עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לפורום שלום, רכשתי מכשיר GPS מדגם Mio Moov S501. הבעיה היא כשרציתי להתקין את תוכנת עידכון המפות של רונלייט מהאתר שלהם, אני לא מקבל עברית אלא הכל רשום בג'יבריש. לכן אני גם לא יכול להירשם בשביל לקבל עידכון מפות ראשון חינם. טלפון לרונלייט הבהיר לי היטב ששירות לקוחות זה ממש לא הצד החדש של רונלייט (לדבר עם מוקדנית שלא מבינה דבר בעניינים טכניים עם שלל תירוצים וסיפורי אלף לילה ולילה). אני משתמש בחלונות XP S3. ניסיתי גם להתקין את הפלאג אינים לעברית מהאתר של רונלייט וגם זה לא עזר. למישהו יש ניסיון דומה, והוא יכול לומר איך הוא פתר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. גוגל מאפשרת למשתמשי אנדרואיד עם ראש פתוח ולמפתחים להתנסות בגרסת Canary של הדפדפן הפופולרי ביותר, אשר מתעדכנת מדי לילה עם היכולות העדכניות והחדשניות לכתבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה

4. Started by bati6,

מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה

6. האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה

7. Started by matan2411,

אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by YAriely,

שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ממשלת סין עשויה לסייע באיחוד בין שתי מפתחות השבבים, אשר יעניק לנו מתחרה רצינית חדשה בעולם ארכיטקטורת ה-ARM לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/דיווחים-allwinner-ו-rockchip-בדרך-לאיחוד-ויצירת-מעצמת/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guysevi,

בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gjook,

שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by loniakuz,

היי, אני מעוניין לקנות הטאבלט הזה: Lenovo IdeaTab S6000 לשימוש בסיסי ביותר והוא מגיע עם מערכת אנדרואיד 4.2 ייעודית ויש לי כמה שאלות: 1. הם כל האפליקציות מהגוגל פליי יהיו זמינות לי? 2. האם ניתן יהיה להשתמש באפליקציות כגון WAZE ו *** למרות שאין במכשיר רכיב GPS? 3. האם יש למישהו מכם נסיון עם הטאבלט הזה והוא יכול להגיד לי אם הוא טוב או לא... תודה רבה מאוד!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by spiker,

יש לי תוכנה שנראה לי לא הוסרה לגמרי ואני רוצה לחפש אותה ברג'יסטרי ואין לי שמץ איך להיכנס לשם. תודה לכל מי שיכול לעזור

17. Started by MadGhost,

אני ממש לפני קנייה של המכשיר הנ"ל , אבל נשארתי עם השאלה האחרונה : מה ההבדל בין שני הדגמים A ו- E ? יש הבדל של איזה 50 ש"ח בינהם , אבל המפרט שבדקתי היה זהה - מלבד שבדגם A מותקנת Igo Amigo ובדגם E מותקנת Igo8 .. מישהו יודע אם זה באמת ההבדל היחידי ? ואם כן - אז רק בשביל להיות בטוח - עדיף את דגם E נכון ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by ForresT,

אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by shloosh,

פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Access Denied,

ה-ZVM הטוב והזקן קצת עושה צרות.. בעיות תוכנה אני מחפש נגן שיחליף אותו לריצה ושאר ירקות בחד"כ לא חשוב שיהיה יותר מדי מקום, כן חשוב שהוא יהיה יפה (סובייקטיבי משהו, אבל תנו דעה) ומאוד חשוב שיהיה קטן יחסית (לא רוצה משהו עם מסך 3 אינצ') האופציות שנראו לי הם: 1. IRIVER E100 בגרסת 2 או 4 ג'יגה.. 2. SANSA CLIP בגרסת ה-2 או 4 3. פיוז של סנדיסק בגרסת 4 גי'גה 3. IAUDIO I7 - (הגרסה הכי זולה עדיין יקרה יחסית לשאר) חשוב לי שיהיה זול ולא ממש יותר מזה.. אני רק אוסיף שחבל לי להשקיע יותר מזה כי אני טס במאי לארה"ב לשנה ושם כבר נקנה IPHONE

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD. העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר. כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..! איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD... יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר.... תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by davidreznic,

חברה של ההורים שלי נוסעת לארה"ב בפסח, ואמא שלי רוצה לקנות GPS. אין לנו מושג מה ההבדלים בין המכשירים, אבל אנחנו לא צריכים משהו משוכלל, GPS פשוט, שיוכל לעבוד בארץ ובשאר העולם. מה ההבדל בין מחשב כף יד עם GPS לסתם GPS? אני מתכוון איזה אופציות יש במחשב כף יד שיכולות להיות שימושיות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.