עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Danikk8,

מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by אנטי-פסטו,

ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שקע האוזניות בטלפון שלי התקלקל, מחפש ברשת לקנות את החלק ולא מוצא. דגם הטלפון של חברת AT&T דגם I747ucdmg2 החלק הא קומפלט עם הספיקר. אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by haviv822,

אהלן חבר'ה, יש לי כרגע 1000 ש"ח, וחשבתי לעצמי מה אני יעשה איתם : נכון להיום יש לי: נגן - sansa e250 טלפון- SE K800i והאמת היא שאני לא נמצא בבית הרבה.. רק בסופ"ש, ואני מחפש משהו להעביר איתו את הזמן, חשבתי לכיוון PSP , מה אתם אומרים ? כדאי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by RealOG,

אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tamirh,

שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

אהלן חברים, אינני בקיא בזה.. ראיתי את הפוסט של ההמלצות על גאדג'טים אבל הייתי רוצה המלצה מותאמת לי.. אני מחפש משהו בסדר גודל של 150-200, עדיף להזמין מחו"ל. אם תתנו לי את שם הדגם הרלוונטי אני אמנף את זה משם לא רע. יש לי פנסוניק 37" בסלון עם חיבור USB שלא בשימוש כרגע, אך הייתי מעדיף דונגל עם חיבור HDMI. המטרה העיקרית ביותר היא להעביר אליו סרטים ברשת הביתית, שזו נראה לי כל מה שאפשר לעשות איתו, האם אני טועה? ואין לי בעיה עם אנדרואיד וכו'. תודה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrraz,

המלצות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by hezi508,

שלום לכולם, מחפש דיבורית BT לרכב ראיתי את הדגם הזה בוואלה שופס http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2586588 מישהו מכיר? יכול להמליץ עליו? או על דגם אחר? תודה חזי

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. אני הולך לקבל את הרכב שהזמנתי בשבוע הבא עלינו לטובה, ואני רוצה להתקין דיבורית BT קבועה ברכב. אי לכך אין לי שום כוונה להתקין משהו שיראו אותו ואז יגנבו - זו לא הכוונה. חשבתי על "מראת ה-BT" אבל אני חייב להודות שזה לא נראה לי רציני מבחינת שמע וכו' - אלא אם כן למישהו יש ניסיון באמת טוב עם זה. כמו כן ראיתי אנשים שיש להם סוג של פנאל כזה שחור קטן של שלושה כפתורים (להגביר/להנמיך ולענות) שמחובר לחשמל הרכב - מישהו יודע איפה רוכשים דבר כזה וכמה עולה? הסוכנות מציעה דבר כזה בכ-1000 ש"ח שנראה לי "קצת" מוגזם

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  17. Started by rony1880,

היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by gtabak_37,

חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lev-27,

לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  21. אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by THE-BIG,

אשמח לקבל הזמנה בפרטי. תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by The Dom,

עד עכשיו חשבתי שכדאי את הN93 אבל עכשיו כשחשבתי על זה הN93 הוא בעצם טלפון צדפה בלי יותר מידי פיצ'רים יותר מהN93 (למשל אוטופוקוס שלא כ"כ איכפת לי) בN95 אני לא הולך להשקיע מן הסתם.... (יקר מידי ) את הדגמים החדשים של NOKIA שפורסמו כאן איפה שהוא בפורום כאן לא אהבתי וחסר פיצ'רים.... אני לא כ"כ מת על SAMSUNG אבל יש לי 855 שלהם שיש לו בטריה בסדר גמור אבל חסר הרבה פיצ'רים ועכשיו כשחשבתי על זה הסימביאן לא עד כדי כך חשוב (מומלץ אך לא חייב) ולK800 יש מצלמה טובה במיוחד (אני יודע שלא בוידאו) יש לו את הWALKMAN שיט הזה שהם שמו בטלפונים שלהם רק חסר את הMEGABASS שיש בW850 יש לו TRACKID לפי מה שהבנתי וזמן בטריה לא ידוע.... איך הפלאפון? יש לו TRACKID? כמה זמן בטריה יש לו (כמה ימים הוא מחזיק…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by alex15,

אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.