גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
הכרטיס מכיל 4 גיגה זיכרון (מה שמגיע מנוקיה) והזיכרון הפנוי שיש לי הינו כאחד גיגה ואיני יודע אם אוכל למחוק את שאר הקבצים, עצתכים? תמונה של המקום הפנוי: כאשר התמונות והשירים שלי ביחד תופסים זיכרון כולל של 700 מגה אך ורק. תמונה של תוכן הכרטיס: כמו שאתם רואים התיקייה הכי עמוסה היא cities לסיכום, האם אתם חושבים שאוכל לפרמט את הכרטיס ולא יהיו לכך השלכות? הערה: המכשיר נרכש בסלקום תודה רבה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי ברשותי טלפון של סוני אריקסון מדגם 810i. לפני זמן מה התקלקלה התמיכה שלו באפרליקציות ג'אווה, קרי, המכשיר לא נכנס כלל לתפריטי ה-Games וה-Applications (לוחצים select ולא קורה דבר) ברצוני לתקן את הבעיה הזו. ניסיתי לגבות את כל אנשי הקשר שלי ולבצע Master Reset->Reset All דרך המכשיר, כל אנשי הקשר, ההודעות, הPlaylists וכו' נמחקו אך הבעיה נשארה. לפי מיטב הבנתי השלב הבא הוא לבצע צריבה (flash) מחדש של הקושחה (firmware). מצאתי מספר מדיריכים לצריבה של הדגם הספציפי שלי ברשת, מדברים בהם על שימוש בדרייברים לצריבה ותוכנות כדוגמת SETool. ברשותכם, מספר שאלות: 1. מישהו כאן ניסה לצרוב מכשיר של סוני אריקסון? 2. במידה וישנה תקלה בתהליך הצריבה, האם יהיה אפשר עדיין לתקן את המכשיר או שהוא י…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הסוללה כבר די מתה (ת'כלס לא ברור אם זה בגלל השדרוגים האחרונים..אבל זה כבר ממש ממש מציק...) לפי מה שנראה ברוב האתרים המחיר לא עולה על 25 דולר, סכום שבשבילו לא אכפת לי פשוט לחדש את הסוללה ולבדוק (כמובן שאת התהליך אבצע בעצמי....עניין של 10 דק' לפי בדיקה באינטרנט) עכשיו לשאלה העיקרית, איך לדעת מה חיקוי זול, מה אותו יצרן (אותה חברה שמשווקת לאפל) וכמובן, אם בכלל יש דבר כזה, מקורי מאפל? השליחה היא לכתובת בארה"ב (קרובי משפחה...) כך שאין בעיות מבחינת שילוח לארץ וכד'.. יש לי כמה סוללות שמצאתי ברחבי החיפוש (באמזון פשוט הלכתי על ציון ספק/מוצר כמה שיותר טוב) האתר האחרון פשוט מצאתי בחיפוש כללי... http://www.amazon.com/New-Original-iPhone-A1387-Battery/dp/B00FD4J0LI/ref=pd_rhf_se_s_cp_5…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי S2 מסלקום (לא שלי), בהגדרות של המכשיר כתוב "גרסאת ליבה:2.6.35.7-i9100tjkj1, ואז גרסת Build:Gingerbread.jikj1. מה צריך להתקין בישביל לגרום לו להריץ ICS?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-