גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שמתי לב להצעה של נגן לשימוש ספורט נחמד, שמאפשר הרחבת לכרטיס זכרון מה שיכול להיות שימושי בשבילי, אני מחפש נגן שמתאים לריצות/ספורט או כל דבר אחר.. אז הנה ההצעה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=30137 או פה שגם אפשר להשיג.. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9980882 אפשר להשיג אותו ב100 ש"ח, שמעתי כמה וכמה המלצות חיוביות עליו.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
U11+, מכשיר הדגל החדש של HTC מהווה הצצה לתכנון המקורי עבור הפאבלט הטרי מבית גוגל - ומוצר מסקרן בזכות עצמו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם יש בעיה עם טעינה של פלאפון בארץ עם פלאפון ומטען שנקנו בארה"ב? האם טעינה מהUSB של המחשב לא תהווה כזו בעיה? אמרו לי שהפאלפון מארה"ב שנקנה לי עושה וויברציות כאלה בזמן שנטען בארץ. כנראה בגלל בעיה של זרמים או מתחים, לא סגור... אוליי אפשר לקנות מטען אחר?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן. אבא שלי לפני קניית מכשיר GPS (כנראה Que NQ505/555) ואני מנסה להבין את ההבדלים בין מערכות ההפעלה השונות. הבנתי שה-IGO8 מכיל אפשרויות רבות יותר\ אך האם יש פגיעה בפשטות שיש באמיגו? אשמח לשמוע גם אם אתם מכירים מקומות שמחזיקים מכשירים פתוחים שאפשר לנסות לתפעל ולהשוות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חברי שלום יש לי בסמרטפון מספר אפלקציות מובנות שעת רכשתי הושתלו בו אין לי צורך בהם והם גוזלים לי נפח וזיכרון איךמסירים עד כה לא הצלחתי אשמח לסייוע בתחום בברכה וסוף שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-