גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 ש'ח שלא יהיה טא'ץ עם חשיבות למצלמה כמה שיותר טובה ודק כמה שאפשר.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776506 חשבתי על זה או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716764 אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים! אני עובר לגור באנגליה עוד כחודש וחצי והגעתי למסקנה שפלאפון סמארטפון יעזור לי (משתמש כרגע בנוקיה X3) אני מחפש טלפון שיהיה נוח לראות בו מפות ואפליקציות שימושיות. בבקשה רק לא אייפון... סאמסונג נשמע לי טוב אבל אני חושב שנגיד גאלקסי S2 הוא מתקדם מדיי בשבילי.. יש פלאפונים שפחות ממנו ועדיין יענו לי על הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט לא צריך משהו "מפוצץ" אלא להסתפק במועט בגדר הצרכים.. תודה ושבוע נהדר!
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מכשיר MIO DIGI WALKER עליו מותקן IGO8. אני מעוניין להתקין IGO9 על מכשיר אחר, ולהעביר את הנתונים ששמרתי בIGO8 אליו (נקודות מועדפות וכו') האם אפשרי ואם כן כיצד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם (הרבה זמן לא ביקרתי בפורום!), אשמח לקבל מכם המלצה לסמארטפון עד 500 יורו (קונה את המכשיר בגרמניה) עם אפשרות לחריגה קלה (אם שווה את התוספת). יש לי כרגע גלאקסי S8, מרוצה ממנו. הבעיה היא שהסוללה נגמרת דיי מהר (אני איתו כבר שנה וחצי לפחות). התחשק לי גם משהו אחר... אז לא חייב גלאקסי חדש או משהו בסגנון, ממש לא, אבל בגדול מעדיף אנדרוייד. השימושים שלי בגדול: מולטיטאסקינג, צילום, פייסבוק ואינסטגרם. חשוב לי(!) סוללה שמחזיקה משמעותית יותר זמן (לפחות 20% יותר זמן). עדיפות למסך טוב (OLED) ומצלמה טובה. לא חייב מערכת שבבים הכי טובה כי אני לא משחק במכשיר, כמעט בכלל לא, אבל כן משהו שהוא נחשב מעל לסביר של ימינו. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות במחשב מספר קבצי וידאו אחד אחרי השני או לחילופין לשמוע רצועות אודיו בזה אחר זה אני פשוט מסמן את כולם ולוחץ אנטר ואז הם מתנגנים בזה אחר זה - בטאבלט אני צריך להפעיל כל קובץ בנפרד - האם יש אפשרות להפעיל מס' קבצים שיתנגנו בזה אחר זה באופן אוטומטי?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה קישור לסוללה לאייפון 4 עם הקיט החלפה? והאם זה אותו דבר כמו של ה4s? תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
דיווח פרוע מצייר לנו מכשיר דגם עם טרה-בייט של אחסון מהיר מובנה וגם 12GB של זכרון דינאמי - לאלו שיהיו מוכנים לשלם (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כבר תקופה שאני מחפש טאבלט סיני (תקציב לא בשמים), קראתי הרבה בנושא על hiro2 .אבל לא ראיתי שום מידע/ביקורת על הnovo9 (מקווה שלא פיספסתי שום דיון)... זה השם המלא:Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB מתוקצב סביב 200-250$ .. שאלה נוספת: האם כאשר אני מריץ קבצי PDF כבדים (200MB) פלוס עורך בהם שינויים (מוסיף תמונות, לינקים, הערות, הדגשות וכו) הייתכן שהטאבלט לא יצליח "לסחוב" את הקובץ ויהיה איטי מאוד ? תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מכשיר הביניים היוקרתי של Huawei מגיע ליבשת השכנה, ואנחנו תוהים מתי נראה אותו קופץ לביקור גם בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-honor-7-מגיע-לאירופה-במחיר-השקה-מפ/
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-