גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מאחי הגדול n86 לבן בגירסה 21.006 שכנראה גנוב... הבעיה שלי היא כזאת, אני מנוי לפלאפון והמכשיר סגור על סלקום ככה שהסים שלי לא עובד ואין לי מה לעשות עם הפלאפון עצמו... קיבלתי הצעה מחנות פרטית שהוא מוכן לפתוח לי אותו בתמורה ל-200 ש"ח... א' - זה לא קצת יקר? ב' - אם המכשיר גנוב אני יכול לקחת אותו לחנות של פלאפון/סלקום שיפתחו לי אותו בלי שיעשו לי בעיות? ג' - יש אופציה אחרת?.. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות דונגל של iAudio X5L. למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ? אני יכול לקנות מחו"ל, אבל לפני כן חשבתי לבדוק אם אפשר לקנות בארץ. קניתי את הנגן בבאג, אבל הם הפסיקו לייבא את המכשיר ואת האביזרים שלו. נ.ב. אני גם מחפש בטריה טריה של 2200mAh לנגן. תודה על כל טיפת עזרה, ינאי.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באייס טאבלט MULLER 7 אינץ ב 250 ש"ח. מעבד A8 + 4GB נפח. האם מספיק לילד בן 4? מהירות תגובה? זמן סוללה? עמידות? או שזה פשוט לזרוק את הכסף לפח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי, חשבתי להתשדרג עם טלפון חדש, הפעם חשבתי ללכת על טלפון סיני כדי לחסוך לא מעט כסף. להזמין מאיביי או חנות אחרת אמינה. כרגע יש לי S2 I9100. דרישות המכשיר: - מסך 4.7 לפחות, עדיף 5" - לפחות מעבד מרובע ליבות טוב ואמין - לפחות 1GB זיכרון ראם - מצלמה אחורית איכותית, אם אפשר יותר טובה מגלקסי S2. - מכשיר עם קהילה, שיהיה אפשר לעדכן רומים (בעיקר לגרסאות אחרונות) תקציב, לדעתי עד $350 זה בהחלט הגיוני (לא כולל 33% מיסים כמובן). ממה שראיתי יש את newman n2, העניין אם יש טובים ממנו? אולי אחד עם מסך 5"? תודה מראש!
-
- 56 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
סדרת מחשבים ניידים חדשה של היצרנית הסינית תנסה לגשר את הפערים בין מותג ה-ThinkPad היוקרתי למותגים הביתיים המוזלים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קמפיין מימון ההמונים של מחשב ה-WIN 2 צובר תאוצה בקצב מרשים, ומבהיר כי הרבה צרכנים מעוניינים במערכת 6 אינץ׳ מיניאטורית שמסוגלת להריץ את מערכת ההפעלה המלאה מבית מיקרוסופט וכל יישומיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש נגן שישמש אותי בנסיעות הארוכות לבסיס. לכן אני צריך נגן עם סוללה שמסוגלת להחזיק משהו כמו 8 שעות של נגינה רצופה/צפייה בסרטים. חשוב שתהיה אפשרות לצפות בוידאו באיכות טובה. נפח גדול... בסביבות ה-20GB ויותר. עדיפות למכשיר לא גדול וכבד (כמובן שלא קטן מדי, כדי שיהיה נוח לצפות בסרטים), אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח מה שיש. אני אשמח גם להסבר על מהו ההבדל בין זיכרון מבוסס דיסק קשיח לבין זיכרון פנימי בנגן... את המכשיר אני מתכנן לקנות בחו"ל (ארה"ב), כרגע תמליצו לי על נגנים שבארץ עולים עד 1500 ש"ח עם הדרישות שציינתי.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אבודה בלי פלאפון
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בסוף שנה שעברה כולם דיברו על המצלמה בטלפון הפיקסל 2 החדש מבית גוגל, והשוו אותה כמובן למצלמה באייפון X ולמצלמה בגלקסי S8 של סמסונג. לפני מספר ימים סמסונג הכריזה על הגלקסי S9+ החדש שלה, וטענה שהיא "המציאה מחדש" את המצלמה. אז איך הוא מתמודד מול המתחרים הקיימים? צפו בהשוואת הוידאו והחליטו: לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת מצביעה, אני מתלבט האם להוסיף 400 ש"ח ולקנות את המייזו עם המפרט הבהרבה יותר חזק? מה דעתכם? אני בגולן טלקום(אף על פי שאני חושב על לעבור להוט\מפעילה רלוונטית אחרת כמו 012) תודה נוסף להתלבטות גם הנקסוס 4. מאחר ואין לו micro memory card slot הוא מעט פחות קורץ לי. האם מנסיונכם זה מהווה בעיה רצינית או לא? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן, שיהיה מעל 10G, הכי חשובה האיכות, שיבוא עם אוזניות כבר טובות, לא רוצה לרכוש בנפרד, ומאוד חשוב שיהיה קטן (עדיפות לדק וגבוה על פני עבה ושמן). אם יציג ווידיאו מה טוב, אבל הכי חשובה האיכות.... לא באסים מטורפים או משהו, אבל שהשמע יהיה חד, נקי, ומפורט ככל האפשר. בתודה ענקית! גבריאל.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש אפשרות לבחור בין הפלאפונים: NOKIA E71, NOKIA N85, Samsung 530, Samsung touch wiz, LG Renoir אנחנו חושבים כרגע על הLG Renoir והNOKIA N85. יש הצעות, מי מהם עדיף? (או אולי אחד אחר מהרשימה עדיף עליהם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי פה על ZOPO C2 PLATINIUM יש למישהו רעיון שהוא חושב שהוא יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המכשיר הגיע עם גירסה 8.1 ואינו מקבל עדכון אוטומטי לגירסה 9. שני מכשירים דומים שנקנו באותה חנות לפני חודש עודכנו מיד לגירסה 9. האם זה מרמז שהמכשיר תקול?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-