גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
BT יהיה יתרון אפשר להסתדר בלי.. עברית לא חובה נטו שיוציא ויקבל שיחות ומסרונים. הזמנה מחול באה בחשבון בדיוק כמו קניה בארץ..
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה זמן אני מתחבט בשאלה איזה מכשיר חדש לקנות אך לא מגיע למסקנה (מריבוי המכשירים שיש היום ומחוסר הידע שלי). אפרט בפניכם את הדרישות לנייד שישרת אותי ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי לאור זאת איזה מכשיר כדאי לקנות: 1. אפשרות להפעלת WAZE, מיילים וגלישה פשוטה באינטרנט. 2. מהירות תגובה של המכשיר ולא קופץ/ נתקע. 3. סוללה חזקה. 4. אחריות בארץ. 5. בלי צורך בתיאומי תדרים/GPS או כל דבר שאין לי זמן להתעסק איתו. 6. מכשיר אמין שאפשר לסמוך עליו בשלוש שנים הקרובות תו"כ שימוש סביר. 7. ממשק קל הפעלה. 8. ועם כל אלו עדיין נראה לי שאפשר למצוא משהו זול יחסית 9. שיהיה מספיק נוח וסביר לכתוב בו הודעה. 10. ממש לא מעוניין במדיה בנייד שלי- נטו לדבר ולהיעזר בעזרים פרקטיים בלבד. בקיצור דרו…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כחצי שנה קנית את ה samsung gear 2 neo . אחלה שעון , גרם לי להבין איזה מוצר אדיר זה אבל קצת הפריע לי שהוא לא מריץ android wear והוא (בעקרון) מחייב אותי להיות עם סמרטפון של סמסונג שמריץ רום סטוק. בסופו של דבר נמאס לי והחלטתי שאני רוצה משהו חדש יותר וטוב יותר אז פרסמתי אותו למכירה , לא שהייתי לחוץ על למכור אותו או משהו... בכל מקרה , שבוע שעבר השעון נמכר וכבר אחרי דקה הרגשתי בחסרונו. העניין הוא שמחיפוש שטחי שביצעתי השעון היחיד שנראה לי הוא ה samsung gear s , הבעיה היא שאם אני קונה אותו אז לא עשיתי כלום , הוא גם מריץ טייזן וגם סמסונג עם אותו הסיפור. רציתי לבקש המלצה לשעון. דרישות : סמרטווטש אמיתי עם מסך צבעוני וטוב (לא pebble ) , מריץ android wear , עדיפות…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אתר להורדת אייקונים בשביל התפריט הראשי של הפל' דגם: נוקיה 5610 מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם האם יש אתר שאפשר דרכו לרכוש חומרה למחשב בזול עם משלוח זול/חינם לארץ? החומרה שאני מתעתד לרכוש היא : * 8gb X2 1600 * SSD 120GB~180 * GPU 7950 * HDD 500~1TB HYBRID באתר NEWEGG יש מחירים זולים יחסית אך לא רואה אופציה לשלוח לארץ. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שקע האוזניות בטלפון שלי התקלקל, מחפש ברשת לקנות את החלק ולא מוצא. דגם הטלפון של חברת AT&T דגם I747ucdmg2 החלק הא קומפלט עם הספיקר. אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע 1000 ש"ח, וחשבתי לעצמי מה אני יעשה איתם : נכון להיום יש לי: נגן - sansa e250 טלפון- SE K800i והאמת היא שאני לא נמצא בבית הרבה.. רק בסופ"ש, ואני מחפש משהו להעביר איתו את הזמן, חשבתי לכיוון PSP , מה אתם אומרים ? כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי.. אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל. אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע. יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI. המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה? ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'. תודה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-