עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Bose,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DAVIDKI19,

יצא כבר לעולם? מה אמור להיות המחיר בערך???? איך הוא בהשווה לDH2 MINI

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. לאבי יש סוני אריקסון אקספריה איקס ריי. לאימי נייד ברשת פלאפון כאשר מחייגים מהנייד של אימי ( רשת פלאפון) לאבי (רשת גולן) מתקבלת הודעה "רשת תפוסה" וזהו, כלומר לא ניתן לבצע שיחה. הפוך אין בעיה מהנייד שלי לדוגמה, של אורנג' אין בעיה, כנ"ל מנייד של סלקום אבי התקשר לגולן ושלח מייל, הבטיחו לחזור ומאז כבר עברו יומיים אימי התקשרה לפלאפון, יבשו אותה על הקו עשרים דקות ובסוף התנתקה השיחה. כך פעמיים אני רואה ששרות זה לא הצד החזק של החברות הישנות והחדשות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. נקסוס 7 וכמובן שיהיה מערכת הפעלה עדכנית ואני מדבר על אנדרואיד

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. Started by Nemesis,

היי, יש לי כרגע GPS של חברת Royaltek RBT-1000. הוא קצת עולה לי על העצבים - קולט לוויינים נורא לאט, נורות החיווי שלו הלכו ומאבד המון את הסיגנל במיוחד במגאן שלי עם החלון המסוכך. החלון המסוכך פחות פונקצייה, כי הרכב יוחלף לפורד תוך זמן קצר, שם אין חלונות מסוככים. יש את הדבר הזה במבצע (אני צריך גם תושבת): http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=512&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0 האם כדאי לקנות, או שכדאי לא להתקמצן ולהוסיף כסף למשהו יקר יותר? אם כן, במה יתבטא ההבדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MooMin,

היי, ביום חמישי עברתי לגולן טלקום ומאז המכשיר שלי נמצא במצב Roaming(מדובר בS3 רום סטוק 4.1.2) באתר שלהם רשום שצריך להגיד למכשיר לאפשר Data כשהוא בRoaming אבל אני מעדיף שלא כי מספיק שאני פעם אחת מבקר בגבול מצרים\ירדן ואני מחוייב הון על גלישה ברשת זרה. בSIM TOOLKIT בחרתי גם בManual-National וגם בAutomatic ועדיין זה על Roaming. הסתכלתי בדיונים קודמים ואנשים מזכירים את זה אבל לא ראיתי אף אחד מסביר איך לפתור את זה בלי לאפשר Roaming\למה צריך את זה בכלל. עזרה?

• 9 תגובות
    • 16.9k צפיות
  9. Started by snir177,

אז ככה חברה כמו שראיתם יש לי HTC DESIRE HD קניתי אותו דרך חנות בחיפה, עכשיו יש לי בעיה הפלאפון שלי לא מתחבר לי לרשת של פלאפון הוא מצילח לשל אורנג' עם סים של אורנג' ולסלקום אותו דבר אבל הוא לא מוצא את של פלאפון, בדקתי אם הבעיה היא בסים אבל זה לא ודרך פלאפון הם אומרים שצריך להגדיר בטלפון את החיפוש של הדור או משהו כזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש ממש ישמח כי אני די אובד עצות.. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. דיווחים עדכניים מעידים כי שיתוף הפעולה המוצלח בין שתי החברות במסגרת מכשירי ה-Pixel עשוי להוליד עסקת רכישה שתהיה חיובית עבור שני הצדדים לכתבה

11. החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה

12. Started by lolitsfunny,

מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מותג רכבי השטח היוקרתי ינסה את מזלו גם בתחום המכשירים החכמים, עם מוצר מוקשח ביותר שמיועד לאלו אשר מכורים לטיולי שטח מאתגרים לכתבה

14. Started by euchvnkl,

היי. יש לי מכשיר N97 שהיה בעברית עד אתמול.... עדכנתי גירסא דרך התוכנה של נוקיה במחשב ועכשיו אין לי עברית במקלדת..... (ולא בתפריטים) אני יכול לראות עברית אבל לא לכתוב (דבר שמקשהעלי בשימוש - כתיבת SMS חיפוש ועוד....) בחנות פרטית הציעו לי מחיר שלא משתלם לי... השאלה איך אני יכול להוסיף עברית למקלדת (יש לי את התווים בעברית-רק את הכתיבה בעברית)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shibie,

לcreative zen vision:m יש עדכוני קושחה? ואיך איכות הסאונד שלו? תודה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by borsood,

שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by boludo,

עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Nahum2,

האם מישהו התנסה? (במכשיר הזה או אחר)

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by haviv822,

הגיע הזמן .. SE K800i באורנג במחיר של 70 שקל בחודש = 2520 למשך 3 שנים, לפי מה שראיתי בחנויות בזאפ המחיר מתחיל מ 2700+ . נקווה אולי לאיזה ירידת מחיר קטנה מצד אורנג, כמו שעשתה בהרבה מכשירי דור 3

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by iliagildin,

שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?

21. Started by ShmenTul,

החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. למרות הכחשות מצד בכירי החברה בנוגע להדלפות קודמות, תיעוד חדש של הסמארטפון המוביל מציע לנו עיצוב ומראה שמרגישים מוכרים מאוד לכתבה

23. כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. היי קניתי את המכשיר. הוא נחמד מאוד רק יש בעיה אחת מאוד מציקה, המסך משום מה מאוד רגיש, כשאני מחליק את האצבע כדי לעבור למסך אחר או כשאני גולל להמשך האפשרויות וכדומה, יוצא שאני לוחץ על כל מיני דברים שאני לא רוצה ללחוץ עליהם. אותו דבר כשאני כותב, כשאני לוחץ על אות מסוימת אז הרבה פעמים קורה שיוצאת לי פעמיים אותה האות. "ססבבה אאז ניפפגש מאאוחרר יותתר". לא מצאתי באפשרויות משהו לגבי זה, מה אני יכול לעשות?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.