עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  2. Started by Shlomi XD,

טוב, קודם כל מצטער על ההודעה הקודמת. ולנשוא שלנו. אני מחפש נגן איכותי בסכום של 800-1200 שקל. חשוב לי היופי האיכות וכמות האיכסון. אני אשמח לקבל הצעות.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  3. Started by noam1234,

[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  4. ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  5. הגלגול החדש והמשופר של מעמד ה-DeX מבית סמסונג מוצג לנו מספר שבועות לפני ההכרזה לכתבה

6. רוצים Zenfone 2 במראה משודרג, עם 128GB של נפח אחסון מובנה ו-4GB של זכרון RAM? במידה וכן, ה-Zenfone 2 Deluxe הוא כנראה בדיוק בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/זמן-הזן-משפחת-ה-zenfone-2-של-אסוס-ממשיכה-להתרחב/

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

הPDA הזה שהוא גם GPS הוא נמצא אצלי בבית כבר כמעט 3 שנים ללא שימוש. קיבלנו אותו עם הרכב ואני מנסה להפעיל אותו עכשיו. מותקנת עליו לפי מה שבדקתי מערכת הפעלה מסוג windows mobile 2003 שאין לה תמיכה בעברית. יש לי את התוכנה IGO 8. אני צריך עזרה בשני דברים: 1. אני זקוק לדריוורים לPDA מכיוון שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו (WINXP PRO SP3) 2. אני זקוק לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, ניסיתי לבדוק דרך ההגדרות של מערכת ההפעלה ולא קיימת תמיכה בכלל. הודה מאוד לעוזרים

8. Started by eyalben,

טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by Evyatar,

שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  10. אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by kinguy,

שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by Shishio,

שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by asaf83,

היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by shumaher,

שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by Omry,

לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  17. אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה

18. מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה

19. Started by doritman,

אז ככה במקום לשמוח זה רק עשה אותי עצבנית.... עדיין לא מכירה היטב את כל האופציות וגם השפה היא באנגלית מה אתם מציעים לירוקה כמוני ? בנוסף אני מתכוונת להפוך את המכשיר למודם למחשב (לא גולשת הרבה) האם זה כדאי? האם חברות הסלולר תומכות במכשיר למרות שהמכשיר נקנה לא מהם? אם אפשר טיפים להפעלה קלה .. אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  21. היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by yuval48,

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by UponTheRose,

אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל

25. דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.