גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחי לאחרונה קנה את הHTC DESIRE מחו"ל ושמתי לב שבVOICE COMMAND אפילו אנגלית עם מבטא ישראלי לא תזהה אותו. לכן, חשבתי אולי יש ברשת הורדות לעברית בVOICE COMMAND וגם להורדת מבטא (יש שם בחירת מבטא, אבל כמובן אין ישראלי) ודבר נוסף הוא שהVOICE COMMAND מפנה אותך לחיפוש בגוגל, מה שאומר שאם תגיד CALL EFFI הוא יחפש בגוגל CALL EFFI, ולא יצלצל לאפי לכן, אולי יש איפשהו להורדה אפשרות לINTERNAL VOICE COMMANDS לHTC DESIRE? אז אני צריך הורדה לתוספת הנ"ל במכשיר, על מנת שנוכל להשתמש בVOICE COMMANDS באופן טוב יותר ואל תתנו לי לינק לLET ME GOOGLE THAT FOR YOU. כי ניסיתי, לא מצאתי שום דבר
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם לצורך המלצה לסמארטפון למיילים \ Waze\ SMS ושיחות טלפון אני חושב שמשהו יחסית זול כמו Blackberry או דומיו בנוקיה יהיו משהו הולם התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה רבה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק. חילקתי לכמה נושאים: בעיות: 1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף? 2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל? 3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט". 4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi? 5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט". 6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון. שאלות כלליות: 7.…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז לאחר שנואשתי מלחפש מטען ל Zen Vision:M חבר שלי הראה לי מטען שמתחבר לחשמל ומטעין בעצם כל מכשיר שמוטען דרך USB. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042876 עכשיו אני רק רוצה להיות בטוח שהמטען הזה לא יפגע לי בנגן..? מתח היציאה שם הוא 5V וכך רשום גם על גבי המתאם של ZVM. לגבי הזרם אני לא יודע. ואם המטען הזה מתאים בעצם לנגן, למה שאני אעדיף לקנות מטען מקורי של קריאטב בעוד שהמטען הזה הוא מעין מטען אוניברסלי ל USB ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה מבין 3 אלו נחשב להכי טוב בקטגוריות הבאות. -איכות סאונד -אוזניות - מחיר תמורת איכות. -איכות תמורת מקום (חוץ מהZEN V שאר הנגנים הם 2GB אז האם שווה לרדת ל1GB?) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
דגם הביניים הטרי ביותר של היצרנית הסינית המפורסמת מזכיר כמה וכמה מכשירים אחרים שכבר הוצגו בעבר - אבל זה ממש לא אומר שהוא אינו משתלם ביותר לכל אלו שמחפשים מקסימום תמורה בפחות מ-200 דולר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
החברה הפינית מכריזה רשמית כי תחזור לפתח ולעצב מכשירים חכמים, בשנת 2016 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
מתלבטת בין Xiaomi Mi A2 ו-. Nokia 7.1. אם נשים רגע בצד את ההפרש במחיר (כ- 250 ש"ח לרעת הנוקיה), איזה מהשניים יציג לדעתכם/ניסיונכם עמידות לאורך זמן רב יותר? הנוכחי שלי - נקסוס 4, איתי כבר חמש ומשהו שנים, ואני מחפשת טלפון שיהווה תחליף ראוי.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
mio 550 or mio a701 או שיש משהו יותר טוב ? תודה לכל התייחסות מראש.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-