עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%a9-lg-%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94-g-flex-2-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. לאחר שנה מוצלחת ביותר של חברת OnePlus עם סמארטפון ה-One שלה, החברה חוגגת את המאורע עם פתיחה ליום אחד של אפשרות הקניה של מכשירה ללא הזמנה, הגרלות למשתמשים ובנוסף למטען חיצוני עם קיבולת אדירה ומחיר מצחיק לכתבה: http://hwzone.co.il/oneplus-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%98%d7%a2%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by Mike_M16,

שלום, רציתי לקנות MP3 חדש, אני חושב ללכת על Sansa Clip Plus(אם למישהו יש הצעה טובה יותר אני אשמח לשמוע), ורציתי לקנות גם כרטיס זכרון של 32GB ולהוסיף לו. השאלה שלי היא האם ניתן בכלל להוסיף כרטיס זכרון של 32GB למכשיר או ש-16GB לדוגמא זה המקסימום. אני לא ממש בקיא בכל עניין ההרחבות. עוד שאלה, נתקלתי בשני כרטיסי זכרון - שניהם של 32GB, כפי שציינתי אני לא מבין גדול ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואיזה כרטיס עדיף לקחת. אולי אחד מהם מתאים לדברים אחרים ולאו דווקא ל-MP3. אז פשוט רציתי להתייעץ לפני שאני מבצע קנייה. הנה שני הכרטיסים: הראשון, והשני. תודה מראש, מיקי.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  4. אני מחפש מכשיר שיעלה כמה שפחות שיוכל להקליט שיחה. לא אכפת לי גם לקנות מהנוקיות הפשוטות ב150-200 שקל ובנוסף לזה לקנות מכשיר שמתחבר אליו ומקליט שיחה, מבלי שיהיו ברקע צפצופים. אין לי בעיה להזמין מאיביי

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  5. לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. Started by X-It,

אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by token_toker,

אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by 1immortal,

:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by rjjb7,

קניתי היום כרטיס זכרון SD התומך בשיטת HDSC ומסתבר שהמחשב כף יד שלי - Palm Zire 71 לא קולט את הכרטיס כנראה עקב הטכנולוגייה הזו. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב עם הקורא כרטיסים במתחבר דרך USB אך גם הוא לא מזהה את הכרטיס כלל. מה אפשר לעשות כדי שלפחות המחשב יקרא אותו כך שאשתמש בו כDOK אם לא כהארדיסק לפאלם??? נ.ב. לא נראה לי שיהיה אפשרי להחזיר לחנות אותו חזרה אחרי שפותחים אותו.... כל פתרון יתקבל בברכה..!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  10. שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by Omerole,

אפשר לדעת? כי הם מוציאים את זה N70 N80 N90 N71 N81 N91 או בעקרון על רעיון כזה,אז מה בעצם הדירוג של כל פאלאפון בסדרה הכוללת?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום. תגידו לי שאני שם את האוזניית בלוטו'פ יש סיכוי לעלייה בקרינה או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by Dav23,

שלום, שניתי את הGPS שלי באירופה ויש בו רק את הפה של אירופה.... משהוא יודע איפו אפשר להוריד את המפה של ישראל ששתאים ל MIO C520 תודה מראש דויד

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  15. מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  16. Started by liav12,

היי, שמתי לב שכשאני מנסה לצלם ממש קרוב (לדוגמא, את המדבקה של ATI על המחשב הנייד שלי) הכל מטושטש, ממרחק סביר הכל טוב, אבל מקרוב, המצלמה לא מצליחה לעשות פוקוס, היא כאילו עושה את הריבוע הזה של הפוקוס של HTC באמצע, מתקרב כמה שיכול ואז מצלם. צירפתי תמונה לשם השוואה, מישהו מכיר את הבעיה הזו? האם זה בכלל אמור להיות ככה? http://img80.imageshack.us/i/imag0558g.jpg/ http://img528.imageshack.us/i/imag0557.jpg/ http://img401.imageshack.us/i/imag0556.jpg/

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  17. מה אני צריך לעשות כדי לראות באתרים בנגנים. . למשל אני רוצה לראות תקצירים באתר של ספורט 5 זה לא נותן לי ..מראה לי את החלון של הנגן שחור! אה ויש לי אייפון 4 גירסה הכי עדכנית : 4.2.1

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  18. איך להתקין משחק JAVA מהמחשב למכשיר samsung sgh-z230 דרך USB? אני מעתיק קבצים JAR לספרייה OTHER אבל במכשיר הוא לא פתוח את קובץ ואין לי אינטרנט במכשיר תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  19. נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.? זה נכון? הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...? תודה, Aviko

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by hercutrek,

אז ככה - אבא שלי נוסע לטאיוון ורציתי לשאול מה אפשר לקנות לשם ? מדבר חולה גאג'טים

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by jackhammer,

היי. אני מקווה שזה חוקי לדבר על טוויקים בסידיה (בלי להתייחס לג'יילברייק עצמו או להורדה של אפליקציות פרוצות) אם לא, תסגרו. לאחרונה עברתי מIOS7 ל9 והדבר שמעצבן אותי הכי הרבה זה שהסטאטוס בר נעלם שעוברים למצב לנדסקייפ בכתיבת הודעות... זה מציק שאני לא רואה את השעון וגם יש לי כמה פעולות שמופעלות ע"י אינטרקציה עם הסטאטוס בר ואני בעצם לא יכול להפעיל אותם... מישהו מכיר טוויק שמחזיר את הסטאטוס בר במצב לנדסקייפ כמו שהיה בIOS7?? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  23. גם סמארטפון ה-Redmi 3 הנהדר של היצרנית הסינית זוכה לגירסת Pro משלו, עם יותר זכרון RAM וגם תוספת של סורק טביעות אצבע לפני כחודשיים השיקה שיאומי (Xiaomi) עוד מכשיר בעל יחס עלות-תועלת חסרת תקדים, וגם מחיר קורץ במיוחד –ה-Redmi 3. גם היום קשה מאוד למצוא (או אפילו לדמיין) סמארטפון אטרקטיבי יותר במחיר של 200 דולר או פחות, אך למרות זאת ביצרנית הסינית לא ממתינים למתחרים ומשיקים כבר עכשיו את גירסת ה-Pro המשופרת עבורו – אשר מעניקה שני שדרוגים מהותיים ללא תוספת למחיר. ה-Redmi 3 Pro החדש מציע את אותה מעטפת מתכתית של ה-Redmi 3 הסטנדרטי, יחד עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות מבית קוואלקום, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד אוטומטי מבוס…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebay יותר ארוך ונועד להטענה מהירה. איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  25. תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.