גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
השימושים העיקריים הם צילום ואינטרנט. האופציות העיקריות ששמתי עין עליהן: Samsung Galaxy S Advance Smsung Galaxy S3 Mini Sony Xperia P HTC Desire X ועוד שני טלפונים שאני פחות מכיר: LG Prada 3.0 P940H, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14134 Xtreamer JoyZ, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ONEPLUS TWO 4GB 4G Phablet - BLACK 390 דולר לפני מיסים ומשלוח אתם חושבים שזה הדבר האמיתי? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?wid=3
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סלולרי, לא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, עבור שני סימים, בטריה גדולה, מסך גדול, תקציב עד 2000 שח, ומגיע מהקופסה עם אנדרואיד פאי, יש איזה המלצה על מכשיר כלשהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנכ\"ל היצרנית הסינית מכריז באופן חגיגי כי מכשיר הדגל החדש ישא תג מחיר משתלם מאוד - אך עדיין יהיה יקר מקודמו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%92%d7%9d-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9e-450-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר יצאה גרסה רשמית של פרויו לגלקסי אס? יש רום שמסדר את הבעיה של ה GPS? כרגע אני עם JG8... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם סמארטפון ה-Redmi 3 הנהדר של היצרנית הסינית זוכה לגירסת Pro משלו, עם יותר זכרון RAM וגם תוספת של סורק טביעות אצבע לפני כחודשיים השיקה שיאומי (Xiaomi) עוד מכשיר בעל יחס עלות-תועלת חסרת תקדים, וגם מחיר קורץ במיוחד –ה-Redmi 3. גם היום קשה מאוד למצוא (או אפילו לדמיין) סמארטפון אטרקטיבי יותר במחיר של 200 דולר או פחות, אך למרות זאת ביצרנית הסינית לא ממתינים למתחרים ומשיקים כבר עכשיו את גירסת ה-Pro המשופרת עבורו – אשר מעניקה שני שדרוגים מהותיים ללא תוספת למחיר. ה-Redmi 3 Pro החדש מציע את אותה מעטפת מתכתית של ה-Redmi 3 הסטנדרטי, יחד עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות מבית קוואלקום, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד אוטומטי מבוס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היתכן? Mediatek תעקוף את Qualcomm בכל הנוגע לטכנולוגיות טעינה מהירה לסוללות? מפתחת השבבים הטאיוואנית הציגה את Express Pump 3.0, אשר עושה שימוש בזרם טעינה גבוה במיוחד של כ-5 אמפר ומעלה ובטכניקת ה-Power Delivery שקיימת ב-USB 3.1 בכדי לטעון סוללות של מכשירים חכמים בזמני שיא - 20 דקות לטעינה של עד 70 אחוזים מהקיבולת הממוצעת. היכולת הזו נשמעת ככזו שטובה אפילו יותר מטכנולוגיית ה-Quick Charge 3.0 של המתחרה הגדולה Qualcomm, והיא מיועדת להגיע לשוק במהלך שלושת החודשים הבאים בשבבי ה-Helio P20 החדשים והחסכוניים עבור שוק הביניים. אחרי זה, יישאר לנו רק להמתין ל-Oppo, והטכנולוגיה שלה שמבטיחה לטעון סוללה בצורה מלאה בתוך רבע שעה בלבד. https://goo.gl/q5Bqge
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריך המלצה טובה על אוזניות בלו טות' טובות שיתאימו גם למחשב וגם לפלאפון... מחיר סביר בבקשה.. בין ה200 ל600 תודה...
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי גלקסי S5 ואני צריך לאפס אותו דחוף כי הוא נתקע ונגמר הזיכרון אבל מאוד חשוב לי האפליקציה My KNOX (איזור מאובטח להתקין בו אפליקציות) ובגלל שסמסונג הפסיקו את התמיכה בזה זה כבר לא נמצא בחניות האפליקציות. אשמח אם מישהו יודע איך להתקין את זה בכל זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
והרי התחזית: Galaxy S6 ו-Galaxy S6 Edge יהיו הצלחה אדירה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-galaxy-s6-%d7%95-galaxy-s6-edge-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למישהו יש הערכת זמן מתי יגיע הפריים לחנויות הבריטיות clove או handtec? כרגע זה רק על pre-order כבר כמה זמן, והייתי בטוח שהמכשיר יצא לפני כמה חודשים לשוק כבר.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-