עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד טובה וכמובן עוצמה, מן הסתם נפח גדול ככל האפשר. לפני כמה חודשים ששאלתי, המליצו לי על ה-E250 בתקציב של כ-500 ש"ח, בעוד שה-U3 עלה כ-700 ש"ח. עכשיו ה-U3 עולה 600 ש"ח לגרסת ה-2GB ו-740 ש"ח לגרסת ה-4GB ואלה מחירים טובים לדעתי, אם ללכת על 2GB או 4GB זה כבר שיקול אישי. האם כדאי ללכת על ה-U3? כמה זמן סוללה הוא מספק במעשי? האם הטעינה היא באמת 3 שעות? איך הממשק שלו? האם יש חלופות טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  2. אהלן! איך אני יודע מאיזו סדרה האייפד שלי, איזו גרסה הוא והאם ניתן לפרוץ אותו? ומה לגבי האחריות, מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמור עליה? פשוט לא נגעתי בו עדיין, כי אני רוצה לשמור את זכות ההחזרה... תודה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  3. אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

הPDA הזה שהוא גם GPS הוא נמצא אצלי בבית כבר כמעט 3 שנים ללא שימוש. קיבלנו אותו עם הרכב ואני מנסה להפעיל אותו עכשיו. מותקנת עליו לפי מה שבדקתי מערכת הפעלה מסוג windows mobile 2003 שאין לה תמיכה בעברית. יש לי את התוכנה IGO 8. אני צריך עזרה בשני דברים: 1. אני זקוק לדריוורים לPDA מכיוון שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו (WINXP PRO SP3) 2. אני זקוק לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, ניסיתי לבדוק דרך ההגדרות של מערכת ההפעלה ולא קיימת תמיכה בכלל. הודה מאוד לעוזרים

5. שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  8. Started by eegg,

רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  9. שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by rivzid,

אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by Knopix,

אנטיוירוס מאתר את זה כ: AdDisplay.Ewind.AE מישהו מכיר את זה? עדיף להמנע מלהשתמש במכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by alfred3,

מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  13. היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. מנכ\"ל היצרנית הסינית מכריז באופן חגיגי כי מכשיר הדגל החדש ישא תג מחיר משתלם מאוד - אך עדיין יהיה יקר מקודמו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%92%d7%9d-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9e-450-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  15. בתערוכת ה-IFA השנתית סמסונג עומדת בראש, ולא נותנת לתחרות רגע של מנוחה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%91-ifa-2014-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  16. היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  17. שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by nirV33,

אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  20. Started by ItachiSan,

שלום, כבר יצאה גרסה רשמית של פרויו לגלקסי אס? יש רום שמסדר את הבעיה של ה GPS? כרגע אני עם JG8... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by XMB,

טוב תראו תאמת נזכרתי בזה לאחרונה אחרי שלא נגעתי בו דיי הרבה זמן כי מסיבה פשוטה הוא ... ,מת מת הכוונה כשאני מדליק אותו יש דילאי רציני של 5-7 דקות עד שהוא בכלל נפתח(מראה את הלוגו של החברה ונתקע שם ) , לאחר הזמן הזה הוא נכנס למצב הפעלה המקשים לא מגיבים כאילו הוא באמת תקוע לגמרי... לעדכן קושחה בלתי אפשרי הוא עושה failed כי הוא לא מגיב , לפעמים הוא בכלל לא מגיב כשמחברים אותו לממחשב וצריך לחבר 400 פעם... לכונן עצמו דרך המחשב בלתי אפשרי להיכנס הוא גם לא מגיב כשפותחים מאחורה ומוציאים את הסוללה הנטענת מריחים ריח של שרוף(עדיין אחרי שהוא הלך לעולמו כבר יותר מחצי שנה) בקיצור אני אבוד עצות וחשבתי ללכת למשהו שיתקן לי אותו כי חבל המכשיר עלה לי לפני כ שנה+ כ-220$ בחו"ל ...(קניתי רק…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Oppo מסרבת להירגע - ועם בדיקות ראשונות נראה כי דגם ה-Reno Ace שלה הוא האלוף החדש בתחום הטעינה המהירה לכתבה

23. היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by falkon5,

רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  25. יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים