גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך מטען לנגן שלי (ZUNE 30), אני לא יודע אם זה יזיק להשתמש במטען USB פשוט של 5V 400mA שקניתי כדי להטעין אות, כי על הZUNE רשום input של 5V 1.4A.... האם זה יכל להזיק?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Prod/70409/ בתווך המחירים הזה נראה כחלופה טובה (בתור סמארטפון סולידי, שעושה את העבודה). לפי מה שקראתי המכשיר די דומה לs2. ההתלבטות העיקרית זה השרות של מוטורולה וגרסת אנדרואיד 2.3 (לא ברור לגבי העדכון הרשמי). החלופות האפשריות: Xtreamer Mobile Aiki 4https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14082 (עוד לא הושק בארץ) nokia lumia 620 אשמח לשמוע חוות דעות וחלופות נוספות.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי גלקסי S5 ואני צריך לאפס אותו דחוף כי הוא נתקע ונגמר הזיכרון אבל מאוד חשוב לי האפליקציה My KNOX (איזור מאובטח להתקין בו אפליקציות) ובגלל שסמסונג הפסיקו את התמיכה בזה זה כבר לא נמצא בחניות האפליקציות. אשמח אם מישהו יודע איך להתקין את זה בכל זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה מבין 3 אלו נחשב להכי טוב בקטגוריות הבאות. -איכות סאונד -אוזניות - מחיר תמורת איכות. -איכות תמורת מקום (חוץ מהZEN V שאר הנגנים הם 2GB אז האם שווה לרדת ל1GB?) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
תוך כמה זמן אני יכול לבטל עסקה על פלאפון? לפי החוקים שקיימים היום. כמו כן אם קניתי ברשת גדולה אני יכול לבטל בכל סניף או רק בסניף בו התבצעה הקניה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
??? פשוט המשפחה עברה ל orange ואני רוצה גם . אגב כמה פריצה אמורה לעלות?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות טאבלט עד 1000 ש"ח.- אפשר לחרוג קצת אם צריך . חשוב שיהיה - 1. מסך גדול (ראיתי שיש טאבלטים במחיר הזה של 10.1 אינץ') 2. מעבד סביר שידע להריץ בקלות יחסית קנדי קראש וכאלה . 3. ואם אפשר להוסיף גם מצלמה טובה אז בכיף. ראיתי את ה-LG שנראה סביר למחיר שלו - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13584 וגם את אסוס .. למרות שהמצלמה שלו יותר חלשה .. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13652 תודה רבה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/03/ovi-store.html
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היי, אני בעלים של נגן iaudio u3, הנגן ממש לא איכותי, הסאונד שלו יבש ללא נפח וללא העומק של הבאסים יש לי אוזניות senn cx300 ו senn hd205. כשאני שומע דבר מגבר של ימהה שיש לי בחדר שמחובר למחשב שומעים מדהים, גם כאשר שומעים דרך מיני דיסק ודיסקמן קיבצי mp3 שומעים מדהים ואת העומק של הבאסים. שמעתי את ה iaudio x5 והוא כמו ה u3, שמעתי גם את ה ipod video, הוא נשמע יותר טוב אבל אין באסים חזקים, שמעתי גם את ה creativ zvm וגם לו אין באסים חזקים. יש איזה נגן שיש לו עוצמה חזקה של באסים כמו לדיסמנים -השירים נשמעים כקבצי mp3 לא wave. תודה.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הMP של IRIVER E100 כנראה בדיוטי פרי (הוא עולה 69 דולר ל2 ג'יגה).. והבעייה שלא יהיה לי איך להעביר לו שירים שם אז חשבתי לקנות לו בארץ כרטיס של 2 גי'גה בנוסף להעביר שירים לכרטיס ואז להכניס את זה שם לנגן .. לאחותי יש IRIVER U10 ועם מעבירים לנגן שירים לא דרך התוכנה הוא לא קורא אותם.. השאלה עם אני יקנה תכרטיס עכשיו יעביר אליו שירים וסרטים והכל ויכניס אותו לE100 ברגע שאינ יקנה אותו הוא יזהה את השירים והסרטים וידע ליקרוא אותם או שהוא לא יראה כלום? תודה מראש:] (סליחה על שיגאות הכתיב אני דיסלקט )
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז בחרתי תמונה לשים בתור רקע וכשאני עושה זאת אז התמונה נהית בגודל מקורי וגדול מידי בשביל המסך והתמונה נהרסת ככה, איך אני יכול לקבוע תמונה כרקע ושהגודל של התמונה יהיה מותאם לגודל המסך?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-