עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The Man123,

לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חברים יש לי Nokia 6120 Classic עם כרטיס זכרון של ג'יגה, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. מה גודל הכרטיס המקסימלי שהמכשיר מקבל? לפי נוקיה - 2 ג'יגה: http://europe.nokia.com/A4399011 חיפוש קצת יותר מעמיק מעלה טענות לגבי תמיכה ב-4, 6 ואפילו 8 ג'יגה: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6120_classic http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php http://discussions.nokia.com.au/discussions/board/message?board.id=phones&message.id=31397 מה דעתכם? האם מישהו ניסה יותר מ-2 ג'יגה במכשיר שלו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Posford,

רציתי לדעת אם למישהו כאן יש את המכשיר Graetz DVP-722. אם כן, איך הוא? רציתי לשמוע את דעתכם. לא מצאתי עליו מידע בשומקום.

4. Started by Zambar,

אז ככה.. מדובר ב-DVD זול Luxor DMG 6006 שהשלט שלו התרסק מנסיבות שלא אפרטן. מישהו הצליח להשיג לו שלט של בדיוק אותו הדגם (רק שהצורה של השלט קצת שונה), אבל משום מה השלט לא שולט בו כלל, חוץ משכאשר לוחצים על כפתור הנמכת הווליום זה מגדיר לו כיבוי. ואז אמרו לי שיש דרך "לאפס" אותו ככה שיגיב לדי וי די כמו שצריך. יש..? תודות מראש לעונים (וגם למי שלא עונה)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, לא מזמן עברתי ל-HTC One X אחרי הרבה זמן שהייתי עם אייפון, ואני מאוד מרוצה אך חסרה לי האופציה להפעיל את נגן המוזיקה ישירות ממסך הנעילה. האופציה היחידה שמצאתי היא להוריד אפליקצייה שמחליפה את מסך הנעילה, אבל אני דווקא אוהב את מסך הנעילה המקורי של ה-Sense ומעדיף לא להחליף אותו. יש דרך להוסיף ווידג'ט של הנגן למסך הנעילה המקורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by anatd,

שלום רציתי לקנות את ה asus a696 אני רוצה שיהיה כרטיס זיכרון גדול האם המכשיר מקבל כרטיסי זיכרון SDHC של 8G , עדיף 16G האם מישהו ניסה ? אולי סוג אחר (MMC וכו'), אבל גודל זהה ? האם מקבל ULTRA / EXTREME ? אני כנראה אקח SanDisk אלא אם כן יש המלצות אחרות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה

9. Started by rani,

השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by jetman,

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by iakovl,

כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Rincewind,

שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eliil1,

אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. משהו נחמד, עם מצלמה וידיד למשתמש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by chenrp,

שלום, האם מישהו מכיר מכסה אחורי סולארי לסלולר? למשל לגלגקסי או איזשהו מכשיר אחר? מדוע למעשה הפטנט לא בשימוש נרחב? ראיתי רק 2 מכשירים שמשתמשים בשיטה זו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stojakovic,

אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מכשיר SE c702 (שהוא די דומה ל-k800i). ניסיתי להתקין עליו miniOpera דרך האתר שלהם, ועד כה לא היו בעיות. התוכנה עובדת סבבה לגמרי עם אתרים באנגלית, אבל ברגע שאני עובר לאתר בעברית האתר כולו מתהפך ומתבלגן. זה קורה בגרסה האנגלית של הדפדפן. אילו אני מתקין את הגרסה העברית אני רואה את הטקסט בתוכנה עצמה הפוך. האם זו בעיה במכשיר והאם יש דרך לעקוף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.? זה נכון? הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...? תודה, Aviko

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. חשבתם שנפח אחסון מובנה של 128GB הוא מרשים? באסוס ממשיכים לשכלל את מכשיר הדגל שלהם ומציגים גירסה עם נפח כפול וחסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/שיא-חדש-הכירו-את-סמארטפון-ה-zenfone-2-עם-256gb-של-נפח/

23. שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. U11+, מכשיר הדגל החדש של HTC מהווה הצצה לתכנון המקורי עבור הפאבלט הטרי מבית גוגל - ומוצר מסקרן בזכות עצמו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים