עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אתמול קנו לי במתנה Sansa Clip 2GB מקרביץ במחיר של 189 ש"ח עם אחריות לשנתיים. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהחבר'ה פשוט מ-ה-ל-ל-י-ם אותו פה. שאלות (אם אפשר לקבל תשובות גם מבעלי נסיון עם הנגן אני אשמח): *אני מתכוון להשתמש בנגן לריצות ושאר פעילות בחדר כושר ומחוצה לו, האם הקליפס יתפוס חזק והמכשיר לא ייפול לי בזמן שאני רץ? *קראתי במקומות שונים שהקליפס עדין/שביר מאוד, צריך לדאוג מזה או שהוא חזק מספיק? (אני מוכן להוסיף כסף ולהחליף את המכשיר תמורת משהו עם קליפס חזק ועמיד). תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, יש בידי PathFinder T-100, הוא נדלק עם הUSB אבל הוא רושם שהוא מחובר וזהו. אני צריך בשבילו מערכת הפעלה, בעיקרון מאחורה רשום Win CE .NET 4.2 Core, אני חושב שהוא עובד עם WIN CE (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי כרטיס זיכרון 2GB של SD קראתי שהוא חייב כרטיס זיכרון כדי לעבוד עם מ.הפעלה כרגע אני מחפש מערכת הפעלה תואמת, אבל אני לא כ'כ מוצא. יש אפשרות שתעזרו לי למצוא את המ.הפעלה שאני צריך כדי שהוא יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני צריך נגן MP3 שלא עולה על 200 שקל, מה שאני צריך שיקלוט תחנות רדיו כמו שצריך...(לבחינת בגרות באנגלית), אם בדרך אפשר איכות מוסיקה טובה אז שיהיה, אבל זה לא פרמטר חשוב. יש המלצות על דגם ספציפי? אני צריך תשובה מהירה עריכה: איך זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1082

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. מצאתי בגוגל מכשיר שהוא שילוב של הסוני אריקסון ושל הN73, איזה מכשיר זה: http://www.it023.com/h000/h12/img200704261718110.jpg הנה האתר שמצאתי את זה (סינית) : http://www.it023.com/mobile/2007-04-26/1177579142d2173.html ומצאתי עוד מכשיר יפה: http://cms.139shop.com/cmsweb2/UpLoad/200706182007061843980125.jpg זה בטח מוטורולה או סמסונג http://eva.139shop.com/files/2007/06/18/72443.htm מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by הדוד משה,

שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by luvan,

שלום,יש לי Xiaomi mi5 וחשבתי לקנות עדשת טלסקופ שתיתפס עליו על מנת לשפר את הצילום.רציתי לשאול:1. האם למישהו יש ניסיון עם אביזר כזה, האם הוא פועל טוב ואם יש המלצה על דגמים מסוימים?2. האם לעדשות כאלה מפתח צמצם גדול יותר מה שישפר את הצילום בתנאי חושך?תודהאיתי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asaf16,

דוד שלי מביא לי אותו מארה"ב. תהיה אפשרות לשים לו עברית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,

14. Started by LIRON5721,

סירטון שמראה את העמידות של הS4 זה גרסה מיוחדת של S4 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה

16. Started by SilentBob,

מעולם לא היה זמן טוב יותר להיות פרנואידים שמחפשים אבטחה מלאה עבור פרטיהם והמידע שלהם ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%a0%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by liav12,

היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אחרי ההשקה המוצלחת יחסית עבור המחשבים האישיים, מיקרוסופט מתחילה להתפנות גם להשקת הגירסה האלטרנטיבית לסמארטפונים, ומפרטת מיהם המכשירים שיקבלו את העדכון המיוחל ראשונים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מחכים-לחלונות-10-בסמארטפון-אלה-המכשירים/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dunul,

שלום, ברשותי IPOD VIDEO 30GB, ורציתי לעדכן אותו. רציתי לדעת מאיפה מורידים, למה זה כדאי והאם זה משנה משהו בביצועי המכשיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by FastJack,

שלום, לאחרונה הורדתי את אפליקציית הTapatalk שמתאימה לפורום שלנו ובהתחלה מאוד התלהבתי ממנה. יש בה הרבה מאוד פיצ'רים שמקלים על הקריאה והניווט בפורום. אך שמתי לב לשני בעיות שמאוד מפריעות לי: אין אפשרות לראות תגובות חדשות להודעות שלי, אלה רק לכלל ההודעות בפורום. וכאשר מוסיפים פורום לfavorits אז האתר שולח אוטומטית מייל. פספסתי משהו? יש אפשרות לסדר את זה? אם לא, אז באיזה אפליקצייה אתם משתמשים על מנת לגלוש באתר?

22. שלום, הווייז נעלם מפעם לפעם (נדלקת נורית אדומה) כפי הנראה מנפילות בקליטת הGPS. 2 מעבדות בדקו, הודיעו שכל הרכיבים תקינים ואינם מוצאים תקלה. האם יש למישהו רעיון לפתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lamer4ever,

ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?

25. היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים