עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by nargsi,

היי תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו. אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע. הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני ! לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3. נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ. יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים. יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eladbu,

האם ניתן לקנות טלפון בחו"ל ולגייר אותו עם עיברית דרך תוכנת צד שלישי ??? נגיד נוקיה N73

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by FastJack,

שלום, לאחרונה הורדתי את אפליקציית הTapatalk שמתאימה לפורום שלנו ובהתחלה מאוד התלהבתי ממנה. יש בה הרבה מאוד פיצ'רים שמקלים על הקריאה והניווט בפורום. אך שמתי לב לשני בעיות שמאוד מפריעות לי: אין אפשרות לראות תגובות חדשות להודעות שלי, אלה רק לכלל ההודעות בפורום. וכאשר מוסיפים פורום לfavorits אז האתר שולח אוטומטית מייל. פספסתי משהו? יש אפשרות לסדר את זה? אם לא, אז באיזה אפליקצייה אתם משתמשים על מנת לגלוש באתר?

6. היי יש לי נגן שהוא MP-4 ואני לא יודע איזה פורמט להמיר את הסרטים כדי שאני אוכל לראות... מישהו יכול לעזור לי!?!?!.... ואיפה לשים אותם? באותה תיקייה שאני שם את השירים?.. בבקרשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים!... תודה לכולם פורו םענק!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by or7755,

למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by OnlyOne,

אחרי שהבאתי לחבר את הMP4 הקודם שלי AUM DIGITAL X-940 אני מעוניין בחדש אני בחיפוש אחר נגן MP4 עם 2GB זיכרון מינימום מסך 2.8 ואיכות סאונד סבירה שתהיה שווה או טובה יותר מאשר ה aum digital x-940 2gb (אחלה נגן) אני מוותר על המיזו רק בגלל גודל המסך היה לי נגן עם גודל מסך כזה ופשוט מחפש יותר גדול אני רואה הרבה סרטים ושומע מוזיקה בעיקרון עיקר זה לשמוע מוזיקה אך אני מטייל הרבה ונוסע ואני אוהב לראות סרטים בMP4 ככה כמו שאמרתי האיכות של המסך והגודל חשוב אבל כמובן שגם הסאונד חשבתי על הנגן הזה ...אם האיכות קול שלו דומה או טובה יותר מה "aum digital x-940 2gb") אז הוא מעולה והשימוש בו מעולה ואחלה דאוין על הח'ברה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MA654 שהשם האמיתי שלו הוא Ergo…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מפתחת שבבי המובייל הטאיוואנית חושפת לנו מעט מדגם ה-Helio X30 שאותו היא מכינה לשנה הבאה, אך האם זה באמת יספיק מול המיטב של סמסונג וקוואלקום? כמעט כל שבב מובייל מודרני מסוגל לספק כיום רמת ביצועים ראויה עבור רובם המוחלט של המשתמשים ורובן המוחלט של המשימות, אך נראה שלמרות זאת המירוץ והתחרות בין מפתחות השבבים השונות בעולם המכשירים החכמים רחוקים מאוד מלהגיע אל קיצם – ועתה, זמן קצר לאחר שניתן היה להכתיר את ה-Snapdragon 820 כשבב העוצמתי ביותר בקטגוריה לתחילת שנת 2016, במתחרה Mediatek בוחרים להזכיר לנו על שבב הדור הבא שלהם, שלכאורה יהיה בעל פוטנציאל לדלג אפילו מעל המיטב העדכני של קוואלקום. תיעוד מתוך מסמך שהציגו אנשיה של Mediatek למשקיעים מספק לנו מבט ראשוני על שב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by edeNF,

קיבלתי את המכשיר QUE NQ501 והוא הגיע עם התוכנה IGO8, התוכנה נחמדה, אבל איך אני יכול לדעת את גרסת המפות שיש ברשותי? מגיע לי שדרוג חינם למפה של הארץ שנכונה לתאריך 07.2009 ואני רוצה לדעת אם היא כבר מותקנת לי או לא. בנוסף אני רוצה לוודא שהמפה של ארה"ב שקיימת אצלי היא הכי מעודכנת שיש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by yanivsk,

