עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כרגע יש לי cowon מיושן עם מסך קטן אני רוצה מכשיר שיהיה עם גודל מסך של לפחות בן 7ל 10 אינטש ראיתי את ה ARCHOS 7 אבל הוא נראה צעצוע היתה לי הרגשה שהוא עוד שנייה מתפרק לי ביד ראיתי גם את הטרנספורמר של אסוס אבל הוא נראה לי יקר מדי בשביל מה שאני צריך למשהו יש רעיונות ? בנוסף איך מתמודדים עם האור שמשתקף המסך של המכשריים הללו - יצא לי לנסוע בימים שטופי אור בדרכים ומצאתי את עצמי כל הזמן מנסה ל מצוא זווית למכשיר - אחד המוכרים בבאג אמר שאפשר לקנות מדבקת הגנה בצבע מט שלא תחזיר אור - יש בכלל משהו כזה ? בתודה מראש ק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by PCall,

מה אתם אומרים על הפלאפון? שווה לקנות אותו ב1000 ש"ח , יד שנייה , עם מטען , 512MB זיכרון.. שווה?

3. Started by Kukishin,

אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן , יש לי התלבטות בין 3 טאבלטים לשימושים שלי שזה בעיקר קריאה , גלישה , צפייה בסדרות וסרטים ונוחות של העברת קבצים ממחשב לטאבלט. למרות שאני לא מתכנן גיימינג או משו יותר מורכב עדיין הייתי רוצה טאבלט חזק יחסית . ההתלבטות הראשונה שלי היא ווינדוס RT 8 או אנדרואיד ? אחרי זה זה יצמצם לי את האופציה לפחות בין 2 טאבלטים אלה שפועלים על אנדרואיד : Asus Transformer TF300T לבין הנקסוס 10 של גוגל וסמסונג . הטרנספורמר יותר ישן מן הסתם פחות חזק אבל לשימושים שלי אני מערך שהוא עדיין יהיה טאבלט טוב . במחיר של 300-400 שקל יותר אני יכול להזמין את הגוגל נקסוס שכמו שהבנתי כבר מגיע עם עברית מובנת , ונחשב הטאבלט הכי חזק בשוק היום זה נכון? ובמידה ואני בוחר בווינדוס רציתי ללכת על הAsus VivoTab R…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  7. Started by liorc,

שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  8. Started by meydand,

אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  9. ה-Galaxy S7 Active הוכרז רשמית, והוא נראה נהדר עם כל החומרה המעולה שמקבלים ב-Galaxy S7 הרגיל (אך ללא המראה המלוטש, צריך להודות) בתוספת לעמידות בתקן IP68 ממים ואבק, עמידות בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי בפני זעזועים ומגוון פגעי טבע נוספים, סוללת 4,000mAh מאסיבית שאמורה להעניק חיי סוללה מהטובים שיש בשוק - וגם בלעדיות למפעילה האמריקאית AT&T כצפוי, לצערנו. נחזיק אצבעות לכך שתהיה גם גירסה בינלאומית, לכל השלומיאלים וחובבי הספורט שבינינו. https://goo.gl/oq8WYn

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  10. הסמארטפון החדש של Alcatel מציע עיצוב בלתי רגיל ומפרט ביניים מכובד בפחות מ-250 דולר. לא תקחו? לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-idol-3c-הוא-סמארטפון-ססגוני-ומשתלם-ויש-לו-א/

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  11. היי, קיבלתי מתנה את ה- Iriver E30 8GB שנקנה בבאג במחיר של 330 (לפי האתר) השאלה היא אם שווה לי להחליף אותו למשהו אחר באותו המחיר / לא יקר בהרבה בבאג. חשבתי בהתחלה להחליף ל- Ipod Touch אבל ההפרש הרבה יותר מדי גבוה ברמה כזו שכבר כמעט יותר זול לקנות חדש מ-KSP. אז אם יש נגנים אחרים בסביבות המחיר הזה ששווה להחליף אליהם אשמח לדעת! תודה!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל... תודה עמית

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  13. דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה

14. Started by minimi,

שלום לכם הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המכשיר הנ"ל הוא הוצע לי בסלקום במסלול של 30 שח לחודש

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  15. שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  16. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  17. BT יהיה יתרון אפשר להסתדר בלי.. עברית לא חובה נטו שיוציא ויקבל שיחות ומסרונים. הזמנה מחול באה בחשבון בדיוק כמו קניה בארץ..

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  18. נפח אחסון כפול, מערכת אודיו מתקדמת, צבעים חדשים וייחודיים ועוד מרכיבים את ה-G6 Plus הטרי לכתבה

19. Started by jetman,

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by RonTwins,

שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. Started by EndyD,

היי, אני מחפש נייד אנדרואיד, חשבתי לקנות one plus 3t אבל אז ראיתי שהוא ממש מחשב קטן, אני לא מבין איך אנשים מסתובבים עם הדברים האלה בכיס. האם אתם מכירים מכשיר אנדרואיד עם מפרט זהה/ מפרט סביר שנכנס לכיס בסבבה. תודה :]

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  24. Started by AngryBirds,

1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. הדרישות לסמארטפון הם מסודרים לפי עדיפות: 1. מחיר עד 2300 ש"ח באילת (גמיש +- כדי לקנות משהו אמין ואיכותי שישמש למס' שנים) 2. אמינות הטלפון/אחריות לשנתיים 3. סוללה לאורך זמן (כולל יכולת להחליף סוללה כי אני מתכנן לקנות עוד אחת לגיבוי) 4 . מהירות תגובה של הטלפון 5. גודל הטלפון שלא יעלה על 5.2' בשאפיה - אני יודע שקשה 6. איכות צילום סאונד עיצוב וכל השאר... בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים