גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
כמיטב המסורת, האנשים שמאחורי מבחן הביצועים Antutu מפרסמים את רשימת עשרת המכשירים החכמים העוצמתיים ביותר בסביבה מבחינתם, כאשר ה-Snapdragon 820 כובש את הפיסגה ובגדול נכון, השבבים המודרניים במכשירים חכמים יודעים לספק בקלות את הצרכים והדרישות של רבים מאיתנו, ונכון שמבחני הביצועים למיניהם לרוב לא מעניקים את התמונה המלאה שמושפעת באופן משמעותי גם מהיישום התוכנתי של היצרניות השונות – ובכל זאת, נחמד מדי פעם לקבל טבלה קלה ונוחה, אשר מתיימרת לדרג ולפרט את המכשירים העוצמתיים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם נכון לעכשיו. זה בדיוק מה שמספק לנו מבחן הביצועים הסיני הנודע Antutu, שמפרסם נתונים אודות תוצאותיהם הממוצעות של עשרת הסמארטפונים המתקדמים ביותר בשוק כרגע – לפחות מנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מכשיר נוקיה 6280, ולחברתי סמסונג. אני באוראנג' היא בסלקום. הכל היה בסדר, SMSים שלחתי וקיבלתי בלי בעיות. עד שהגיע יום חמישי האחרון ומאז אני לא מקבל מחברתי SMSים. אני יכול לשלוח לה והיא מקבלת, אני יכול לשלוח לאחרים והם מקבלים. אחרים שולחים לי ואני מקבל, היא שולחת לאחרים והם מקבלים. רק ממנה אלי היא לא מצליחה לשלוח. כתוב שההודעה נשלחה, אבל נאדה. למישהו יש מושג קלוש מה הבעיה??? תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות למועד ההשקה - ואנחנו מקבלים איתותים אפשריים לכך שהשיפורים שלו יהיו משמעותיים יותר ממה שניבאו לנו בתחילת הדרך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים הייתי היום אצל חבר שהתקנתי לו רשת אלחוטית הכל עבד סבבה אבל התסבכנו בלהצפין את הרשת ללא הצפנה הכל עובד תקין אבל כשמצפינים את הרשת מתחילים הבעיות, הצפנו את הרשת עם WEP לחבר יש Iphone ואת הנוקיה N95 במהלך הניסיון לחבר אותם לרשת הצלחתי לחבר ולהגדיר את הנוקיה אך הiphone לא הצליח להתחבר ולאחר כמה משחקים שכללו שוב ביטול הצפנה הרשת והחזרתה ה Iphone הצליח להתחבר ולגלוש אך עכשיו אני לא מצליח לגרום לנוקיה לעשות זאת הוא כותב לי שהוא מוצא אותה אבל לא מצליח להתחבר ועוד יותר לא מבקש סיסמא מה שהוא אמור לעשות אז איפה טעינו רציתי רק לשאולבנוקיה איפה מוחקים את הסיסמא הקודמת ששונתה ובגלל זה לא מצליח? איך גורמים לו לשכוח את הסיסמא הקודמת כך שיבקש סיסמא שרוצים להתחבר Help בתודה מר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המערך השיווקי האגרסיבי כבר בשיאו וההזמנות המוקדמות במקדמה של 99 שקלים כבר החלו - מתחילת השבוע הבא נוכל למצוא את השילוש החדש של סמסונג על מדפי החנויות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. אני רציתי לקנות מכשיר GPS וגיליתי שיש מלחמה בין mio ו que :-) המון המון מכשירים.. אומרים שQUE מכשיר לא אמין ו MIO תוכנה זבל.. מוזר, אף אחד לא יצר מוצר נורמלי? מסך מינימום 4.3 אינץ ושיבוא עם מפות מעודכנות (קראתי פה על חברה שקנו וקיבלו מפות ישנות ועידכון עולה כסף הבנתי בQUE). אשמח לאיזה המלצה.. עדיף מניסיון אישי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נמצא כעת בבריטניה והNote2 הנאמן שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים, אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו. אין לי כוונה להוציא 400-500 פאונד על ספינת דגל מהדור האחרון, חשבתי על משהו יותר בכיוון 200-250 פאונד. למרות שבתחום הזה נכנסים מכשירים כמו הG3 והזנפון 2, אני דווקא רוצה לרדת בגודל המסך. די נמאס לי להסחב עם מסך טלוויזיה במשקל 180 גרם בכיס שלי. לפני כמה ימים מוטורולה/לנובו או איך שלא קוראים להם עכשיו פתחו במבצע ומוכרים פה Moto X מהדור החדש (2014) ב230 פאונד. למרות שזאת לא העיסקה הכי משתלמת ביקום, זה נראה לי די נחמד. האם למישהו יצא לשחק קצת עם המכשיר או לחילופין יש לו אחד כזה ומה אתם חושבים עליו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על טאבלט אנדרואידי העדפה ל10" שימוש אינטרנט, סרטים, מצלמה טובה. התקציב 1000-1500 אפשר לחרוג קצת לכיוון 1700 מעדיף שלא. אם אפשר לפרט יתרונות וחסרונות יהיה מצויין. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את הסלולרי הזה http://www.everbuying.com/product234501.html רק רציתי לדעת אם הוא יפעל בארץ. תודה. עריכה: באורנג' או גולן טלקום.