עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dog,

תחילה שקלנו את ה 8 פלוס שיש עליו דעות וטובות אבל כרגע שוקלים ללכת על ה xs. מה שמטריד אלו הכתבות על ריבוי בעיות בדגמים החדשים הנל. החל מבעיות קליטה סלולארית וויי פיי , ריכוך צילום פנים, טעינה ועוד כמה דברים, שממה שקראתי חלקם תוקנו בגרסאות החדשות של מע' ההפעלה. יש גם דיווח על איזה פס ירוק על המסך. מישהו יכול להבהיר לי את הנושא?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך המלצה לנגן MP3, סתם בשביל לשמוע ובשביל ספורט. ראיתי בתקציב הזה את הSAN DISK ואת הMEIZU? מה יותר מומלץ? (ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינת הSAN DISK?) כמו כן, יש לי אפשרות להשיג נגן יד שנייה (שנקנה מחו"ל), שלא היה בשימוש הרבה זמן, CREATIVE ZEN VISION 8 GIGA (בהנחה שאני לא טועה בדגם) בכ270 שקל... מה כדאי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. סמארטפון עם 3GB של זכרון RAM בפחות מ-550 שקלים וסמארטפון מתכתי בפחות מ-700 שקלים. אלה הם ההצעות העדכניות של היצרנית הסינית Elephone, וקשה מאוד להתעלם מהן לכתבה: http://hwzone.co.il/סיבה-למסיבה-הסמארטפונים-של-elephone-זמינים-ב/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tom892,

היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הרשמה מוקדמת לרכישתו של ה-Red Hydrogen One המסתורי נפתחת אצל מפעילת הסלולר האמריקאית Verizon, בתור רמז עבה לעיתוי המתקרב של הגעתו לשוק לכתבה

6. Started by ranyr,

ראיתי התיחסות שלילית אליו באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465351.msg4028779#msg4028779 והתייחסות קצת יותר חיובית במקום אחר: http://www.phonescoop.com/phones/user_reviews.php?phone=2357 הטלפון מתאים להרבה מהדרישות שלי - זמן סוללה, נגן MP3 (שמסוגל להכיל לפחות 8GB זיכרון), וחיבור 3.5" לאוזניות אם אפשר לקבל GPS וחיבור USB - מה טוב ובאופן כללי, אני מעדיף מקשים מאשר מסך מגע שלא מתפקד. מה אתם אומרים? קניה טובה??? (קיים בזאפ ב800 ש"ח)

7. Project Fi הוא השירות הסלולרי הנסיוני של גוגל, לבעלי הנקסוס 6 בלבד - שמציע החזר על נפח גלישה לא משומש, מעבר חלק בין רשתות ללא חוזה ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%a4%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שיתוף פעולה מסקרן בין שתי יצרניות סיניות מוליד סדרת מכשירים חדשה עם השם CC9 שתתמקד ביכולות הצילום לכתבה

9. Started by Rhx,

שמתי לב להצעה של נגן לשימוש ספורט נחמד, שמאפשר הרחבת לכרטיס זכרון מה שיכול להיות שימושי בשבילי, אני מחפש נגן שמתאים לריצות/ספורט או כל דבר אחר.. אז הנה ההצעה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=30137 או פה שגם אפשר להשיג.. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9980882 אפשר להשיג אותו ב100 ש"ח, שמעתי כמה וכמה המלצות חיוביות עליו.. מה אתם אומרים?

10. רוצים לבדוק כמה מהמעבד המרכזי, הגראפי ומהסוללה מנצלות אפליקציות במכשיר החכם שלכם? נסו את אפליקציית הניטור החדשה מהמקצוענים בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%a9%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-qualcomm-%d7%aa%d7%92/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by OnlyOne,

אחרי שהבאתי לחבר את הMP4 הקודם שלי AUM DIGITAL X-940 אני מעוניין בחדש אני בחיפוש אחר נגן MP4 עם 2GB זיכרון מינימום מסך 2.8 ואיכות סאונד סבירה שתהיה שווה או טובה יותר מאשר ה aum digital x-940 2gb (אחלה נגן) אני מוותר על המיזו רק בגלל גודל המסך היה לי נגן עם גודל מסך כזה ופשוט מחפש יותר גדול אני רואה הרבה סרטים ושומע מוזיקה בעיקרון עיקר זה לשמוע מוזיקה אך אני מטייל הרבה ונוסע ואני אוהב לראות סרטים בMP4 ככה כמו שאמרתי האיכות של המסך והגודל חשוב אבל כמובן שגם הסאונד חשבתי על הנגן הזה ...אם האיכות קול שלו דומה או טובה יותר מה "aum digital x-940 2gb") אז הוא מעולה והשימוש בו מעולה ואחלה דאוין על הח'ברה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MA654 שהשם האמיתי שלו הוא Ergo…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by galr52,

שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ConRoe X Fire,

מצאתי דרייברים והם לא ממש עזרו לי, התקנתי את התכנה PST והיא גם לא ממש עזרה, הצלחתי לקבוע שהפלאפון יהיה כמודם אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לפלאופ וההיפך ואני לא יודע איך. אבא שלי קיבל את הפלאפון הזה מהעבודה בלי כבל USB ובלי דיסק, כבלים יש לי כמה מנגני MP3 ומעוד מכשירים. מישהו יכול לעזור לי? שום דבר לא עובד! תודה רבה.

15. Started by nargsi,

היי תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו. אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע. הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני ! לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3. נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ. יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים. יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avnere,

אחרי די הרבה זמן שאני מחפש נגן שיתאים לי, צימצמתי את האפשרויות לשני הנגנים שקצת קשה לי להחליט איזה מהם יותר מתאים לי. בגדול היתרון העיקרי שראיתי שיש לi audio זה הזמן סוללה. מניסיון שהיה לי עם דיסקמנים, מבחינתי זה יתרון די רציני. עוד שני יתרונות נחמדים; אחד שהמוזיקה מסודרת בתיקיות והשני שאפשר להעביר קבצים מהמחשב בלי תוכנה מיוחדת (יכול להיות שיש את היתרונות גם בzvm?). לגבי הzvm נראה לי שהיתרון העיקרי שלו הוא המסך שכנראה קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים. בנוסף כמעט בכל ביקורת מהללים את איכות הסאונד של קריאייטיב, אז אם אתם יודעים עד כמה מהותי ההבדל אם ביכלל אני אשמח לדעת. דבר אחרון, הבנתי שהzvm מתחבר לטלויזיה (למרות שהקבל לא מסופק), לxl יש גם אופציה כזאת? לכל עזרה הערה או ה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sledgehammer,

שלום שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן ( שם משתמש אחר). אז ככה, יש לי נקסוס 7 2013. ושכחתי את המטען רחוק ממני. אני זוכר שהoutpot שלו זה 5.2 וולט על 1.35 אמפר. עד כאן הקדמה, ועכשיו לשאלה. האם אני יכול להטעין אותו עם מטען שהoutpot שלו זה 5 וולט על 2 אמפר? או שזה יעשה נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אפליקצית תזכורת מונחית מיקום.כמו בios5 אני צריך דחוף אפליקציה דומה שהתזכירים שלה מופעלים כשאתה מגיע למקום/עוזב מקום.תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אתמול קנו לי במתנה Sansa Clip 2GB מקרביץ במחיר של 189 ש"ח עם אחריות לשנתיים. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהחבר'ה פשוט מ-ה-ל-ל-י-ם אותו פה. שאלות (אם אפשר לקבל תשובות גם מבעלי נסיון עם הנגן אני אשמח): *אני מתכוון להשתמש בנגן לריצות ושאר פעילות בחדר כושר ומחוצה לו, האם הקליפס יתפוס חזק והמכשיר לא ייפול לי בזמן שאני רץ? *קראתי במקומות שונים שהקליפס עדין/שביר מאוד, צריך לדאוג מזה או שהוא חזק מספיק? (אני מוכן להוסיף כסף ולהחליף את המכשיר תמורת משהו עם קליפס חזק ועמיד). תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה הם המועמדים לטאבלט הסביר ביותר במחיר המינימאלי עם התמורה המקסימאלית? סביבות ה $140-220 בלי להתפשר על מעבד שלא סוחב, או רזולוציה או צג קטנים מידי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by intel suck,

התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי יש לי נגן שהוא MP-4 ואני לא יודע איזה פורמט להמיר את הסרטים כדי שאני אוכל לראות... מישהו יכול לעזור לי!?!?!.... ואיפה לשים אותם? באותה תיקייה שאני שם את השירים?.. בבקרשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים!... תודה לכולם פורו םענק!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by zombie,

ואם כן אפשר המלצה למגן איכותי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים