גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
(לקניית טלפון סלולארי.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגמים החדשים של Huawei נוחתים בשוק המקומי במהירות שיא תודות למיקוד המחודש של היצרנית עצמה - עם דיל מעניין שכולל גם את השעון החכם החדש לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיפשי או מהפכני? מכשיר ה-Manta 7X הוא הסמארטפון הראשון שמגיע ללא כפתור פיזי מכל סוג שהוא (כפתור כיבוי, כפתור בית או כפתורי ווליום), זאת לצד סוללה גדולה ותג מחיר גבוה מהרגיל לכתבה: http://hwzone.co.il/manta-7x-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9b%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נסדקה לי הזכוכית שמצפה את המסך, אך המסך עצמו שלם. ישנה אפשרות להחליף רק את הזכוכית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טאבלט כאשר עד עכשיו הייתי נעול על ASUS TF 300 במחשבה שנייה ראיתי תגובה שלכם על CUBE U30GT אני מודע שמבחינת חומרה ואיכות אסוס עולה עליו עלות מול תועלת שווה את המחיר הכמעט כפול
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה מכשיר כמו אוקולוס או playstation vr שאפשר לקנות בזול יותר? במחיר של עד 1500 ש"ח אבל עם שלט כדי שיהיה אפשר לשחק משחקים של יריות או זומבים או אנערף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה, מי עדיף על מי Cube U30GT http://il.dinodirect.com/cube-tablet-pc-google-android-tablet-android-tablet-cubeu30gt-dual-core-tablet-android-tablet-pc-android-4-0-tablet.html?cur=USD&AFFID=19 אוhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Zenithink-C93-new-tablet-pc-andorid-4-0-cortex-A9-dual-core-HDMI-wifi-1G/635556881.html אגב,ראיתי כי התחילו לשווק בארץ את c91 של אותו יצרן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קורה לי הרבה שאתרים אוטומתית שולחים אותי לאתרים שמותאמים לפאלפון וזה מעצבן רציתי לדעת אם יש דרך שאותם אתרים לא יבינו שאני עובד מהפלאפון וישלחו אותי לגרסאץ המחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לגבי איזה נגן mp3 להביא מארה"ב - ה-Creative Zen Vision:M או IAudio x5l מצד אחד הzen פשוט יותר מומלץ ונחשב סה"כ ממש שקראתי. גם יש לו מסך הרבה יותר גדול למקרה שאני ארצה לראות סרט. ד"א עד כמה זה רלוונטי הקטע של סרטים על נגן כזה? באמת יהיה לי שווה להשתמש בזה? חוץ מזה המחיר שלו בארץ ממש מופקע ככה שהרווח לקנות בארה"ב יותר גדול מצד שני יש את ה-IAudio שהזמן סוללה שלו פשוט מדהים! וזה בולט במיוחד על ה-16 שעות בלבד של הזן. הקטע הזה של הזמן סוללה די מדאיג אותי בכלליות. כל מקרה אני צריך המלצות מכל מי שיש לו ניסיון עם המכשירים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש לערוק מאפל (אחרי שנה טובה עם האייפון 4 שלי) ואני מחפש מכשיר אנדרואיד.. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה מהטופ של החומרה.. אך גם הסוללה חשובה לי.. בגלל זה שמתי את העיין על הגלקסי אס 2 האם יש עוד מתחרים? הבנתי שהסנסיישן מעולה אך הסוללה פחות מחזיקה מהסמסונג..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל למעשה לעבור לאייפון 6 מהסיבה שמאוד התחברתי לעיצוב של האייפון, וגם מערכת ההפעלה שלו מעוצבת בצורה יפה וזה די הרשים אותי. עכשיו, העניין הוא שאני כן מרוצה מהמכשיר שלי ורגיל לאנדרואיד ומחליף גם הרבה רומים והכל אז זה קצת בעיה.... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מאוד מתלבט לאיזה פלאפון להחליף ברשת אורנג'. אני עוקב הרבה זמן כבר אחרי SE ואחרי הווקמנים שלה בגלל הנגן המעולה ובגלל פונקציית זיהוי השירים, אבל לא מצאתי אף עיצוב שעושה לי את זה. יש כמובן את הW610I אבל אני בספק אם הוא יצא לאורנג', וגם המסך לא נראה מספיק. ההתלבטות כרגע היא בין K800I לבין הסימביאנים. אני חייב לומר את האמת - אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאני ולכן אני לא מבין מה מיוחד בהם. נאמר לי גם שאיכות המוזיקה בK800I זהה לזו שבווקמנים. אבל K810I קורץ לי יותר בגלל כל השטיקים שתוקנו. בקיצור אני אשמח לעצה כאן. אגב, אני לא הולך לקנות שום פלאפון מחנות פרטית. אתם לא מאמינים איזה תכנית יש לי באורנג'.. בערך יותר מ50 אחוז על כל פלאפון אז הרי לכם. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-