עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rani,

אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by SEangel,

ידידה שלי צריכה מחשב כף יד עם התכונות הבאות: מסך טוב, מערכת הפעלה וינ' מובייל, ויי פיי וג'י פי אס. כל זאת בעד 2000 ש"ח (הצעה: אולי כדאי לעשות סטיקי עם המלצות)

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by drucula,

נראה שיש מה לצפות מהעדכון היום, במיוחד מהdual boot המובנה. מי אמר meego ולא קיבל? מישהו הצליח לעדכן את המכשיר? המכשיר שלי עם קושחה של UK עוד לא קיבל את העדכון OTA ואני לא רואה את הקושחה לUK ברשימת הקושחות.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שתי יצרניות אמריקאיות ואחת סינית מתקרבות עוד קצת לנקודה בה יחזיקו יחדיו במעל ל-60 אחוזים מכלל שוק המחשבים לכתבה

7. לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  8. איך להתקין משחק JAVA מהמחשב למכשיר samsung sgh-z230 דרך USB? אני מעתיק קבצים JAR לספרייה OTHER אבל במכשיר הוא לא פתוח את קובץ ואין לי אינטרנט במכשיר תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  9. היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%a9-lg-%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94-g-flex-2-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  12. לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by Knopix,

אנטיוירוס מאתר את זה כ: AdDisplay.Ewind.AE מישהו מכיר את זה? עדיף להמנע מלהשתמש במכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by geigera,

שלום אני נמצא בארה"ב (עוזב מחר). חיפשתי טלפון unlocked ואין כאן הרבה. הייתי בבסט ביי והדבר היחיד שמצאתי שתומך בעברית (חוץ ממוטו G שאינני רוצה) זה G4 32 ג'יגה. זה במבצע ב 380 דולר. נדמה לי שהמחיר הרגיל הוא 700. האם זה יכול להיות? בארץ זה בסביבות 1800-2000 שקל. פחות מהמחיר הרגיל של בסט ביי ולא רחוק ממחיר המבצע שלהם. אולי זה יקר שם? יש למישהו המלצה לחנות אחרת (וושינגטון)? תודה אר

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by Mortar,

יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by ORrrr,

שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  17. היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  18. ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by david11,

משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by Omerole,

אפשר לדעת? כי הם מוציאים את זה N70 N80 N90 N71 N81 N91 או בעקרון על רעיון כזה,אז מה בעצם הדירוג של כל פאלאפון בסדרה הכוללת?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by 1immortal,

:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  23. היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by X-It,

אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. שלום, אני כותב אפליקציה שעושה FACEBOOK LOGIN, אני לא מצליח להבין בAPI הנוכחי שלהם, איך אני מאפשר למשתמש לשלוח APP REQUEST לחברים שלו. אני מתכוון לזה שהם יקבל את שם האפליקציה וקישור לדף בGOOGLE PLAY. יש לי כבר את הFACEBOOK IDs של אלו שאני רוצה לשלוח להם את ההזמנה. איזה מן אוביקט / תהליך אני צריך? ואיזה מן הרשאות. מעבר לזה, לא הבנתי איך אני לוקח SESSION קיים ומשנה את ההרשאות שיש לו.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.