גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
פרטים בכותרת. שיהיה איכותי ויחסית זול. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכוונתי להזמין את המתאם הבא למחשב: http://cgi.ebay.com/Edimax-Bluetooth-V2-0-Class-1-USB-Adaptor_W0QQitemZ270435828799QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item3ef73b443f&_trksid=p3286.m63.l1177 מחפש אוזנייה המקיימת: ניתנת לסנכרון בו זמני עם 2 מכשירים לפחות עוצמת ווליום חזקה יחסית קומפקטית ובעלת יכולת לשרוד בכיס מכנסי ג'ינס זמן סוללה ארוך מוכן לחרוג בתקציב אם יש צורך/משתלם תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש איזה דגם מומלץ ? שיהיה נוח באוזן ולא יפול, שישמעו ברור משני הצדדים ושהבטרייה תחזיק זמן שימוש סביר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מדבר הרבה בטלפון ואני רוצה לקנות אוזניית בלוטוס טובה מבקש המלצה על חברה ועל דגם טוב מה שהכי חשוב לי שישמעו אותי כמו שצריך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תוכל כמו התוסף של גוגל טרנסלייט לכרום, ישר מדפדפן האינטרנט כשלא מבינים מילה באנגלית, לסמן אותה ויופיע תרגום שלה בבועה קטנה לייד (במקום לסגור את הדפדפן, להיכנס לאפליקציית תרגום, להכניס את הערך, לחכות...), תרגום יותר דינמי. תודה. נ.ב. - לאנדרואיד!!!!
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אח שלי קנה IPAD לא מזמן ויש לו יום הולדת השבוע , חשבתי לקנות לו איזה משהו נילווה לIPAD .. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אנדרואיד זול יחסית, עד בערך 1000 שקל לאחותי הקטנה. חשבתי על כמה מכשירים של htc, לג'נד, ווילדפייר וויילדפייר S. מה אתם חושבים עליהם? יש עוד, אולי של סמסונג ששווים להם? ואיזה מבניהם עדיף..? ההבדל בין wildfire ל-S מורגש, קיים בכלל..? מה אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד אנדרואיד, חשבתי לקנות one plus 3t אבל אז ראיתי שהוא ממש מחשב קטן, אני לא מבין איך אנשים מסתובבים עם הדברים האלה בכיס. האם אתם מכירים מכשיר אנדרואיד עם מפרט זהה/ מפרט סביר שנכנס לכיס בסבבה. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מעבר לאנדרואיד, היות והנוקיה שלי כרגע ברגעיו האחרונים.. אני מתלבט בין 3 הדגמים הנ"ל מאחר והם קומפקטיים, ליותר מדי חברים שלי יש אנדרואידים שלא נכנסים לכיס\תיק\מזוודה, וזהו נתון שאינני יכול לסבול. אני יודע שהויתור בגודל מתורגם למעבד חלש יותר (600-800MHZ) אבל לי זה מתאים מאחר ואינני משתמש 'כבד', אלא אחד שכמעט ולא משחק בטלפון ולא משתמש במולטיטאסקינג בצורה מוגזמת. השימושים העיקריים הם: טלפון נורמלי (בראש ובראשונה! זה עדיין מכשיר לביצוע שיחות...) אינטרנט (מייל, פייסבוק) אפליקציות מוזיקה מצלמה בנוסף, לאחרונה גיליתי אתר בריטי בשם CLOVE המציע מכשירים במחירים נוחים - אשמח אם מישהו שמכיר יתייחס לאמינות האתר. אשמח לקבל המלצות, דעות בעד\נגד וכד'. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סוללה שמספיקה להרבה זמן. מסך 5.1-5.2 אינץ'. משקל עד 140 גרם. רצוי עם קורא טביעת אצבע, אם זה חוסך שחרור נעילה על המסך. תקציב: לא ממש מוגבל, בתנאי שהמכשיר שווה את הכסף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-