עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור

2. Started by SilverBlaze,

רכשתי סוני אריקסון K850i מ- eBay, ובאופן טבעי הוא הגיע ללא עברית. האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי, אבל נחמד שיש לך אפשרות לענות לSMSים של החברים העילגים שלך בשפה שהם מבינים. השאלה שלי היא- איך אפשר להתקין עברית על המכשיר? האם התהליך פשוט מספיק בשביל לעשות אותו בעצמי, או שאני יצטרך להיעזר בבעל מקצוע? אם האפשרות השניה נכונה, איפה אני אוכל למצוא איש כזה (עם עדיפות לאזור הצפון)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by marlboro,

אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז כה יש לי אייפון 3GS ויש לי מלא אבק בין המסך לזכוכית שלו....איך אני יכול לנקות את זה?.. יש לי כלים לפתיחה..אבל אני לא מוצא מדריך צולם/ודיאו... תודה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה? 2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי) 3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by averaraz,

השבוע עברתי לסלקום מאורנג במסגרת חבילה אטרקטיבית שסלקום הציעו דרך מקום עבודתו של אבי. בתנאי החבילה רשום שיש זיקוי של עד 64 שקלים בחבילה זו. אני לא רכשתי מכשיר דרך סלקום אלא פשוט ביקשתי סים בלבד. ברצוני לדעת האם החוק מאפשר לי לקנות עכשיו מכשיר(אחרי החתימה) מחנות פרטית ללכת לסלקום עם הקבלה ולקבל החזרים עליו למרות שכבר כעקרון חתמתי על החבילה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by טרול גנרי,

רציתי לקנות את הנגן Qtec T821 בעל מסך מגע בגודל 3 אינץ' תומך בפורמטים רבים בלי המרה ובגודל של 8-16GB הוא נראה טוב מאוד והוא עולה בסביבות 500 ש"ח אתם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91-65-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-xiaomi-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, מצאתי את עצמי מציץ במכשיר שלי יתר על המידה מתוך פחד לפספס התראות כשאני במצב שקט. שעון חכם מעט מסורבל ויקר בשבילי. אני רק צריך צמיד שיתן לי ויברציה קטנה על היד כשמתקבל נוטיפיקיישן. יש המלצה למשהו ספורטיבי עשוי גומי נגד מים וזול? אגב חיסרון נוסף זה הנושא של בלוטוס. אחר כך בעיה להתחבר לרכב באופן אוטומטי. חשוב להימנע מהניגוש הזה, יש פתרונות בשבילי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי לכולם. הבוס שלי קנה פלאפון סיני בסין. ה-HONOR 5X. יש שם כל מיני אפליקציות סיניות שלא ניתן להוריד בדרך הרגילה (לחיצה ארוכה וגרירה לUNINSTALL האם חייבים להתקין ROM חדש? עצות הצעות? עוד מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alone66,

האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gbox,

בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yaron_26,

אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. רציתי לדעת האם K850 יצא בארץ למכירה...במידה וכן - היכן אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by J0n1,

שיעבוד עם Bluetooth סוללה טובה קליטה מהירה תאימות ל LINUX+MAC+PC+Symbian אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yarin153,

אני מעוניין לסיים את העסקה עם פלאפון ולעבור לאחת החברות הללו שמעתי שהוט מובייל אומנם לא כותבים באתר אבל אני חייב לדבר 500 דק' כדי לקבל את החבילה של ה89 שקל האם זה נכון ? אם כן האם הדבר דומה גם אצל גולן טלקום ?? למרות שאני ישאל את הסוכנת בטלפון אני מעדיף לשאול גם צרכנים במידה וינסו "לערבב" אותי חח תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. SAMSUNG NOTE 4 א ONE PLUS 2 מה טוב יותר מצלמה רמקול תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים הייתי היום אצל חבר שהתקנתי לו רשת אלחוטית הכל עבד סבבה אבל התסבכנו בלהצפין את הרשת ללא הצפנה הכל עובד תקין אבל כשמצפינים את הרשת מתחילים הבעיות, הצפנו את הרשת עם WEP לחבר יש Iphone ואת הנוקיה N95 במהלך הניסיון לחבר אותם לרשת הצלחתי לחבר ולהגדיר את הנוקיה אך הiphone לא הצליח להתחבר ולאחר כמה משחקים שכללו שוב ביטול הצפנה הרשת והחזרתה ה Iphone הצליח להתחבר ולגלוש אך עכשיו אני לא מצליח לגרום לנוקיה לעשות זאת הוא כותב לי שהוא מוצא אותה אבל לא מצליח להתחבר ועוד יותר לא מבקש סיסמא מה שהוא אמור לעשות אז איפה טעינו רציתי רק לשאולבנוקיה איפה מוחקים את הסיסמא הקודמת ששונתה ובגלל זה לא מצליח? איך גורמים לו לשכוח את הסיסמא הקודמת כך שיבקש סיסמא שרוצים להתחבר Help בתודה מר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EyEOnE,

שבוע טוב לכולם. חבר טוב שלי חוגג עוד מאט יומהולדת ולאחר הרבה מחשבות הגעתי לרעיון הנ"ל כמתנה צנועה. היה לו בעבר נגד IPOD שיצא מכלל שימוש. יש משהו ששווה השקעה בטווח המחירים הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן.... אני מתכוון לרכוש את גלקסי S2 באחת החנויות שלעיל... למישהו יש ניסיון ישיר או עקיף עם החנויות? אני מחפש בעדיפות ראשונה חנות אמינה עם אחריות טובה... מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים הפרש בשביל לקבל שירות אמין... תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liorw13,

שלום, האם כדאי לשדרג אייפון 4s מ-ios5.1.1 לios8 (הגרסה החדשה ביותר) ? המכשיר הינו פרוץ, ישנה גרסה ספציפית של ios8 מומלצת ? תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום כולם לפני שבוע נדפק לי ה-Iriver הישן שלי ואני די מבועס כי הוא היה אחלה. הלכתי לבאג והם אמרו לי שאין סיכוי לתקן אותו כי הוא ישן (מסדרת H300). רציתי לדעת אם יש עוד חנויות בישראל שמתקנות את המוצרים שלהם. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ddl,

שלום רב. אני כרגע לכוד בחברת סלקום לפרק זמן של יותר משנה [אלא אם אני משלם 1400 שח קנס יציאה]. יש לי מכשיר דור 2 פשוט שהתיישן ואני רוצה להחליפו. במכשיר החדש שאני יקנה באחת החנויות אני יוודא שתהיה לו תמיכה גם בדור 3 תדר 850Mhz. ככה אני יוכל לעבור איתו [שההתחיבות לסלקום תפוג] לכל חברה סלולארית בארץ. אני מעונין במכשיר שישמש בעיקר לשיחות, לא רוצה חבילת גלישה וגם לא לשלם על חבילת גלישה, בחיפוש ברשת עלה NOKIA C2-01 בדגם שתומך בתדר דור 3 850Mhz, אבל כל מכשיר אחר עם ספיקר עוצמתי שתומך בתדר הזה יתקבל בברכה. השאלה שלי היא [ותסלחו לי אם זאת שאלת קיטבק, אני לא מבין בזה], אם אני משתמש במכשיר דור 3 לשיחות טלפון בלבד, האם אני מקבל חיובים על גלישה? אני מתכוון כאן לכל רשת שהיא: סלקום, פלא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים