עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KoM,

הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by א אוהל,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Fortunes,

בשעה טובה נפתר המכשיר הישן שלי, ואני לא כל כך מעוניין לעבור לדור ה"חדיש", החלפת מספר והדמי "שירות" לא כל מתאימים לי כרגע. הגעתי למסקנה לחפש פלאפון מהדור הקודם בEBAY. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי המכשירים של פעם... אז אולי משהו מוכן להמליץ על מכשיר חביב לדור הנ''ל? מה שחשוב לי בעצם שיהיה קטן (או יחסית קטן) ועמיד, גם ספיקר יכול להוות פלוס. אני מניח שתמיכה בצלצולים באיכות אמפי3 יהיה גם נחמד. לא צריך לחזור יותר מדי אחורה הזמן :] ואני ברשת סלקום אם זה חשוב... תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SimonSays,

יש לי S2 מסלקום (לא שלי), בהגדרות של המכשיר כתוב "גרסאת ליבה:2.6.35.7-i9100tjkj1, ואז גרסת Build:Gingerbread.jikj1. מה צריך להתקין בישביל לגרום לו להריץ ICS?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AngryBirds,

1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה

10. Started by eli_kats,

מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Ghtm,

היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בתערוכת ה-IFA השנתית סמסונג עומדת בראש, ולא נותנת לתחרות רגע של מנוחה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%91-ifa-2014-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש

14. Started by yuvalm2,

גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by swisaman,

היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המוצר החדש של החברה הטאיוואנית מאמץ את מעבדי ה-Core m האולטרה חסכוניים בכדי לספק לנו מחשב עם מסך מגע וציר מסתובב ב-360 מעלות בפחות מ-2,500 שקלים לכתבה

18. Started by crow3d,

יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…

19. Started by shumaher,

שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום וברכה אני רוצה לדעת האם כשאני מגיע לשלב 150 או 250 או שלב 1000 אז יש שיטה עם ה 5 לבבות שזה עוזר בכלל או לא אשמח לתגובה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by arkadi_s,

אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shimon166,

שלום, לאחר שנכוויתי מ-2 חנויות גדולות בצפון שלא ארצה לציין את שמן. אחת כאשר מכרה לי פלאפון עם פיקסלים שרופים ואחת שמכרה מכשיר משומש בדיעבד. אני מחפש לקנות Galaxy S4 חדש (ולא מחודש או כל מני הגדרות אחרות). פגשתי בחנות קטנה עם מוכר שנשמע אמין ודיבר לעניין והסביר לי מה ההלך היום בשוק הסלולר וכמה צריך להזהר ממכשירים "מחודשים"./ גנובים וכדומה. קוראים לחנות שלו smart-com.co.il הוא מוכר עכשיו Galaxy S4 חדש בהתחייבות עם שנה אחריות באזור ה2000 שקל, אם אני לא טועה יש את המבצע הזה גם אצלו באתר. יש למישהו נסיון טוב? יכול לתת חו"ד על המקום? או עצה אחרת של מכשיר בטווח מחירים הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebay יותר ארוך ונועד להטענה מהירה. איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by puvsc,

יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים