכוון לIGO)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
http://androidmobileos.com/?p=338 http://www.youhtc.ru/2010/01/htc-supersonic-pervye-fotografii-eksklyuzivnye/ נראה..כמו HD2 , אבל לפי השמועות יריץ...אנדרויד.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה מבין 3 אלו נחשב להכי טוב בקטגוריות הבאות. -איכות סאונד -אוזניות - מחיר תמורת איכות. -איכות תמורת מקום (חוץ מהZEN V שאר הנגנים הם 2GB אז האם שווה לרדת ל1GB?) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? מכל הבחינות שיש.. נוחות,אמינות,איכות שמיעה,איכות וידאו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי לכולם, אז אחרי המלצות של רבים וקריאה נוספת באנטרנט החלטתי ללכת על הנקסוס4. המחירים בארץ (דרך זאפ) 1600 ש״ח. ראיתי שהמחירים בחול הרבה יותר זולים (סביבות ה250$, תקנו אותי אם אני טועה). אני רשום לשירותי מסטופ וגם חבר קרוב נוסע לברצלונה בעוד יומיים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי כדאי לקנות את המכשיר והאם העלות בארץ (אחרי מיסים מחול והכל) באמת יותר גבוהה. במידה ואכן אקנה מחול, על איזה דברים עלי להקפיד (ראיתי שיש כל מיני סוגים לנקסוס 4, רשתות וכו׳). דבר נוסף, מה לגבי אחריות במידה ואקנה מחול. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הענקית מקופרטינו מכוונת לעצירת ההתדרדרות בעולם הטאבלטים ולמלחמה על המקום הראשון בסמארטפונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
הרוב כתוב בכותרת נפח זיכרון רצוי הוא בסביבות ה40-60 גיגה לכיוון ה60 השימוש העיקרי, הוא מוזיקה. למעשה אני לא מתכוון להשתמש בו לסרטים כלל. תמונות יכול להיות נחמד אבל לא חייב. איכות סאונד חייבת להיות ממש טובה, אני לא מתפשר על זה..
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות טאבלט עד 1000 ש"ח.- אפשר לחרוג קצת אם צריך . חשוב שיהיה - 1. מסך גדול (ראיתי שיש טאבלטים במחיר הזה של 10.1 אינץ') 2. מעבד סביר שידע להריץ בקלות יחסית קנדי קראש וכאלה . 3. ואם אפשר להוסיף גם מצלמה טובה אז בכיף. ראיתי את ה-LG שנראה סביר למחיר שלו - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13584 וגם את אסוס .. למרות שהמצלמה שלו יותר חלשה .. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13652 תודה רבה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המספרים הסידוריים שלי: 352749019842216 352749019988266 מחיפוש ברשת לא מצאתי אתרים שעושעם את זה הדגם שלי האם שירות לקוחות יוכל לעזור לי בזה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-