גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
סמארטפון הדגל החדש של LG, שיתמודד מול הצמד המוצלח והמצליח של סמסונג, יחל להגיע ללקוחות ברחבי העולם החל מסוף החודש הנוכחי, ואמור לנחות גם ארץ הקודש בקרוב מאוד מכשירי ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge כבר כאן, ועושים חיל עם ביקורות נהדרות וגם דיווחים על היקפי מכירות מרשימים. כעת, אנחנו מקבלים אישור לכך שהמתחרה המרכזי, ה-G5 של LG, אשר כבר מוצע להזמנה מוקדמת במקומות רבים ברחבי הגלובוס, יצטרף אל החגיגה רשמית בקרוב – ב-31 במרץ, ליתר דיוק. תאריך זה מהווה הקדמה מסויימת, לכאורה, להכרזה המקורית של LG אודות זמינות בתחילת חודש אפריל. לפי המידע הזמין נכון לעכשיו, הסמארטפון החדש אמור להגיע גם לישראל בקרוב – במהלך השבוע הראשון או השבוע השני של אפריל, ובכך להתאים את עצמו למתחרה הגד…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בשעה טובה נפתר המכשיר הישן שלי, ואני לא כל כך מעוניין לעבור לדור ה"חדיש", החלפת מספר והדמי "שירות" לא כל מתאימים לי כרגע. הגעתי למסקנה לחפש פלאפון מהדור הקודם בEBAY. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי המכשירים של פעם... אז אולי משהו מוכן להמליץ על מכשיר חביב לדור הנ''ל? מה שחשוב לי בעצם שיהיה קטן (או יחסית קטן) ועמיד, גם ספיקר יכול להוות פלוס. אני מניח שתמיכה בצלצולים באיכות אמפי3 יהיה גם נחמד. לא צריך לחזור יותר מדי אחורה הזמן :] ואני ברשת סלקום אם זה חשוב... תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן mp3\4\5 חדש, עם סאונד מעל הכל. לא אכפת לי מה הגודל של המסך, לא אכפת לי מוידאו. מבחינת מקום - 8 ג'יגה. איזה נגן הכי מומלץ? (אני לא מכיר נגנים, אבל אמרו לי ש IAUDIO מעולה) (תכירו לי עוד...) אני צריך הרבה ווליום ואיכות כמובן! איכות הסאונד זה הכי הכי חשוב לי, אני משתמש באוזניות sennheiser HD-218 - ואני רוצה להוציא מהם את המקסימום האפשרי. בקיצור מחפש נגן עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא. המחיר עד 500 שקל. תודה רבה ויום טוב!!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי והפעלתי את סים של גולן טלקום ומבחינת קבלת/הוצאת שיחות וSMSים אין שום בעיה. אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט במכשיר HTC DSIRE, הסים הוכנס לGALAXY S ושם האינטרנט עובד כמו שצריך, אולי מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
איך להתקין משחק JAVA מהמחשב למכשיר samsung sgh-z230 דרך USB? אני מעתיק קבצים JAR לספרייה OTHER אבל במכשיר הוא לא פתוח את קובץ ואין לי אינטרנט במכשיר תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי חבר'ה קיבלתי אנדרואיד NEXUS 4 מאמריקה 2 שאלות לכם 1. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה למקלדת-עברית בלי לשנות את כל הממשק לעברית? 2. אח שלי קנה לי אותו בUSA דרך גוגל עם כרטיס אשראי אמריקאי, זאת אומרת ששולם על זה מס. שמעתי שאפשר לקבל זיכוי על המס, מכיוון שאינני תושב ארה"ב, השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות כי השתמשתי בכרטיס אשראי של מקומי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
גירסה משופרת למשחק התפקידים הקלאסי המצויין Icewind Dale ומשחק ההרפתקה המקורי והאפל The Wolf Among Us מגיעים לסאמרטפונים ולטאבלטים שלכם! ויש גם רובוטריקים, רוצחים שכירים ועוד מלחמת הכוכבים שממתינים לכם בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-45/
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-