גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי כולם. ברשותי מכשיר OnePlus 3 שנקנה לפני שנתיים וחצי בדיוק והיה סוס עבודה, עבד מעולה לשביעות רצוני המלאה. עד לפני שבוע - כאשר המסך הפך ל"שלג" (מצורפת תמונה להמחשה) ומאז הוא לא שמיש. מאחר שהמוכר במעבדת התיקונים אינו אובייקטיבי לחלוטין, רציתי לשאול לדעתכם. האם כדאי להשקיע בתיקון (ואגב - מה סדר גודל של עלות התיקון, להערכתם?) או לקנות טלפון חדש? אני מדבר על טלפונים ברמה טובה, סביבות ה-2000 ש"ח. אשמח לכל עצה חכמה אחרת, כמובן תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי חבר'ה קיבלתי אנדרואיד NEXUS 4 מאמריקה 2 שאלות לכם 1. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה למקלדת-עברית בלי לשנות את כל הממשק לעברית? 2. אח שלי קנה לי אותו בUSA דרך גוגל עם כרטיס אשראי אמריקאי, זאת אומרת ששולם על זה מס. שמעתי שאפשר לקבל זיכוי על המס, מכיוון שאינני תושב ארה"ב, השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות כי השתמשתי בכרטיס אשראי של מקומי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
נושא ראשון: רציתי לדעת האם ה-W900 וה-W950 ישווקו מתישהו בארץ? ואם כן, מתי? נושא שני: תמיד רציתי לדעת ולא הייתה לי הזדמנות, אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית/Stand Alone, איך אני מחבר את המכשיר לאחת מהרשתות (סלקום, אורנג', פלאפון)? הם בכלל יסכימו? (אני מתאר לעצמי שכן, הרי לא סתם יש חנויות, נכון?) מה אפשר לעשות במכשיר ללא רשת או כרטיס סים (למשל ה-K800i)? ומה דרוש להתקין במכשיר, כדי שהוא יפעל כמו מכשיר שנקנה מהרשת? מבחינת אינטרנט, וכל השירותים האחרים. האם חברת הרשת מדביקה/צורבת את הלוגאים שלה, או שאפשר לבקש שלא? ועוד משהו אחרון: אם אני אחבר את מכשיר שקניתי מחנות לרשת, זה יעלה לי יותר? ואו, כמה שאלות!. אשמח לתשובות. תודה .
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי תוכנה אחת.. אבל היא ממירה לא טוב.. (כאילו האיכות אותו דבר..) אבל הקובץ 3GP ששקל 1.3 מגה.. שוקל 48 מגה בפורמט AVI... יש תונכה אחרת? נורמלי.. צריך דיי דחוף.. ווקשה..
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אנטיוירוס מאתר את זה כ: AdDisplay.Ewind.AE מישהו מכיר את זה? עדיף להמנע מלהשתמש במכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם כדי לקנות את הנגן cowon a2 או לחכות למשהו חדש? (כמו cowon A3)
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב, באתי לעשות רוט בעזרת התוכנה Nexus Root Toolkit ואני מאוד מבולבל עכשיו גיליתי שהמכשיר שלי Yakjuxw, שלפי מה שהבנתי מקבל עדכונים מסמסונג ולא ישירות מגוגל.. כמה שאלות: 1. כרגע יש לי 4.1.1 סטוק ואני לא רואה שום זכר לסמסונג בפלאפון שלי.. אני דיי בטוח שזה אנדרויד נקי. איך זה הגיוני? האם אני מקבל עדכונים מגוגל או מסמסונג? 2. האם זאת הסיבה שאני לא מקבל את העדכון ל4.1.2? 3. ישנם הבדלים נוספים בין המכשירים, או שלמעט זה הכל זהה? 4. בתוכנה צריך לבחור את המכשיר שברשותך, אבל אין אופציה של Yakjuxw - האם אני צריך לבחור yakju? 5. האם יש משהו שונה בתהליך רוט/צריבת רום וכו' וכו' בין Yakju לYakjuxw? 6. ראיתי שיש דרך להפוך את המכשיר ל Yakjuxw - יש טעם או שזה מיותר? אפשר לבטל את …
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
גירסה משופרת למשחק התפקידים הקלאסי המצויין Icewind Dale ומשחק ההרפתקה המקורי והאפל The Wolf Among Us מגיעים לסאמרטפונים ולטאבלטים שלכם! ויש גם רובוטריקים, רוצחים שכירים ועוד מלחמת הכוכבים שממתינים לכם בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-45/
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-