גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בשעה טובה נפתר המכשיר הישן שלי, ואני לא כל כך מעוניין לעבור לדור ה"חדיש", החלפת מספר והדמי "שירות" לא כל מתאימים לי כרגע. הגעתי למסקנה לחפש פלאפון מהדור הקודם בEBAY. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי המכשירים של פעם... אז אולי משהו מוכן להמליץ על מכשיר חביב לדור הנ''ל? מה שחשוב לי בעצם שיהיה קטן (או יחסית קטן) ועמיד, גם ספיקר יכול להוות פלוס. אני מניח שתמיכה בצלצולים באיכות אמפי3 יהיה גם נחמד. לא צריך לחזור יותר מדי אחורה הזמן :] ואני ברשת סלקום אם זה חשוב... תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז ככה במקום לשמוח זה רק עשה אותי עצבנית.... עדיין לא מכירה היטב את כל האופציות וגם השפה היא באנגלית מה אתם מציעים לירוקה כמוני ? בנוסף אני מתכוונת להפוך את המכשיר למודם למחשב (לא גולשת הרבה) האם זה כדאי? האם חברות הסלולר תומכות במכשיר למרות שהמכשיר נקנה לא מהם? אם אפשר טיפים להפעלה קלה .. אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אם שומעים בו כמו שצריך ואין לו בעיות http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GTx1114GB
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן mp3\4\5 חדש, עם סאונד מעל הכל. לא אכפת לי מה הגודל של המסך, לא אכפת לי מוידאו. מבחינת מקום - 8 ג'יגה. איזה נגן הכי מומלץ? (אני לא מכיר נגנים, אבל אמרו לי ש IAUDIO מעולה) (תכירו לי עוד...) אני צריך הרבה ווליום ואיכות כמובן! איכות הסאונד זה הכי הכי חשוב לי, אני משתמש באוזניות sennheiser HD-218 - ואני רוצה להוציא מהם את המקסימום האפשרי. בקיצור מחפש נגן עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא. המחיר עד 500 שקל. תודה רבה ויום טוב!!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
טוב, נפלה לידי האופציה לקנות ככל הנראה אנדרואיד חדש שיחליף את הNEXUS 1 שלי קרוב משפחה וחבר קרוב (חוקי מרפי, לא מישהו אחד אלא שני אנשים במקביל) מגיעים בקרוב לארץ וחשבתי לנצל את ההזדמנות המחשבה הראשונה כמובן היא הסמסונג גלקסי S, שעד כמה שאני מבין נמכר שם באזור ה600~$ אחרי זה התחלתי לחשוב גם על קרובי המשפחה שלו שנמכרים ב100$ פחות אני גם מוכן לשקול אופציות אחרות אם אתם מכירים אני גם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי לחנות טובה במקרה היותר טוב אפילו חנות פיזית שנמצאת בשיקגו או קליבלנד
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני מאד אשמח לקבל הזמנה אם למישהו יש. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רוצים Zenfone 2 במראה משודרג, עם 128GB של נפח אחסון מובנה ו-4GB של זכרון RAM? במידה וכן, ה-Zenfone 2 Deluxe הוא כנראה בדיוק בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/זמן-הזן-משפחת-ה-zenfone-2-של-אסוס-ממשיכה-להתרחב/
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
טוב תראו תאמת נזכרתי בזה לאחרונה אחרי שלא נגעתי בו דיי הרבה זמן כי מסיבה פשוטה הוא ... ,מת מת הכוונה כשאני מדליק אותו יש דילאי רציני של 5-7 דקות עד שהוא בכלל נפתח(מראה את הלוגו של החברה ונתקע שם ) , לאחר הזמן הזה הוא נכנס למצב הפעלה המקשים לא מגיבים כאילו הוא באמת תקוע לגמרי... לעדכן קושחה בלתי אפשרי הוא עושה failed כי הוא לא מגיב , לפעמים הוא בכלל לא מגיב כשמחברים אותו לממחשב וצריך לחבר 400 פעם... לכונן עצמו דרך המחשב בלתי אפשרי להיכנס הוא גם לא מגיב כשפותחים מאחורה ומוציאים את הסוללה הנטענת מריחים ריח של שרוף(עדיין אחרי שהוא הלך לעולמו כבר יותר מחצי שנה) בקיצור אני אבוד עצות וחשבתי ללכת למשהו שיתקן לי אותו כי חבל המכשיר עלה לי לפני כ שנה+ כ-220$ בחו"ל ...(קניתי רק…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום וברכה אני רוצה לדעת האם כשאני מגיע לשלב 150 או 250 או שלב 1000 אז יש שיטה עם ה 5 לבבות שזה עוזר בכלל או לא אשמח לתגובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
בצעד המאפיין בצורה מושלמת את המדיניות של אפל, תידרש תמיכה ב-64 ביט לכל אפליקציה בחנות לפלטפורמת iOS החל מחודש פברואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-64-%d7%94%d7%99%d7%90-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-