גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות bt לפלאפון שלי שיהיה אפשר לתלות על הצוואר כמו שרשרת(שיהיו עם אוזניות כפתורים..) בסגנון HBH-DS980 של סוני אריקסון(הייתי קונה אותם אבל הוא נורא יקר!).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור אבל מאלו שנכנסות לתוך האוזן אלו עם המתאמים בגדלים שונים מגומי אבל חשוב מאוד ששני האוזניות יהיו באותו האורך, זה ממש לא נוח לי אלו שבאות בשני אורכים שונים (אחד אמור לבוא מאחורי הראש) קניתי לא מזמן סנהייזר אבל התכאזבתי כשפתחתי את האריזה וראיתי שהם לא באותו האורך ואי אפשר לעכשיו להחזיר תקציב 150-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אממ אני מחפש אוזניות לסאנסה שלי .. התקציב הוא 100 שקל-קצת בעייתי , אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו במחיר הזה |: תודה רבה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מתמצה כלכך בחברות \מחירים... או מה נחשב מוצר טוב יותר או פחות (קיצר אין לי מושג בתחום.. ) בבקשה עזרה ... התמונה זה דוג' לאוזניות עורף.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
פרטים בכותרת. שיהיה איכותי ויחסית זול. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכוונתי להזמין את המתאם הבא למחשב: http://cgi.ebay.com/Edimax-Bluetooth-V2-0-Class-1-USB-Adaptor_W0QQitemZ270435828799QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item3ef73b443f&_trksid=p3286.m63.l1177 מחפש אוזנייה המקיימת: ניתנת לסנכרון בו זמני עם 2 מכשירים לפחות עוצמת ווליום חזקה יחסית קומפקטית ובעלת יכולת לשרוד בכיס מכנסי ג'ינס זמן סוללה ארוך מוכן לחרוג בתקציב אם יש צורך/משתלם תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש איזה דגם מומלץ ? שיהיה נוח באוזן ולא יפול, שישמעו ברור משני הצדדים ושהבטרייה תחזיק זמן שימוש סביר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מדבר הרבה בטלפון ואני רוצה לקנות אוזניית בלוטוס טובה מבקש המלצה על חברה ועל דגם טוב מה שהכי חשוב לי שישמעו אותי כמו שצריך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-