גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
מישיוכל לענות תודה רבה מראש מסך מולטי טאצ' 7 "1280x800 HD תצוגה (216 ppi) תצוגת שב"ס תאורה אחורית עמיד בפני סריטות קורנינג ® זכוכית מצלמת 1.2MP חזית פונה, ואחורית 8 MP גודל 198.5 x 120 x 10.45mmמקסימום משקל עד 340g ללא התחנת עגינה רשתסמארטפון GSM / UMTS / HSPA + GSM / EDGE / GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz) 3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz) HSPA + 21 WIRELESS WiFi 802.11 b / g / n Bluetooth NFC (אנדרואיד Beam) זיכרון אחסון 32 GB הפנימי (קיבולת מעוצבת בפועל יהיה פחות) 1 GB זכרון RAM מייקרו USB סוללה4325 mAh (עד 8 שעות של שימוש הפעיל) OS אנדרואיד 4.1 (Jelly Bean) מעבד NVIDIA ® Tegra ® 3 בעל ארבע ליבות מיקרופון NFC (אנדרואיד Beam) GPS מגנטומטר ג'ירוסקופ + תמיכה·בהרחבת זיכר…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המתחרה החדש של ה-Razer Blade Pro מציע המהרה למעבד ולכרטיס הגראפי שבו, לצד מסך G-Sync בקצב רענון גבוה במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מישהו (שיודע איך לפרוץ) או חנות כל שהיא במרכז הארץ שיודע לפרוץ את הסמרטפון שלי מדגם sony ericsson xperia 10x יש לו רום של חברת פלאפון (SIM FREE) אבל והמכשיר נעול ואני לא יכול לעדכן אותו. אני עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 אני מעוניין לשדרג לגרסא של ICS למכשיר שלי. אני מודה מראש על העזרה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין השניים. מסקירות שקראתי הבנתי שלנקסוס יש מחסור באפליקציות, האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת אם ניתן לרכוש דונגל שאיתו ניתן יהיה לגלוש סלולרית לשני המכשירים? כמו כן אשמח להמלצות על מכשירים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
ה Sensation (או "Pyramid") אמור להיות מוכרז בדקות אלה... * 4.3" SLCD בעל רזולוציה של 960x540. * פלט' SD כפולת מעבדים בתדר של 1.2 ג'יגהרץ. * מצלמה 8 מ"פ עם פלאש כפול + מצלמת 1.2 מ"פ מקדמת המכשיר. * 4 ג'יגהבייט של זכרון אחסון מובנה + תמיכת sdhc של עד 32 ג'יגהבייט.
-
- 47 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-