עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, ברצוני לרכוש נגן בתחום מחיר של 1000 שקלים, עם תנודות מעלה ומטה. מה אני מחפש: - איכות שמע - מעל הכל - תפריט נוח, מעבר קל בין אלבומים, כמות שירים גדולה וכו'. - מומלץ מסך מגע אך לא חובה. - שלא יהיה בומבסטי (מבחינת ממדים) מדי ועם זאת שלא יהיה קטן מדי, במיוחד בעובי. - משקל, לא קריטי. שמעתי רק דברים טובים על המוצרים של cowon, אך אני לא בקיא בדגמים ולא סומך על cnet. תודה לכולם ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אלו שקנו את הנגן שלהם בארץ, רובכם קיבלתם אותו בגירסא אירופאית (ללא רדיו), רוצים להוסיף רדיו? אין בעיה, רק צריך לעדכן firmware. נבדק ועובד על 2 מכשירים, m230 שלי ו m240 של חבר. 1) שנו את מצב ה USB ל MSC. (כנסו לתפריט, אח"כ ל Settings, אז ל USB ותבחרו ב MSC) 2) חברו את הנגן אל המחשב. 3) פתחו את הקובץ SYS_CONF.DNC בפנקס רשימות (Notepad), ושנו את גירסאת ה firmware בהתחלה ל 2.0.0A. 4) הורידו את תוכנת העידכון: http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe 5) תעדכנו, תוציאו מהמחשב, תכבו ותדליקו - ויש לכם רדיו! הגירסא הזאת לא הכי עדכנית, אז אפשר לעדכן לגירסא המעודכן של ה firmware האמריקאי: http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376 (ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by e.s,

המכשיר בא עם גירסה 1.1.5

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by s_b54,

קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. SAMSUNG NOTE 4 א ONE PLUS 2 מה טוב יותר מצלמה רמקול תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dante123,

אהלן, יש ברשותי LG G2 D800 שאני מריץ עליו Cloudy G2 2.2 כבר הרבה זמן. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, ולא ברור לי אם זה אשמת המכשיר או הרום (בכל זאת, מוצאים באגים אחרי שימוש ממושך). יש למישהו המלצה לרום חלופי לרום הזה? זכור לי שהוא נחשב לטוב ביותר שיש כשהתקנתי אותו, אבל אולי צץ משהו חלופי. *אשמח לרום שגם בא עם תצוגת ממשק של G3, או יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tomz,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו לקנות, ההורים נמצאים בארה"ב ולכן המבחר גדול יותר, והמחירים נמוכים יותר. חשוב לי ווליום גבוה, זמן בטריה מכובד ונוחות, החל מהשימוש במכשיר עצמו עד להעברת קבצים אליו. אשמח לקבל המלצות, עד עכשיו ראיתי את ה IRIVER CLIX, שנראה ממש חמוד וקיבל ביקורות טובות, עולה 150-170 דולר בארה"ב, ואני אוסיף את ACCESSORIES KIT, עוד 20 דולר ואולי גם את הCRADLE. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מכשיר אחר, או לתת ביקורת על המכשיר הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by zglazer,

אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה

16. Started by Armageddon26,

אני עכשיו בקנדה ומצאתי IPHONE לא דור 3 ב-600$ שווה לקנות את זה? או שלחכות שהדור השלישי יצא בלי התחייבות כך שאוכל לקנות אותו? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by The Dom,

NOKIA 6280, NOKIA 6288?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הבוט הזה טוחן לי ת'סוללה, זה עדיין לא כמו בדיפולט, ולמרות שעשיתי uninstall מסודר מהאופציה הגרפית, זה לא מחק את הboot loader וזה טוחן לי את הסוללה כאילו שהרוקבוקס עדיין מותקן. השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by meirdor,

שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by yonm13,

שלחו לי הודעה פרטית עם מייל (או פה באשכול), הראשונים יקבלו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מידע חדש ברשת מצביע על שלוש גירסאות לסמארטפון המדובר, ששתיים מהן כנראה יכללו נפח זכרון RAM נדיב במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-oneplus-2-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by The incredible,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון מאחד מאתרי הקניות מח''ול ואם זה טלפון אז רק Huawei וחשבתי על ה Mate 30 Pro אני די נעול עליו אם יש דגם אחר של אותה חברה או חברה אחרת שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. וגם, האם יש סיכון בלקנות מח''ול, ואם תוכלו לכוון אותי מאיפה לקנות, איך לקנות, וכ'ו. (חשוב: שהטלפון יתמוך בעברית וברשתות הסלולר פה בארץ.)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.