גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם הזה: http://zap.co.il/fs.asp?PID=311612915&sog=C-MP3Player תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הקבל USB שקניתי בכמה דולרים לגלקסי NOTE שלי יש כבל כזה להרבה סוגי סמארטפוני אנדרואיד ,אז מי שרוצה שיקנה לדגם המתאים לו מה זה עושה אתם שואלים ? מאפשר לכם לחבר מקלדת\עכבר\גימפאד וכו לסמארטפון שלכם רק תבדקו לפני מאיזה גרסה הכניסו תמיכה שלי ICS ועובד מצוין בכל מיקרה אני לא הולך לפרסם חנות או כבל מסוים אבל כן יספר לכם קצת מה הספקתי לנסות עם הכבל שלי בהתחלה חיברתי גימפאד סאטורן SLS USB זה גימפאד שכימאת זהה לגימפאד סאטורן מודל 2 ,למעשה ההבדל העיקרי זה החיבור USB במקום זה של הסאטורן בגדול מאוד טוב למשחקי 2D הבעיה שלי עם הגימפאד הזה זה שכפתור אחד עשה פעולה של אחורה במערכת ההפעלה עצמה ככה זה כוון אוטומטית ,והיה די מעצבן אבל ניסיתי כל מיני משחקים ואמולטור S…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק. חילקתי לכמה נושאים: בעיות: 1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף? 2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל? 3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט". 4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi? 5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט". 6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון. שאלות כלליות: 7.…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שיש לה רצועות כאלה? ברוב המקומות ראיתי לNano/Classic/Video וגם בקושי יש במלאי. חשוב שתיהיה איכותית ולא מגושמת(שלא תפריע לתנועה בזמן אימון), המחיר לא משנה מבחינתי שזה יהיה בתפירת יד ע"י סטיב ג'ובס בעצמו. כן אני יודע שהוא גדול רציתי בהתחלה לקנות NANO\סנסה אבל יש לי אחלה דיל על Ipod Touch חדש בקופסה בחצי מחיר
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
דרוש לי יעוץ מהיר. אני חייל.19 יש אוטו של הורים אני לא יודע עד כמה אני צריך GPS ואינטרנט כי אני משרת בתור טכנאי אבנט כחול. אני רואה שיש N95 ב 69 שקל לחודש + שקל20 לחבילה סלולארית. ו N73 כידוע לי עדין עולה 79 + 20 אז מה? לקנות N95? אני מאד מעוניין אבל מדאיג אותי הסוללה הקצרה. הבנתי ששיפרו אותה? האם ניתן לקנות סוללה יותר איכותית? למישהו יש המלצות אחרות לאורנג? בכל מקרה חשוב לי מקשים נוחים,נגן,מצלמה,מגניבות. נ.ב. יש לי אוזניות BT סטריאופוניות בבקשה ענו בדחיפות כי אני חייב לקנות נייד עוד היום מאחר ששלי נגנב. בתודה 24
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. עד לא מזמן היה ברשותי מכשיר מחשב כף יד של מיו שרכשתי מאורנג. את המכשיר קיבלתי עם תוכנה X ובמקומה התקנתי את תוכנת IGO. אני עומד לרכוש מכשיר גי פי אס חדש (רק מכשיר ניווט ולא גם מחשב כף יד) מה לבדוק כדי להבטיח שאוכל להתקין עליו IGO בעברית?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן קטן, למוזיקה בלבד (גודל ואיכות המסך פחות מעניינים), עם סאונד הכי טוב שאפשר, כולל תמיכה בפורמט FLAK, עם מסך אינטראקטיבי (לא סנסה קליפ) בגודל של עד 2.5''. 8GB זיכרון, רצוי (לא חייב) עם כרטיס זיכרון שיהייה ממשק נוח וידידותי, זמן עבודה של מעל ל-20 שעות למוסיקה ו...