גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי ברשת נתקלתי באפליקציה מאד מענינת, שטוענת שהיא מסוגלת להציג מספר שונה במקום המספר שלי בצג של מקבל השיחה, דבר שיכול להיות מועיל בשבילי (לפעמים זה יכול להיות מאד נוח להתקשר מהבית ושיוצג שהתקשרתי ממקום העבודה.) זה האתר שלהם https://www.spoofcard.com/ הבעיה שזה לא נשמע לי ממש אפשרי טכנולוגית, וגם אחרי שיטוט בגוגל לא הצלחתי למצוא מספיק התיחסיות שיאשרו לי שאכן מדובר במשהו רציני. אם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הנושא, או לחילופין להפנות אותי למקור מידע רציני בנושא, אני מאד אשמח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, שלום רב! רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2 ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו. 1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? 2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל? 3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. 4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נפח אחסון כפול, מערכת אודיו מתקדמת, צבעים חדשים וייחודיים ועוד מרכיבים את ה-G6 Plus הטרי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחיר עד 2000 שח. הקריטריונים הקרייטים בשבילי לפלאפון הם: 1)עמידות ( לא בהכרח למים) 2)חיי סוללה ארוכים 3)לא גדול מדי (XPIRIA Z עננקקקק הרבה יותר מדי) 4) אם סמאטפון אז שיהיה מהיר ולא נתקע פלאפון רגיל( לא סמארטפון ) הוא אפשרות גם אך מניסיוני הם כבר לא מוצלחים מדי( קניתי nokia 3710F והוא נהרס אחרי 3 חודשים למרות שהוא אמור להיות עמיד) אבל אם יש סמארטפון שעונה על כל הקריטריונים שאני מחפש אני אשמח לקנות אותו. לא חובה להציע דברים שיש רק בארץ אני יכול בקלות לקנות בחול תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהמפרט של הכרטיס כולל CLASS מה זה אומר והאם זה משמעותי? למלש הבדל בין קלאס 6 ו-10 שבא אחריו? האם זה יהיה מורגש כל כך למשל בצילום תמונות ווידואו בSGS2?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. הדרישות לסמארטפון הם מסודרים לפי עדיפות: 1. מחיר עד 2300 ש"ח באילת (גמיש +- כדי לקנות משהו אמין ואיכותי שישמש למס' שנים) 2. אמינות הטלפון/אחריות לשנתיים 3. סוללה לאורך זמן (כולל יכולת להחליף סוללה כי אני מתכנן לקנות עוד אחת לגיבוי) 4 . מהירות תגובה של הטלפון 5. גודל הטלפון שלא יעלה על 5.2' בשאפיה - אני יודע שקשה 6. איכות צילום סאונד עיצוב וכל השאר... בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעולם לא היה זמן טוב יותר להיות פרנואידים שמחפשים אבטחה מלאה עבור פרטיהם והמידע שלהם ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשבתם שנפח אחסון מובנה של 128GB הוא מרשים? באסוס ממשיכים לשכלל את מכשיר הדגל שלהם ומציגים גירסה עם נפח כפול וחסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/שיא-חדש-הכירו-את-סמארטפון-ה-zenfone-2-עם-256gb-של-נפח/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 שלא עולה על 200 שקל, מה שאני צריך שיקלוט תחנות רדיו כמו שצריך...(לבחינת בגרות באנגלית), אם בדרך אפשר איכות מוסיקה טובה אז שיהיה, אבל זה לא פרמטר חשוב. יש המלצות על דגם ספציפי? אני צריך תשובה מהירה עריכה: איך זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1082
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע איפה אפשר לקנות בזול עם משלוח לארץ? באתר של nvidia אין משלוח לארץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אחרי מותו של הנטבוק שלי, אני חוכך בדעתי לקנות טאבלט. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט וניהול התמונות שאני מצלם. לשם כך הייתי מעדיף נפח אחסון גדול יחסית ואפשרות לחיבור לקורא כרטיסי SD (או שיש טאבלטים עם קורא מובנה? אני מתכוון לכרטיס SD גדול של מצלמה ולא מיניSD). התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה, עדיאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי HTC my touc 4G עם גירסה 2.3 יש למישהו מושג איך אני משדרג לגירסה האחרונה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמרתי את האתר בסינון מחירים וחברות לסמארטפונים וזה לא שמר תשלחו לי קישור בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html