גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך, אמינות (שלא ישבר מכל מכה קטנה ושלא יפסיק לפעול אחרי שנה) ואיכות שמע טובה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 עד 500 ש"ח. יש אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח במידת הצורך.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי -הנוקיה E52, הלך לעולמו(הלך לו הלוח ) ועברו כבר שנתיים כך שאין ממש דרך לממש אחריות, מה שאומר שצריך מחליף. מה שחשוב במכשיר החדש שאני מחפש כרגע לקנות בחנות פרטית: *קליטה טובה *WIFI *מצלמה טובה *כניסת אוזניות סטנדרטית *מערכת הפעלה שאפשר להתקין דברים בקלות(SYMBIAM או אנדרואיד) דברים שלא חובה *מסך נגיעה *GPS(למרות שיהיה נחמד אם זה יהיה קיים) ובגדול זהו.. חשבתי בהתחלה לכיוון סמסונג גלקסי הראשון, אבל ראיתי הרבה תתי דגמים והלכתי קצת לאיבוד... אחרי זה חשבתי לקחת איזה נוקיה, אבל מכשיר נורמאלי שלא נתקע ועם מצלמה סבירה לא מצאתי.. ופה אני צריך את עזרתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש המלצה לטלפון לשימושים מינימאליים - ווצאפ מיילים גלישה בדפדפן וזהו חשוב מאוד שלא יהיה איטי אחרי תקופה.. לא מעניין אותי מצלמה כל כך.. חשוב שיהיה אנדרואיד נקי (לא גלקסי) הסתכלתי בינתיים על : Google Pixel 4 OnePlus 8 128GB 8GB RAM Xiaomi Mi Note 10 Pro 256GB 8GB RAM אבל הלכתי לאיבוד בדגמים אשמח להכוונה (כרגע עם שיומי נוט 4 ישן ואיטי..) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, הגיע זמן לומר שלום ל- C2-01 הישן לקנות נייד מבוסס אנדרואיד הכיוון: אנדרואיד סיני זול. 1000 שקלים, 1200 גג. אני לא צריך משהו שעולה יותר. גודל מסך לא ממש משנה לי, כל מה שמעל 4 יעשה את העבודה. רצוי קהילת מפתחים גדולה, וחומרה עדכנית יחסית (לא כל מיני שטויות של 600MHz עם ליבה אחת שמוכרים בארץ במחירים כאלה). סוללה גדולה תתקבל בברכה, אך לא הכרחית. ואם יש משהו שעונה על הדרישות ולא מנצל את כל התקציב, זה אפילו יותר טוב. שמעתי המלצות רבות על הטלפונים של לנובו, וגם על אלו של THL (ע"פ השם והלוגו הם Wannabe HTC?), ביחוד ה-W100 וה-W8 שלהם. כמו כן שמעתי על כל מיני חברות נוספות, ענקיות כמו חוואוי ו-ZTE וגם קטנות יותר כמו ZOPO וקסיאומי. אשמח לשמוע על המלצות שונות, מכל החברות. …
-
- 151 תגובות
- 35.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן: אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי. כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות. שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V. לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון. מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם (הרבה זמן לא ביקרתי בפורום!), אשמח לקבל מכם המלצה לסמארטפון עד 500 יורו (קונה את המכשיר בגרמניה) עם אפשרות לחריגה קלה (אם שווה את התוספת). יש לי כרגע גלאקסי S8, מרוצה ממנו. הבעיה היא שהסוללה נגמרת דיי מהר (אני איתו כבר שנה וחצי לפחות). התחשק לי גם משהו אחר... אז לא חייב גלאקסי חדש או משהו בסגנון, ממש לא, אבל בגדול מעדיף אנדרוייד. השימושים שלי בגדול: מולטיטאסקינג, צילום, פייסבוק ואינסטגרם. חשוב לי(!) סוללה שמחזיקה משמעותית יותר זמן (לפחות 20% יותר זמן). עדיפות למסך טוב (OLED) ומצלמה טובה. לא חייב מערכת שבבים הכי טובה כי אני לא משחק במכשיר, כמעט בכלל לא, אבל כן משהו שהוא נחשב מעל לסביר של ימינו. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי לאיבוד כבר מכל הדגמים הקיימים והפונקציות שלהם לכן אני אפרט לכם את הדרישות מהמכשיר ואני אשמח לקבל המלצות למכשיר המתאים ביותר. אני לא מתכוון לקנות מהחברות בארץ - כנראה מארה"ב. דרישות לפי סדר החשיבות עבורי: 1. WIFI - גם לצורך VOIP וגם לצורך מיילים וגלישה 2. מערכת יציבה ומהירה- אני לא מעונין להתעסק יותר בזה מדי אבל שתהיה אפשרות להתקנת אפליקציות כמו סקייפ 3. יומן נוח לשימוש עם תזכורות 4. שעון מעורר שפעיל גם כשהטלפון כבוי 5. BlueTooth 6. סוללה חזקה 7. שיתמך ברשת פלאפון 8. מצלמת סטילס טובה 9. GPS - עם מפות ישראל 10. רדיו נכון לעכשיו מה שנראה לי אפשרי - HD2, Milestone, Nexus1 או הבלאקברי אני אשמח לשמוע את דעתכם ואולי גם מכשירים אחרים שנראה לכם. ההתחייבות שלי מסת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.. הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1)שתהיה לו מצלמה איכותית. 2)שיהיה בו WI-FI. 3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. 4)שיהיה כמה שיותר זול. 5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. 6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי. 7)שלא יהיה כבד. יש המלצות? נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי S3 ואני מטעין אותו כל לילה דרך המחשב.. המטען המקורי שלו הוא עם חיבור אמריקאי (לא קניתי בארץ) ואני צריך מטען לשימוש מחוץ לבית (לא נח לי לשים את המתאם על המטען האמריקאי) ניסיתי כל כך הרבה מטענים סיניים, אבל אף אחד מהם באמת לא עושה את העבודה. הם מטעינים בקצב של 4 אחוז לשעה במקרה הטוב.. במקרה הרע הם פשוט לא מראים שמחובר מטען, או שמראים ולאחר כמה דקות ההטענה נפסקת. ניסיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-Wall-Charger-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-II-Skyrocket-SGH-i727-/380465947715?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 וגם את זה http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-AC-Home-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Cable-For-HTC-One-X-S-V-AT-T-LTE-XL-/280886144644?ssPageName=ADM…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-