גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandawill.com/freelander-wi10-wifi-mobile-hard-disk-500g-for-iphone-android-smart-phone-devices-p68120.html מצד אחד זה ~650 ש"ח לדיסק חיצוני של 500G ממותג סיני (כמעט פי 2 מדיסק רגיל כזה בארץ) מצד שני, עם בטריה, חיבור אינטרנט + WIFI...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמיטב המסורת, האנשים שמאחורי מבחן הביצועים Antutu מפרסמים את רשימת עשרת המכשירים החכמים העוצמתיים ביותר בסביבה מבחינתם, כאשר ה-Snapdragon 820 כובש את הפיסגה ובגדול נכון, השבבים המודרניים במכשירים חכמים יודעים לספק בקלות את הצרכים והדרישות של רבים מאיתנו, ונכון שמבחני הביצועים למיניהם לרוב לא מעניקים את התמונה המלאה שמושפעת באופן משמעותי גם מהיישום התוכנתי של היצרניות השונות – ובכל זאת, נחמד מדי פעם לקבל טבלה קלה ונוחה, אשר מתיימרת לדרג ולפרט את המכשירים העוצמתיים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם נכון לעכשיו. זה בדיוק מה שמספק לנו מבחן הביצועים הסיני הנודע Antutu, שמפרסם נתונים אודות תוצאותיהם הממוצעות של עשרת הסמארטפונים המתקדמים ביותר בשוק כרגע – לפחות מנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת התוכנה של פאלפון לא פועלת הדיפי של אחי למרות שהוא משלם על זה ויש לו GPS או AGPS אין לי מושג אולי בגלל שהסלולרי לא ניקנה מהם הם עושים בעיות בכל מקרה צריך תוכנה שפועלת בארץ ולא רק מפות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ראיתי את הטאבלט הקטן הנ"ל 7 אינץ', ב 80 דולר כולל משלוח אני על סף לחיצה להזמנה, רציתי לדעת האם זה שווה? להלן הלינק http://www.ebay.com/itm/7-Zenithink-C71-Android-4-0-Capacitive-Multi-Touch-Cortex-A9-4GB-Tablet-PC-HOT-/150781246163?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DUPI.GIROS%26its%3DI%252BC%252BS%26itu%3DUCI%252BUCC%26otn%3D10%26pmod%3D230757641863%26ps%3D63%26clkid%3D7207917550206032691#ht_7327wt_1163 אני לא צריך משהו מיוחד אלא משהו קטן ונחמד שאפשר להשתמש בו בתור נגן או משהו קטן שיש ילדים בבית שלא ישגעו אותי בשביל מחשב נייד...מעבר לכך שכבר יש סמסונג טאב 10.1 וגם אייפד 2. פשוט במחיר כזה זול זה נראה להיט, גם הפעולה שלו עפ"י סרטונים ביוטוב נראה טוב. אגב, האם במ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערך השיווקי האגרסיבי כבר בשיאו וההזמנות המוקדמות במקדמה של 99 שקלים כבר החלו - מתחילת השבוע הבא נוכל למצוא את השילוש החדש של סמסונג על מדפי החנויות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קראו את החוזה היטב!!! כחוזה כתוב שמותר להם לשנות את תעריפי השיחות בכל עת. עד היום היה אסור להם להעלות תעריפים ללקוח פרטי בהתחייבות. מאז תחילת ינואר אין התחייבויות, לא באורנג' ולא סלקום ולכן זה גם ככה כבר לא רלוונטי. ללקוח עסקי מאז ומעולם הייתה להם אפשרות להעלות תעריפים, גם *בתוך* ההתחייבות כך שמהבחינה הזו לא השתנה שום דבר חוץ מזה שאתה פשוט לא תהיה מחויב כלקוח עסקי ותוכל לצאת. ללקוחות הפרטיים זה קצת יותר באסה. מי שרוצה את החופש זה יופי אבל מי שרוצה להיות מחוייב כדי שלא ישנו לו את המחיר של החבילה כל שני וחמישי - הפסיד. עכשיו יכולים להעלות לו מתי שרוצים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? לקנות עכשיו פלאפון ב1000 שקל בערך (כמו Nokia 6120 ) או לחכות חודשיים שאני אטוס לקנדה ולקנות שם פלאפון הרבה יותר טוב בתוספת מחיר קטנה (אולי iphone או מה שיחשב טוב אז) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עריכה: נשארתי רק עם ה5800. אני מעוניין לקנות את אחד מהמכשירים שמצויינים בכותרת, אבל יש לי כמה התלבטויות: קראתי שה5800 הוא איטי באופן כללי. לעומת זאת ל5530 יש מעבד מהיר יותר שמשפר באופן משמעותי את השימוש. מחיפושים באינטרנט, מתברר של5530 יש בעיות שקשורות לסנסורים שלו וזה גורם למכשיר להיכבות/להיתקע. מעוניין בחוות דעת מכם על 2 הטלפונים האלה, באופן כללי, וגם האם ב5530 באמת ישנן הרבה בעיות והאם הן תוקנו בעזרת שידרוג firmware או פיתרון אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לידי אייפוד טאץ' מהסדרה הראשונה... הפריצה שלו מתבצעת כמו שפורצים אייפוד דור 3 או 4? יש דרך אחרת? אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הבוס שלי קנה פלאפון סיני בסין. ה-HONOR 5X. יש שם כל מיני אפליקציות סיניות שלא ניתן להוריד בדרך הרגילה (לחיצה ארוכה וגרירה לUNINSTALL האם חייבים להתקין ROM חדש? עצות הצעות? עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות נגן יותר איכותי מ איפוד ננו הג'נרי שיש לי. קראתי על 2 הנגנים ביקורות ושניהם די טובים,מבחינת העיצוב אני אוהב את שניהם,השאלה שלי היא מי מציג איכות יותר טובה ועם איזה נגן מקבלים אוזניות יותר טובות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות למועד ההשקה - ואנחנו מקבלים איתותים אפשריים לכך שהשיפורים שלו יהיו משמעותיים יותר ממה שניבאו לנו בתחילת הדרך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש נגן MP3 חדש אחרי שהאיפוד נאנו שחה במים. ראיתי שיש הרבה המלצות לקנות את ה-D2+ של cowon במחיר של 550, אבל הוא נראה לי קצת עבה מדי. יש לי 2 שאלות: 1. כמה ה-D2 יותר טוב מ-ipod nano חדש שיעלה 650 שקל? 2. מה האיכות של הנגנים של creative? האם אחד מאלו עדיף: Creative ZEN MX FM 8GB ב-400 שח Creative ZEN X-FI2 8GB ב-690 שח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין מה לעשות פלאפון זה פלאפון ולי אין ברירה אז מה שווה ליקנות שם ? אני מחפש מצלמה טובה, נגן ,רמקול , BT , GPS, זיכררון עם הרחבה ועוד אגב אם אני יביא פלאפון מחנות אז אני יכל לחבר אותו לפאלפון בלי בעיות מיוחדות ? מה כרוך בכך 2 מהאחים שלי הביאו LG 8300 שהוא די סבבה GPS ,BT ,MP3, STREO SPEAKERS וכו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://androidspin.com/2010/12/02/galaxy-s-wanna-be-available-now-who-wants-one/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה? 2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי) 3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-