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הGPS במכשיר שלי פתאום לא עובד, ניסיתי בשטח פתוח והכל. ולפני כחצי שנה הוא עבד כמו גדול עם FreeMap, ברגע שעברתי לWaze אין כלום \:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדליף טוויטר חשף את ששת הגרסאות של דגמי הדגל מאת סמסונג - כולל תגי המחיר המיועדים בהולנד והגוונים השונים שמצפים לנו בכל תת-דגם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן MP3 חדש אחרי שהאיפוד נאנו שחה במים. ראיתי שיש הרבה המלצות לקנות את ה-D2+ של cowon במחיר של 550, אבל הוא נראה לי קצת עבה מדי. יש לי 2 שאלות: 1. כמה ה-D2 יותר טוב מ-ipod nano חדש שיעלה 650 שקל? 2. מה האיכות של הנגנים של creative? האם אחד מאלו עדיף: Creative ZEN MX FM 8GB ב-400 שח Creative ZEN X-FI2 8GB ב-690 שח
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, נדלקתי על המוטורולה MILESTONE ואני שוקל לרכוש אותו אבל יש לי כמה שאלות..: המחיר בסלקום הוא הזוי לחלוטין (כלומר המחיר שמופיע "בסדר"- אבל שאר השטויות שדוחפים לך בכוח מבלי היכולת לבטל הופכים את המחיר למגוחך בלשון המעטה). לקנות בחנות פרטית זו אופציה- אבל המחיר שוב בעייתי, ואם ממילא קונים פרטי אז חשבתי למה לא לקנות בחו"ל בזול יותר ולסגור עניין. כאן נשאלת השאלה מה עם עברית? אני טירון בתחום המערכות הפעלה על גרסאותיהן השונות - הממשק לא אכפת לי שיהיה באנגלית, מה שחשוב לי הוא שהטלפון יוכל לכתוב ולקרוא בעברית. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אצטרך לגשת לגורם שלישי בארץ כדי שיוסיף לי את התמיכה בעברית המצוינת? או שאני יכול להוריד לבד "תמיכה" מבלי לבצע כל מיני פריצות מסובכות כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא כמו שאפשר להבין בפשטותו אלא הגרב הזאת שמלבישים על האיי פוד... איפה אפשר למצוא כזה בארץ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9720G/B (זה לא בשביל אייפוד...)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול N95 של סלקום...הופתעתי לגלות שאין מקש קיצורים כמו שהיה לי למשל ב 6230 הישן והטוב האם זה נכון ? או איך אפשר לייצר אולי איקונים עם קיצורי דרך מועדפים במסך פתיחה? מערכת ההפעלה היא סביאן 9.2 > האם זו הגירסה החדשנית ביותר ? שמעתי משהו על גירסה 20 יש אולי גם מדריך מפורט לתיפעול \ טיפים ושיפורים במכשיר הזה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ההשקה של ה-Pro 7 הטרי בעל מסך הסלפי האחורי, אנחנו מקבלים פרטים ראשוניים אודות דגם מסקרן נוסף שעשוי לכלול מסך משני עגול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי לעכשיו רק את ה photo editor אבל הבנתי ככה שלאחר עריכה זה מוריד/חותך ברזולוציה ומעדיף שלא יש עוד אפליקציות יותר איכותיות לעריכת תמונות גם בסגנון האינסטוגרם ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(התקציב כולל את כל התוספות, אוזניות, מטען וכו') אגב - אמנם חיפושי העלה כמה תוצאות טובות, אך החלטתי בכל זאת לשאול באופן פרטני בעצמי כדי להיות בטוח. הקריטריונים לפי סדר חשיבותם: 1. זמן בטריה גדול! 2. איכות קול טובה כמובן, עדיף בווליום גבוה. 3. אין צורך בוידיאו! מסך גדול יבוא בטוב. תפריט נוח (וכמובן תיקיות זה חובה!), אפשרות לפלייליסט תבוא בטוב גם כן. 4. אחריות טובה ואמינה לזמן ארוך. 5. אמין, ועדיף גם לא רגיש לזעזועים. אני לא נוטה להפיל אותם אבל ליתר ביטחון, כמו כן אולי ארוץ איתו (סיכוי קטן). 6. תמיכה בעברית אם קיימת בכלל... 7. הדברים הרגילים - קטן, לא כבד. עדיף שתהיה אפשרות לטעון משקע רגיל. נוח לתפעול. נפח - עדיף מעל 6. המכשירים ביניהם אני מתלבט: Sansa E280/260 http://www2.z…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בערוץ הקניות ניסו למכור לה את הטאבלט הזה מה אתם אומרים?? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=35012 חשוב לה רק שהמסך יהיה יחסית גדול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
צמד סרטונים קצרצרים מציג לנו, לכאורה, את סמארטפון ה-Venice שיהיה הנסיון הראשון של בלאקברי עם מערכת ההפעלה הניידת של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-כך-נראה-סמארטפון-האנדרואיד-הראשון/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-