גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GREAT DISCOUNTS ON NEW GADGETS. Apple iPhone X 256GB and Samsung Galaxy S9/9Plus Available. Apple iPhone X (64/256GB) $550 Samsung Galaxy S9 64Gb/S9+ 128Gb $550 Sony Playstation 4 PRO 1TB $230 Dji Phantom 4 Pro Plus $400 EVGA GeForce GTX 1080 Graphics Cards $250 Brand New (Factory Sealed) If you have any questions or concerns, please feel free to contact Us! Thank you Call.Text and Whatsapp : +256704096518 / +1 613-706-5737 Bazarphones@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לדיווחים המוקדמים, לנובו חושפת מכשיר חכם נאה במחיר שנמוך משמעותית ממתחרים מבית Xiaomi, Huawei ומוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%91%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נציג רשמי של החברה יצא בהצהרה על מכירות מלהיבות של מיליון יחידות בתוך חודשים ספורים עבור הדגם המתקפל היוקרתי - ועכשיו יש לנו הכחשה רשמית עבור הנתון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
1) האם ניתן לרכוש עבורו כרטיס זיכרון זול יותר מאשר Memory Stick Micro™ (M2™)? אולי MEMORY PRO DUO? 2) מהו הפורמט בו ניתן לראות סרטים באיכות הכי טובה בנייד? 3) מהם ההגדרות המקסימליות מבחינת איכות ה - VIDEO והסאאונד שכדאי להגדיר בעת ההמרה של קבצי וידיאו (שמעבר להם אין משמעות)? 4) כשאר הנייד מחובר ב-USB למחשב, הסוללה נטענת. האם זה פוגע בחיי הסוללה כמו כל טעינה אחרת בזמן שהסוללה לא התרוקנה? 5) האם קיימת תוכנה להגברת הסאוונד במכשיר? א. מהי? ב. האם זה בא על חשבון משהו? (למשל, על חשבון חיי הסוללה)? 6) רוצה לקנות Memory Stick Micro™ (M2™) 1GB א. היכן הכי זול בארץ? ב. היכן הכי זול בחו"ל ואמין!!! עם אפשריות שליחה לארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי tv box מסוג CS918 הוא בגירסת 4.2.2 אני מעוניין לעדכן אותו, מישהו במקרה יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל להזמין את הפלאפון הזה מחו"ל. מחירו באמזון 310$ כולל כרטיס הרחבה של 32GB. מדובר בדגם החדש והאחרון של האקספריה מיני ויש בו כמה שינויים משמעותיים. לאחר שהם הוסיפו מקלדת נשלפת במכשיר הקודם הפעם הם שידרגו את המפרט, המסך גדל ל3 אינצ', המצלמה מצלמת באיכות ווידאו720P, המעבד השתדרג למעבד 1GHZ וגם הליבה הגרפית שודרגה, מערכת ההפעלה היא אנדרואיד 2.3. אני מעוניין בסמארטפון, אבל אני לא מוכן ללכת עם הבלוקים הנפוצים ומבחינתי אייפון וכו' הם בלוקים. אני מחפש מכשיר שיכנס לכיס בקלות ויבצע את רוב הפעולות ששאר המכשירים מבצעים בלי לקבל חור בארנק. בנוסף יש לי מישהו שמביא לי את המכשיר אז כנראה שחישובי המכס לא רלוונטיים. מה אתם אומרים על המכשיר? שאלה לבעלי ניסיון, עד כמה קשה להתרגל ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://space-balloon.net/live/?utm_source=twitter&utm_medium=timeline&utm_campaign=tw_live
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש בקרוב נגן מוזיקה שיתמוך בכל הקבצים (כולל flac) , והדגש הכי חשוב זה איכות הסאונד - שעליה אני לא מוכן להתפשר , וכמובן שבנוסף לנגן יצטרפו גם אוזניות איכותיות אחרי הרבה חיפושים ברשת ובפורומים התרשמתי בעיקר משני הנגנים הנ"ל , רק שההבדל במכיר בקנייה בארץ הוא פי שתיים (הנגן של קריאייטיב יקר יותר ) , אך מבחינת התשבוחות שקראתי מדובר באחד הנגנים הטובים ביותר שנמצאים בארץ. בהתחשב בשימוש הרב שלי בנגנים , אני שם את המחיר בצד - אך הדילמה היא האם בעצם מדובר בהבדל עד כדי כך משמעותי ? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=948&subcategory=958&product=17810 תודה לכולם ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים עדכון, אישרתי, התקנתי והתברר שזה אנדרויד 4.1.1 . אחרי זה ראיתי שהרבה אנשים עם s3 קיבלו עדכון 4.1.2 . ניסיתי גם דרך הטלפון לבדוק וגם דרך kies , הוא כותב שהגרסה שלי 4.1.1 היא הכי עדכנית. למה? זה קשור למפעילה? אני בהוט מובייל אבל קניתי את המכשיר בחנות פרטית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לתקן את הנקסוס 4 שלי (מסך + פאנל אחורי). נתקלתי במעבדה שהראתה לי נקסוס 4 שיושב אצלם בקופסא, ואמרה שהם פשוט יפרקו ממנו את החלקים הנדרשים וישימו בשלי. האם כך עובדים הדברים? עד כה הייתי בטוח שמזמינים את החלקים החדשים בנפרד. האם אני צריך לחשוש מהדרך הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותו מערך צילום משוכלל בחצי המחיר - בקרוב נדע האם זו באמת הדרך הנכונה לליבם של ההמונים בעולם הסמארטפונים המודרני לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השמועות מתבררות כנכונות: חברת הטכנולוגיה היוקרתית משיקה סמארטפון חדש במחיר התחלתי של 400 דולר בלבד, עם לא מעט מאפיינים ייחודיים ועדכניים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-