גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לחנויות אמינות במרכז עם מחיר אטרקטיבי? שיהיה להם שירות טוב,אחריות טובה,נותנים באמת מכשירים חדשים מהקופסא וכו' תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 שקל מכשיר א' להשוואה: NEXUS 4 מכשיר ב' להשוואה: galaxy S3 מכשיר ג' להשוואה : OPTIMUS G מקור רכישה: google play מפעילה סלולרית: orange פיצ'רים חשובים: שהמגע יהיה טוב, יעבוד מהר בלי תקיעות, חיבור טוב לאינטרנט, מצלמה טובה, GPS,סוללה טובה *אם יש מכשיר יותר טוב בתקציב הזה אשמח אם תמליצו לי שלום , הייתי רוצה לקנות ברשת -אבל חושש לגבי אחריות . יש לי חבר שגר בארה"ב התכנון הוא לרכוש מכשיר שיגיע לביתו והחבר ישלח לי . אני מניח שמכשיר שתומך בתדרים בארה"ב לא יעבוד בארץ, מהם התדרים בהם המכשיר חייב לתמוך על מנת שיעבוד בארץ בצורה חלקה ? מבחינת גודל - עד כמה האופטימוס גדול יותר מהגלקסי ? את הגלקסי החזקתי ביד והיה די נוח . החיסרון הגדול ביותר של הנקסוס 4 הוא חיי סוללה …
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הווידג'ט 3G WatchDog שיושב במסך הבית של הגלקסי שלי ומודד כמה נשאר לי מחבילת הגלישה. מאוד מומלץ לכל מי שיש לו חבילה מוגבלת. כרגע אני מחפש משהו דומה שיאפשר לי לדעת כמה דקות נשארו לי וכמה סמסים כדי למנוע חריגה גם באלה. יש למישהו רעיון או המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני יעבור את החבילה מעונין שתהיה האטה בגלישה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי חבר שיש לו כבר לנובו והוא מרוצה. הוא רוצה עכשיו לקנות אחד לאישתו. הוא ראה את הכתבה הזו: מישהו שמע עליו? קראתי עליו קצת פה ושם אבל לא ממש עזר לי להבין את החסרונות שלו (זה מה שאנחנו בעצם מחפשים לא?) ראיתי את המפרט שלו והתרשמתי באופן כללי כי את הרכיבים עצמם (חברות ודגמים) אני לא ממש מכיר. אז אם מישהו יכול לתת עליו מידע או להפנות אותי לאיזו סקירה, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הטלפון הנ"ל. למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת? כל מה שאני צריך מהטלפון הם הדברים הבאים: 1.מסך מגע. 2.נגן MP3. 3.WIFI. 4.GPS. מעבר לזה,הכל לא חשוב. אם למישהו יש הצעה למכשיר אחר בסכום דומה,גם טוב.(אבל מכשירים אך ורק של נוקיה,כי אני מעדיף לעבוד רק איתם,אלא אם כן יש מכשיר ממש טוב של חברה אחת בסכום זהה) ודבר אחרון: האם המכשיר מתאים גם לרשת פלאפון? תודה, יוחאי.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הפלאפון הישן התקלקל לי (6280,נשבר לו המסך . רוצים על התיקון "רק" 1250 שקל ), ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. אני ממש לא מתכנן להוציא יותר מ-40-50 שקל לחודש על המכשיר, ולכן מבקש את המלצותיכם. בנתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה 5800. מה אתם אומרים עליו?מהם החסרונות הבולטים שלו? עכשיו הדבר שהכי חשוב לי, זה התחברות לWIFI בצורה טובה ומהירה,גלישה נוחה ויעילה, והכי חשוב אפשרות לצפיה באתרים כמו יוטיוב במהירות ובאיכותיות. על איזה מכשיר תמליצו לי? כדאי לי לקחת לצרכים שלי את ה-5800? דרך אגב אני ברשת אורנג אם זה רלוונטי. תודה רבה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט אתגייס ואני מחפש כרגע משהו להעביר איתו את הזמן כשיהיה כרגע ראיתי שיש המון המלצות על הCOWON I7 והוא באמת נראה איכותי וגם יש בו המון מקום אבל השאלה היא האם עדיף פלאפון מולטימדיה כמו הW902 או N85 או אם יש פלאפונים אחרים באותו קטגוריה שלא נופלים באיכות השמע מזו של הCOWON
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשתף ולהעלותאת ה)התקנה לחיי גן אנדרואיד סטוק 4.12/41.1 שיכול לעבוד על הnote2 שלי. החייגן של סמסונג פשוט איטי להחריד תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בקריסמס דוד שלי מארה"ב יגיע לארץ וחשבתי למה לא לנצל את ההזדמנות בכך שהוא יביא לי אייפון. הרעיון הוא להזמין מחנות בארה"ב לכתובת שלו והוא פשוט יביא לי את זה איתו כשהוא יגיע לכאן, הבעיה היא שאני לא מכיר שום חנות טובה בארה"ב והחנות היחידה שאני מכיר היא best buy ו-circuit ciyt. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה יהיה לא רע
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחנויות שמתקנות G900 של SONY מאחר ונהרס לי המסך מגע. אשמח בעיקר אם יש חנות של היבואן למרות שלא הצלחתי למצוא... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-