עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מכשיר SE c702 (שהוא די דומה ל-k800i). ניסיתי להתקין עליו miniOpera דרך האתר שלהם, ועד כה לא היו בעיות. התוכנה עובדת סבבה לגמרי עם אתרים באנגלית, אבל ברגע שאני עובר לאתר בעברית האתר כולו מתהפך ומתבלגן. זה קורה בגרסה האנגלית של הדפדפן. אילו אני מתקין את הגרסה העברית אני רואה את הטקסט בתוכנה עצמה הפוך. האם זו בעיה במכשיר והאם יש דרך לעקוף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by Ghtm,

אחותי שברה לעצמה את המסך של הנגן שלה אז היא רוצה לקנות חדש... יש לה אמנם נוקיה 5800 שמבחינת נגן מספיק אבל היא מתלוננת שזה גומר לה תסוללה. התקציב הוא סביב האלף שקל, אבל עדיף כמה שפחות... בסך הכל הדרישות שלה נמוכות למדי- רק צריך שיהיה בו מספיק נפח (16 ג'יגה ככה). חשבתי אולי על האייפוד נאנו מהדור החדש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן בנושאים האלה, איך הוא נחשב בסך הכל? אשמח לעזרה תודה גיא

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  4. Started by ToMuSH,

ברשותי SE C510a כבר קצת מעל לחצי שנה. בזמן האחרון הפלאפון משום מה מחליט שלא בא לו על הכרטיס זיכרון, ומנתק אותו כמה פעמים ביום... זה מציק, כשאני שומע מוזיקה והיא מפסיקה פתאום, ומשתנה לי הצלצול לדיפולט של SE... אני צריך ללכת להחליף או לתקן, אבל ה- SMSים שבתוכו ממש ממש חשובים לי... ממש. יש אפשרות איכשהו לגבות אותם? במחשב, נגיד? או שאוכל להגיד להם במוקד התמיכה להעביר לי גם את ה- SMSים? יש חיה כזו? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by Spook,

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה

6. היי, קיבלתי מתנה את ה- Iriver E30 8GB שנקנה בבאג במחיר של 330 (לפי האתר) השאלה היא אם שווה לי להחליף אותו למשהו אחר באותו המחיר / לא יקר בהרבה בבאג. חשבתי בהתחלה להחליף ל- Ipod Touch אבל ההפרש הרבה יותר מדי גבוה ברמה כזו שכבר כמעט יותר זול לקנות חדש מ-KSP. אז אם יש נגנים אחרים בסביבות המחיר הזה ששווה להחליף אליהם אשמח לדעת! תודה!

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by Omerole,

מאז שהם עשו איזה פריז ענקי,מישהו שמע מהם?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  8. ערב טוב, ברשותי גלקסי S עם רום JP8 ושאלתי היא האם לעדכן אותו דרך KIES [כיוון שיצא פרויו הרשמי]. האם כל העברית תשמר [נקנה מCLOVE]?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  9. BT יהיה יתרון אפשר להסתדר בלי.. עברית לא חובה נטו שיוציא ויקבל שיחות ומסרונים. הזמנה מחול באה בחשבון בדיוק כמו קניה בארץ..

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  10. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  11. שלום, אני מחפש סמארטפון באזור אשקלון והתקציב שלי עומד על 2500 שקל הדרישות הם: מצלמה טובה,מסך גדול 5 אינץ ומעלה , הרבה מקום פלוס יכולת לכרטיס הרחבה אשמח לתיקונים הערות אשמח לכול תגובה חשבתי על הפלאפון הזה [h=1]HTC Desire EYE[/h]

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  12. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

13. Started by mazinya,

אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות

14. שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by EndyD,

היי, אני מחפש נייד אנדרואיד, חשבתי לקנות one plus 3t אבל אז ראיתי שהוא ממש מחשב קטן, אני לא מבין איך אנשים מסתובבים עם הדברים האלה בכיס. האם אתם מכירים מכשיר אנדרואיד עם מפרט זהה/ מפרט סביר שנכנס לכיס בסבבה. תודה :]

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  16. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by pes7,

תגידו כמה עולה ה k800i באורנג?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by meydand,

אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by baz0r-,

שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שלום, אני צריך להחליט ממש בימים הקרובים איזה פלאפון אני רוצה. או samsung u900 או את ה samsung s8300 השוואה ביניהם: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2243&idPhone1=2667 הלכתי לפלאפון ואחת הפקידות ממש הפחידה אותי בנוגע לsamsung s8300 היא אמרה שמספיק שהפלאפון נופל ממש ממש חלק על השולחן נכבה לו המסך וצריך לקחת אותו לתיקון. ואם יש כאן את הפלאפון הזה למישהו והוא יפריח לי את מה שהיא אמרה אני ממש אשמח. שאלה נוספת היא האם אפשר לקנות לפלאפון הזה מגן מה שיפחית את הרגישות שלו שאם יפול אז יתקלקל? אשמח לתשובה, תודה וסופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by rotem15,

יש לי כרגע Xiaomi Redmi 4A והוא חלש ואיטי עבורי מידי. אני מחפש להשתדרג++, אבל לא לקרוע את הכיס עם המכשירים החדשים ביותר. רציתי לשאול לדעתכם לגבי הכדאיות של רכישת Galaxy S7. ראיתי שנמכר בסביבות 1650. האם אני יכול לצפות לשדרוג דרסטי? האם משתלם לקנות S7 במחיר הזה היום לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by yousux,

http://www.gsmarena.com/toshiba_unleashes_the_tg01__the_ubersmartphone_to_rule_them_all-news-768.php אולי סוף סוף מכשיר WINMO נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by creek,

מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי.

• 10 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.