עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה

2. Started by avivlevy,

טוב אז אני צריך המלצה ל2 פלאפון חובה שיהיה תמיכה בWIFI אחד בסביבות ה1200 שקל ואחד עד 2000 ועדיף שיהיה מצלמה, לא צריך משהו טוב במיוחד...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oded6188,

אני רוצה להזמין S5 מ ebay יש המון דגמים... SM-G900X כאשר במקום X מופיעות האותיות H\I\J ועוד... מה ההבדל בין הדגמים השונים? ושאלה נוספת - מישהו יודע מהו אחוז המיסוי על מכשירים סלולרים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עיכובים משמעותיים בחלוקת הזמנות ובמכירות של סמארטפון ה-OnePlus 2 החדש הביאו את אחד ממקימי היצרנית הסינית לצאת בהודעת התנצלות, עם תכנון לפיצוי בדמות מכירת בזק ללא צורך בהזמנות בתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-oneplus-מתנצלים-על-עיכובי-ההזמנות-ומבטיחים/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. גאוני או קריפי? אפליקצית שעון מעורר תבקש מאנשים זרים שאתם לא מכירים להעיר אתכם בבוקר. שעון מעורר… אולי האפליקציה הכי שנואה בטלפון שלכם. מה אם נספר לכם שיש לכם אפשרות להפוך את האפליקציה השנואה הזאת לאופצית הכרויות מעניינת שתגרום לכם להכניס את הדייט הפוטנציאלי שלכם ישירות למיטה? הכירו את WAKIE. איך זה עובד? בקלות: לאחר הפעלת האפליקציה מגדירים את מספר טלפון שלכם ואת שעת ההשכמה, והולכים לישון. למחרת בבוקר תקבלו שיחת טלפון מפתיעה מאחד מהמשתמשים האחרים באפליקציה, שהגדירו את עצמם כזמינים להשכמה. שיחה אמיתית, לא מוקלטת, של אדם בשר ודם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%9…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lev-27,

אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rockstarr,

אני מחפש טאבלט הבא: רזלוצייה: 10"+ במתוכנת FULLHD או גבוהה מכך. אחד שישרוד עם סוללה חזרה מערכת הפעלה ANDROID זקוק למכשיר שיתמוך 4G אינטרנט מחוץ לבית. שאלה שפחות מכיר, אני צריך משהו שמסך שלו לא משתקף בשמש ושאפשר לראות גם בחוץ באופן נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by m1ke,

מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by psychuil,

הGPS במכשיר שלי פתאום לא עובד, ניסיתי בשטח פתוח והכל. ולפני כחצי שנה הוא עבד כמו גדול עם FreeMap, ברגע שעברתי לWaze אין כלום \:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מסכי Infinity-V וסוללות בקיבולת נדיבה מאי פעם מצפים לנו במשפחת ה-Galaxy M לכתבה

13. Started by KFL,

יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gjook,

שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by card,

שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם הטלפון כולל את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, יש לי מוטורולה דיפיי + עם אנדרואיד 2.3.6 ואני הייתי רוצה לשדרג לו את גרסת האנדרואיד,ברגע שאני נכנס לעדכוני תוכנה ומנסה להעדכן זה רושם לי שהמכשיר שברשותי מעודכן. האם יש איזושהיא דרך לעדכן את המכשיר לגרסת אנדרואיד יותר חדישה? כשאני אומר גרסה חדישה אני מכוון ל 4 ומעלה. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erezo,

היום גיליתי משהו מאוד מוזר ומקומם, על האריזה של המוצר שלי כתוב שגרסת החומרה היא 1.1, במכשיר עצמו תחת התפריט הנסתר 3845#*802# כתוב תחת system info שהגרסת חומרה 1.0, יש מצב שעבדו עליי למעשה ומכרו לי מכשיר מחודש ולא חדש? רכשתי אותו מאתר HITECHZONE של ארגון עובדי ההייטק במחיר מוזל. חבר שלי קנה מ KSP את אותו דגם מכשיר טיפה יותר יקר ואין לו תקלות ואצלי יש המון תקלות חוץ מה GPS גם הרמקול לא משהו. אין לי מושג איזה מהדורת חומרה יש אצל חבר שלי, אבל אצלו המכשיר מתפקד פצצה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שאלה של נובים P: אנדרואיד זה מערכת הפעלה למה אאפשר להתקין אותה על מכשירים כמו כל תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alex15,

אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by harel_d,

שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בערוץ הקניות ניסו למכור לה את הטאבלט הזה מה אתם אומרים?? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=35012 חשוב לה רק שהמסך יהיה יחסית גדול

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Demagh,

יש ברשותי פלאפון מדגם 3100 של נוקיה (צביקה פיק). המכשיר לא מזהה שום כרטיס סים, לא של סלקום ולא של אורנג'. איך אפשר לבדוק אם הוא מקולקל או סתם חסום?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mwalker03,

היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by s_b54,

קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים