גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
תקציב בסביבות 500 ש"ח (אפשר גם קצת יותר) תמיכה ב-FLAC לפחות 4 גיגה עם עדיפות ליותר תמיכה מלאה בעברית, לא הפוכה (אין בעיה שהתפריטים יהיו באנגלית) אפשרות לתצוגת השירים מתיקיות (ולא רק ע"י ה-ID3) איכות שמע טובה מעדיף ללא מסך מגע וכמה שיותר קטן תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הווידג'ט 3G WatchDog שיושב במסך הבית של הגלקסי שלי ומודד כמה נשאר לי מחבילת הגלישה. מאוד מומלץ לכל מי שיש לו חבילה מוגבלת. כרגע אני מחפש משהו דומה שיאפשר לי לדעת כמה דקות נשארו לי וכמה סמסים כדי למנוע חריגה גם באלה. יש למישהו רעיון או המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בלק ברי 9700 ואני רוצה לדעת איך שולחים ומקבלים אימייל דרך הג'ימייל באמצעות הבלק ברי שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני נגני MP3: אחד פשוט - לאמא שלי, לשמוע רדיו ומוסיקה בעבודה ואחד איכותי לי - שמתי עין על הIaudio 7, אולי אתם מכירים אפשרויות זולות יותר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה אם יש לכם אייפון או אנדרואיד בכיס - הנה שמונה משחקים שהושקו בתקופה האחרונה וכדאי לכם בדוק אותם בהקדם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם החדש יהיה מכשיר ה-Snapdragon 855 הזול ביותר בשוק המקומי באופן רשמי, ויגיע עם צמיד ספורט בתור מתנה לרוכשים המוקדמים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.areamobile.de/php/pages/slideshowImageView.php?img=images/handies/sonyericsson/Xperia-Pure/200909031605sony-ericsson-xperia-pure-20.jpg&vendor=Sony+Ericsson&bez=Xperia+Pure למרות שמדובר במכשיר מתקדם,חדשני ומיוחד אפשר להגיד, לא ממש אהבתי... מה איתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים התחדשתי במכשיר הנ"ל, והבנתי שיש אתר מיוחד של משחקים רק בשביל מעבדי TEGRA למכשירים עם מעבדים כאלו. האם האפליקציה להורדה אמורה להיות מותקנת לי במכשיר? כמו הטאבלט של סמסונג כי שם יש אפליקציה כזו, אצלי אני לא מוצא שום דבר מעבר ל GOOGLE PLAY. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר.. המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש "Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge" מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version? יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח? כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה... תודה ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן D: אני מחפש לקנות נגן MP3 בלבד (ללא וידאו או משהו נוסף): - נפח מינימלי של 4 ג'יגה - רדיו לא חובה, אבל גם לא שולל. - תקציב עד 600 ש"ח (אם זה הגיוני לנגן בעל נפח כזה, אני לא ממשן מבין) מכיוון שאני באמת לא מבין בשוק של הנגנים אשמח לקבל כאן המלצות גם על נגנים שהם מעבר לתקציב, אין לי בעיה להשקיע יותר בנגן איכותי. כמו כן, אשמח לדעת היכן כדאי לי לקנות והאם כדאי לקנות מכשיר שכזה מיד שניה. תודה מראש |-:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח ללינקים מאיביי..חיפשתי בעצמי ויש שם אינספור אפשרויות ואינספור מחירים. אשמח להמלצה ממישהו שהזמין והוא מרוצה מהקנייה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד מדגם Nokia 5800 ובדרך כזו או אחרת נמחק הלוח שנה,האם יש דרך לשחזר אותו? תודה מראש,שגיא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש במשפחתי כ-15 מכשירים, חלק מהם נקנו מחברות הסלולר הוותיקות. הבעיה היא שנוצר מצב מונע תחרות, המכשירים נעולים לחברות אחרות. ידוע כי אפשר להתקשר לחברה הוותיקה ושיפתחו (על פי חוק!) את המכשיר לכל הרשתות (להלן: סים פרי) אבל יש כמה בעיות קטנות: 1. יש אנשים מבוגרים שלא יודעים בדבר המכשיר הנעול בידיהם, וכך לא יכולים לשפר את התנאים שלהם בפשטות. 2. יש המון אנשים שקיבלו מכשיר שעובד על רשת סלקום לדוגמא, אבל הוא נתקבל ממישהו שכבר נייד את עצמו לחברה אחרת, כך שהוא כבר לא לקוח בחברה הישנה בכדי לפתוח. 3.זמני ההמתנה בלתי נסבלים, של 40 דקות, מונעים מאנשים להתקשר. בקיצור יש המון חסמים! שלחתי מכתב למשרד התקשורת בכדי ליצור שקיפות בקודים של המכשירים, מה עוד שמדובר לרוב במכשירים דור 2, שמחיר ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ABI מביא לנו את חמשת הנגנים הטובים ביותר לשנת 2008 ולהלן הם... (רוב התוצאות אינם מפתיעות) טריילר- אין אייפודים ברשימה! מקום חמישי- Sony Walkman A720/A820 מקום רביעי- Cowon iAudio D2 מקום שלישי- Microsoft Zune 120 מקום שני- Samsung P2 תעשו כפיים למקום הראשון.... SanDisk Sansa Clip בהחלט רשימה מאוד מעניינת וטובה לדעתי, אומנם בשבילנו זה טיפה "סתמי" כי את הסוני אי אפשר להשיג בארץ כל כך וכנ"ל ה-P2 שנמכר בנפחים קטנים והזיון שלפי זכרוני לא נמכר כאן בארץ. ה-D2 לדעתי היה צריך לקחת מקום יותר גבוה אבל לא נורא. מה שהפתיע אותי זה שלא היו אייפודים ברשימה וזה קצת מוזר.. אבל לסיכום כמו ש-ABI בחרו, הקליפ הקטנטן והחמוד לקח מקום ראשון בצדק ובעבודה קשה-קלה על כך שהוא נגן פלאש קטן…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את המכשיר שלי, NOKIA 5230. בעבר רציתי לרכוש את ה- DEFY, ועכשיו ראיתי שיצא DEFY PLUS והוא במחיר סביר ועם מפרט מרשים למדי, אז זו אופציה; מה שכן אני בפלאפון, והבנתי שהמשכשיר לא תומך לגמרי בכל התדרים אבל אפשר לצרוב ROM או משהו כזה ולהוריד תוכנה שמסדרת את זה. נשמע מוכר? אשמח לשמוע על זה עוד. אני רוצה בתכל'ס מכשיר אנדרואיד לא יקר, הגג של הגג זה 1K שקל, בדגש על מצלמה כמה שיותר איכותית, ומסך טוב בשביל סרטים (כמו כן רזולוציה טובה גם כן) יותר מזה לא הכי איכפת לי, אני חושב שכל מכשיר יישרת אותי בצורה דומה (מעט גלישה, שירים, משחקים אולי גם קצת). מה שכן גם לא הבנתי איך הקטע של העברית במכשיר הולך עם חברות פרטיות. הם לא מספקים את זה? זה כאילו אקסטרה? (אם כן זה עצו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-