עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by Tapeworm,

שלום, ברשותי נגן iRiver Clix gen2. רציתי לדעת באילו פורמטים של סרטים הוא תומך, וכמו כן, באמצעות איזו תוכנה אוכל להמיר סרטים מכל פורמט לפורמטים הנתמכים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by overload,

אני צריך מטען לנגן שלי (ZUNE 30), אני לא יודע אם זה יזיק להשתמש במטען USB פשוט של 5V 400mA שקניתי כדי להטעין אות, כי על הZUNE רשום input של 5V 1.4A.... האם זה יכל להזיק?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by i.k,

אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש

7. לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by Stastyle,

לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  9. אז לאחר שנואשתי מלחפש מטען ל Zen Vision:M חבר שלי הראה לי מטען שמתחבר לחשמל ומטעין בעצם כל מכשיר שמוטען דרך USB. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042876 עכשיו אני רק רוצה להיות בטוח שהמטען הזה לא יפגע לי בנגן..? מתח היציאה שם הוא 5V וכך רשום גם על גבי המתאם של ZVM. לגבי הזרם אני לא יודע. ואם המטען הזה מתאים בעצם לנגן, למה שאני אעדיף לקנות מטען מקורי של קריאטב בעוד שהמטען הזה הוא מעין מטען אוניברסלי ל USB ? תודה !

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  10. אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. שלום אני רוצה לשאול לגבי וידאו שזה live באתר מסויים באינטרנט , ובוידאו זה גם ניתן להעביר מלא שעות אחרונה , כלומר זה בלייב אבל גם זמין מלא שעות קודם לכן. השאלה שלי האם קיימת אפליקצייה לאנדרואיד בה אני יכול ישירות לגזור ולשמור קטעים מסויימים מהוידאו למכשיר הטלפון שלי ? אני מציין שוב הוידאו המקורי לא במכשיר שלי אלא באתר אינטרנט מסויים. ואם לא איזה דרך אחרת או איזה אפליקצייה כן ניתן לעשות זאת ? יש אפליקציית הקלטה אבל זה פחות טוב כי אז אני צריך להשאיר בפליי ולהקליט מלא שעות(כולל שעות שאני לא צריך). יש גם אפשרות של הקלטה ואז גזירת קטעים אבל שוב זה מחייב אותי תחילה להקליט מלא שעות מהוידאו…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  12. שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה

13. רכישה מוקדמת עבור ה-iPhone SE 2020 זמינה במגוון חנויות ורשתות בארץ הקודש, במחירים שמתחילים מ-1,900 שקלים לכתבה

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  14. מכשיר הביניים החדש של Huawei מציע נפחי זכרונות ראויים ומסך מוארך עם שוליים ממוזערים בתג מחיר שקשה להתחרות בו לכתבה

15. Started by PrefaceAlumni,

היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!

16. נשבר לי הזכוכית במכשיר SAMSUNG A5 ׂ2017ׁ אמרו לי בחנות שצריך להחליף את ה LCD וגם את הזכוכית. לפני שאני מזמין, האם המוצא הזה ב Ebay מכיל את שניהם?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. Started by Seaninho10,

שלום, אני מחפש טאבלט בעלות של בערך 1200₪ לשימושים די נורמטיביים. לא למטרת כתיבה (כמחברת) אלא לשימושי אינטרנט, סרטים, סדרות וכו׳. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  18. הסמארטפונים הראשונים של מוטורולה תחת שרביטה של לנובו הסינית עתידים להיחשף בעוד מספר ימים, עם שידרוג חומרה משמעותי וקונספט מרענן למודולריות ביום שלישי הקרוב, ה-17 במאי, מוטורולה עתידה לחשוף את הסמארטפונים החדשים שלה לשנת 2016 – אשר יהיו גם הראשונים שלה שפותחו ועוצבו מאז שלנובו השלימה את רכישתה מידיה של גוגל בשנה שעברה. האם יהיה מדובר בדרך חדשה ומסקרנת עבור המותג מוטו? אנחנו מחזיקים אצבעות לתשובה חיובית. נכון לעכשיו, בקלפים נצפים לפחות שלושה דגמים שונים, כשאת המתקפה יוביל ה-Moto X החדש אשר יהיה דגם דגל במלוא איבריו עם שבב Snapdragon 820 מתקדם, זכרון RAM של 3GB או 4GB, מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD (עם חיפוי בלתי ניתן לניתוץ כמו ב-Moto X Force?),…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. יש לי חבר שטס לקייב, ויש לי חבר אחר שרוצה S2 וישמח לקנות מחו"ל בזול. למישהו יצא להתנסות בזה? חיפוש בגוגל לא מוביל למשהו מועיל במיוחד.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  20. לא הכי דק, לא הכי עוצמתי ולא הכי יוקרתי, אבל לסמארטפון החדש של מוטורולה שיכנס בין ה-Moto G ל-Moto X יש הרבה אופי. האם זה יספיק בשביל לשכנע את הצרכנים? לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-moto-x-play-סמארטפון-ביניים-שלא-דומה-ל/

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  21. כמובן מתוך הנחה שקיים כרטיס זיכרון בטלפון. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by Asafc,

צהריים טובים חברים, בהמשך לקבוצת רכישה קודמת שהקמתי ביתוף היבואן הרשמי של HTC בארץ - טאצ'גרופ, אני פועל בשיתוף איתם למכירת 2 מכשירים נוספים - HTC Desire EYE ו- HTC Desire 820. מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם מרוכזים כל הפרטים הנוספים בכתובת https://www.facebook.com/groups/TouchGroupDeals/ בקרוב מכשירים חדשים! (גם הm9 כמובן ) יום טוב, אסף

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by Radioheadz,

שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  25. שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726

• 0 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.