גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו בקנדה ומנסה לקנות IPHONE ובכל מקום חייב התחייבות לחברת סלולר ל3 שנים. מתי יהיה אפשר לקנות אותו בלי התחייבות? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך להגדיר את האיקולייזר ? ובאיזה מוזיקה לא רצוי להשתמש ב srs wow .ואיך ממליצים להגדיר את ה srs wow ? ב srs wow המצבים הם boost\true bass\focus\srs\ מי שמנוסה ומבין טוב בשניהם שיתן לי הסבר.ואם אפשר באיזה סוגי שירים {למשל טרנסים אפילו} רצוי להשתמש ולהגדיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה, אם לא תפנו אותי לפורום אחר, תודה ולעניין עצמו - אחי שוקל לרכוש מערכת DVD לרכב, המוכר אמר שהשמע יועבר דרך ה FM וכ90 אחוז מהמערכות לרכב עובדות כך. האם זה נכון? האם יש המלצה אחרת ? מה הפתרון האחר? וכמה אמור לעלות DVD + 2 מסכים למשענות של היושבים מקדימה (כדי שהילדים מאחורה יראו) ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתר איביי אם מוצר זה מקורי ? http://www.ebay.com/itm/Samsung-US-EU-U ... fSC14MJB7g פעם קניתי מטען לא עובד טוב אחרי חצי שנה מחכה תשובתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום , מה עדיף לקנות בין 2 המכשירים ?. Galaxy Note 8 64 GB ב 2365 שקלים . OnePlus 6 128 GB ב 2385 שקלים . תקציב עד 2500 שקלים . אם יש מכשירים אחרים מומלצים אשמח לשמוע מכם . וגם אם אפשר הסבר על היתרונות / חסרונות של כל אחד מהם . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד מדגם Nokia 5800 ובדרך כזו או אחרת נמחק הלוח שנה,האם יש דרך לשחזר אותו? תודה מראש,שגיא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן מוזיקה נייד וקטן. אני לא רוצה שיתמוך בוידאו או במשחקים, רק מוזיקה, ושיהיה נוח להפעלה. יש לי אוזניות ככה שלא צריך אוזניות עם זה. התקציב הוא בערך 500-600 שקל. ראיתי שהחברות המובילות הן Apple עם ה-IPod ו-SanDisk עם Sansa. על מה אתם ממליצים ? תודה, נועם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי לשדרג לE71 ברשת פלאפון. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בלק ברי 9700 ואני רוצה לדעת איך שולחים ומקבלים אימייל דרך הג'ימייל באמצעות הבלק ברי שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון. בעיקר חסרונות ויתרונות שלו. (יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי). עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בצורה שקטה ומופנמת השיקה סוני את מכשיר ה-Xperia E4 לשוק הנמוך, שמגיע עם גרסת Dual SIM ועיצוב מעניין במיוחד שעשוי להיות הניצן הראשון לשפת עיצוב מחודשת ומעודכנת לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-e4-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%97%d7%93/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש משהו לעשות, מישהו שמע על תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חדשה בכל הקשור לאנדרואיד ואני רוצה לקנות סמארטפון חדש של אנדרואיד. ההתלבטות היא בין LG G3 לגאלקסי S5. אני בעיקר מחפשת בפלאפון את איכות המצלמה, זמן שהסוללה מחזיקה מעמד במהלך היום, שלא יתקע/ יכבה, רזולוציה טובה של המסך ושיראה ברור, קל לתפעול ופשוט שיהיה טוב. הבנתי שהם דיי דומים ולכן ההתחלבטות שלי. הבעיה שלי היא שאני אקנה אותו בחו״ל כנראה ובכל הקשור לאייפון אני יודעת שיש עברית מובנית כבר בתוך מערכת ההפעלה, אבל האם זה ככה גם בפלאפונים האלה? האם כשמאתחלים את הפלאפון אפשר לבחור בעברית? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האחד זה -Galaxy-S-Advance-I9070 והשני Galaxy-W-i8150 לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם חוץ מגודל המסך, ובאופן כללי מי כדאי יותר לרכישה, בשביל ילד בן 12
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tempo-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי באלקטרוניקה, ועכשיו חופש לכן החלטתי שאני מתחיל ללמוד, יש לי רכיבים וספר מצויין. נתקלתי בבעיה שהמחשב השולחני פחות נוח ולוקח יותר מידי מקום. אני מעוניין ללמוד גם חוץ מהספר גם מסרטונים וגם עוד נושאים שאני לומד מסרטונים במחשב. אני רוצה לפנות את עמדת המחשב שלי בחופש לעמדה עם הספר והחומרים לאלקטרוניקה ושיהיה לי טאבלט נחמד שאני אוכל לצפות בו בסרטונים במקום לחבר את המחשב כל הזמן ולהדליק ואז לראות כי זה ממש לא נוח וגוזל הרבה זמן, אני מעוניין שהטאבלט יהיה גם על העמדה כמובן הרחק מחומרים ומכשירים שיכולים להרוס אותו. אז התקציב שלי הוא 1200 שקל ולא אכפת לי חריגה קטנה של מקסימום 200 שקל אבל מעדיף שלא. אני רוצה טאבלט עם מסך גדול (10 אינץ' או יותר) שאני אוכל לר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי GPS mioc320 ובו תוכנת igo8.3 מערכת ההפעלה winCE א. אני לא מצליח להעלות מפה חדשה האם כל מה שצריך לעשות הוא לשים אותה בספריית content/maps? ב. האם למישהו יש מפה עדכנית למכשיר זה לאיטליה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-