עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by עידו אהרון,

יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך

2. Started by omer1789,

שלום חברים! אני עובר לגור באנגליה עוד כחודש וחצי והגעתי למסקנה שפלאפון סמארטפון יעזור לי (משתמש כרגע בנוקיה X3) אני מחפש טלפון שיהיה נוח לראות בו מפות ואפליקציות שימושיות. בבקשה רק לא אייפון... סאמסונג נשמע לי טוב אבל אני חושב שנגיד גאלקסי S2 הוא מתקדם מדיי בשבילי.. יש פלאפונים שפחות ממנו ועדיין יענו לי על הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט לא צריך משהו "מפוצץ" אלא להסתפק במועט בגדר הצרכים.. תודה ושבוע נהדר!

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  3. מה קורה כשמנסים לשלב בין עולם הטכנולוגיה ועולם האופנה והאקססוריז במוצר אחד? התשובה היא אוזניות ה-Fuse האלחוטיות החדשות לכתבה

4. אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.

5. שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by Henz16,

ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  7. שלום, אני מחפש נגן MP3 צנוע, 1GB בתקציב של 300 שקל. שיהיה תומך עברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  8. בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  9. טוב אני מחפש נגן מפ3 עם הרבה זיכרון ללא צורך בסרטים וכל התוספות לא משנה הגודל העיקר שיהיה נוח תפעולית עם סוללה סבבה ו יחזיק לזמן זה מה שחשבתי בינתיים אם יש דברים יותר טובים במחירם דומים בשמחה Zen Touch 20GBוCreativeו 726nis או Jukebox Zen Xtra 30GBוCreativeו 639nis זה מה שנראה לי אני יקח

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by Zaks Sharon,

אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  13. היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה

14. האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?

15. Started by Vidati,

שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by amit_R,

אני הולך לקנות את הMP של IRIVER E100 כנראה בדיוטי פרי (הוא עולה 69 דולר ל2 ג'יגה).. והבעייה שלא יהיה לי איך להעביר לו שירים שם אז חשבתי לקנות לו בארץ כרטיס של 2 גי'גה בנוסף להעביר שירים לכרטיס ואז להכניס את זה שם לנגן .. לאחותי יש IRIVER U10 ועם מעבירים לנגן שירים לא דרך התוכנה הוא לא קורא אותם.. השאלה עם אני יקנה תכרטיס עכשיו יעביר אליו שירים וסרטים והכל ויכניס אותו לE100 ברגע שאינ יקנה אותו הוא יזהה את השירים והסרטים וידע ליקרוא אותם או שהוא לא יראה כלום? תודה מראש:] (סליחה על שיגאות הכתיב אני דיסלקט )

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  19. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות טאבלט בעיקר לשימוש של קריאת קומיקסים, ספרים אלקטרוניים, אינטרנט וצפייה בוידאו (נניח נטפליקס וכאלה). כמובן שהמטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר, אבל אני צריך שהמסך יהיה לפחות 10 אינץ' כדי שאני אוכל לקרוא את הקומיקס בקלות בלי להשתמש יותר מדי בזום ודברים כאלה. כרגע חשבתי על לקנות את הטאבלט הזה של לנובו - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Y6LZM8O אחרי משלוח ומכס הוא יעלה לי 650 שקל. הוא אמור לעמוד בכל הדרישות שלי? יש משהו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? אני יכול לחרוג עד לבערך 800 שקל (170 ליש"ט בערך כי בביצוע הזמנה יורד חלק נכבד מזה). אני מעדיף לקנות מאמאזון בגלל המדיניות החזרה המאוד נוחה שלהם ככה שלמקרה שיהיו בעיות א…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  20. היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by ofir38,

יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  24. שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  25. הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?

דיונים חדשים בפורומים