עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liav12,

היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כרגע יש לי את הקלאסי של להעיף את המסך השחור ויש לי שאני צריך להתאים פאזל ועוד 2 אני ראיתי אצל אנשים דברים מגניבים אחרים, איך אני משיג את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן אנשים, יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר. תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים). בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה

6. Started by My_Name,

מה צריך לבדוק לפני רכישה של מכשיר iPhone יד שנייה ? - לא יצא לי לנווט הרבה זמן בתפריטים של המכשיר בשביל לבדוק, אז מישהו פה יודע איפה אני יכול לבדוק מה הגירסא שלו ? - מאיזה גירסאות צריך להזהר, איזה מהן תומכות 3G ואיזה לא ? - איזה מאפינים נוספים של המכשיר יש לבדוק, וכיצד לעשות זאת ? * פיקסלים שרופים ? * רמקולים ? * מצלמה ? אשמח למנוע טיפים מאנשים שיצא להם לראות דבר או שניים כדי להמנע מקומבינה . . תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הסטארט-אפ מקיסריה שהבטיח בשנה שעברה לחולל מהפכה בתחום המצלמות הזעירות ומפתח מצלמות תלת-מימד מבוססות מערכי חיישנים הוא הרכישה הטרייה של הענקית מקופרטינו בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-dslr-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חברת Chuwi מקווה לספק לצרכנים מראה ותחושה דומים ככל הניתן לאלו של הטאבלט היוקרתי ממיקרוסופט, במחיר שיהיה קרוב למחצית לכתבה

10. Started by luvan,

שלום,יש לי Xiaomi mi5 וחשבתי לקנות עדשת טלסקופ שתיתפס עליו על מנת לשפר את הצילום.רציתי לשאול:1. האם למישהו יש ניסיון עם אביזר כזה, האם הוא פועל טוב ואם יש המלצה על דגמים מסוימים?2. האם לעדשות כאלה מפתח צמצם גדול יותר מה שישפר את הצילום בתנאי חושך?תודהאיתי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by xlSnaK,

התקציב שלי זה 1100 ש"ח חנות www.Eline.co.il או כל חנות פרטית בחדרה אני צריך רמקול ומצלמה טובים ושהסוללה תספיק לפחות ליום יומיים אני צריך תמכשיר וכבל USB ולפחות זכרון 1G עד 1100 מה אתם אומרים לגבי Sony Ericsson K550i ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-1840.php לדעתי פלאפון טוב מאוד D: תודה D:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Spook,

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה

13. Started by KF,

אני לא מצליח להתקין ריקברי TWRP ל-G2 שלי דרך אפליקציית AUTOREC (הורדתי גירסה תואמת למכשיר שלי D802) רוט כבר עשיתי ואני נותן לאפליקציה הרשאה כשהחלונית נפתחת. האפליקציה עולה אבל האופציה של FLASH RECOVERY צבועה בצבע אפור ולא ניתן להפליש את הריקברי. הגירסה במכשיר שלי היא 4.4.2 שהגיע מהחברה שקניתי. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tapeworm,

שלום, ברשותי נגן iRiver Clix gen2. רציתי לדעת באילו פורמטים של סרטים הוא תומך, וכמו כן, באמצעות איזו תוכנה אוכל להמיר סרטים מכל פורמט לפורמטים הנתמכים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה לדעת כמה יעלה לי הכי זול בניו יורק [בחנות אמיתית] לקנות אחד מהמכשירים הבאים [יש לי מישהו שטס ויוכל להביא לי] נוקיה N95 נוקיה N95 8GB IPHONE IPOD TOUCH

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shishio,

שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מכשיר בשם Concept One עתיד לספק חיפוי זכוכית בטכנולוגיה שמגיעה אלינו מעולם הרכב - כיאה למוצר שפותח בשיתוף פעולה עם מהנדסים מחברת מקלארן לכתבה

21. Started by Liran.D,

שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דגם ה-Nokia 8.2 5G מיועד להפוך לרשמי בעוד מספר שבועות - אך יאלץ להמתין מספר חודשים עד לבכורה הקולנועית שנועדה לדחוף אותו לתודעה לכתבה

23. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מכשיר SE c702 (שהוא די דומה ל-k800i). ניסיתי להתקין עליו miniOpera דרך האתר שלהם, ועד כה לא היו בעיות. התוכנה עובדת סבבה לגמרי עם אתרים באנגלית, אבל ברגע שאני עובר לאתר בעברית האתר כולו מתהפך ומתבלגן. זה קורה בגרסה האנגלית של הדפדפן. אילו אני מתקין את הגרסה העברית אני רואה את הטקסט בתוכנה עצמה הפוך. האם זו בעיה במכשיר והאם יש דרך לעקוף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lenova,

עוד מישהו נתקל בזה לאחרונה, ובwhite בפרט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים