גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יצא כבר לעולם? מה אמור להיות המחיר בערך???? איך הוא בהשווה לDH2 MINI
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד לסיים את ההתקשרות עם גולן -6gb ראתי מבצע ב- 019 http://www.kamaze.co.il/Deals/36136/Telzar-019/unlimited-36-months איך חבילת התקרות ב- 019 או להישאר בגולן תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הארנק שגם יטען לכם את הסמארטפון בצורה אלחוטית, גם ידאג שלא תשכחו אותו בשום מקום וגם יתן לכם הזדמנות לתפוס כייסים סוררים רוצה להיות הדבר הגדול הבא בכיס שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מכשיר הביניים היוקרתי של Huawei מגיע ליבשת השכנה, ואנחנו תוהים מתי נראה אותו קופץ לביקור גם בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-honor-7-מגיע-לאירופה-במחיר-השקה-מפ/
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אם שומעים בו כמו שצריך ואין לו בעיות http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GTx1114GB
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה מחשב כף יד עם התכונות הבאות: מסך טוב, מערכת הפעלה וינ' מובייל, ויי פיי וג'י פי אס. כל זאת בעד 2000 ש"ח (הצעה: אולי כדאי לעשות סטיקי עם המלצות)
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי תוכנה אחת.. אבל היא ממירה לא טוב.. (כאילו האיכות אותו דבר..) אבל הקובץ 3GP ששקל 1.3 מגה.. שוקל 48 מגה בפורמט AVI... יש תונכה אחרת? נורמלי.. צריך דיי דחוף.. ווקשה..
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מצלמה טובה הכוונה היא שתהייה מינימום 3.2 ופלאש. האם יש חייה כזאת? ואני לא רוצה פלאפון מסדרת K מאחר והמוסיקה היא בראש סדר העדיפויות שלי בפלאפון. ואם אפשר גם הסבר לגבי הדגמים של ה C \ R \ S וכו'. תודה. להלן האתר הראשי של סוני עם כל הדגמים האחרונים שלהם. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=il&lc=he עריכה: בנוסף אשמח להסבר קצר על ההבדלים העיקרים בין סדרת הW ל K
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=683732 מחיר מטורף,אין אבל אין שום תמורה הולמת לאגרה אין מצלמה שניתן לעשות שיחות וידיאו (עם האישה \בת הזוג המיועדת לדייט ) פונקציה בסיסית בכול סלולארי כבר כמה שנים טובות. - בטרייה נגמרת מהר. - לא ניתן להחליף בטרייה באופן עצמאי (אין אפשרות לסוללה רזרבית) - לא ניתן להעביר קבצים בבלוטות' (ניתן באמצעות פיתרונות מסורבלים ותוכנות צד שלישי) - המסך עדין מאוד. תיקונו עולה כ 800 שקל ונזק מסוג זה אינו מכוסה באחריות. - בפסח אמור לצאת דגם חדש. - התחייבות חודשית גבוהה. - לא ניתן להפעיל כמה יישומים ביחד. - חייבים מחשב לכל מיני פעולות. - צריך להמיר קבצים כדי שהמכשיר יקרא אותם. - אפל הודו שהמכשיר מתחמם מאוד. - אין אפשרות להרחיב את הזיכרון. - אין פ…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היתרונות שלו על ה D2 * מסך AMOLED שנותן תמונה חדה וברורה יותר מ LCD * דק הרבה יותר מה D2 ושוקל כמעט חצי ממנו 55 גרם לעומת 91 D2 78.0 X 55.4 X 16.6 mm Clix2 80.3x46.8x12.8mm * עיצוב מרשים ביותר חסרונות * אין חיבור לטלוויזיה * סוללה 24 בשמע 5 בוידאו, לעומת הנתונים המטורפים של 52 ו 10 (בהתאמה) ב D2 * המסך הוא לא מסך מגע * המסך הוא 260K צבעים לעומת מסך 16 מיליון * חריץ הרחבה היתרונות הרבים של ה D2 הופכים אותו למגושם יותר אבל אין כרגע מכשיר שיכול להתחרות בו גם לא ה clix2 שיוצא בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי את ה Sansa c250 וראיתי באתר של Sandisk כי הנגן הזה יכול להכיל פורמטים של MP3 ( יכול להכיל בערך 500 שירים ) ופורמט של WMA ( יכול להכיל בערך 1000 שירים ) רציתי לדעת האם מבחינת איכות השמע יש הבדל בניהם ? והאם אולי כדאי להמיר את כל ה MP3 ל WMA כדי להכיל יותר שירים ?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-