גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אחרי חיישן של 48 מגה-פיקסל וחיישן 64 מגהפיקסל - מגיע הפרוייקט החדש והמבטיח של היצרנית במסגרת מותג ה-ISOCELL שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
סדרת משחקי התפקידים האגדית נוחתת במכשירי אנדרואיד ו-iOS - אבל האם זה באמת מרגיש כמו Skyrim ו-Oblivion או יותר כמו חיקוי זול? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס מכיל 4 גיגה זיכרון (מה שמגיע מנוקיה) והזיכרון הפנוי שיש לי הינו כאחד גיגה ואיני יודע אם אוכל למחוק את שאר הקבצים, עצתכים? תמונה של המקום הפנוי: כאשר התמונות והשירים שלי ביחד תופסים זיכרון כולל של 700 מגה אך ורק. תמונה של תוכן הכרטיס: כמו שאתם רואים התיקייה הכי עמוסה היא cities לסיכום, האם אתם חושבים שאוכל לפרמט את הכרטיס ולא יהיו לכך השלכות? הערה: המכשיר נרכש בסלקום תודה רבה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, יש לי ASUS 5 והגוגל כרום לפעמים נתקע או מגמגם, איזה דפדפן עדיף עליו? פיירפוקס, אופרה או משהו אחר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי כבר את האייפוד טאץ' הזה, האם המטען הנמכר כאן : http://www.e-buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm יתאים, לדעתכם או לפי נסיונכם ? (קראתי באיזה מקום שהאייפודים החדשים לא עובדים עם מטענים ישנים יותר בגלל איזו בעיה של פינים, למרות שמתח היציאה זהה...) תודה...
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-