עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nadnad,

היי, השלט שלי של ה iRiver נדפק (לא שומעים טוב), חוץ מזה הכל עובד... הבנתי איפה השלט נדפק, חשבתי לחתוך שם ולחבר את הכבלים ולסגור, אבל אז ראיתי את זה: http://www.misticriver.net/archive/index.php/t-4994.html (בנאדם שניסה ולא הלך לו משהו...) חשבתי רק לחשוף קצת ולראות איפה זה דפוק ואולי לחבר... או לקנות http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=215 אבל 220 ש"ח זה קצת הרבה בשביל השלט הזה... אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל אם למישהו יש פתרון \ חנות שמוכרת ביותר זול או משהו כזה, אני אשמח. בתודה, יוני.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by noam1234,

[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מאד אשמח לקבל הזמנה אם למישהו יש. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה

8. שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה

9. אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רוצים Zenfone 2 במראה משודרג, עם 128GB של נפח אחסון מובנה ו-4GB של זכרון RAM? במידה וכן, ה-Zenfone 2 Deluxe הוא כנראה בדיוק בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/זמן-הזן-משפחת-ה-zenfone-2-של-אסוס-ממשיכה-להתרחב/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הסוללה כבר די מתה (ת'כלס לא ברור אם זה בגלל השדרוגים האחרונים..אבל זה כבר ממש ממש מציק...) לפי מה שנראה ברוב האתרים המחיר לא עולה על 25 דולר, סכום שבשבילו לא אכפת לי פשוט לחדש את הסוללה ולבדוק (כמובן שאת התהליך אבצע בעצמי....עניין של 10 דק' לפי בדיקה באינטרנט) עכשיו לשאלה העיקרית, איך לדעת מה חיקוי זול, מה אותו יצרן (אותה חברה שמשווקת לאפל) וכמובן, אם בכלל יש דבר כזה, מקורי מאפל? השליחה היא לכתובת בארה"ב (קרובי משפחה...) כך שאין בעיות מבחינת שילוח לארץ וכד'.. יש לי כמה סוללות שמצאתי ברחבי החיפוש (באמזון פשוט הלכתי על ציון ספק/מוצר כמה שיותר טוב) האתר האחרון פשוט מצאתי בחיפוש כללי... http://www.amazon.com/New-Original-iPhone-A1387-Battery/dp/B00FD4J0LI/ref=pd_rhf_se_s_cp_5…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

14. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_36.html תהנו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, התוכנה בעיקרון היא קליינט של איסיקיו ולא אחד מהמוצלחים שבהם לפי דעתי,מכיוון שיש לו בעיה להציג שמות אנשי הקשר(של ICQ) בעברית. אבל היחוד של הקליינט הספציפי הזה הוא האפשרות לשלוח SMS כמו דרך ICQ רגיל, פשוט בוחרים מישהו מרשימת אנשי הקשר שיש מספר פלאפון בפרטים שלו או לחלופין יש אופציה לבחור מרשימת הטלפונים שבטלפון שלכם. התוכנה עובדת על DATA כול SMS הוא בערך לפי המונה של התוכנה הוא 1KB ככה שגם אם אתם לא נמצאים בשום חבילת DATA אתם תשלמו אגורה אחת לSMS דיי משתלם. אז מי אמר שSMS צריך לעלות חצי שקל. *לכול משתמש שתפתחו בICQ יש 20 הודעות ופה אני לא מחדש שום דבר, בתוכנה יש אופציה להחליף בין פרופילים שונים ככה שאין הגבלה על כמות החשבונות שאתם מחזיקים ומשתמשים. בתאוריה אתם יכולים …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש ברשותי iPod Nano מהדור הרביעי. לא נגעתי בו כמה זמן אז החלטתי לטעון ולפרוק אותו. שמתי על איזה שיר (שאורכו במקרה 4:02) REPEAT. האיכות היא 128 KB/S VBR בפורמט AAC שקודד דרך iTunes. הווליום הוא על האמצע. לפי מה שהבנתי ככה פחות או יותר הם קובעים את חיי הסוללה. פשוט לשים שיר על REPEAT לא לגעת, באיכות "רגילה" ולתת למכשיר להתנגן עד שהסוללה תתרוקן (בלי "התעסקויות" באמצע). אני התחלתי את ה"מבחן" על האייפוד שלי בסביבות 4 אחה"צ אתמול. מה שאומר שעברו 25 שעות. מהאתר של אפל: http://support.apple.com/kb/SP497 כמו שאתם רואים בתמונה-- WTF??????? למה הסוללה על פחות או יותר חצי (45% בערך?) אחרי שהוא כבר היה צריך להתרוקן לפני שעה? ותכל'ס אפילו פחות משעה, כי שעה זה אם הסוללה של המכשי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by UponTheRose,

אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by thebestof2005,

אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by swisaman,

ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by limer,

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ירמיהו3,

שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!

25. Started by zaphod,

אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים