גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ה-HTC One +E9 הופך למציאות במזרח הרחוק, עם מסך Quad HD ושבב Mediatek מתומן ליבות - בואו לראות כיצד הוא משתווה ל-M9 הטרי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-htc-one-e9-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי cowon מיושן עם מסך קטן אני רוצה מכשיר שיהיה עם גודל מסך של לפחות בן 7ל 10 אינטש ראיתי את ה ARCHOS 7 אבל הוא נראה צעצוע היתה לי הרגשה שהוא עוד שנייה מתפרק לי ביד ראיתי גם את הטרנספורמר של אסוס אבל הוא נראה לי יקר מדי בשביל מה שאני צריך למשהו יש רעיונות ? בנוסף איך מתמודדים עם האור שמשתקף המסך של המכשריים הללו - יצא לי לנסוע בימים שטופי אור בדרכים ומצאתי את עצמי כל הזמן מנסה ל מצוא זווית למכשיר - אחד המוכרים בבאג אמר שאפשר לקנות מדבקת הגנה בצבע מט שלא תחזיר אור - יש בכלל משהו כזה ? בתודה מראש ק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות טאבלט בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים ביוטיוב. ראיתי את הטאלבט הזה: http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html אני יודע שהוא טאבלט זול והמפרט שלו חלש יחסית. השאלה היא אחרת -האם הוא אמין?.. כלומר אחריי חודשיים יפסיק לעבוד? הסוללה תיהיה חלשה? מישהו יש לו ניסיון עם הטאבלט הזול הספציפי הזה? תודה מראש :-X
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/fire-sale-%d7%9c-fire-phone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז המצב שלי הוא כזה: אני כרגע לקוח של פלאפון ואני מתכנן לשדרג לסמארטפון בקרוב. בעקרון הפרמטרים הבאים מעניינים אותי בsmartphone: - תקציב: 1500-1800 - זמן סוללה סביר+ (הולך לשמש להקלטות GPS של מסלולי רכיבת שטח, שזה כמה שעות של טחינת GPS). - רציתי גם להתחשב בזה שהוא יהיה דוראבילי לזעזועים אבל לא נראה שביקורות מתייחסות לזה בכלל (הסיבה לדוראביליות היא שאולי הפלאפון יהיה מחובר, עם הגנה כמובן, לכידון של אופני השטח שלי בזמן רכיבה, מקסימום אם זה יראה מסוכן מידי הוא ישאר בתיק ויקליט את המסלול משם - הוא לא הולך לשמש כנגן מדיה, יש לי כבר נגן מדיה מדהים (cowon S9) שהולך להשאר איתי גם אחרי הקנייה של הפלאפון. - גודל: עובי לא משנה לי, ברוחב ובגובה אני לא רוצה אותו גדול מידי (לצורך העניי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הארנק שגם יטען לכם את הסמארטפון בצורה אלחוטית, גם ידאג שלא תשכחו אותו בשום מקום וגם יתן לכם הזדמנות לתפוס כייסים סוררים רוצה להיות הדבר הגדול הבא בכיס שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספר רב של אפליקציות אבל הוא לא מזהה אותם בתוכנה רציתי לדעת אם יש דרך לאפס את אייטיונס שהוא יחשוב שהמכשיר חדש. יש לי אייפון 4 מערכת מעודכנת לגירסה אחרונה 7.1.2 מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה - https://www.androidauthority.com/galaxy-s10-launch-livestream-watch-956514/ זה עדיף - https://www.youtube.com/watch?v=ISjiJQGJ72o
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-