עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by t-macc,

האלן היה לי את U10 של IRIVER נאבד לי.חיפשתי את U20 ומשום מה לא מוכרים אותו בארץ. אני רוצה משהוא בסגנון שיהיה לפחות 4 גיגה. תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by First Squad,

טוב מעוניין לקנות נגן סרטים נייד שיעזור לי להעביר את זמני בצבא , אני לא מבין גדול בתחום תמליצו לי על נגן לא יקר ואיכותי. ראיתי בזאפ יש אמון כאלה אבל אני לא ממש מבין בזה ולא רוצה לקנות סתם נגן שיהרס תוך חודשים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by BoA,

יש לי מכר מבוגר בעובדה שנהיה חובב סאונד פתאום אחרי שראה אותי ועוד מישהו מסתובבים עם סנהייזר cx500, הוא קנה לעצמו 300 cx.. ועכשיו הוא מחפש לעצמו איזה נגן בשביל להשתדרג. אתם בטח מכירים את הפרסומות בעיתון של חנויות החשמל שמציעות הרבה מוצרים, ושם הוא ראה נגן Iriver (יש לו דודה לIriver אחרי שעבר לו מסנהייזר) בסביבות 370 שקל. הקטע הוא שלא מצוין שמה דגם בכלל של המכשיר ואני חושב שבכלל לא כדאי גם ככה לרכוש בחניות כאלה נגנים. עכשיו רציתי לדעת על איזה דגם מסוג Iriver תמליצו ב400 ככה שהוא ינצל טוב ת'אוזניות או שאם יש אלטרנטיבה טובה יותר אשמח לקבל אותה גם תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TUCG,

תקציב עד 700 ש"ח קיבולת של לפחות 4GB כזה שיוכל לעבוד עם אובונטו לינוקס (הכי טוב שיהיה אפשר פשוט להעביר ולמחוק ממנו שירים כמו DoK רגיל) כמה שיותר זמן סוללה - יותר טוב אשמח לשמוע המלצות.

6. Started by kobi_af,

שלום דוד שלי מחפש נגן MP3 פשוט , אתם מכירים נגני MP3 שמחירים נע בערך עד 120 שקל ? רציתי אפילו משהו פחות ממחירי m240 , בקיצור אני מחפש תמיטב עד 120 שקל בערך..

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by otherside,

עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ccc,

עד היום היה לי Creative Muvo Sport C100 והחבר האהבל שלי רוקן עליו בקבוק ספריי צבע ועכשיו אי אפשר לראות כלום גם אחרי טרמפנטין בכל מקרה הוא היה ממש מעולה ולא אכפת לי לקנות עוד אחד כזה, בכיף. השאלה היא אם אפשר לקנות משהו באותו מחיר שהוא קצת יותר מתקדם ועם אותן פונקציות בסיסיות כי אני בן אדם שאוהב להתחדש. בכל מקרה זה הדברים החשובים: -נגן FLASH בלבד, כל המטרה של הנגן הזה זה ספורט, וואחד ספורט, נונ סטופ, ולא סתם ריצה, הרבה יותר מזה, בוא נגיד שהכוחות G שיפעלו עליו יהיו עצומים, המובו ספורט עשה זאת בהצלחה. עכשיו לפי הגיון נגן HDD יהרס מהתזוזות הקבועות האלה, אולי זה רק מיתוס, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? -מגיע עם רצועת זרוע\קיימת רצועת זרוע לקנייה -לא חייב אוזניות - לא …

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by xena,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by inon007,

היי, אני בעלים של נגן iaudio u3, הנגן ממש לא איכותי, הסאונד שלו יבש ללא נפח וללא העומק של הבאסים יש לי אוזניות senn cx300 ו senn hd205. כשאני שומע דבר מגבר של ימהה שיש לי בחדר שמחובר למחשב שומעים מדהים, גם כאשר שומעים דרך מיני דיסק ודיסקמן קיבצי mp3 שומעים מדהים ואת העומק של הבאסים. שמעתי את ה iaudio x5 והוא כמו ה u3, שמעתי גם את ה ipod video, הוא נשמע יותר טוב אבל אין באסים חזקים, שמעתי גם את ה creativ zvm וגם לו אין באסים חזקים. יש איזה נגן שיש לו עוצמה חזקה של באסים כמו לדיסמנים -השירים נשמעים כקבצי mp3 לא wave. תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Little_AKA_Or,

שלום D; בזמן הקרוב אמורים להגיע אליי בערך 500 שקל ובעוד חודשיים וחצי יש לי יומולדת 16 שגם אז יכנסו קצת מזומנים לכיס. לפני כשנה וחצי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי נגן ריו FORGE. הנגן הגיע עם 256 מגה מובנים וכרטיס זכרון של קינגסטון של 256 מגה. הנגן היה ממש טוב התחלה ומרגע שהוא הגיע לידיים של אחי הקטן הוא נהרס ונהרס.. בהתחלה אחי הקטן דפק את האוזניות. באחת שמעו ואחת לא. אבל מה זה אוזניות? קנינו חדשות. הריו התחיל ליפול לו, הוא שכח בטריה בתוכו ומזל שמצאתי את זה בזמן לפני שהוא נהרס לגמרי, הוא עשה בעיות בחיבור של הסוללה ומידי פעם הוא פשוט לא הגיב בכלל ולא נדלק.. המון בעיות וכרגע הנגן במצב של עובד, אבל עם ווליום חלש מאוד ואיכות ירודה מאוד.. כמו שאמרתי אמורים להגיע אליי כספים בזמן הקר…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by שועל האש,

קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by MD,

אז נתחיל בזה שאני לא מבין כלום בנגנים (חברות, מחירים וכו...) יש לי הזדמנות להביא מארה"ב נגן התקציב שלי הוא 170$+/- אם אפשר נגנן שיתמוך ב MP4 מה טוב. תודה מראש על המלצותכם, מאור. נ.ב. אם אפשר קישורים למכשירים כדי שאני יוכל להתרשם.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. Started by Jaman,

לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by Jaman,

אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש נגן, די פשוט בסה"כ, נפח 8 או 16 GB, משהו סגנון sansa clip, ושלא יהיה לו מיקרופון או שום יכולת הקלטה מכל סוג. עדיף לא ipod כי זה סתם יקר בעיני ואני אלרגי לitunes תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Hellgrace,

אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by mcnm,

שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.