גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש בראשותי נגן של iriver clix 2 8GB היום בטעות עשיתי לו FORMAT ונמחקו לי כל הרקעים (Themes, ועוד) כמו כן נמחקו לי כל ההגדרות הדיפולטיביות שלו. האם יש דרך להחזיר את המכשיר לקדמותו? כמו שהגיע מהחנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לדעת אם קיים עדכון גרסא לבלקברי CURVE 8520... ואם קיים ובמידה וזה חוקי(סלחו לי אם עברתי על חוק כלשהו) כיצד מעדכנים ואיפה אני יכול להוריד כזו גרסא. זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש. עד 1500 שקל.. מחפש אמינות ועדכונים טובים... היה לי מוטו ג'י 3 אבל הוייז עובד רק שליש מהפעמים בתקופה האחרונה למרות שעשיתי איפוס מלא... בנוסף בBT לא ממש מתחבר טוב למכשירים... הוא מתנתק מלא ויש מלא תקלות איתו. הוא גם מוחק מכשירים מהרשימה של הBT בעצמו. רציתי לשאול על איזה מכשיר תמליצו לי... ממש חשוב לי שיהיו עדכונים בזמן ולא שהטלפון יהפוך לפרצת אבטחה מהר מאוד ושהיו אביזרים בארץ
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס מכיל 4 גיגה זיכרון (מה שמגיע מנוקיה) והזיכרון הפנוי שיש לי הינו כאחד גיגה ואיני יודע אם אוכל למחוק את שאר הקבצים, עצתכים? תמונה של המקום הפנוי: כאשר התמונות והשירים שלי ביחד תופסים זיכרון כולל של 700 מגה אך ורק. תמונה של תוכן הכרטיס: כמו שאתם רואים התיקייה הכי עמוסה היא cities לסיכום, האם אתם חושבים שאוכל לפרמט את הכרטיס ולא יהיו לכך השלכות? הערה: המכשיר נרכש בסלקום תודה רבה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד מכשירי הדגל החדשים של מיקרוסופט ביקום הגירסה הניידת לחלונות הם נאים ומתקדמים, אך האם הצד התוכנתי באמת בשל לתחרות מול אנדרואיד ו-iOS? לכתבה: http://hwzone.co.il/מכשירי-ה-lumia-950-של-מיקרוסופט-הם-חומרה-נהדרת/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי שלום יש לי בסמרטפון מספר אפלקציות מובנות שעת רכשתי הושתלו בו אין לי צורך בהם והם גוזלים לי נפח וזיכרון איךמסירים עד כה לא הצלחתי אשמח לסייוע בתחום בברכה וסוף שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני המכשירים האלה.. יש לי מספר שאלות, שאני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן: 1. האם למכשירים הנ"ל, יש מודלים/גרסאות שלא יעבדו בארץ ? (אני חושב שלאקספריה יש - אבל לא בטוח) 2. אני מעדיף את הפיקסל.. האם יש לו בעיות ידועות כלשהן ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מטען לנגן שלי (ZUNE 30), אני לא יודע אם זה יזיק להשתמש במטען USB פשוט של 5V 400mA שקניתי כדי להטעין אות, כי על הZUNE רשום input של 5V 1.4A.... האם זה יכל להזיק?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-