גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
לאחר שנה מוצלחת ביותר של חברת OnePlus עם סמארטפון ה-One שלה, החברה חוגגת את המאורע עם פתיחה ליום אחד של אפשרות הקניה של מכשירה ללא הזמנה, הגרלות למשתמשים ובנוסף למטען חיצוני עם קיבולת אדירה ומחיר מצחיק לכתבה: http://hwzone.co.il/oneplus-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%98%d7%a2%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני המכשירים האלה.. יש לי מספר שאלות, שאני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן: 1. האם למכשירים הנ"ל, יש מודלים/גרסאות שלא יעבדו בארץ ? (אני חושב שלאקספריה יש - אבל לא בטוח) 2. אני מעדיף את הפיקסל.. האם יש לו בעיות ידועות כלשהן ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הדגם התחרותי ביותר בקטלוג של היצרנית הסינית יציע לכם שבב Snapdragon, נפח אחסון ונפח RAM ראויים ותמיכה בכל תדרי הסלולר בישראל, בעלות של כ-500 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-של-xiaomi-סמארטפון-ה-redmi-2-pro-זמין-במחיר/
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב משני הדגמים האלה של ווינדוס פון Acer Jade Primo או Alcatel IDOL 4S היכן אני יכול להשיג אותם בארץ?אים אני קונה מחול מה אני צריך לבדוק ובנוסף אשמח לדעת אים הם תומכים בעברית? והבנתי שיש דגמים עים שתי סים אני רוצה את הדגם עים סים אחד. הנטייה היא לכיוון הACER .אשמח לקישור לקניה באיבי או אחר . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני כותב אפליקציה שעושה FACEBOOK LOGIN, אני לא מצליח להבין בAPI הנוכחי שלהם, איך אני מאפשר למשתמש לשלוח APP REQUEST לחברים שלו. אני מתכוון לזה שהם יקבל את שם האפליקציה וקישור לדף בGOOGLE PLAY. יש לי כבר את הFACEBOOK IDs של אלו שאני רוצה לשלוח להם את ההזמנה. איזה מן אוביקט / תהליך אני צריך? ואיזה מן הרשאות. מעבר לזה, לא הבנתי איך אני לוקח SESSION קיים ומשנה את ההרשאות שיש לו.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הי יש מישהוא שיודע היכן ניתן להשיג אייפד בזול ואם רוצים לקנות יש שניה איך אני יכול לבדוק שאני קונה מכשיר תקין תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
טוב, באתי לעשות רוט בעזרת התוכנה Nexus Root Toolkit ואני מאוד מבולבל עכשיו גיליתי שהמכשיר שלי Yakjuxw, שלפי מה שהבנתי מקבל עדכונים מסמסונג ולא ישירות מגוגל.. כמה שאלות: 1. כרגע יש לי 4.1.1 סטוק ואני לא רואה שום זכר לסמסונג בפלאפון שלי.. אני דיי בטוח שזה אנדרויד נקי. איך זה הגיוני? האם אני מקבל עדכונים מגוגל או מסמסונג? 2. האם זאת הסיבה שאני לא מקבל את העדכון ל4.1.2? 3. ישנם הבדלים נוספים בין המכשירים, או שלמעט זה הכל זהה? 4. בתוכנה צריך לבחור את המכשיר שברשותך, אבל אין אופציה של Yakjuxw - האם אני צריך לבחור yakju? 5. האם יש משהו שונה בתהליך רוט/צריבת רום וכו' וכו' בין Yakju לYakjuxw? 6. ראיתי שיש דרך להפוך את המכשיר ל Yakjuxw - יש טעם או שזה מיותר? אפשר לבטל את …
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
למישהו יש הערכת זמן מתי יגיע הפריים לחנויות הבריטיות clove או handtec? כרגע זה רק על pre-order כבר כמה זמן, והייתי בטוח שהמכשיר יצא לפני כמה חודשים לשוק כבר.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול. המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות? בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-