עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום חברים, באייפון 4 שקניתי בפלאפון ועברתי לאורנג' יש כרגע גרסה 4.2.1 8c148 ישנה גרסה 4.3 ואורנג מבלבלים תשכל שצריך לאשפז את המכשיר יומיים במעבדת שירות כדי לעשות שדרוג גרסה!!!נראה לי מגוכך האם יש אפשרות לשדרג דרך האיי טונס?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי SGS. ני רוצה לשנות סיומות של קבצים מהמכשיר עצמו. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  4. רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by LIgor86,

שלום, יש לי אייפוד טאצ' 4. וכשאני מנסה לסנכרן את האייפוד עם המחשב (הוספת שירים) התוכנה מתחילה למחוק לי את כל האפליקציות שיש לי בפנים. איך ניתן לנטרל זאת???? אשמח אם תעזרו!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  6. הי העליתי אתמול אפליקציה בתשלום למרקט, והוא דורש ממני חשבון adSence ע"מ לקבל את התמלוגים שלי. אין לי חשבון כזה, וגם אין לי עניין ליצור אותו כי אין לי אתר משלי. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Nirkaw,

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nirkaw,

איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by etrog68,

אני מתעניין ברכישת סלולרי. המצלמה היא אחד הרכיבים החשובים לי ביותר. האם זה נכון שה - n8 הוא הטוב ביותר לעניין זה. איך הוא בשאר הפרמטרים. גם ביחס לאייפון או לגלאקסי או ל - x10. תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by jonnywalker,

שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bister,

שלום, אני שוקל לרכוש GPS APEX 4313 ללא תוכנה. אני יודע שניתן להשיג IGO בדרכים נלוזות אבל אני מעדיף לוודא מראש שאכן ניתן להתקין אותה בדגם הספציפי ללא בעיות מיוחדות. האם במקרה יש פה מישהו שהתנסה בהתקנת תוכנה בדגם הזה או מכיר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by talminator,

שלום חברים יקרים, אני ממש מקווה שאני שואל במקום הנכון. האם יש איזושהי דרך לשחק במחשב במשחקים שמותאמים לאייפון? סוג של אמולטור אולי? תודה רבה ושיהיה יום נעים לכולם!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. התקנתי היום CyanogenMod 7 על הדיזייר שלי, אחרי שעד כה עבדתי רק עם סנס. כידוע, לסנס יש לוח שנה שמסוגל להסתנכרן ישירות עם הפייסבוק ולהציג את כל האירועים הקרובים, ובפרט ימי הולדת. למרבה ההפתעה, ב-Cyanogen לא קיים לוח שנה כזה וגם לא מצאתי אפליקציה שיודעת לעשות את זה בעצמה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לעשות Export ל-Events מהפייסבוק דרך fbcal ולייבא את זה לג'ימייל, אלא ש-fbcal לא עובדת... מישהו מכיר דרך שעובדת? :-\

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. Started by iakovl,

עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  16. Started by eranmor,

יש כזאת תוכנה? אני משתמש בסמסונג גלקסי (של אורנג') ובאוזניה של מוטורולה בחיבור בלוטות' בN95 זה היה מובנה במערכת ההפעלה לחיצה אחת על כפתור האוזניה, אמירת שם (בעברית כמובן), והתוכנה כבר תחייג אליו הגלקסי מזהה רק אנגלית, וגם זה בצורה עלובה יש תוכנה שתזהה עברית? בתשלום או חינמית, לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by noodle,

שלום רב, האם חנות האפליקציות של סמסונג מיועדת גם לגלקסי S? קראתי שבחנות של סמסונג יש 13 אלף אפליקציות אך בקישור לחנות בגלקסי S אני רואה כמה בודדים בלבד. נכנסתי לאתר של סמסונג ושם אפשר לבחור רק מכשיר WAVE. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש לי אפשרות לקנות פלאפון אנדרואיד מסין וראיתי כל מני אופציות מעניינות. כרגע האופציות שעומדות על הפרק זה ה- ZTE blade המפורסם, וה- meizu m9. ראיתי שגם ל huawei יש המון טלפונים, אבל אני דיי נאבד בתוך ים המידע (יש לכל אחת מהחברות לפחות 5-6 פלאפוני אנדרואיד), למישהו אולי יש המלצה? למישהו יש הערות על שני הדגמים שהצעתי? יש למישהו אולי דגמים אחרים שפספסתי? המחיר בגדול הוא עד 1400 שקל ככה. אולי חברות סיניות אחרות? יש לציין שאת הרכישה אני אבצע בסין עצמה. תודה!

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Raanan30,

שלום. קניתי מכשיר GPS מסין דרך איביי. המכשיר הגיע עם תוכנת iGo מעודכנת, יש לו כניסת AV (נראה לי mm2.5), כניסת USB, כניסת אוזניות וכו'. בתוך תוכנת ה IGO ישנו חלון של TMC שאחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שזוהי מערכת מוסימת להתראה על פקקים ודיווחי תנועה שונים. עוד התברר לי, כי האופציה הזו לא עובדת לי במכשיר מכיוון שאין לי אנטנה מסוימת שמתקשרת לשירות ה TMC או משהו כזה. מכיוון שאין לי במכשיר אנטנטה שכזו, ואין ברצוני לקנות מכשיר נוסף שבו כן יש, חיפשתי באיביי האם ישנם אנטנות חיצוניות בלבד למכירה ומצאתי אחת. שאלתי כרגע - האם אני אוכל לחבר את האנטנה למכשיר וזה יתפקד כמו מכשיר שהגיע עם אנטנה מובנית? איך עובד בכלל השירות? אני משלם עליו כמו שמשלמים על שירותי סלולר לסלקום וכמו אינטרנט ל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t? בתודה מראש רזיאל נ.ב אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים