גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בתערוכת ה-IFA השנתית סמסונג עומדת בראש, ולא נותנת לתחרות רגע של מנוחה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%91-ifa-2014-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
דיווח פרוע מצייר לנו מכשיר דגם עם טרה-בייט של אחסון מהיר מובנה וגם 12GB של זכרון דינאמי - לאלו שיהיו מוכנים לשלם (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון עתידי של החברה הענקית מיועד לשמש כתוסף מושלם עבור צלמים מקצועיים והציוד שלהם - ועשוי לספק גם מהירויות תקשורת סלולר שעוד לא פגשנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש נגן פשוט וזול בשביל חברה שלי (בשביל להחליף את הדיסקמן שלה שפרש לגמלאות). הכי חשוב לה שהנגן יתמוך ב-playlists (ושיהיה אפשר לעשות shuffle לכל השירים בplaylist מסויים). אני מסתכל על ה-sansa m240, ורשום שיש שם תמיכה ב-playlists, אבל לא מוסבר איך עושים את זה. מישהו מכיר את הנגן ויודע?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
נראה שיש מה לצפות מהעדכון היום, במיוחד מהdual boot המובנה. מי אמר meego ולא קיבל? מישהו הצליח לעדכן את המכשיר? המכשיר שלי עם קושחה של UK עוד לא קיבל את העדכון OTA ואני לא רואה את הקושחה לUK ברשימת הקושחות.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שיתוף פעולה מסקרן בין שתי יצרניות סיניות מוליד סדרת מכשירים חדשה עם השם CC9 שתתמקד ביכולות הצילום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחי שגר בלאס וגס קנה טלפון חדש ושלח לי את הטלפון הקודם שלו. אשמח לקבל מדריך כיצד אני משחרר את הסים לפרי. בתודה מראש אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
חקרתי ומצאתי שדרך אמאזון יעלה לי הכי זול. אבל מישהו יודע איך עניין האחריות עובד? אני מקבל אחריות בינלאומית? לאן אני הולך אם צריך לתקן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם המכשיר הנ"ל מקבל קבצי מוזיקה רק על ידי סינכרון ? או שהוא תומך בהעברה גם על ידי חיבור פשוט למחשב ככונן חיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-