עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SuperGirl,

סרטון נחמד על מערכת ההפעלה שלהם למכשירים סלולריים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היצרנית הסינית חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה, עם שבב Snapdragon 820, נפח אחסון זריז, גוף מתכתי דקיק ועלות שתאפשר לרכוש שניים במקום של Galaxy S7 או LG G5 בודד מגוון הסופרלטיבים שלנו בכל הנוגע לתגי המחיר של שיאומי (Xiaomi) כבר אזל לחלוטין, אך ביצרנית הסינית מתעקשים להמשיך ולפתיע אותנו פעם אחר פעם. כעת זה קרה על הבמה בתערוכת MWC 2016, עליה חשף הוגו בארה את סמארטפון ה-Mi 5 החדש – שהולך על כל הקופה עם מעטפת מתכתית דקיקה בחיפוי זכוכית קמור (או חומר קרמי בגירסה מיוחדת ויקרה מעט יותר), מסך IPS בגודל 5.15 אינץ' עם רזולוציה של 1080p, בהירות גבוהה במיוחד וכיסוי של מכלול צבעים מורחב, שבבי Snapdragon 820 העדכניים, נפח אחסון שמבוסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, זכרון RAM מסוג LPDDR4 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by kletsman,

שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.

8. אכזבה - חזרו מבלגיה, ואין אייפון (אזל בכל חנות בה המשפחה בקרה) ועכשיו אני עדיין בחיפושים אחרי פלאפון חדש! מצאתי את המכשיר הבא: Acer Liquid A מדובר במכשיר סביר במחיר של כ-1900 שח עם משלוח מ-clove מסתבר שאפילו יש לו שדרוג ל-FroYo http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/317448/leak-liquid-froyo-rom/ מה דעתכם?

9. Started by Holography,

יש אפשרות להפעיל אופצייה כזאת ב-iRiver E100?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לשימוש בארץ,גודל 5 ומעלה,שיהיה חיבור av ,בלוטוס,משדר fm,סוללה טובה והכי חשוב שיהיה תומך בעיברית כדאי להתקין לו תוכנה בעיברית

11. Started by denzel12,

שלום לכולם, כשאני מפעיל את האייפון אני נתקל בבעיה שהאייפון נותן לי emergency call. כיצד מתגברים על בעיה זו? האם זה אומר שהאייפון אינו sim-free?. חשוב לציין שיש ברשותי מיקרו-סים שלא עבר עדיין אקטיביזציה. כמו כן, יש לי מצב נוסף שבו מופיע במסך אייקון של itunes אך אין באפשרותי להגיע לתפריט הראשי. מה עליי לעשות? אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Dominet,

שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אפליקציית ההיכרויות ממשיכה בנסיונות המוזרים שלה להרוויח כסף מאלו שמתקשים למצוא את שידוך החלומות שלהם לכתבה

15. חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by alergic,

אני צריך נגן שיתמוך תמיכה בעיברית רצוי ברוסית ואנגלית כמובן.. זאת אומרת ששמות של שירים יוכתבו בשפות שלהם.. 2 GB מנגן וידאו ועדיף שתהיה סוללה נטענת מובנית ואפשרות להטענה דרך המחשב.. זה הדרישות מצאו משהו לא יקר...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני עכשיו בקנדה ומנסה לקנות IPHONE ובכל מקום חייב התחייבות לחברת סלולר ל3 שנים. מתי יהיה אפשר לקנות אותו בלי התחייבות? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש משהו לעשות, מישהו שמע על תופעה כזו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by b3ta0,

אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו. רציתי להבין איך מהירות האינטרנט בסמארטפון לעומת מחשב נייח. במחשב אנחנו משלמים על חבילת גלישה של X מהירות, ולא תמיד מנצלים את המהירות המקסימלית, זה תלוי בכל מני דברים. בסמארטפון אנחנו משלמים על חבילת גלישה של עד X ג'יגה (רק הורדה, העלאה או יחד?) וגולשים באיזו מהירות? אפשר לדעת? אני לאחרונה בדקתי איך stream מסוים שמישהו מעביר, רץ, וזה רץ חלק בסמארטפון אך לא רץ חלק (יש הפסקות טעינה) במחשב. איך אפשר לדעת היכן הבעיה, ומדוע זה רץ חלק יותר בסמארטפון מאשר למחשב? לכאורה בסמארטפון מהירות ההורדה יותר גבוהה מהמחשב. סתם מעניין... אני פותח את הדיון אם יש מה להגיב בכלל...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום חברים יקרים, ברשותי מכשיר מסוג LG-G3 . ברצוני לבצע סנכרון לתמונות עם גוגל דרייב. הבנתי שבכדי לעשות כן אני צריך להוריד את אפליקציית גוגל פלוס. אכן הורדתי אותה ועדיין אין סנכרון לתמונות. כשאני נכנס אל תוך "אלבומי גוגל" בתוך הגוגל דרייב רשום לי "המשך להתעדכן! בקרוב התמונות שלך יופיעו כאן" (מצורף קובץ תמונה). מה פשר הדבר? האם צריך לבצע שינוי בהגדרות של הגוגל דרייב בשביל שהסנכרון יעבוד? או שזה קשור להגדרות בטלפון? רוב תודות לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שבת שלום , מה עדיף לקנות בין 2 המכשירים ?. Galaxy Note 8 64 GB ב 2365 שקלים . OnePlus 6 128 GB ב 2385 שקלים . תקציב עד 2500 שקלים . אם יש מכשירים אחרים מומלצים אשמח לשמוע מכם . וגם אם אפשר הסבר על היתרונות / חסרונות של כל אחד מהם . תודה רבה

22. Started by The Winter King,

הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום, רציתי לדעת האם כדאי לשדרג לE71 ברשת פלאפון. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mickycohen,

חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.