שלום רב חברה לאחרונה הזמנתי את הN97 (הוא עוד לא הגיעה ) עכשיו שמעתי וראיתי באיזה סירטון בYU שבגירסת קושחה הבאה הייה ניווט קינטי כמו IPHONE ככה שאתה מתחיל לגעת ואז זה ממשיך לזוז כמו באנרציה קינטית (אני מקווה שלא חפרתי פו יותר מידיי :-X ) בקיצור מישהוא יודעה אם יש את זה כבר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

13. Started by ConRoe X Fire,

מצאתי דרייברים והם לא ממש עזרו לי, התקנתי את התכנה PST והיא גם לא ממש עזרה, הצלחתי לקבוע שהפלאפון יהיה כמודם אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לפלאופ וההיפך ואני לא יודע איך. אבא שלי קיבל את הפלאפון הזה מהעבודה בלי כבל USB ובלי דיסק, כבלים יש לי כמה מנגני MP3 ומעוד מכשירים. מישהו יכול לעזור לי? שום דבר לא עובד! תודה רבה.

14. אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by liram21,

שלום לכולם, יש בידי PathFinder T-100, הוא נדלק עם הUSB אבל הוא רושם שהוא מחובר וזהו. אני צריך בשבילו מערכת הפעלה, בעיקרון מאחורה רשום Win CE .NET 4.2 Core, אני חושב שהוא עובד עם WIN CE (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי כרטיס זיכרון 2GB של SD קראתי שהוא חייב כרטיס זיכרון כדי לעבוד עם מ.הפעלה כרגע אני מחפש מערכת הפעלה תואמת, אבל אני לא כ'כ מוצא. יש אפשרות שתעזרו לי למצוא את המ.הפעלה שאני צריך כדי שהוא יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ShahafH,

אהלן חברים! אני מעוניין לחבר את הPS2 המיושן שלי (הגרסה השמנה) למסך של לפטופ (asus 1201n) ולשחק דרכו בקונסולה. חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי שאני צריך מכשיר הנקרא VGA BOX. עכשיו אני לא יודע בדיוק איזה אני צריך אז באתי לפה לבקש את עזרתכם בבחירה של המוצר ואם אפשר גם הסבר קצר איך להפעיל אותו. :-X תודה רבה מראש חברים מקווה לתשובה מהירה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות אותו לאמא שלי במקום הS1 הבעייתי שיש לה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני רוצה לשדרג פלאפון, ואני לא בטוח שSkype עובד עליו. זה די דחוף, אני נמצא באורנג'.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by הדוד משה,

שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אוזניות הBT תופסות תאוצה ורציתי לשאול... מה לדעתכם (בעיקר בעליי אוזניות אלחוטיות...) איזה אוזניות אתם חושבים שהם הכי טובות? לי יש freepulse האיכות העיצוב והנוחות שלהם מעולים... אבל...הם לא תומכות AVRCP , HSP ובתוכנות VOIP למיניהם....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SilentD.M,

מחפש נגן mp3 עד 1200שח אפשר לחרוג לפה ולשם. חשובה לי איכות הסאונד אז אני מתלבט אם ללכת רק על נגן או נגן + אוזניות(In ear)? הנפח ממש לא משנה 1-2 ג'יגה היה מספיק. מה שכן שהיה קומפקטי , נוח לריצות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by oren12,

אני בימים הקרובים הולך לקנות אחד כזה, אני ממש מתלבט בין השניים. חשוב לי לדעת אם שתיהם תומכים גם בישומי פייסבוק (נגיד בפוקר וכל מיני משחקי פלאש,ג'אווה) חשוב לי הכל מהכל: סוללה, איכות עוצמה, איכות שמע, נוחות, משקל.. כל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו אבל השאלה מה יותר טוב באמת. תודה רבה, אורן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. סמארטפון עתידי של החברה הענקית מיועד לשמש כתוסף מושלם עבור צלמים מקצועיים והציוד שלהם - ועשוי לספק גם מהירויות תקשורת סלולר שעוד לא פגשנו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים