גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט 2in1 כלומר טאבלט עם מקלדת. לטאבלט צריך להיות מקלדת שיכולה להתחבר ועם ווינדוס. המטרות של הטאבלט די פשוטות, כתיבת מיילים ושימוש בוורד. ראיתי את הטאבלט של אסוס - asus t100ha מה דעתכם עליו ? תודה רבה על העזרה. תקציב מוערך של אלף
-
אהלן חבר'ה =] אני מחפש כבר כמה זמן שיטה נוחה לדבר בטלפון הביתי בלי ידיים אבל ... וגם בלי חוט יהיה נחמד .. בקיצור אני סך הכל רוצה אוזניית BT שכזו או משו דומה שתתחבר לקו הביתי במקום לפלאפון.. יש בכלל מוצר כזה בשוק ? אחד שלא עולה אלפי שקלים ? משו במחיר הגיוני? תודה למגיבים ! =]
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי אחד שנקרא JIMM אבל משומה הוא לא עובד לפי החיפושים הבנתי שה בעיה ברשת שלי(ORANGE). יש לכם המלצות לתוכנות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חיפשתי פה ולא מצאתי http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא כל כך מכיר את התחום הזה, ולכן אני צריך שמישהו מכם יצביע על המאפיינים החשובים במכשיר כזה. כמו כן, אני אשמח אם מישהו יציין מי הן החברות המוצלחות יותר בתחום הנ"ל. הדרישות הברורות מהמכשיר הן: תמיכה ב-DIVX. זמן סוללה ארוך. איכות תמונה גבוהה/רזולוציה גבוהה. אמינות. תמיכה בהתקן USB חיצוני. מבדיקה קצרה שעשיתי ב-ZAP ראיתי שטווח המחירים עומד על 600-1600 ש"ח. אין לי בעיה להשקיע גם את הסכום המקסימלי, אם אני יודע שאני מחזיק בידי מכשיר איכותי ואמין. תודה לכל העוזרים! חן
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאפשר להתקין עליו DESTINATOR/NavNGo.(לא חייב שהתוכנה תגיע עם המכשיר).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי היום התחלתי להתעניין ב- gps ואם כבר קונים אז למה שלא יהיה משהו קצת יותר שימושי אולי כמו tablet כמו http://www.pandawill.com/X10-MID-Tablet-PC-7-Inch-WIFI-Ebook-Office-1080P-GPS-H-264-2GB-Camera-HDMI_p36006.html לדוגמה. עם הסוג הזה אפשר גם לגלוש , לראות סרטים לקרוא מסמכים ולשמוע מוזיקה (אהה ויש גם gps..). יש למישהו ניסיון עם המוצרים הסיניים האלו סטייל DX? הספציפי ששמתי נראה לא רע (על פניו לפחות לא רע או שחבל על הכסף?) רק בלי בלוטוס'. הבלוטוס לטובת שימוש כדיבורית ברכב ולכן לא חובה אבל ממש נחמד. (גם מקום ל SIM היה נחמד אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מידי). אשמח לתגובות והמלצות היות ואין לי ממש ניסיון בנושא.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני סטודנט וברצוני לתת למישהו שיקליט לי את ההרצאות צריך מכשיר בעל קיבולת גדולה ואיכות הקלטה טובה ( למרצים שמדברים כאילו תקעו להם סבון בגרון .. ) כמו כן העלות צריכה להיות נמוכה כי אני מתכוונן להביא את המכשיר לאנשים ... תודה רבה לכלל העוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי, לא מזמן התחלתי את השירות הצבאי שלי והולכות להיות לי נסיעות של לפחות שעה כל יום לכל כיוון, לכן אני מחפש Mp3/Mp4 שישרת אותי טוב במהלך הנסיעות האלה. בעיקרון התקציב לא כל כך משנה כל עוד המכשיר יתאים לי. אני לא חושב שאני אצטרך הרבה מקום איכסון, אוסף המוזיקה שלי לא גדול במיוחד, אבל אולי אני אצטרך מקום בשביל קצת סרטים או סדרות (כמה שוקלת סדרה ממוצעת בפורמט של נגנים כאלה?). עוד משהו שיכול להיות די נחמד ולפעמים אפילו חשוב לי זה גלישה באינטרנט באמצעות Wifi, ורדיו יהיה ממש נחמד. בעיקרון חשבתי על ה- Ipod Touch אבל החיסרון העיקרי שלו הוא שאין בו רדיו,אבל זה לא מאוד קריטי. (אולי יש אפשרות להוסיף לו רדיו איכשהו?) מקווה שהייתי ברור מספיק (אני חצי ישן פה) ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני כותב בדולרים כי אני בארה"ב עכשיו ואני ממש אעדיף לקנות את זה בארהב שמשמעותית יותר זול. הMP3 שלי SANA E280 של SANDISK כבר חצי מת, המסך גמור והאיכות כבר לא משהו, אז אני אשמח לשדרוג אני מחפש MP3 פשוט וגם לא גדול במיוחד (לא צריך יותר מ8GB וגם 4 נראה לי מספיק) אני אשמח לנגן קטן יחסית עם ממשק נח ואיכות שמע טובה. אני לא מחפש לראות סרטים או כל דבר אחר, רק לשמוע מוזיקה... ואני לא רוצה שום דבר שקשור לAPPLE כי אני לא רוצה להשתמש בITUNES ... גם אוזניות אני מחפש, כי אם כבר MP3 חדש, אז למה לא גם אוזניות נורמאליות אני לא אוהב אוזניות שנכנסות לתוך האוזן(IN EAR) ככה שזו פחות או יותר הדרישה היחידה שלי, לא הסוג הזה התקציב הוא סדר גודל של עד 200$ אבל מקצת התעניינות ראיתי שאפשר ג…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-