עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by card,

שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם הטלפון כולל את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The Dom,

NOKIA 6280, NOKIA 6288?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עיכובים משמעותיים בחלוקת הזמנות ובמכירות של סמארטפון ה-OnePlus 2 החדש הביאו את אחד ממקימי היצרנית הסינית לצאת בהודעת התנצלות, עם תכנון לפיצוי בדמות מכירת בזק ללא צורך בהזמנות בתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-oneplus-מתנצלים-על-עיכובי-ההזמנות-ומבטיחים/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. גוגל מאפשרת למשתמשי אנדרואיד עם ראש פתוח ולמפתחים להתנסות בגרסת Canary של הדפדפן הפופולרי ביותר, אשר מתעדכנת מדי לילה עם היכולות העדכניות והחדשניות לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חברת Ulefone מתכוננת להשקת הדור החדש של סמארטפון ה-Power המאסיבי שלה - עם שבב חסכוני במיוחד וקיבולת סוללה גדולה יותר מאי פעם לכתבה

6. כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Myrath,

היי, מחפש מכשיר סלולרי זול לאמא שלי. דרישות: 1. אנדרואיד... 2. ידידותי למשתמש 3. עמיד וחזק ביחס למחיר 4. כמובן תכונות בסיסיות שיש בכל אנדרואיד - יוטיוב, וכו' - שייפעלו בצורה סבירה. 5. מסך בגודל סטנדרטי עדיף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dawn,

שלום, אני שונא את הצלילים שיש בפלאפון הזה ומה שאני בעצם שואל זה שהאם אפשרי לשנות את הצלילים והצילצולים למה שאני רוצה(SMS) ואם כן איך...תודה רבה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by m1ke,

מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by taltarablus,

Civilization ו-XCOM נוחתים במכשירי האנדרואיד שלכם! ויש גם משחק Candy Crush חדש וממכר יותר מאי פעם - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-46/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש את עזרתכם בקניית פלאפון לאישתי, אם מישהו יכול לתרום כמה שקלים... סתם סתם אני "מצחיק" על הבוקר.. מחפש לקנות לה מכשיר אנדרואיד חדש מחנות סלולר ולא מהחברה חס ושלום. חשבנו על הגלקסי 2 רק שהוא מעט יקר בסביבות 2400 ש"ח בארץ, וגם על ה Atrix שזול יותר אבל אני לא סגור על טיבו, האם יש דגם אחר שהייתם ממליצים עליו עד סביבות 2500 ש"ח ? או האם בכלל שווה לחכות למשהו חדש שיצא בקרוב ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. SAMSUNG NOTE 4 א ONE PLUS 2 מה טוב יותר מצלמה רמקול תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האיש שהיה אחראי יותר מכל על לידתה של מערכת ההפעלה הניידת הפופולרית ביותר מכין לנו מכשיר חכם עם מסך שמגיע ממש עד הקצה לכתבה

15. לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oz25,

מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spiker,

יש לי תוכנה שנראה לי לא הוסרה לגמרי ואני רוצה לחפש אותה ברג'יסטרי ואין לי שמץ איך להיכנס לשם. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by haviv822,

אהלן חבר'ה, יש לי כרגע 1000 ש"ח, וחשבתי לעצמי מה אני יעשה איתם : נכון להיום יש לי: נגן - sansa e250 טלפון- SE K800i והאמת היא שאני לא נמצא בבית הרבה.. רק בסופ"ש, ואני מחפש משהו להעביר איתו את הזמן, חשבתי לכיוון PSP , מה אתם אומרים ? כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nikiller,

היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יואבה,

שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קוצץ שערות אף באיביי. המוצר עולה כ-25$ (משלוח חינם). מכיוון שהמוצר עולה פחות מ-50$ - האם בטוח להזמינו? או שיש סיכוי שהוא ייעצר במכס ואצטרך לשלם מסים/שחרור מהמכס? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alex15,

אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ~Pizza~,

היי אנשים, אני צריך בבקשה המלצה לסמארטפון חדש. אני כרגע עם Galaxy S4 ומעוניין בשדרוג. התקציב לא מוגבל (מקבל מהעבודה) השימושים שלי בפלאפון הם מועטים; שיחות,watsapp, music, Waze, מצלמה וזהו פחות או יותר. לא משחקים וכדומה. מה שחשוב לי זאת מצלמה איכותית. תצוגה 4K עם מצלמה שמסוגלת לצלם וידאו ב4K. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הדור הראשון של מוטורולה תחת לנובו מציע קונספטים מעניינים מאוד, שגם מבהירים לנו שמודולריות היא הטרנד החם החדש של השוק שיתוף הפעולה בין לנובו למוטורולה החל רשמית עם הצגתם של שלושת דגמי ה-Moto G החדשים בחודש שעבר, אך נראה שהעידן החדש והמעניין הזה החל באופן מעשי רק עכשיו – כשהצמד חשף את מכשירי ה-Moto Z וה-Moto Z Force, שהם צמד סמארטפונים עם חומרה מתקדמת מאוד ומודולריות שמהווה תחרות ישירה לזו של ה-LG G5. ה-Moto Z הסטנדרטי הוא הישג הנדסי מסחרר,עם מעטפת מתכתית בעובי של 5.2 מילימטרים בלבד (לא כולל בליטה משמעותית עבור המצלמה האחורית) שמאכלס מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD עם חיפוי Gorilla Glass 4, שבב Snapdragon 820 (יהיה מעניין מאוד לראות כיצד מכשיר דק …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים