עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Hayabusa,

ביום שני הקרוב אני מתגייס להנדסה קרבית, ואני חייב נגן וידאו לנסיעות , 4-6 שעות נסיעה לכיוון יהרגו אותי משעמום אני מחפש נגן שיוכל להחזיק לפחות 6 שעות ניגון וידאו , עם הטענה בחיבור לחשמל , ויכולת להריץ סדרות [לא משנה SD או HD] טוב. התקציב הוא גג 1000 שקל.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by biotech326,

היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  3. Started by shibby15,

יש לי את הנגן וגיליתי שאין ביכולתי המנטלית לשמור על הכבל נייד, אני תמיד שוכח אותו במשרד, בבית, איפשהו. ניסיתי לחבר כבלים רגילים של PL ל אודיו-וידאו וזה לא עבד. אני מניח שיש הבדלי קוטביות או משחקי חיבורים כדי להכריח צרכנים לקנות כבלים ייעודיים. השאלה היכן ניתן להשיג אחד שכזה בארץ/בארה"ב? או אם יש אלטרנטיבות? תודה רבה מראש רום

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  4. ה-Zenfone 5z הטרי ינסה להחזיר את אסוס לעניינים בעזרת יחס עלות-תועלת מפתיע לכתבה

5. מעוניין לקנות מכשיר חדש. עד 1500 שקל.. מחפש אמינות ועדכונים טובים... היה לי מוטו ג'י 3 אבל הוייז עובד רק שליש מהפעמים בתקופה האחרונה למרות שעשיתי איפוס מלא... בנוסף בBT לא ממש מתחבר טוב למכשירים... הוא מתנתק מלא ויש מלא תקלות איתו. הוא גם מוחק מכשירים מהרשימה של הBT בעצמו. רציתי לשאול על איזה מכשיר תמליצו לי... ממש חשוב לי שיהיו עדכונים בזמן ולא שהטלפון יהפוך לפרצת אבטחה מהר מאוד ושהיו אביזרים בארץ

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by xlSnaK,

התקציב שלי זה 1100 ש"ח חנות www.Eline.co.il או כל חנות פרטית בחדרה אני צריך רמקול ומצלמה טובים ושהסוללה תספיק לפחות ליום יומיים אני צריך תמכשיר וכבל USB ולפחות זכרון 1G עד 1100 מה אתם אומרים לגבי Sony Ericsson K550i ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-1840.php לדעתי פלאפון טוב מאוד D: תודה D:

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by Dunul,

שלום, ברשותי IPOD VIDEO 30GB, ורציתי לעדכן אותו. רציתי לדעת מאיפה מורידים, למה זה כדאי והאם זה משנה משהו בביצועי המכשיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  8. שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  9. צמד מכשירי הדגל החדשים של מיקרוסופט ביקום הגירסה הניידת לחלונות הם נאים ומתקדמים, אך האם הצד התוכנתי באמת בשל לתחרות מול אנדרואיד ו-iOS? לכתבה: http://hwzone.co.il/מכשירי-ה-lumia-950-של-מיקרוסופט-הם-חומרה-נהדרת/

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  10. Started by Omerole,

מאז שהם עשו איזה פריז ענקי,מישהו שמע מהם?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by integral,

מומלץ? יש משהו שעדיף?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by nore0,

Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  13. שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה

14. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by mazinya,

אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות

16. Started by rayula,

היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  17. Started by Ghtm,

היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by Spook,

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה

19. Started by amit_amit,

שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל... תודה עמית

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  20. אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  21. לא משנה אם יש לכם אייפון או אנדרואיד בכיס - הנה שמונה משחקים שהושקו בתקופה האחרונה וכדאי לכם בדוק אותם בהקדם לכתבה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Alen,

שלום ברצוני לקנות טאבלט בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים ביוטיוב. ראיתי את הטאלבט הזה: http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html אני יודע שהוא טאבלט זול והמפרט שלו חלש יחסית. השאלה היא אחרת -האם הוא אמין?.. כלומר אחריי חודשיים יפסיק לעבוד? הסוללה תיהיה חלשה? מישהו יש לו ניסיון עם הטאבלט הזול הספציפי הזה? תודה מראש :-X

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

איפה אפשר ליקנות הכי זול כיסוי טוב לנגן. ועוד כמה שאלות בנוגע לנגע: 1. אפשר להגדיל את הכתב? 2. יש אפשרות לשנות סקינים? 3. כשאני נמצא בתיקיה של השירים ואני לוחץ על M זה עושה לי רעש תיקיתיקי ואז אני לוחץ שוב וזה מחזיר אותי לMENU - זה בסדר? 4. העברתי שירים לתיקיית הMUSIC איפה שיש תשיר הדמו, עכשיו כמה לעזזל זמן זה אמור לטעון את הנגן??? זה כבר איזה 5 דקות לא טוען אותו, זה עושה לי STARTING ותוידאו שאחרי.. אבל לא ממשיך הלאה.. - טוב זה התסדר אחרי שמחקתי את תיקיית השירים FLAC שהוספתי.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  25. לאיזה סמארטפון מומלץ לשדרג (מs8) לגלקסי נוט 10 פלוס או גלקסי s20 ultra ??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.