עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pxst17,

היה לי גלקסי 4 במצב ממש כמו חדש, ללא שריטות ולא כלום.. עשיתי טרייד עם מישהו על G2 חדש בקופסה שלא נפתחה והוספתי לו 470 שקל.. יצא משתלם? (לפי מה שראיתי זה יצא יותר זול מהחנות).. בנוסף, הבאתי לו גם מגן UAG עם הגלקסי, והאביזרים של המכשיר עם הקופסה שלו. הוא הביא לי מכשיר עם שנתיים אחריות מסלקום עם מטען מקורי והכל.. היה שווה או שהוספתי יותר מדי?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by pxst17,

גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?

3. אני לא מבין בזה, אז אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חשיבות, שיעבוד טוב, זמן בטרייה סביר, שיהיה אמין (הדיבורת לרכב הנוכחית, יש לה חיים משלה, הייתי צריך להחליף אותה אחרי שנה וגם ההחלפה מתה אחרי פחות משנה נוספת).

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by yuval12321,

אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by Inzagi,

מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  8. חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by pAnAhI,

היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by tood,

היי חבריה, מי עדיף על מי Cube U30GT http://il.dinodirect.com/cube-tablet-pc-google-android-tablet-android-tablet-cubeu30gt-dual-core-tablet-android-tablet-pc-android-4-0-tablet.html?cur=USD&AFFID=19 אוhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Zenithink-C93-new-tablet-pc-andorid-4-0-cortex-A9-dual-core-HDMI-wifi-1G/635556881.html אגב,ראיתי כי התחילו לשווק בארץ את c91 של אותו יצרן תודה

11. Started by arield,

שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by b3ta0,

אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו. רציתי להבין איך מהירות האינטרנט בסמארטפון לעומת מחשב נייח. במחשב אנחנו משלמים על חבילת גלישה של X מהירות, ולא תמיד מנצלים את המהירות המקסימלית, זה תלוי בכל מני דברים. בסמארטפון אנחנו משלמים על חבילת גלישה של עד X ג'יגה (רק הורדה, העלאה או יחד?) וגולשים באיזו מהירות? אפשר לדעת? אני לאחרונה בדקתי איך stream מסוים שמישהו מעביר, רץ, וזה רץ חלק בסמארטפון אך לא רץ חלק (יש הפסקות טעינה) במחשב. איך אפשר לדעת היכן הבעיה, ומדוע זה רץ חלק יותר בסמארטפון מאשר למחשב? לכאורה בסמארטפון מהירות ההורדה יותר גבוהה מהמחשב. סתם מעניין... אני פותח את הדיון אם יש מה להגיב בכלל...

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  14. שלום חברים התחדשתי אתמול ב IPHONE 4 ! איזה תוכנות ממליצים להוריד ?לפרוץ לא לפרוץ ? עכשיו איך אני מאריך את זמן הסוללה ?איזה ישומים לסגור או להשתמש פחות ? הבנתי שיש גם כמה גרסאות ממשק שיותר טובות ופחות טובות ,הבנתי שהאחרונה ה 4.3.1 פחות טובה והסוללה איתה נגמרת מהר יחסית האם זה נכון ? תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by gkman,

מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש קליינט מייל שיהיה ניתן בו להגדיר חוקים סינון לפי שולח, נושא, תוכן וכו... ניסיתי K9 וTOUCHDOWN ללא הצלחה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  17. יואוווו אנשים אני לחוץ יש לי גלאקסי 6 ועשיתי רות לפי מדריך פה באתר והמכשיר לא עושה ריסט אוטומטית והוא ככה תקוע לי בבקשה מה אני עושה יואווו אני מפחד שהלך לי הטלפון!! בבקשה דחוף לי לעכשיו.

18. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הטאיוואנית נחשף בסרטון פרסומת מודלף בעוד פחות מיממה אנחנו נכיר רשמית את המכשיר הבולט הבא של HTC, שינסה לשים סוף לדישדוש ארוך עם חומרה מעודכנת והרבה הבטחות מרחיקות לכת, אשר הועברו על ידי החברה במסגרת סדרת סרטוני טיזר קצרים שהוצגו מדי כמה ימים. מעמדה של היצרנית בעולם המכשירים החכמים כבר ממש לא מה שהיה בעבר, אך מסתבר שגם היא ממש לא חסינה מנסיונות להרוס את החגיגה מבעוד מועד – ואחרי מגוון רחב של תמונות ועיבודי תלת מימד שמצאו את דרכם אל הרשת, עכשיו יש גם סרטון פרסומת רשמי לכאורה שמוצג מוקדם מהמיועד ומספק לנו את המבט הטוב ביותר עד כה על המראה של ה-HTC 10. היכונו לחשיפה כעת, לצד הדיווחים הרבים שמדברים על שבב Snapd…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by nirga,

תקציב בסביבות 500 ש"ח (אפשר גם קצת יותר) תמיכה ב-FLAC לפחות 4 גיגה עם עדיפות ליותר תמיכה מלאה בעברית, לא הפוכה (אין בעיה שהתפריטים יהיו באנגלית) אפשרות לתצוגת השירים מתיקיות (ולא רק ע"י ה-ID3) איכות שמע טובה מעדיף ללא מסך מגע וכמה שיותר קטן תודה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by GGuyZ,

היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by ik_86,

יש לי את הסוני אריקסון K610I...ושמעתי שאפשר לעדכן את הגרסא שלו או משהו כזה מישהו יכול להסבירלי על זה ואיך עושים זאת...?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  22. לא השתמשתי המון זמן בנגן, היום החלטתי לשים עליו שירים ומשום מה נראה לי ש-6 דקות בישביל להעביר 800 מגה זה המון. זה הגיוני או לא? זכור לי שהיה לוקח ל 3 גיגה להעביר 6 דקות, יש מצב אני טועה?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  23. הי, אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות. זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות? חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו. כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת. מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, א…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  24. אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה למה זה??? חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות?? מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון? או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה? אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד.. אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by audi4,

חברים שלום יש לי IPOD 80 ג'יגה שקיבלתי במתנה הבעיה שנוצרה היא כך בהתחלה חיברתי את המכשיר למחשב והמחשב זיהה אותו ככונן נייד אולם האיי פוד נתן במסך שלו איזה מן הודעת שגיאה הלכתי ללוח הבקרה > ניהול מחשב > ניהול דיסקים > וכשנכסתי לחלון של ניהול הדיסקים ראיתי שמכשיר הIPOD שלי לא מוקצה ולא מאותחל ולכן ניסיתי לבצע אתחול אחרי ביצוע אתחול הכונן לא היה מוקצה ולכן במקום להקצאות את הכונן לחצתי בטעות על הוצא מרגע שלחצתי על הוצא הכונן IPOD שלי לא מזוהה יותר במחשב מה עושים איך אפשר לפטור את התקלה עזרתכם

• 10 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.