עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. אשמח להתייעץ איתכם. אני מחפש טאבלט אנדרואיד 9-10" בתקציב עד 2200 ש"ח פלוס מינוס. אני הולך להשתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, אולי קצת משחקים וקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט. הדברים שחשובים לי הם: * איכות סאונד מצוינת * מסך חד עם צבעים טובים * זמן סוללה גבוה * אפשרות לחבר התקנים ניידים (לדוגמא הארדיסק) * מעבד וזיכרון חזקים * אפשרות להרחבת זיכרון * חווית משתמש טובה. הקאץ' הוא שאני אקנה את הטאבלט מקייאספי, מכיוון שיש לי שם זיכוי. להלן הדגמים שמציעים שם בערך בתקציב שלי: > Sony Xperia Z2 Tablet > HTC Nexus 9 16GB WiFi > Lenovo Yoga Tablet 2 Pro > Samsung Galaxy Tab S2 SM-T710 - WiFi > טאבלט 4G LTE עם מודם סלולרי Samsung Galaxy Tab 4 SM-T535 אני כרגע נו…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by edoman,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אמור לשמש כנגן מוזיקה/וידאו. הSIM זה למקומות שאין WIFI לאינטרנט. מערכת הפעלה אנדרואיד. משהו פשוט אמין וזול.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mar_ar,

שלום, אחרי חיפוש פה ובמקומות אחרים, החלטתי להתייעץ איתכם לגבי טאבלט שיתאים לי. אני מחפש טאבלט. המחיר הוא פונקציה משמעותית ולכן אני לא מכוון לאייפד החדש ולמקביליו באנדרואיד. הטאבלט ישמש בעיקר ל: - גלישה באינטרנט - הרצת אפליצקיות בינוניות (בעיקר Evernote ו- Gmail) - צפיה בסרטים (עם כתוביות) אשמח מאוד אם הוא יריץ אנדרואיד עם מרקט מלא. נפח האחסון לא קריטי - לא אכפת לי להרחיב עם כרטיס מצלמה (קדמית, אחורית) - לא חשובות בכלל. אם יש יבואן/חנות שמסוגלים לתקן אם יש תקלות (בתשלום) - זה מצוין. האם אתם מכירים מכשיר שיענו על הצרכים האלו ולא מתומחרים ברמות הגבוהות? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מחפש טאבלט 9/10 אינץ' - עם ווליום גבוה, סאונד טוב אבא שלי צריך להשתמש בו בעיקר להאזנה ליוטיוב וצריך ווליום גבוה וסאונד טוב, איזה כדאי לקנות? (האם יש טאבלטים שלא ניתן להתקין בהם תוכנת VOLUME+ שמגבירה את העוצמה?) יש המלצה על הטאלט של Silver line SL1068/ מה דעתכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by zozoo,

עד 1000-1500 שח , מתאים גם לניווט - איכותי וחזק עמיד בתנאי שטח לא למשחקים עדיפות תומך בסים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dbx22,

אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב (אופציונלי אך לא חובה) בכל מקרה התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אהלן וסהלן אני מחפש להחליף שילוב של בלאקברי+אייפוד+מצלמה קומפקטית במכשיר סמארטפון אחד. מה אני הכי צריך: - תוכנה שקוראת ספרי EPUB/EBOOK בצורה נוחה, כמו STANZA לאייפון. - מצלמה טובה מאוד - 32 ג'יגה בייט זכרון (עם או בלי הרחבה) - GPS - תוכנת אימיילים משובחת - תוכנה לMSN אייפון - לא רוצה וגם לא את החדש- אני מעל גיל 18. נקסוס - מגושם מדי לטעמי, כמה שהוא טוב, אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו מנגו. חשבתי על: HTC HD2 שאלות: 1. האם יהיה אפשר לשדרג לווינדוס 7 ? האם זה ידוע, או שזה אולי בלבד ? 2. האם יש תוכנה לWIN 6.5 שמאפשרת לקרוא EBOOKS בצורה נוחה ביותר. HTC DESIRE 1. האם יש תוכנה לאנדרואיד שלו שקוראת ספרים בצורה יפה, האם אפשר סרטון הדגמה או לינק שאני אראה במה מדובר ? 2. האם הו…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום חברים אני מחפש טבלאט בתקציב של כ 600 שח לכאן או לכאן המטרה פשוטה: צפייה בסרטים שמועתקים מדיסק או קיי גודל המסך המועדף כ 7 אינץ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

דרישות! המכשיר צריך להריץ SKYPE מצלמה טובה! עם אוטופוקוס WIFI תקציב שלי הוא עד 350$ אני קונה בחו"ל המחירים פה(אוקראינה) 230-5530דולר X-6 נוקיה 310 דולר חשבתי ללכת על אחר המכשירים האלה.... מוזיקה בכלל לא מעניית אותי.... הX-6 שוווה את ההשקעה או ש5530 יספיק? איך הסמסונג הזה Samsung Jet S8000 Rose Black או SE SonyEricsson U10 Aino blac 320 דולר -390 דולר U5i Vivaz Cosmic Black הסוני ה2 יוצא קצת מהתקציב אבל זה הגבול אם ממש שווה תודה...........

