עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Pandiani,

יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yotamoo,

היי אני לא בטוח אם זה לפורום הזה אבל בכל זאת לפני חודשיים קיבלתי איי פוד חדש מארה"ב (הקלאסי 80 ג'יגה). הבעיה הייתה שכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזדהה אבל לא כנגן MP3 אלא כמשהו לא בור ואז הiTunes לא זיהתה אותו ולא יכולתי להעביר שירים. זאת ועוד - הסוללה שלו הייתה נגמרת אחרי שעה למרות שהטענתי אותו לילות שלמים. בכל אופן הלכתי לנציגות בראש העין, חיכיתי חודש וקצת לקבל אחד חדש וראו זה פלא - קיבלתי עוד אחד עם אותה בעיית זיהוי (בלי בעייה בסוללה, עדיין). בכל אופן אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה אצלי. אייפודים של חברים עבדו אצלי טוב אבל לא ניסיתי את שלי במקום אחר, לא חושב שצריך. כרגע המצב הוא כזה - הiTunes לא מזהה את האייפוד שלי, המחשב מודיע לי (ברגע החיבור) שהייתה בעיה בהתקנה והכי מוז…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי חבריה, אני רוצה לקנות ישירות מיצרן סיני כמות של 50 יח' יש אפשרות של תשלום בטוח?היינו שאקבל את הסחורה ? אני מקבל alibaba המלצות על ספקים וכן עצות לתשלום אותם איני מבין מה אתם מציעים|? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by omerbr,

אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by galedri,

חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Hello there,

באנדרואיד: 20 גיגה של דאטה ווטאספ, אבל RAM רק 8. נשאר המון שטח דיסק. תוצאה: הווטסאפ רועד. העברת הודעות לוקחת לפחות 10 שניות. פתרונות? הסרתי והתקנתי הווטאסאפ. עשיתי ריסט לטלפון, כולל מחיקת דאטה ושחזורו דרך גוגל, אך ללא הועיל. לפיכך: שוקל S22 אולטרא אך שוב, רק עם 8GB RAM וגם ככה המקסימום הוא 12. השאלה שלי אם יש מצב שזה יפתור את הבעיה.

9. היי, מנסה לסרוק ב-2 סורקי ברקוד שונים " סליחה מצלמת האנדרואיד נתקלה בבעיה" יהיה עליך להפעיל את המכשיר מחדש לא עזר אודה על פתרון שב"ש

10. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by UV1,

היי לכולם, אני מתכוון לקנות אייפד 3 יש כמה דגמים ואני לא יודע על מה ללכת. לא רוצה להתקמצן על כמה מאות שקלים ושזה יתברר כמקח טעות. התקציב עד 3000 +- לא חייב לנצל מה שצריך לבחור (חוץ מצבע) זה נפח 16 32 64 וגם בעל G4 או לא השימושים שלי יהיו בעיקר גלישה, הצגת תמונות, סרטים, מוסיקה (יש הרבה כמה מאות ג'יגות ב FLAC) וקצת משחקים ואפליקציות למינהן. מבחינת נפח 16 ג'יגה זה כלום זה לא בדיוק מאפשר איחסון משמעותי, אבל גם 64 זה לא המון. האם ניתן לחבר כונן חיצוני? מבחינת גלישה סלולרית - זה מאפשר גלישה בכל מקום אבל אני לא מתכוון לקנות חבילת גלישה מחברת סלולר כרגע. השאלה היא בעצם האם בכל זאת להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל האופציה העתידית? אני מבין שאפשר לגלוש בכל מקרה על ידי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by erezo,

היום גיליתי משהו מאוד מוזר ומקומם, על האריזה של המוצר שלי כתוב שגרסת החומרה היא 1.1, במכשיר עצמו תחת התפריט הנסתר 3845#*802# כתוב תחת system info שהגרסת חומרה 1.0, יש מצב שעבדו עליי למעשה ומכרו לי מכשיר מחודש ולא חדש? רכשתי אותו מאתר HITECHZONE של ארגון עובדי ההייטק במחיר מוזל. חבר שלי קנה מ KSP את אותו דגם מכשיר טיפה יותר יקר ואין לו תקלות ואצלי יש המון תקלות חוץ מה GPS גם הרמקול לא משהו. אין לי מושג איזה מהדורת חומרה יש אצל חבר שלי, אבל אצלו המכשיר מתפקד פצצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MadGhost,

אני ממש לפני קנייה של המכשיר הנ"ל , אבל נשארתי עם השאלה האחרונה : מה ההבדל בין שני הדגמים A ו- E ? יש הבדל של איזה 50 ש"ח בינהם , אבל המפרט שבדקתי היה זהה - מלבד שבדגם A מותקנת Igo Amigo ובדגם E מותקנת Igo8 .. מישהו יודע אם זה באמת ההבדל היחידי ? ואם כן - אז רק בשביל להיות בטוח - עדיף את דגם E נכון ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי OP3T ואני מרוצה ממנו האמת והוא מאוד מהיר. הקטע שאני עכשיו יכול לקבל S9 ללא עלות... זה שווה את ההחלפה? יש מצב שהוואן פלוס אפילו יהיה מהיר יותר? מה גם שאולי הסוללה בוואן תהיה טובה יותר והטעינה תהיה מהירה יותר? או שלחילופין עדיף לי למכור את ה-S9 החדש ולהוסיף לא הרבה בשביל דגם הפלוס / OP6 ?

15. לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gtx980sli,

יש ברשותי 5 סוללות של פלאפונים . כולם 3.7 v יש למשהו רעיון יצירתי כיצד להשתמש בהם? ( ליצור סוללה למכונית על שלט או משהו בסגנון ) ואם למשהו יש רעיון הוא יכול להדריך אותי כיצד לבצעו? או שאפשר ליצור מהם מטען נייד לסמארטפון שלי? למשהו יש רעיון איך ליצור את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הדור הראשון של מוטורולה תחת לנובו מציע קונספטים מעניינים מאוד, שגם מבהירים לנו שמודולריות היא הטרנד החם החדש של השוק שיתוף הפעולה בין לנובו למוטורולה החל רשמית עם הצגתם של שלושת דגמי ה-Moto G החדשים בחודש שעבר, אך נראה שהעידן החדש והמעניין הזה החל באופן מעשי רק עכשיו – כשהצמד חשף את מכשירי ה-Moto Z וה-Moto Z Force, שהם צמד סמארטפונים עם חומרה מתקדמת מאוד ומודולריות שמהווה תחרות ישירה לזו של ה-LG G5. ה-Moto Z הסטנדרטי הוא הישג הנדסי מסחרר,עם מעטפת מתכתית בעובי של 5.2 מילימטרים בלבד (לא כולל בליטה משמעותית עבור המצלמה האחורית) שמאכלס מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD עם חיפוי Gorilla Glass 4, שבב Snapdragon 820 (יהיה מעניין מאוד לראות כיצד מכשיר דק …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן נפל לי כרגע האייפון. לא נפילה רצינית במיוחד. משהו כמו חצי מטר על שטיח. לאחר הנפילה כפתור הבית אינו מגיב, הרמקול לא עובד, כניסת ה-USB מושבתת (כלומר לא ניתן להטעינו) וגם לא שומעים אותי בשיחה כלל. כאילו כל החלק התחתון נדפק... קרה למישהו? מה ניתן לעשות? (אני מניח רק מעבדה...) זה רציני? איזה תיסכול... :-\

20. 1) האם ניתן לרכוש עבורו כרטיס זיכרון זול יותר מאשר Memory Stick Micro™ (M2™)‎? אולי MEMORY PRO DUO? 2) מהו הפורמט בו ניתן לראות סרטים באיכות הכי טובה בנייד? 3) מהם ההגדרות המקסימליות מבחינת איכות ה - VIDEO והסאאונד שכדאי להגדיר בעת ההמרה של קבצי וידיאו (שמעבר להם אין משמעות)? 4) כשאר הנייד מחובר ב-USB למחשב, הסוללה נטענת. האם זה פוגע בחיי הסוללה כמו כל טעינה אחרת בזמן שהסוללה לא התרוקנה? 5) האם קיימת תוכנה להגברת הסאוונד במכשיר? א. מהי? ב. האם זה בא על חשבון משהו? (למשל, על חשבון חיי הסוללה)? 6) רוצה לקנות Memory Stick Micro™ (M2™)‎ 1GB א. היכן הכי זול בארץ? ב. היכן הכי זול בחו"ל ואמין!!! עם אפשריות שליחה לארץ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by blackorder,

אתמול כשחיברתי את הטלפון שלי מסוג w380i sony ericsson למחשב כדי להעביר קבצים התוכנה שלו (Sony Ericsson PC Suite 6.0) הקפיצה לי הודעה שיש עדכון לטלפון. אני לחצתי אישור לאחר שהטלפון עודכן והפעלתי אותו מחדש הוא לא קולט את הsim (של אורנג') ורושם לי insert correct SIM card . את הפלאפון קניתי לפני איזה שלושה שנים לא מהחברה (הוא היה sim free לכל הרשתות) וכבר אין לי אחריות עליו . האם יש דרך כל שהיא לתקן את זה אשמח לתשובה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה, כיצד לבצע עדכון קושחה (Firmware) לטלפון סלולרי מסוג Samsung Sgh-M310?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by liav12,

היי, התקנתי וינדוס 7, אך הפלאפון לא מסתנכרן לי עם הוינדוס והוינדוס פשוט אומר לי שהמכשיר Unplagged. הדרייברים הותקנו דרך הדיסק המקורי של ה HD, הסתיים בהצלחה אך עדיין לא מתעדכן (גם הפעלה מחדש לא עזרה) יש לכך פיתרון? מישהו יכול לעזור? תודה רבה. עריכה: טוב, באמצע כתיבת ההודעה פתאום הוינדוס נזכר להודיע לי שהוא הצליח לסנכרן את המכשיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by EasyPooper,

שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by card,

שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם הטלפון כולל את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.