גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיאומי מגייסת את מעבדי הדור השמיני החדשים של אינטל בכדי ליצור את משפחת ניידי ה-Mi Notebook Pro שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 6-8 ג'יגה (גם פלאש וגם הארדדיסק) הכי טוב שאפשר למצוא כיום בארץ במחיר של עד 1200 שקל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמתעסקת בימים כתיקונם במכשירים חכמים לשוק הנמוך מכינה מתחרה יוקרתי ל-OnePlus החדש, עם שבב Snapdragon 810, גוף מתכת והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-f3-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-oneplus-2/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ אוקי אני עומד לעדכן היום גרסה אז כמה שאלות אחרונות רק כדי להיות בטוח דגם פלאפון GT-I9000 גרסה 2.2 גרסת פס בסיס I9000JHJP6 גרסת ליבה 2.6.32.9 מספר גרסה BUILD FROYO.JHJPC חברת סלולר ORANGE זה בסדר להשתמש במדריך הזה?http://www.v00d00.co.il/GBFINAL.pdf יש לי DOWNLOAD MODE אז אני עושה את החלקים במדריך של 1 עד 4 עד פה הכול נכון? האם אני צריך לצרוב Damian GTO Ginger JVH - קרנל ? וגיביתי את האנשי קשר ומשחקים ודברים כאלה, אבל האם יש משהו חשוב שצריך לגבות? נגיד את הנקודות גישה של האינטרנט\EFS\ או משהו כזה? והאם אני יכול לעשות התקנת ROM בלי כרטיס SIM וכרטיס SD (להוציא אותם שלא ימחק כלום...)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, קודם כל מצטער על ההודעה הקודמת. ולנשוא שלנו. אני מחפש נגן איכותי בסכום של 800-1200 שקל. חשוב לי היופי האיכות וכמות האיכסון. אני אשמח לקבל הצעות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי ONEPLUS 6 ואני ממש מבסוט עליו חוץ מזה שהוא מאד שביר. נשבר לי 3 פעמים המסך ועכשיו כבר לא שווה לי להחליף לו מסך ב650 שח. אעדיף לקנות משהו חדש. ONEPLUS 7T? מה אומרים עליו או שבכלל לתקן אותו ולחכות לONEPLUS 8. אותי מעניין מאד המהירות שלו בפתיחת אפליקציות מרובות וכו' , סוללה, הטענה. ( אני סטודנט). המון תודה, אלמוג
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש נגן MP3 לא מבוסס הארד דיסק בנפח של יותר מ-32 ג'יגה? הנגן היחיד שמצאתי זה ipod touch החדש... האם יש נגנים נוספים? ובכלל, האם יש נגנים בעלי נפחים גדולים (אפילו מבוססי HD) שהם לא אייפוד? (או ארכוסים עצומים למיניהם...)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מקווה שזה חוקי לדבר על טוויקים בסידיה (בלי להתייחס לג'יילברייק עצמו או להורדה של אפליקציות פרוצות) אם לא, תסגרו. לאחרונה עברתי מIOS7 ל9 והדבר שמעצבן אותי הכי הרבה זה שהסטאטוס בר נעלם שעוברים למצב לנדסקייפ בכתיבת הודעות... זה מציק שאני לא רואה את השעון וגם יש לי כמה פעולות שמופעלות ע"י אינטרקציה עם הסטאטוס בר ואני בעצם לא יכול להפעיל אותם... מישהו מכיר טוויק שמחזיר את הסטאטוס בר במצב לנדסקייפ כמו שהיה בIOS7?? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי cowon מיושן עם מסך קטן אני רוצה מכשיר שיהיה עם גודל מסך של לפחות בן 7ל 10 אינטש ראיתי את ה ARCHOS 7 אבל הוא נראה צעצוע היתה לי הרגשה שהוא עוד שנייה מתפרק לי ביד ראיתי גם את הטרנספורמר של אסוס אבל הוא נראה לי יקר מדי בשביל מה שאני צריך למשהו יש רעיונות ? בנוסף איך מתמודדים עם האור שמשתקף המסך של המכשריים הללו - יצא לי לנסוע בימים שטופי אור בדרכים ומצאתי את עצמי כל הזמן מנסה ל מצוא זווית למכשיר - אחד המוכרים בבאג אמר שאפשר לקנות מדבקת הגנה בצבע מט שלא תחזיר אור - יש בכלל משהו כזה ? בתודה מראש ק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגמים החדשים מבית גוגל ממשיכים במסורת שיפורי יכולות הצילום - אך לא יציעו את אחד מהיתרונות הגדולים ביותר שקרצו לחובבי הצילום בשלושת הגלגולים הקודמים של המותג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , יש לי התלבטות בין 3 טאבלטים לשימושים שלי שזה בעיקר קריאה , גלישה , צפייה בסדרות וסרטים ונוחות של העברת קבצים ממחשב לטאבלט. למרות שאני לא מתכנן גיימינג או משו יותר מורכב עדיין הייתי רוצה טאבלט חזק יחסית . ההתלבטות הראשונה שלי היא ווינדוס RT 8 או אנדרואיד ? אחרי זה זה יצמצם לי את האופציה לפחות בין 2 טאבלטים אלה שפועלים על אנדרואיד : Asus Transformer TF300T לבין הנקסוס 10 של גוגל וסמסונג . הטרנספורמר יותר ישן מן הסתם פחות חזק אבל לשימושים שלי אני מערך שהוא עדיין יהיה טאבלט טוב . במחיר של 300-400 שקל יותר אני יכול להזמין את הגוגל נקסוס שכמו שהבנתי כבר מגיע עם עברית מובנת , ונחשב הטאבלט הכי חזק בשוק היום זה נכון? ובמידה ואני בוחר בווינדוס רציתי ללכת על הAsus VivoTab R…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר ליקנות הכי זול כיסוי טוב לנגן. ועוד כמה שאלות בנוגע לנגע: 1. אפשר להגדיל את הכתב? 2. יש אפשרות לשנות סקינים? 3. כשאני נמצא בתיקיה של השירים ואני לוחץ על M זה עושה לי רעש תיקיתיקי ואז אני לוחץ שוב וזה מחזיר אותי לMENU - זה בסדר? 4. העברתי שירים לתיקיית הMUSIC איפה שיש תשיר הדמו, עכשיו כמה לעזזל זמן זה אמור לטעון את הנגן??? זה כבר איזה 5 דקות לא טוען אותו, זה עושה לי STARTING ותוידאו שאחרי.. אבל לא ממשיך הלאה.. - טוב זה התסדר אחרי שמחקתי את תיקיית השירים FLAC שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן קניתי את הD800 עוד באוקטובר (AT&T), ומאז שמתי לב שמדי פעם כאשר אני לוחץ על על שורה מסוימת במסך העליון, המכשיר לא מגיב כלל ללחיצות שלי (ספציפית מדובר על השורה שבה ניתן לכוון את הבהירות). לאחרונה, כשהמכשיר מגיע לרמת סוללה של בין 15-20 אחוז אי אפשר לעבוד איתו כלל- הוא פשוט לוחץ על אותה השורה שלא מגיבה למגע באופן אקראי וזה פותח כל מיני אפליקציות. עדכנתי לCLOUDYG3 והבעיה לא השתנתה, מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר בבעיה חומרתית. אחריות לא באה בחשבון כי לפי דברי המוכר בחוזה האחריות של היבואן מצוין באותיות קטנות שעל כל בעיית טאץ' היבואן לא אחראי (אינעל דודה שלהם) והמכשיר ייוחס כמכשיר שנפל\נשבר. מיותר לציין שהמכשיר שמור במצב מצוין בלי שריטה ושהבעיה הופיעה מהיום הראשון. אני י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אוזניות BT שמתאימות לדרישות שלי? א. נוחות. ב. יש להן סאונד טוב. ג. יכולות לתפקד גם כדיבורית (מיקרופון איפשהו עליהן) ד. בעלות סוללה שתחזיק יום עם מוסיקה. ה. עולות עד 500 ש"ח. עריכה: איך הPlantronics Backbeat 903? יש לי הזדמנות לקנות אותן ב171 ש"ח. אני מהסס כי בביקורת שקראתי נאמר שהסאונד שלהם לא כ"כ איכותי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-