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by eyaldar,

אני מחפש טלפון שעונה לדרישות הבאות: -טלפון שאפשר למצוא בשבילו משחקים ברשת -בעל ספיקר טוב ואיכות שמע טובה, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור -לא עבה מדי(n95 נשמע נחמד, אבל הוא מקרר, ולא רוצה משו כזה גדול) -לא יקר מדי -לא טאצ' סקרין -בעל אפשרות להרחבת זיכרון(עם עדיפות למיקרוsd, אבל גם אם יהיה משהו אחר זה לא נורא) -wifi יהיה נחמד, אבל לא חובה. -שיעבוד עם כרטיס סים של אורנג'(אני מניח שזה לא ממש קשור לסוג הטלפון, אבל אני לא באמת מבין בזה...) דיי התרשמתי מהe71, בגלל התכונות הנוספות וגם זה שניתן למצוא אותו יחסית זול יד שניה, אבל ראיתי תגובות מעורבבות בקשר לאיכות שמע שלו וגם עושה רושם שאין הרבה משחקים, אז אני כבר לא יודע =\. יש טלפון שיכול להתאים לדרישות שלי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. Started by yuvalg,

האם יש דגמים שכבר מסוגלים לתמוך במשלוח SMS?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by October,

שלום כולם מחפש טלפון שהוא קטן מ4.7 אינצ של ה s3 אבל לא קטן מ4 חשוב לי שיהיה קל משקל ודק, מהיר ולא עדין מדי ומצלמה טובה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by dvido,

שלום לכולם, קראתי כל מיני דיונים בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אז אשמח לקבל עצה: אני מחפש טלפון סלולרי. הדברים שנראים לי הכי חשובים הם: קודם כל שיהיה טלפון טוב - איכות שיחה טובה, סוללה שמחזיקה הרבה זמן, רמקול טוב, בלי בעיות קליטה וכו' טאצ'\מקלדת מלאה - לא חובה אבל נחמד אם יהיה מערכת הפעלה נוחה ומהירה, כלומר שיהיה זמן תגובה טוב וממשק נוח (היום יש לי Nokia E72 והוא ממש לא משהו מהבחינה הזו - הכל מסורבל וכל פעולה לוקחת בערך שנייה) שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה בקלות (MP3) קצת גלישה באינטרנט, קצת משחקים ואפליקציות להורדה אם פספסתי איזה מאפיין חשוב, תגידו לי. לא אכפת לי לקנות אותו באורנג'\סלקום או בחנות פרטית כל עוד יש עליו אחריות. אני צריך לקנות אותו תוך חודש מהיום ככה שאני לא…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. היי לכולם. חברה שלי רוצה להחליף את המכשיר שלה, שהפך לאיטי ובאגי לדבריה ( Meizu m2 note בן כשנתיים וחצי). אני אנסה לעשות לו איפוס לראות אם זה עוזר אך בלי קשר, אנחנו מסתכלים על מכשיר חדש. היא משתמשת מאוד לייט, רוב השימושים שלה הם גלישה באינטרנט, פייסבוק, צפייה בסרטונים ביוטוב, שמיעת מוזיקה, מעט צילום, ולחפור לי בווטסאפ בגלל השימוש הבסיסי שלה היא מעדיפה לא לקנות טלפון יקר במיוחד, ולכן חשבנו שתקציב של כ800 שקלים נוכל לקנות לה מכשיר שבכל זאת ירגיש כמו שדרוג לעומת המכשיר שלה. התקציב הוא יחסית גמיש, אפשר לחרוג קצת מעליו אם יש הצדקה, או לא לנצל את כולו. הבנתי שהטלפון המומלץ בסכום זה הוא ה redmi note 4 כר…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. אני מחפש מכשיר שיעלה כמה שפחות שיוכל להקליט שיחה. לא אכפת לי גם לקנות מהנוקיות הפשוטות ב150-200 שקל ובנוסף לזה לקנות מכשיר שמתחבר אליו ומקליט שיחה, מבלי שיהיו ברקע צפצופים. אין לי בעיה להזמין מאיביי

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by ranyr,

הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by deluxe,

שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.