גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי IPOD 60G עם וידאו עכשיו כשאני מפעיל את הITUNES ומעביר שירים זה עובד חלק אבל אחרי שזה מעביר את השירים זה עושה ANALAYZING ואז זה עושה שיר שתיים חלק ונתקע או שפשוט לוקח לו המון זמן על שיר בודד בזמן שעל שיר לפניו לקח לו שניה זה גורם לחלק מהשירים להופיע ברשימה בIPOD אבל אי אפשר לנגן אותם איך אני פותר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
למישהו יש הערכת זמן מתי יגיע הפריים לחנויות הבריטיות clove או handtec? כרגע זה רק על pre-order כבר כמה זמן, והייתי בטוח שהמכשיר יצא לפני כמה חודשים לשוק כבר.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי ברשותי טלפון של סוני אריקסון מדגם 810i. לפני זמן מה התקלקלה התמיכה שלו באפרליקציות ג'אווה, קרי, המכשיר לא נכנס כלל לתפריטי ה-Games וה-Applications (לוחצים select ולא קורה דבר) ברצוני לתקן את הבעיה הזו. ניסיתי לגבות את כל אנשי הקשר שלי ולבצע Master Reset->Reset All דרך המכשיר, כל אנשי הקשר, ההודעות, הPlaylists וכו' נמחקו אך הבעיה נשארה. לפי מיטב הבנתי השלב הבא הוא לבצע צריבה (flash) מחדש של הקושחה (firmware). מצאתי מספר מדיריכים לצריבה של הדגם הספציפי שלי ברשת, מדברים בהם על שימוש בדרייברים לצריבה ותוכנות כדוגמת SETool. ברשותכם, מספר שאלות: 1. מישהו כאן ניסה לצרוב מכשיר של סוני אריקסון? 2. במידה וישנה תקלה בתהליך הצריבה, האם יהיה אפשר עדיין לתקן את המכשיר או שהוא י…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.? זה נכון? הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...? תודה, Aviko
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-