עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by אוריפ,

שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by PCall,

שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by topgun,

שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום בתקופה האחרונה אני מסתכל על HTC One ודיי שוקל לקנות אותו, אבל מנגד אני נחשף לתופעה מעניינת של יצרניות סיניות שהחליטו שנמאס להן להיות אנונימיות, והן רוצות לייצר טלפונים טובים, ולעמוד מאחוריהם. יש מגוון יצרנים כאלה, והחלטתי לקחת לדוגמא טלפון מסוים, במקרה הזה THL W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-p-74173.html 152$ שזה בערך 550שח מריץ Android v4.2 כיוון שיש כאן אנשים שהתנסו עם מגוון טלפונים מיצרנים שונים, כולל מסין, אני סקרן מאד לשאול.. יש לי האפשרות לקנות HTC One, ב-4000שח. ויש לי האפשרות לקנות THL W100, ב-150$ = 550שח. זה כמעט שמינית מחיר. תכלס, בן אדם יכול במקום לקנות HTC One, לקנות טלפון סיני לא …

8. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. השאלה בכותרתתת

10. אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אהלן. קניתי את הטאבלט הנ"ל, כאן המפרט שלו: http://www.china24shop.com/pipo-m9-pro-3g-quad-core-10inch-gps-tablet-pc-retina-screen-2g-ram-32gb-android-42-dual-camera-bluetooth-p-1527.html במפרט המוצר מופיע בכל האתרים הרישמיים מופיע שהוא תומך בכרטיס זיכרון עד 32GB. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, "pipo m9 pro 64gb sdxc" וגיליתי כמה אנשים שמפעילים בהצלחה את הכרטיס Sandisk 64gb micro sdxc class 10, מקורי, אחרי שפירמטו אותו לNTFS. כאן קראתי על זה (אחד עם M9 ואחד עם M7) (תחפשו בדף "64"): http://www.slatedroid.com/topic/81993-finally-pipo-m9-pro/page__st__40 וכאן גם (M9) (תחפשו בדף "64"): http://www.spemall.com/PiPO-MAX-M9-pro-Quad-Core-Tablet-PC-Android-4-2-RK3188-10-1-Inch-1920-1200-Ca…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ביצה,

http://www.phonedog.com/2013/10/05/new-lg-nexus-smartphone-images-and-specs-allegedly-revealed-in-leaked-service-manual לא מדהים לדעתי

13. אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by redead,

זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by Adar g,

חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  16. קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GNR,

כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cyanide,

האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. שני השבבים העדכניים והעוצמתיים ביותר של שתי המפתחות המפורסמות בתחום מוכנים לקרב מעניין, שעוזר להמחיש גם את הבדלי התמחורים שביניהםלכתבה

22. Started by d3vil,

מישהו במקרה הוריד וניסה את הקושחה הזאת על הנגן שלו? היא תומכת עברית מלאה/חלקית? יש לא באגים או תקיעות?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. אני נוסע בתחילת שבוע הבא לקנדה וארה"ב. האם למישהו יש המלצה על חברה שאפשר לקנות בה סים (הקנייה יכולה להיות בארץ/קנדה/אמריקה) ואפשר יהיה להשתמש בו לדיבור סמס וגלישה? השיחות וסמסים יהיו בעיקר למספרים בתוך קנדה וארה"ב, פחות מעניין אותי לישראל. הדבר הכי רלוונטי שמצאתי עד עכשיו זה prepaid ב-3$ ליום ב-t-mobile, אבל שמביאים אותו לקנדה אז יש עלויות roaming ואין גלישה. מצאתי חברה עם סים גלובלי (KeepGo) שמאפשרת את הכל גם בקנדה וגם בארה"ב אבל זה עולה בערך 10$ ליום וזה כבר די יקר.. יש למישהו עצה בנושא?

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  24. Started by oren12,

בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. Started by mr.eyal,

היי, האם העדשות שמתחברות חיצונית לאייפון (כמו עין הדג, רחבה, וכו'..) מתאימות גם למצלמה הקדמית של האייפון? תודה מראש, איל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.