גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן לקנות את האייפון 4S ישירות מהאתר של אפל? ואם לא אז איזו דרך אחרת יש? והאם הוא יעבוד בארץ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
והרי התחזית: Galaxy S6 ו-Galaxy S6 Edge יהיו הצלחה אדירה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-galaxy-s6-%d7%95-galaxy-s6-edge-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
Oukitel הסינית חושפת פרטים נוספים ותמונות מעודכנות של הסמארטפון הראשון בעולם אשר יכלול סוללה בקיבולת 10,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2/
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. עד לא מזמן היה ברשותי מכשיר מחשב כף יד של מיו שרכשתי מאורנג. את המכשיר קיבלתי עם תוכנה X ובמקומה התקנתי את תוכנת IGO. אני עומד לרכוש מכשיר גי פי אס חדש (רק מכשיר ניווט ולא גם מחשב כף יד) מה לבדוק כדי להבטיח שאוכל להתקין עליו IGO בעברית?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
הארנק שגם יטען לכם את הסמארטפון בצורה אלחוטית, גם ידאג שלא תשכחו אותו בשום מקום וגם יתן לכם הזדמנות לתפוס כייסים סוררים רוצה להיות הדבר הגדול הבא בכיס שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
- 2 followers
-
-
יצא כבר לעולם? מה אמור להיות המחיר בערך???? איך הוא בהשווה לDH2 MINI
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
נשבר לי הזכוכית במכשיר SAMSUNG A5 ׂ2017ׁ אמרו לי בחנות שצריך להחליף את ה LCD וגם את הזכוכית. לפני שאני מזמין, האם המוצא הזה ב Ebay מכיל את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
תודה עריכה : אני אעדיף להצטרף לחברות סלולר ארציות עקב חבילות טובות . דיברתי עם נציג אורנג והוא המליץ לי על בלאק ברי סה"כ 290 לחודש ,( שכחתי לשאול אם זה כולל מע"מ ) כולל חבילת גלישה באינטרנט עם תעבורה של 5 גיגה . איך הוא ?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות MP3 חדש, אני חושב ללכת על Sansa Clip Plus(אם למישהו יש הצעה טובה יותר אני אשמח לשמוע), ורציתי לקנות גם כרטיס זכרון של 32GB ולהוסיף לו. השאלה שלי היא האם ניתן בכלל להוסיף כרטיס זכרון של 32GB למכשיר או ש-16GB לדוגמא זה המקסימום. אני לא ממש בקיא בכל עניין ההרחבות. עוד שאלה, נתקלתי בשני כרטיסי זכרון - שניהם של 32GB, כפי שציינתי אני לא מבין גדול ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואיזה כרטיס עדיף לקחת. אולי אחד מהם מתאים לדברים אחרים ולאו דווקא ל-MP3. אז פשוט רציתי להתייעץ לפני שאני מבצע קנייה. הנה שני הכרטיסים: הראשון, והשני. תודה מראש, מיקי.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%94-black-friday-%d7%a9%d7%9c-oneplus-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
- 2 followers
-
-
המוצר החדש של החברה הטאיוואנית מאמץ את מעבדי ה-Core m האולטרה חסכוניים בכדי לספק לנו מחשב עם מסך מגע וציר מסתובב ב-360 מעלות בפחות מ-2,500 שקלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נגן חדש שהולכות להצטרף אליו אוזניות איכותיות ולכ אני לא רוצה להתפשר על האיכות סאונד.. תקציב 1000 שקל.. לא חשוב לי כל כך שיציג תמונות או וידאיו אבל אם יש מצב במחיר כזה ושוב בלי ירידה באיכות אז סבבה אשמח לדעת קצת פרטים על כל המלצה יעונ מה ההיתרונות שלו על שאר המתחרים באותו תקציב
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-