גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מכונת תספורת לראש שלא תעלה מעל 500 ש"ח שתהיה עם סכין רחבה ועם דרגות חיתוך עד 6 מ"מ דגש על מנוע חזק! עם כבל הטענה ואופציה לנורית חיווי סוללה *עריכה החלטתי לקנות את המכונה Moser 1881[h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 16GB חדש חדש. הגירסה שקיבלתי איתה זה 4.4.2 אני מניח שהיא הכי חדשה אני לא כל כך מבין כי עברתי מי אייפון 5. עכשיו הבעיה שיש לי הרבה ניתוקים ולא תמיד קליטה מלאה בבית בWIFI שלי.(לעומת זאת שמכשירים אחרים בבית לדוגמא אייפון 5 אין ניתוקים והקליטה מלאה) היום היה לי מקרה שהתנתק לי הWIFI מהמכשיר ואני מסתכל באייפון 5 אחר שיש קליטה מלאה והכל עובד ואצלי הוא התנתק ומתחבר (בלי קליטה מלאה) הבעיה היא במכשיר(וויאיפי עצמו) ניסיתי הכל לנתק את המודם , לעשות ריסט וזה לא בעיה במודם או באינטרנט בבית שלי יש 2 קומות בקומה למטה המודם HOT BOX ובקומה למעלה יש נתב של EDIMAX שהוא קולט אינטרנט מהמודם למטה ומעביר אותו למעלה. עכשיו כשעולים למעלה הויאיפי במכשיר עושה סוג…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני כרגע לקוח של פלאפון. יש לי אייפון 4S אבל מתכנן לרכוש את ה6 מאמריקה עוד חצי שנה. השאלה שלי לגבי הרשת החדשה של אורנג' היא האם היא תעבוד על האייפון 4S עד שארכוש את ה6? איפה בארץ יהיה אפשר להינות מהרשת בנוחות ובמהירות? אני גר במרכז רבע שעה דרומית לתל אביב. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני כמה זמן השתמשתי בiRiver H10 20GB שקניתי מאיביי ב2005! היה נגן מעולה ונפל באחת הריצות שלי בחד"כ ונשבר. עתה, עוד חודש אני טס להודו ומחפש נגן MP3 שיוכל לנגן קבצים באיכות טובה, עם לפחות 6GB ועם זמן סוללה של 10 שעות ומעלה. (רצוי אף יותר) אני צריך שתהיה אפשרות להטעין אותו משקע חשמלי. ניתן להציע גם מוצרים שאין בארץ מאיביי. תקציב: לא מוגדר. עדיף בין 200 ל500 במקסימום. רצוי באיזור ה200-300. יש המלצות? תודה
-
- 35 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייי, אני ממש מתלבט איזה פלאפון לקנות- נקסוס 5 או lg g2. מה כדאי? הבנתי שהמחיר שלהם די זהה.. ד"א הקנייה מתבצעת בארה"ב.. עברית אוכל להתקין בשניהם? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש Samsung Galaxy Tab 10.1 האם לדעתכם זה טאבלט האנדרואיד המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש את התוכנה שאיתה מקבלים עדכוני תוכנה לפלא,עד עכשיו עדכנתי פעמיים את הפלאפון ולא נמחקה לי העברית,העדכון האחרון שיצא החליט למחוק לי קליל את העברית מהמכשיר. המכשיר עכשיו באנגלית. אני מנוי של אורנג',אם אני הולך אליהם הם צריכים לתקן לי את הבעיה נכון? הרי זה עדכון של סוני אריקסון,וסוני ממליצים עליו באתר שלהם. זה לא עדכון שבא מאיזה אתר מקזחסטן,אלה מהתוכנה של סוני אריקסון! מה עלי לעשות? ידוע לי שצריבה של עברית על המכשיר עולה סביבות ה150 שקל,אני מעדיף לחיות בלי עברית ולחסוך את הכסף.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אני חדש בפורם שלכם. ואשמח העזר בכם, ולעזור במידת האפשר. יש ברשותי טאבלט LG V700 ואני מעוניין להעביר פרטים להדפסה למדפסת שמחוברת למחשב הנייח שלי ברשת הביתית הבנתי שאני צריך להתקין תוכנה כלשהיא במחשב כדי שהיא תקשר בין הטאבלט למדפסת.וכאן אני צריך את עזרתכם. בתחום הזה אני ממש לא בעיניים. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
IPHONE 3GS 16GB BLACKBERRY BOLD 9700 NOKIA N97 SONY ERICSSON SATIO מה הכי כדאי לי? נחמד אם תהיה מצלמה טובה ואפילו אם יהיה HD צילום.. גלישה באינטרנט, טאץ', אפשרות להתקין תוכנות כמו ICQ, מסנג'ר, סקייפ אולי גם אפליקציות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה דקות דיברתי עד כה כמה SMS וכו' כדי לדעת אם יש חריגה מהחבילה, או לצורך חישוב. חיפשתי לא מעט ולא מצאתי תשובה. שירות הלקוחות שלהם לא מי יודע כמה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שעונה לדרישות הבאות: -טלפון שאפשר למצוא בשבילו משחקים ברשת -בעל ספיקר טוב ואיכות שמע טובה, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור -לא עבה מדי(n95 נשמע נחמד, אבל הוא מקרר, ולא רוצה משו כזה גדול) -לא יקר מדי -לא טאצ' סקרין -בעל אפשרות להרחבת זיכרון(עם עדיפות למיקרוsd, אבל גם אם יהיה משהו אחר זה לא נורא) -wifi יהיה נחמד, אבל לא חובה. -שיעבוד עם כרטיס סים של אורנג'(אני מניח שזה לא ממש קשור לסוג הטלפון, אבל אני לא באמת מבין בזה...) דיי התרשמתי מהe71, בגלל התכונות הנוספות וגם זה שניתן למצוא אותו יחסית זול יד שניה, אבל ראיתי תגובות מעורבבות בקשר לאיכות שמע שלו וגם עושה רושם שאין הרבה משחקים, אז אני כבר לא יודע =\. יש טלפון שיכול להתאים לדרישות שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-