גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום בתקופה האחרונה אני מסתכל על HTC One ודיי שוקל לקנות אותו, אבל מנגד אני נחשף לתופעה מעניינת של יצרניות סיניות שהחליטו שנמאס להן להיות אנונימיות, והן רוצות לייצר טלפונים טובים, ולעמוד מאחוריהם. יש מגוון יצרנים כאלה, והחלטתי לקחת לדוגמא טלפון מסוים, במקרה הזה THL W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-p-74173.html 152$ שזה בערך 550שח מריץ Android v4.2 כיוון שיש כאן אנשים שהתנסו עם מגוון טלפונים מיצרנים שונים, כולל מסין, אני סקרן מאד לשאול.. יש לי האפשרות לקנות HTC One, ב-4000שח. ויש לי האפשרות לקנות THL W100, ב-150$ = 550שח. זה כמעט שמינית מחיר. תכלס, בן אדם יכול במקום לקנות HTC One, לקנות טלפון סיני לא …
-
- 285 תגובות
- 23.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הטאבלט הנ"ל, כאן המפרט שלו: http://www.china24shop.com/pipo-m9-pro-3g-quad-core-10inch-gps-tablet-pc-retina-screen-2g-ram-32gb-android-42-dual-camera-bluetooth-p-1527.html במפרט המוצר מופיע בכל האתרים הרישמיים מופיע שהוא תומך בכרטיס זיכרון עד 32GB. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, "pipo m9 pro 64gb sdxc" וגיליתי כמה אנשים שמפעילים בהצלחה את הכרטיס Sandisk 64gb micro sdxc class 10, מקורי, אחרי שפירמטו אותו לNTFS. כאן קראתי על זה (אחד עם M9 ואחד עם M7) (תחפשו בדף "64"): http://www.slatedroid.com/topic/81993-finally-pipo-m9-pro/page__st__40 וכאן גם (M9) (תחפשו בדף "64"): http://www.spemall.com/PiPO-MAX-M9-pro-Quad-Core-Tablet-PC-Android-4-2-RK3188-10-1-Inch-1920-1200-Ca…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.phonedog.com/2013/10/05/new-lg-nexus-smartphone-images-and-specs-allegedly-revealed-in-leaked-service-manual לא מדהים לדעתי
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שני השבבים העדכניים והעוצמתיים ביותר של שתי המפתחות המפורסמות בתחום מוכנים לקרב מעניין, שעוזר להמחיש גם את הבדלי התמחורים שביניהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו במקרה הוריד וניסה את הקושחה הזאת על הנגן שלו? היא תומכת עברית מלאה/חלקית? יש לא באגים או תקיעות?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני נוסע בתחילת שבוע הבא לקנדה וארה"ב. האם למישהו יש המלצה על חברה שאפשר לקנות בה סים (הקנייה יכולה להיות בארץ/קנדה/אמריקה) ואפשר יהיה להשתמש בו לדיבור סמס וגלישה? השיחות וסמסים יהיו בעיקר למספרים בתוך קנדה וארה"ב, פחות מעניין אותי לישראל. הדבר הכי רלוונטי שמצאתי עד עכשיו זה prepaid ב-3$ ליום ב-t-mobile, אבל שמביאים אותו לקנדה אז יש עלויות roaming ואין גלישה. מצאתי חברה עם סים גלובלי (KeepGo) שמאפשרת את הכל גם בקנדה וגם בארה"ב אבל זה עולה בערך 10$ ליום וזה כבר די יקר.. יש למישהו עצה בנושא?
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי, האם העדשות שמתחברות חיצונית לאייפון (כמו עין הדג, רחבה, וכו'..) מתאימות גם למצלמה הקדמית של האייפון? תודה מראש, איל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך להתקין משחק JAVA מהמחשב למכשיר samsung sgh-z230 דרך USB? אני מעתיק קבצים JAR לספרייה OTHER אבל במכשיר הוא לא פתוח את קובץ ואין לי אינטרנט במכשיר תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%94%d7%93%d7%a9%d7%90-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%a0%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה של אפל והוא עבד לי טוב עד היום אין לי מושג מה קרה לו אבל שבאתי להדליק אותו הוא פשוט נדלק ונכבה ושחיברתי למחשב זה עשה סימן של טעינה והכל היה בסדר(הנחתי שנגמר הבטריה) ורציתי רק לראות שהכל בסדר אז אחרי כמה דקות הוצאתי אותו מהמחשב ושניסיתי להדליק האייפוד רשם שאין בטריה אז חיברתי שוב ואחרי 5 דקות שוב ניתקתי והאייפוד פשוט נתקע (רשום על האייפוד do not dissconect עם תמרור אין כניסה כזה ) והייפוד עצמו כבוי וושם כפתור לא עובד ושאני מחבר אותו עכשיו למחשב במחשב לא מזהה את התקן ה usb עזרה בקששששה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים. מצאתי היום כרטיס זיכרון של פלאפון ואני מחפש את הבעלים שלו. יש מצב שיש על הכרטיס קובץ מקודד כלשהו שמכיל מידע על בעל הכרטיס? אנשי קשר, מייל או מספר טלפון? יש על הכרטיס מערכת קבצים של אנדרואיד וכמה תיקיות של נוקיה. יש על הכרטיס כמה תמונות שצולמו במכשיר גלקסי 2 אבל אין לי מושג מי מצולם בהם. יש למישהו רעיון לאתר את בעל הכרטיס? תחשבו אם לכם היה נאבד כרטיס עם חומר, כמה מאמץ הייתם משקיעים לחפש אותו, אז בבקשה למי שיש רעיון שיכול לעזור - שיכתוב פה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני חייל, שעושה מדיי יום נסיעות ארוכות ומעצבנות. הייתי רוצה להנעים את זמני עם נגן MP3 חדש איכותי... כרגע יש לי נגן פלאש 512 בררה עם סוללות, והוא פשוט שותה את הסוללות ככה שהפסקתי לשמוע מוזיקה... אני מעוניין לרכוש נגן איכותי, בטווח מחירים של 400-800 שקל.... חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה איכותית ביותר, לא צריך משהו אודיופילי, אבל שתהיה איכותית דיו. חשוב מאוד מאוד מאוד ! סוללה חזקה ועמידה למשך שעות ארוכות של שמיעה, זה הכי חשוב לי ! סוללה חזקה עם בלאי מינימלי.. וזהו האמת, פיצ'רים של וידיאו ותצוגה עם אפקטים לא מרטיטה לי את הלב כלל... רדיו? צ'ופר בלבד בשבילי... רצוי נגן עם תפריטים נוחים ושליטה אידיאלית.... אני בלבטים עם הזן הזה שמפרסמים ב 600 שקל... אם הוא שווה משהו... הייתי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-