עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mashas,

היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  2. שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/hp-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by malcolmx9,

אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול. המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות? בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. היי, קניתי meizu 16th עם מסך 2.5d (קמור קלות), ומסתבר שאין לו שכבת הגנה כמו גורילה גלאס. בגלל שזה חברה פחות מוכרת אי אפשר למצוא מגן מסך מסוג tempered glass מחברה מוכרת. יש רק זולים בעלי איכות לא ידועה באליאקספרס עם שלל ביקורות שליליות על כך שהמסך לא נדבק ולא מכסה את השוליים. נראה לי שהפתרון היחיד זה מגן מסך זול מאליאקספרס + נרתיק ספר, אבל אני מפחד שזה לא יספיק להגנה משברים כי אין גורילה גלאס. למישהו יש הצעה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by Netanel o_0,

אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. Started by rjjb7,

קניתי היום כרטיס זכרון SD התומך בשיטת HDSC ומסתבר שהמחשב כף יד שלי - Palm Zire 71 לא קולט את הכרטיס כנראה עקב הטכנולוגייה הזו. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב עם הקורא כרטיסים במתחבר דרך USB אך גם הוא לא מזהה את הכרטיס כלל. מה אפשר לעשות כדי שלפחות המחשב יקרא אותו כך שאשתמש בו כDOK אם לא כהארדיסק לפאלם??? נ.ב. לא נראה לי שיהיה אפשרי להחזיר לחנות אותו חזרה אחרי שפותחים אותו.... כל פתרון יתקבל בברכה..!

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  9. Started by Orillion,

חקרתי ומצאתי שדרך אמאזון יעלה לי הכי זול. אבל מישהו יודע איך עניין האחריות עובד? אני מקבל אחריות בינלאומית? לאן אני הולך אם צריך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by hadarK,

Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.

11. Started by taltarablus,

גירסה משופרת למשחק התפקידים הקלאסי המצויין Icewind Dale ומשחק ההרפתקה המקורי והאפל The Wolf Among Us מגיעים לסאמרטפונים ולטאבלטים שלכם! ויש גם רובוטריקים, רוצחים שכירים ועוד מלחמת הכוכבים שממתינים לכם בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-45/

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  12. הסמארטפון עם החיישן של סמסונג ברזולוציית 108 מגה-פיקסל נמכר כעת גם בגרסתו העליונה הכוללת 256GB לאחסון, 8GB של זכרון דינאמי ומערך עדשות משופר לכתבה

13. Started by eegg,

רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  14. כאשר אני רוצה לראות במחשב מספר קבצי וידאו אחד אחרי השני או לחילופין לשמוע רצועות אודיו בזה אחר זה אני פשוט מסמן את כולם ולוחץ אנטר ואז הם מתנגנים בזה אחר זה - בטאבלט אני צריך להפעיל כל קובץ בנפרד - האם יש אפשרות להפעיל מס' קבצים שיתנגנו בזה אחר זה באופן אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  17. היי. יש לי ONEPLUS 6 ואני ממש מבסוט עליו חוץ מזה שהוא מאד שביר. נשבר לי 3 פעמים המסך ועכשיו כבר לא שווה לי להחליף לו מסך ב650 שח. אעדיף לקנות משהו חדש. ONEPLUS 7T? מה אומרים עליו או שבכלל לתקן אותו ולחכות לONEPLUS 8. אותי מעניין מאד המהירות שלו בפתיחת אפליקציות מרובות וכו' , סוללה, הטענה. ( אני סטודנט). המון תודה, אלמוג

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  19. היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by doreiny,

שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Rta,

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Cyron,

אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  23. גם סמארטפון ה-Redmi 3 הנהדר של היצרנית הסינית זוכה לגירסת Pro משלו, עם יותר זכרון RAM וגם תוספת של סורק טביעות אצבע לפני כחודשיים השיקה שיאומי (Xiaomi) עוד מכשיר בעל יחס עלות-תועלת חסרת תקדים, וגם מחיר קורץ במיוחד –ה-Redmi 3. גם היום קשה מאוד למצוא (או אפילו לדמיין) סמארטפון אטרקטיבי יותר במחיר של 200 דולר או פחות, אך למרות זאת ביצרנית הסינית לא ממתינים למתחרים ומשיקים כבר עכשיו את גירסת ה-Pro המשופרת עבורו – אשר מעניקה שני שדרוגים מהותיים ללא תוספת למחיר. ה-Redmi 3 Pro החדש מציע את אותה מעטפת מתכתית של ה-Redmi 3 הסטנדרטי, יחד עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות מבית קוואלקום, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד אוטומטי מבוס…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. כי אין לי חיבור על חוטי של אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by ASI89,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=683732 מחיר מטורף,אין אבל אין שום תמורה הולמת לאגרה אין מצלמה שניתן לעשות שיחות וידיאו (עם האישה \בת הזוג המיועדת לדייט ) פונקציה בסיסית בכול סלולארי כבר כמה שנים טובות. - בטרייה נגמרת מהר. - לא ניתן להחליף בטרייה באופן עצמאי (אין אפשרות לסוללה רזרבית) - לא ניתן להעביר קבצים בבלוטות' (ניתן באמצעות פיתרונות מסורבלים ותוכנות צד שלישי) - המסך עדין מאוד. תיקונו עולה כ 800 שקל ונזק מסוג זה אינו מכוסה באחריות. - בפסח אמור לצאת דגם חדש. - התחייבות חודשית גבוהה. - לא ניתן להפעיל כמה יישומים ביחד. - חייבים מחשב לכל מיני פעולות. - צריך להמיר קבצים כדי שהמכשיר יקרא אותם. - אפל הודו שהמכשיר מתחמם מאוד. - אין אפשרות להרחיב את הזיכרון. - אין פ…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.