גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליט ממש בימים הקרובים איזה פלאפון אני רוצה. או samsung u900 או את ה samsung s8300 השוואה ביניהם: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2243&idPhone1=2667 הלכתי לפלאפון ואחת הפקידות ממש הפחידה אותי בנוגע לsamsung s8300 היא אמרה שמספיק שהפלאפון נופל ממש ממש חלק על השולחן נכבה לו המסך וצריך לקחת אותו לתיקון. ואם יש כאן את הפלאפון הזה למישהו והוא יפריח לי את מה שהיא אמרה אני ממש אשמח. שאלה נוספת היא האם אפשר לקנות לפלאפון הזה מגן מה שיפחית את הרגישות שלו שאם יפול אז יתקלקל? אשמח לתשובה, תודה וסופשבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי גלקסי S עם רום JP8 ושאלתי היא האם לעדכן אותו דרך KIES [כיוון שיצא פרויו הרשמי]. האם כל העברית תשמר [נקנה מCLOVE]?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל... תודה עמית
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אבא שלי אמר שהוא מחליף לי תפלאפון המעפאן שלי (מוטורולה ישנה בקושי עובדת), ואני צריך לבחור מבין כל הפלאפונים שבאתר. אני לא מבין בפלאפונים, אז אם מישהו מבין בתחום יכול לעזור לי? אני מחפש פלאפון שיכול להקליט סרטים, לצלם, ושיהיה אפשר לשמוע שירים בו, שיהיה בו הרבה מקום (פלאפון מולטימדיה כנראה). השאלה אם אפשר לבחור רק מהפלאפונים שמוצגים כאן או שיש אחרים יותר טובים? (נראה לי הפלאפונים פה מעפאנים למדי ) http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= בתודה עומר.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחבבים את הקונספט של הטאבלט מבית מיקרוסופט אך לא את המכשיר עצמו? כעת יש לכם עוד אפשרות בחירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
למישהו יש את הקשוחה האחרונה והסבר איך להתקין אותה תודה רבה זה הנגן הכי חדש RUIZU H8 אנדרואיד WiFi MP4 נגן Bluetooth 5.0 מגע מלא מסך 4 אינץ 16GB מוסיקה נגן וידאו עם FM, הקלטה, ספר אלקטרוני - AliExpress
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-