עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. הדרישות לסמארטפון הם מסודרים לפי עדיפות: 1. מחיר עד 2300 ש"ח באילת (גמיש +- כדי לקנות משהו אמין ואיכותי שישמש למס' שנים) 2. אמינות הטלפון/אחריות לשנתיים 3. סוללה לאורך זמן (כולל יכולת להחליף סוללה כי אני מתכנן לקנות עוד אחת לגיבוי) 4 . מהירות תגובה של הטלפון 5. גודל הטלפון שלא יעלה על 5.2' בשאפיה - אני יודע שקשה 6. איכות צילום סאונד עיצוב וכל השאר... בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by tzilber,

היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by yossihaz1,

קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  4. Started by urich,

האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by rasta22,

היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  6. היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  7. היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

הסנסה שלי פשוט הפסיק להגיב הוא לא נדלק ואם מחברים אותו למחשב אז המחשב לא רואה שיש משהו מחובר בכלל... הדגם הוא Sansa e270-FM 6GB Sandisk זה ממש מוזר אתם חושבים שצריך להפעיל את האחריות או שיש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.

11. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

12. אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  13. הפאלם הוא מסוג Palm1 Tungsten E2 והמערכת הפעלה מסוג VISTA 64BIT אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by nargsi,

היי תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו. אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע. הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני ! לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3. נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ. יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים. יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  15. צמד הפאבלטים החדשים ועתירי היכולות של סמסונג יחשפו לכאורה בעוד כשבועיים, ויגיעו אל החנויות בתוך זמן קצר לאחר מכן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זה-רשמי-ה-galaxy-note-5-מגיע-ב-13-באוגוסט/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by roe10,

היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by itzikd1,

אממ אוקי אני עומד לעדכן היום גרסה אז כמה שאלות אחרונות רק כדי להיות בטוח דגם פלאפון GT-I9000 גרסה 2.2 גרסת פס בסיס I9000JHJP6 גרסת ליבה 2.6.32.9 מספר גרסה BUILD FROYO.JHJPC חברת סלולר ORANGE זה בסדר להשתמש במדריך הזה?http://www.v00d00.co.il/GBFINAL.pdf יש לי DOWNLOAD MODE אז אני עושה את החלקים במדריך של 1 עד 4 עד פה הכול נכון? האם אני צריך לצרוב Damian GTO Ginger JVH - קרנל ? וגיביתי את האנשי קשר ומשחקים ודברים כאלה, אבל האם יש משהו חשוב שצריך לגבות? נגיד את הנקודות גישה של האינטרנט\EFS\ או משהו כזה? והאם אני יכול לעשות התקנת ROM בלי כרטיס SIM וכרטיס SD (להוציא אותם שלא ימחק כלום...)

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  19. תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-lg-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a9%d7%9e%d7%94/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Green,

שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה

22. Started by swisaman,

היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  23. ה-HTC One +E9 הופך למציאות במזרח הרחוק, עם מסך Quad HD ושבב Mediatek מתומן ליבות - בואו לראות כיצד הוא משתווה ל-M9 הטרי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-htc-one-e9-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  25. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.