גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מסויים שיש לו קרינת SAR גבוהה - 1.18. המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וכמעט ולא לשיחות או לשליחת SMS (יש לי מכשיר נוסף). אני יודע שיש חשיבות לקרינה גבוהה ושהיא עלולה להגדיל את הסיכוי להתפתחות מחלות כגון סרטן. השאלה היא האם כאשר הטלפון מוחזק רחוק מהראש - כלומר ביד, הסכנה דומה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.? זה נכון? הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...? תודה, Aviko
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
הגלגול החדש והמשופר של מעמד ה-DeX מבית סמסונג מוצג לנו מספר שבועות לפני ההכרזה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!
-
היי, יש בראשותי נגן של iriver clix 2 8GB היום בטעות עשיתי לו FORMAT ונמחקו לי כל הרקעים (Themes, ועוד) כמו כן נמחקו לי כל ההגדרות הדיפולטיביות שלו. האם יש דרך להחזיר את המכשיר לקדמותו? כמו שהגיע מהחנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-