גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר. אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' " התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות. תודה רבה לעוזרים נ.ב אפשר לחסוך כסף , לדוגמה : אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון. תודה שוב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תחילה שקלנו את ה 8 פלוס שיש עליו דעות וטובות אבל כרגע שוקלים ללכת על ה xs. מה שמטריד אלו הכתבות על ריבוי בעיות בדגמים החדשים הנל. החל מבעיות קליטה סלולארית וויי פיי , ריכוך צילום פנים, טעינה ועוד כמה דברים, שממה שקראתי חלקם תוקנו בגרסאות החדשות של מע' ההפעלה. יש גם דיווח על איזה פס ירוק על המסך. מישהו יכול להבהיר לי את הנושא?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מעוניין לחבר את הPS2 המיושן שלי (הגרסה השמנה) למסך של לפטופ (asus 1201n) ולשחק דרכו בקונסולה. חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי שאני צריך מכשיר הנקרא VGA BOX. עכשיו אני לא יודע בדיוק איזה אני צריך אז באתי לפה לבקש את עזרתכם בבחירה של המוצר ואם אפשר גם הסבר קצר איך להפעיל אותו. :-X תודה רבה מראש חברים מקווה לתשובה מהירה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/toshiba_unleashes_the_tg01__the_ubersmartphone_to_rule_them_all-news-768.php אולי סוף סוף מכשיר WINMO נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מפעיל את האייפון אני נתקל בבעיה שהאייפון נותן לי emergency call. כיצד מתגברים על בעיה זו? האם זה אומר שהאייפון אינו sim-free?. חשוב לציין שיש ברשותי מיקרו-סים שלא עבר עדיין אקטיביזציה. כמו כן, יש לי מצב נוסף שבו מופיע במסך אייקון של itunes אך אין באפשרותי להגיע לתפריט הראשי. מה עליי לעשות? אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכנס המפתחים שלה בסן פרנסיסקו, חשפה גוגל את הגירסה המרכזית הבאה של מערכת ההפעלה שלה עבור מכשירים חכמים. הנה כל החידושים והשיפורים המרכזיים שמצפים לנו מעבר לפינה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%93%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהמפרט של הכרטיס כולל CLASS מה זה אומר והאם זה משמעותי? למלש הבדל בין קלאס 6 ו-10 שבא אחריו? האם זה יהיה מורגש כל כך למשל בצילום תמונות ווידואו בSGS2?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג מציעה הצצה ראשונה לטכנולוגיות חדשניות שיאפשרו למצלמה ולרכיבים נוספים בחזית המכשירים החכמים להפוך לחלק מהמסך - האם זה מה שצפוי במכשיר הדגל הבא שלה? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי די הרבה זמן שאני מחפש נגן שיתאים לי, צימצמתי את האפשרויות לשני הנגנים שקצת קשה לי להחליט איזה מהם יותר מתאים לי. בגדול היתרון העיקרי שראיתי שיש לi audio זה הזמן סוללה. מניסיון שהיה לי עם דיסקמנים, מבחינתי זה יתרון די רציני. עוד שני יתרונות נחמדים; אחד שהמוזיקה מסודרת בתיקיות והשני שאפשר להעביר קבצים מהמחשב בלי תוכנה מיוחדת (יכול להיות שיש את היתרונות גם בzvm?). לגבי הzvm נראה לי שהיתרון העיקרי שלו הוא המסך שכנראה קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים. בנוסף כמעט בכל ביקורת מהללים את איכות הסאונד של קריאייטיב, אז אם אתם יודעים עד כמה מהותי ההבדל אם ביכלל אני אשמח לדעת. דבר אחרון, הבנתי שהzvm מתחבר לטלויזיה (למרות שהקבל לא מסופק), לxl יש גם אופציה כזאת? לכל עזרה הערה או ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה, אם לא תפנו אותי לפורום אחר, תודה ולעניין עצמו - אחי שוקל לרכוש מערכת DVD לרכב, המוכר אמר שהשמע יועבר דרך ה FM וכ90 אחוז מהמערכות לרכב עובדות כך. האם זה נכון? האם יש המלצה אחרת ? מה הפתרון האחר? וכמה אמור לעלות DVD + 2 מסכים למשענות של היושבים מקדימה (כדי שהילדים מאחורה יראו) ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכישה מוקדמת עבור ה-iPhone SE 2020 זמינה במגוון חנויות ורשתות בארץ הקודש, במחירים שמתחילים מ-1,900 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מכשיר שהוא שניי דגמים לפני הHD2 יש אפשרות לגלוש דרכו בWAP או להתקין עליו מערכת הפעלה יותר חדשה וינדוס מובאיל 6.5?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה התוכנה שאתם ממליצים עליה לגיבוי ושחזור אנשי קשר, תמונות, תוכנות וכו' באנדרויד. תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע בקנדה לשבועיים הקרובים ואני שוקל להביא איתי בחזרה פלאפון חדש. אני די נעול על הE55 שמותאם בדיוק לדרישות שלי (לא גדול מידי, עושה טוב מה שטלפון אמור לעשות, זמן סוללה ארוך מאוד וכל הצעצועים הנלווים) צריך את עזרתכם בקצת מידע, זה הפעם הראשונה שאני מביא מכשיר מחול. 1. האם אוכל להתקין עברית לבד? או שאצתרך לקנות שירותי מעבדה מיורוקום/יבואן מקבילי כלשהו? 2. כמה אמורה לעלות מקלדת של אותיות עברית/אנגלית? 3. מישהו מכיר חנויות טובות, זולות ואמינות בקנדה או בארה"ב(ששולחות לקנדה) שמוכרות את המכשיר פתוח? בינתיים ראיתי אותו רק בwww.expansys.ca עולה 525 דולר קנדי כולל מיסים ומשלוח (בסביבות 1800 שקל) שבדיוק נגמר להם המלאי ורק מחר אני אבדוק עם החנות אם הולך להגיע להם מלאי והאם הם יצל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי ברשת נתקלתי באפליקציה מאד מענינת, שטוענת שהיא מסוגלת להציג מספר שונה במקום המספר שלי בצג של מקבל השיחה, דבר שיכול להיות מועיל בשבילי (לפעמים זה יכול להיות מאד נוח להתקשר מהבית ושיוצג שהתקשרתי ממקום העבודה.) זה האתר שלהם https://www.spoofcard.com/ הבעיה שזה לא נשמע לי ממש אפשרי טכנולוגית, וגם אחרי שיטוט בגוגל לא הצלחתי למצוא מספיק התיחסיות שיאשרו לי שאכן מדובר במשהו רציני. אם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הנושא, או לחילופין להפנות אותי למקור מידע רציני בנושא, אני מאד אשמח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-