עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by afek101,

לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by stone cold,

קניתי היום sansa 240c ב330 שקל ואני חיב להגיד WOW לא ציפיתי מנגן בכזה מחיר להיות כל כך טוב מעל הנגנים הסינים לפני זה היה לי נגן סיני אם 512 זיכרון ובטריות רגילות והאיכות היתה סבירה לאוזנים שלי ובטח איומה לאוזנים של אדיופיל אם הסנסה האיכות באותה רמה של הPC שלי וזה בכלל עולם אחר הצלילים נישמעים מאוד טוב אומנם יש לי 2 בעיות לפתור וזה 1-איך לחבר לעזזל תשרשרת לנגן (זה ששמים על הצוור )? 2-איך ליצור תיקיות? בכל מקרה מומלץ מאוד בתור נגן תקציבי לשירים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by beni125,

האם שווה האם כדאי לקנות או לקנות Psp

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Itzik 007,

מישהו יודע מתי מגיעים 2 הדגמים? שמעתי ה-95 כבר במרץ... הבעיה, שלאחר שהייתי בטוח שזהו הפלא' הבא שלי... הוא קיבל ביקורות צוננות מאוד! ממש התאכזבתי ממנו! לעומתו, ה76 בעיצוב שאני יותר אוהב וזהה לו לגמרי מלבד המצלמה... מה עדיף? תמונות: 76 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_184.jpg 95 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_164.jpg לינק למאמר המאכזב שקראתי: http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEyAAFVlVkQzVyjSfe&tmpl=pocket5&style=pocket5 נואש... וחייב פלא' חדש דחוף!!! [מחיר לא עקרוני]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נראה לי שיש כאן יותר מאחד . יצא Gingerbread עובד במלוא החומרה , עובד מעולה וזריז, בלי sense , אבל בימינו, מי צריך אותו. להורדה , כנסו לכאן: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=620

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Netanel16,

שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shumaher,

צריך המלצה על פלפון אם וירליס עד 1500 שח תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי IPOD MINI 4 GB שחור לבן מלפני 3-2 שנים..אממ הוא גירסה 1.3(זה מה שרשום) אני שיחקתי במשחק song quiz משהו כזה שמזהים שירים..הוא נתקע לי ועכשיו הוא תקוע על התשובה הנכונה כזה ולא זז..הכנסתי למטען ועדיין תקוע,המחשב לא מזהה..מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו? פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי... אתם חושבים שכדאי לחכות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by malcolmx9,

אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דגם תקציבי חדש מבית סמסונג מחליף את שבב ה-Exynos הצנוע בשבב Snapdragon צנוע ומרחיב את הצילום למערך משולש - אבל האם זה באמת מספיק בכדי למשוך קונים חדשים? לכתבה

13. Started by SilentBob,

דל מציגה את טאבלט ה-Dell Venue 11 Pro שינסה להתחרות בטאבלט מבית מיקרוסופט עם מעבד Core M מדור ה-Broadwell החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%91-surface-pro-3/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-kyocera-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%95%d7%93-%d7%a2/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jonathan_l,

קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alone66,

האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, היום היתי אצל סלקום ועברתי לקו רגיל, כולל מבצע של SMS מוזל ב 10 ש"ח לחודש.. היתי לפני במסלול קו טוקמן כיוון שחיכיתי לחזור לצבא ולעשות מסלול חייל שזול בהרבה יותר (לא יצא לפועל אבל לא משנה). בכל מקרה, מאז שהתחברתי לקו הרגיל, מופיע לי גם כן הסימן H למעלה מצד ימין ליד האייקון של הסוללה, לפני זה כשהיתי עדיין מחובר כטוקמן, הופיעה האות G ולא H, האם יש קשר? להתקשר ניתן חופשי, אך SMS לא. מתקבלת ההודעה שלא ניתן לשלוח SMS TEXT. כשדיברתי עם הנציגה של סלקום בחנות שלהם, היא אמרה לי שכ 20 דק' מרגע ההתחברות הכל יתעדכן ויהיה בסדר, אמנם השיחות חזרו אך ההודעות SMS לא. הודעות אימייל לא ניסיתי כיוון שלא יצא לי להשתמש עדיין, אבל לא נראה לי שזה קשור? אגב, מדוע כשאני מתחבר ל WI…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה במדינתנו הצנועה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dominic16,

שלום קניתי היום NEXUS 6P מ KSP וקיבלתי מטען של LG שמספק 1.8 אמפר הבנתי שהמטען המקורי אמור לספק 3 אמפר היכן ניתן לקנות את המטען המקורי? והאם יש אפשרות לדרוש מ KSP את המטען המקורי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראשית דבר, האם יש אפליקציות טובות ללימוד אנגלית בסיסית לאדם בוגר? האם הן מספיק טובות\עשירות באפשרויות כך שהן מצדיקות רכישת טאבלט עבור שימוש בהן? אם כן, מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. האלן אני צריך נגן שיהיו בו הדברים הבאים 4 גיגה לפחות עדיפות ל 8. איכות סאונד מעולה. ושאני יוכל לסדר את השירים לפי לליליסט וזאנרים.חשוב מאוד כי ב U20 לא היה לי את זה. ועדיפות לנגני MP. חשבתי ללכת על ה U20 אם מישהוא מכיר חנות במרכז שמוכרת אותו אני אשמח לדעת אלייה. וזהו בגדול התקציב עד 800 תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מצאתי את הסלולרי הזה http://www.everbuying.com/product234501.html רק רציתי לדעת אם הוא יפעל בארץ. תודה. עריכה: באורנג' או גולן טלקום.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים