גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
במיוחד איך שאתרים טיפשים מסקרים אותם: http://www.mako.co.il/digital-cellular/iphone/Article-a13d5c01525f931006.htm וואלה? ככה מודדים חוזק של מכשיר? זורקים ברנדומליות? הגלאקסי נפל ישר על המסך והאייפון נפל על הצד.. מה החוכמה פה!? ועוד הם כותבים שהגלאקסי התפרק.. ברור שהתפרק, המכשיר אמור להתפרק.. זה חלק מהקטע, שאפשר להחליף סוללה! @%#!$#@&^~@$~%!^ אייפון פאנבויז טיפשים -.-
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
נראה כי מכשיר הדגל (או מכשירי הדגל, אם לדייק) הבא של סמסונג אכן יתבסס גם על שבב ה-Snapdragon 820 העוצמתי וגם על שבב ה-Exynos 8890. לצרכנים תהיה אפשרות בחירה? רבים משוכנעים שה-Galaxy S7, עם שניים או שלושה גדלים שונים ועם וריאציות Edge קעורות מסך לכל אחד מהם, יחשף ויושק רשמית כבר במהלך החודש הבא – במסגרת תערוכת MWC 2016 בברצלונה או באירוע חגיגי נפרד בסמוך אליה, כשעיני כל עולם הטכנולוגיה מופנות על חזית המכשירים החכמים למיניהם. אנחנו לא יודעים עד כמה ההערכות האלה מדויקות ותואמות את המציאות (היו גם מי שדיברו על השקה בתערוכת CES 2016, שלא הגיעה כמובן), אך נראה שכעת מתקבל חיזוק מסויים לעובדה שמכשיר הדגל החדש כמעט מוכן, וכבר מבצע בדיקות אשר נקלטו במאגר הנתונים של אפליקצ…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
צאו למסע אפל ומלא מפלצות מסוכנות, התחרו בכישורי הנינג\'ה של שחקנים מכל רחבי העולם והילחמו נגד רובוטים הרסניים בדו קרב עד המוות - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-48/
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיעלה כמה שפחות שיוכל להקליט שיחה. לא אכפת לי גם לקנות מהנוקיות הפשוטות ב150-200 שקל ובנוסף לזה לקנות מכשיר שמתחבר אליו ומקליט שיחה, מבלי שיהיו ברקע צפצופים. אין לי בעיה להזמין מאיביי
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/hp-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הדגם התחרותי ביותר בקטלוג של היצרנית הסינית יציע לכם שבב Snapdragon, נפח אחסון ונפח RAM ראויים ותמיכה בכל תדרי הסלולר בישראל, בעלות של כ-500 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-של-xiaomi-סמארטפון-ה-redmi-2-pro-זמין-במחיר/
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
נשבר לי הזכוכית במכשיר SAMSUNG A5 ׂ2017ׁ אמרו לי בחנות שצריך להחליף את ה LCD וגם את הזכוכית. לפני שאני מזמין, האם המוצא הזה ב Ebay מכיל את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9b%d7%a0%d7%92%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-