זהו. נראה לי. אני חשבתי על cowon J3 אבל הוא נראה לי גדול מידי (3 ומשהו אינצ') או על הקוון C2 אבל הבנתי שהמערכת הפעלה שלו די מעצבנת (כנראה שזה יהייה הבחירה שלי במיקרה ולא ימצא משהו אחר) אני מזמין באמזון אז התקציב בדולרים. יש לי אוזניות סבירות אז אני צריך משהו שמזיז 32 אוהם בצורה מלאה (אני יודע שכל נגן סביר עושה את זה- אבל שלא יהיו ספיקות) סוני לא תומכים בפלאק, הסנסה מעצבן אותי בגלל ה-…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב משני הדגמים האלה של ווינדוס פון Acer Jade Primo או Alcatel IDOL 4S היכן אני יכול להשיג אותם בארץ?אים אני קונה מחול מה אני צריך לבדוק ובנוסף אשמח לדעת אים הם תומכים בעברית? והבנתי שיש דגמים עים שתי סים אני רוצה את הדגם עים סים אחד. הנטייה היא לכיוון הACER .אשמח לקישור לקניה באיבי או אחר . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקבל את הנגן הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו כיסוי סיליקון טוב. לפי חיפוש וידע כללי, שמעתי שה-iSkin הוא האופציה האיכותית ביותר, אבל חיפוש באתר של אפל הניב את התוצאות הבאות: http://www.apple.com/search/store/?q=iSkin המוצר הראשון מופיע הוא "כמעט" המוצר שאני רוצה, אך נראה שהוא לא קיים יותר בחנות שלהם. בנוסף, לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. אלא אם כן זה מה שכתוב באתרים: נרתיק סיליקון ל Apple IPOD Classic 80GB שווה ל-iSkin eVo3 for iPod מישהו יכול להגיד לי מה מהבאים הוא הכי טוב? מה מהבאים הוא iSkin? ולמה יש הבדלים כ'כ גדולים אם כולם כביכול אותו מוצר http://www.shopy.co.il/groupsales/6608 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5603 http://www.nanashops.co…
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם האם קיים נגן DVD נייד עם זיכרון פנימי? באם קיים, האם ישנו כזה עם זיכרון של 20 גיגה ויותר? בתודה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
נראה כי מכשיר הדגל (או מכשירי הדגל, אם לדייק) הבא של סמסונג אכן יתבסס גם על שבב ה-Snapdragon 820 העוצמתי וגם על שבב ה-Exynos 8890. לצרכנים תהיה אפשרות בחירה? רבים משוכנעים שה-Galaxy S7, עם שניים או שלושה גדלים שונים ועם וריאציות Edge קעורות מסך לכל אחד מהם, יחשף ויושק רשמית כבר במהלך החודש הבא – במסגרת תערוכת MWC 2016 בברצלונה או באירוע חגיגי נפרד בסמוך אליה, כשעיני כל עולם הטכנולוגיה מופנות על חזית המכשירים החכמים למיניהם. אנחנו לא יודעים עד כמה ההערכות האלה מדויקות ותואמות את המציאות (היו גם מי שדיברו על השקה בתערוכת CES 2016, שלא הגיעה כמובן), אך נראה שכעת מתקבל חיזוק מסויים לעובדה שמכשיר הדגל החדש כמעט מוכן, וכבר מבצע בדיקות אשר נקלטו במאגר הנתונים של אפליקצ…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
נושא ראשון: רציתי לדעת האם ה-W900 וה-W950 ישווקו מתישהו בארץ? ואם כן, מתי? נושא שני: תמיד רציתי לדעת ולא הייתה לי הזדמנות, אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית/Stand Alone, איך אני מחבר את המכשיר לאחת מהרשתות (סלקום, אורנג', פלאפון)? הם בכלל יסכימו? (אני מתאר לעצמי שכן, הרי לא סתם יש חנויות, נכון?) מה אפשר לעשות במכשיר ללא רשת או כרטיס סים (למשל ה-K800i)? ומה דרוש להתקין במכשיר, כדי שהוא יפעל כמו מכשיר שנקנה מהרשת? מבחינת אינטרנט, וכל השירותים האחרים. האם חברת הרשת מדביקה/צורבת את הלוגאים שלה, או שאפשר לבקש שלא? ועוד משהו אחרון: אם אני אחבר את מכשיר שקניתי מחנות לרשת, זה יעלה לי יותר? ואו, כמה שאלות!. אשמח לתשובות. תודה .
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-