עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by eranratzon,

שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by zam,

הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by chillout,

שלום יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות. הבעיות: 1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה. 2‎‎} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות. אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש? תודה על העזרה מראש.

6. אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  7. תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה

9. Started by XCG120,

רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב משני הדגמים האלה של ווינדוס פון Acer Jade Primo או Alcatel IDOL 4S היכן אני יכול להשיג אותם בארץ?אים אני קונה מחול מה אני צריך לבדוק ובנוסף אשמח לדעת אים הם תומכים בעברית? והבנתי שיש דגמים עים שתי סים אני רוצה את הדגם עים סים אחד. הנטייה היא לכיוון הACER .אשמח לקישור לקניה באיבי או אחר . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. Started by yosside,

נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!

12. Started by approx,

אם אני צורב על הפלאפון שלי(K800I ) גירסה של k810i מה זה יתן לי ? איזה שיפורים ? יתרונות חסרונות

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  14. זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by shaypoi1,

הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. לא יודע אם זה קשור יותר לכאן או לפורום 'כללי', אבל פתחתי כאן. הייתי מעוניין לדעת איך קוראים לתוכנה שמגבירה את הרמקול של הMotorola V3, אם יש לינק יהיה עדיף. ואשמח אם יגידו לי איך מתקינים אותה. תודה מראש, אופיר.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לשמור את ה SMS, רשימות אנשים כמובן ועוד ירקות ודברים חשובים לי מה PPC. מדובר ב HTC HD אם זה משנה.. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המכשיר אבל לא מצאתי איך להעביר מידע אל המשחב במקרה של הריסת תוכנה במכשיר (קרה בעבר ולא רוצה לחוות זאת שוב) יש לכם מושג איך אפשר לשמור את הדברים האלו על גבי המחשב שלי? אני לא מוצא שיטה עם ACTIVE SYNC, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by DOGMA,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שיש לה רצועות כאלה? ברוב המקומות ראיתי לNano/Classic/Video וגם בקושי יש במלאי. חשוב שתיהיה איכותית ולא מגושמת(שלא תפריע לתנועה בזמן אימון), המחיר לא משנה מבחינתי שזה יהיה בתפירת יד ע"י סטיב ג'ובס בעצמו. כן אני יודע שהוא גדול רציתי בהתחלה לקנות NANO\סנסה אבל יש לי אחלה דיל על Ipod Touch חדש בקופסה בחצי מחיר

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  19. היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Henz16,

ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  21. אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  22. Started by chap123,

אני לא ממש מבין במכשירי ניווט אבל אני רוצה לקנות GPS תקציב של עד 1400 שקלים.... אני מעדיף שיהיה נוח לשימוש , תמיכה מרובה ואפשרות להורדת מפות מהאינטרנט אם יש אפשרות כזו ראיתי את הגירסאות החדשות של Mio והם נראים דיי מגניבים.... יש המלצות?

23. Started by mena,

מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by omri_ro,

האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.