עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by goodspeed,

שלום, יש לי חבילת גלישה לטלפון הסלולרי של 5GB , ולאחרונה קיבלתי מודם סלולרי נייד . האם יש אפשרות לשכפל את כרטיס הסים או לקבל אחד נוסף כך שאני אוכל להשתמש באותה חבילת גלישה גם בלפטופ? האם אפשר יהיה לגלוש בלפטופ ובטלפון הניייד בו זמנית? והאם זה משנה אם זה סים או מיקרו סים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי IPOD TOUCH 4 ועדיין לא קניתי מטען . יש הבדלים בין המטענים ? או שכל מטען שאני יקנה יתאים ? אני מדבר על מטען כזה http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7126 (אני לא יקנה את המטען הספציפי הזה) . אני צריך לבדוק משהו לפני שאני יקנה אותו? פשוט אני נוסע מחר לבסיס ואני חושב לקנות מטען בדרך לשם . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  5. כולם פה מכשירים מיושנים ולא חדישים מדי אבל אני מחפש משהו בטווח מחירים בין 200-500 שח בערך (עם אפשרות לחריגה קלה) , השאלה אם בטווח מחירים הזה לא עדיף כבר יד 2 ואולי למצוא משהו יותר נורמלי..., הייתם קונים יד 2 מכשיר סלולרי? קיצר זו הרשימה... Nokia 2220 ב399 שח בבאג מחשבים Motorola WX288 ב269 שח בבאג מחשבים Motorola WX290 ב369 שח בבאג מחשבים נוקיה 2680S ב539.99 שח בהום סנטר Motorola EM325 ב598.99 שח בהום סנטר נוקיה 1208 ב250 שח בהום סנטר Sony Ericsson, W300 ב398.99 שח באופיס דיפו Nokia, 2323 ב449 שח באופיס דיפו Sony Ericsson, W205 ב599 שח באופיס דיפו Nokia, 2700 ב599 שח באופיס דיפו האם המכשירים האלה בכלל שווים את המחיר הזה? כמו כן מצאתי ביד 2 נוקיה N95 או 5800 בסביבות 500-60…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by SinMaker,

היי, אני צריך את הקובץ com.apple.locate.plist שנמצא תחת: /System/Library/LaunchDaemons אודה מאוד למי שיוכל להעלות אותו לשרת כלשהו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by m1ke,

https://market.android.com/ גוגל ממשיכה לבצע שינויים במארקט. נראה שגם קיימת האפשרות לעשות web install כמו שהיה אפשר מתישהו עם app brain.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by kreeki,

אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by matan333,

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, קיבלתי מתנה את ה- Iriver E30 8GB שנקנה בבאג במחיר של 330 (לפי האתר) השאלה היא אם שווה לי להחליף אותו למשהו אחר באותו המחיר / לא יקר בהרבה בבאג. חשבתי בהתחלה להחליף ל- Ipod Touch אבל ההפרש הרבה יותר מדי גבוה ברמה כזו שכבר כמעט יותר זול לקנות חדש מ-KSP. אז אם יש נגנים אחרים בסביבות המחיר הזה ששווה להחליף אליהם אשמח לדעת! תודה!

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by supercars,

ערב טוב, אז ככה, ש לי את הK800i של סוני אריקסון כבר יותר מ4 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לפני הצבא. האמת שאין לי מושג בתחום, וכאופציה ראשונית, איך לא, רציתי אייפון. אמאמא, המחירים שלו בשמים והוא עדיין לא הגיע לאורנג'. אני מחפש משהו זול, אבל בסגנון של אייפון, עם מסך מגע, מצלמה טובה, והרבה מקום (במיוחד לשירים). חשבתי על הבלאקבריי של סמסונג, אבל גם הוא לא זול במיוחד. איך הC7 של נוקיה לדוגמה? האם יש לכם המלצות טובות לתת לי? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תודה על הברכות שכנראה יבואו. בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1. ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by guyst21,

אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. בקניית אייפון 4 32 גיגה על איזו חנות אתם ממליצים ? באמת זה לא בקטע של פירסום בשביל לעזור לבן אדם עם החלטות קשות.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by שוקו,

מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. אני צריך לקנות מכשיר חדש בקרוב, ועד עכשיו תמיד הייתי עם Windows Mobile. עכשיו אני מתלבט בין שתי מערכות ההפעלה האלה, ולא יודע במה לבחור. ספציפית מבחינת מכשירים, אז אם אקנה Windows Phone 7 זה יהיה HTC HD7 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776503 ואם אקנה Android זה כנראה יהיה Samsung Galaxy S http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767777 אודה לכם על כל מידע שתוכלו לתת.. כי הבחירה במערכת הפעלה טובה/לא-טובה, תהיה בעלת השפעה גדולה עבורי..

• 65 תגובות
    • 12.5k צפיות
  17. Started by Ovid,

חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by neogod,

בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מכשיר חדש , כרגע ההתלבטות בין DESIRE ,DESIRE HD ,SGS ואם ירד המחיר בצורה דראסטית אש NEXUS S . על מה הייתם ממליצים האם עדיין כדאי לקחת את הדזייר או שכבר עבר זמנו ? או שעדיף להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה SGS ? והאם יש יתרון כלשהו לHD על פני SGS ?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Orillion,

חקרתי ומצאתי שדרך אמאזון יעלה לי הכי זול. אבל מישהו יודע איך עניין האחריות עובד? אני מקבל אחריות בינלאומית? לאן אני הולך אם צריך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by YohaiM,

אם,לדוגמא,קניתי Iphone 4 ופרצתי אותו,האם זה מבטל אחריות? אני רוצה לקנות Wildfire,אבל נורא נורא מתלבט איך: מצד אחד ניתן לקנות די בזול ולפרוץ לבד,ומצד שני החנות יכולה להתנער מאחריות.(ככה לפחות אמרו לי בחנות אחת) אני לא סובל מעודף כסף,וקונה את המכשיר בהרבה תשלומים. האם לקחת סיכון,או להשקיע יותר חודשית בתשלומים?(ההבדל בין פרוץ ללא פרוץ מסתכם ב-20 ש"ח לחודש) יש דרך לחנות לדעת שפרצתי את המכשיר ובגלל זה הוא נדפק,או שאין להם קייס? אני מעדיף לעבוד עם ה-ROM המקורי,רק שתהיה בו עברית. הבנתי איך פורצים והכל,פשוט מפחד נורא לקחת סיכון. דעתכם המלומדת? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by F430,

אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shay1098,

"מערכת ההפעלה מבית גוגל עברה לראשונה בפופולריות שלה את סימביאן, מה שהופך אותה למובילה בעולם" [מדובר כמובן על סמארטפונים]. "מהפך בעולם מערכות ההפעלה הסלולריות. ברבעון האחרון של 2010 עברה לראשונה מערכת ההפעלה אנדרואיד מבית גוגל את נתח השוק של מערכת ההפעלה סימביאן בה משתמשת נוקיה. 32.9 מיליון מכשירים עם אנדרואיד נמכרו ברבעון הרביעי של 2010, מה שהופך את אנדרואיד למערכת ההפעלה הפופולרית ביותר בשוק הסלולר כיום – מעמד אותו חוזים האנליסטים מזה זמן. כבר לפני מספר שבועות העריכה חברת המחקר Canalys, שמפרסמת נתונים אלו היום, כי אנדרואיד תמשיך לצמוח בקצב מהיר יותר ממתחרותיה ב-2011, זאת למרות הגעתו של מכשיר האייפון לרשת ורייזון האמריקאית וניסיונותיה של נוקיה להשיק מכשירי מגע חדישים ומשו…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אשתי מלמדת בין שמונה לתשעה קורסים באוניברסיטה ויחד עם החוגים של הבנות, המילואים והעבודה שלי, ישיבות ועד בי"ס, פגישות עסקיות, חברות, וסדנאות היומן שלה עמוס לעייפה ומשתנה ללא הרף. כיוון שהסלולרי שלה נפח את נשמתו אני מחפש עבורה מכשיר חדש שיאפשר לה ניהול זמן מיטבי גם מבחינת נוחות העידכון והתצוגה וגם מבחינת תזכורות וסינכרון עם מקורות מידע אחרים כמו מפות, כתובות, מספרי טלפון ואם אפשר אפילו מידע מצורף (יכול להיות off-line במידת הצורך). משהו שיתן יכולות דומות ליומן של Outlook, GMAIL או Thunderbird לדוגמה. פיצ'רים רצויים נוספים: * משהו קומפקטי יחסית ואלגנטי - לא iPhone ענק ומסורבל בבקשה (אבל חייב מסך נוח לעבודה וקריא מצד שני). * איכות שיחה טובה + ספיקר טוב. * קרינה נמוכה ככל…

• 118 תגובות
    • 22.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים