גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם חשבתם שמכשיר ה-G Flex של LG משנה שעברה היה רק טרנד חולף, תחשבו שוב - החברה מציגה דור חדש ועוצמתי במיוחד של הסמארטפון הגמיש ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, יש לי tv box מסוג CS918 הוא בגירסת 4.2.2 אני מעוניין לעדכן אותו, מישהו במקרה יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Nokia 6233, ברצוני לקנות כרטיס זכרון מסוג Micro SD 2G, משמעות כלשהן, שמעתי שהמכשיר יעבוד לאט גם כשאר הכרטיס ריק לגמרה. האם זה נכון? האם כשהוא מלא\חצי הוא יעבוד לאט בצורה משמעותית? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את ה UMPC הזה בקרוב השאלה בכותרת כי הוא ישמש גם לצפייה בוידאו ובכלל כנגן לכל דבר... ההתלבטות שלי היא האם לקנות אותו ולהשתמש בו גם כנגן וגם כמחשב או לקנות A3 שיהייה רק נגן ויציג וידאו במסך יותר קטן... עזרה דחוף בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כמו שאפשר להבין בפשטותו אלא הגרב הזאת שמלבישים על האיי פוד... איפה אפשר למצוא כזה בארץ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9720G/B (זה לא בשביל אייפוד...)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני משלם על הנגן מעם ומיסים? איך אפשר להיתחמק מתשלום? מאיזה אתר כדאי לי לקנות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היורש של מכשיר הדגל משנה שעברה הושק רשמית - אך עם מפרט של דגם ביניים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
העתיד של מערכת חלונות עשוי להיות במכשירים קומפקטיים ומתקפלים עם מסכים כפולים - מבית מיקרוסופט עצמה וגם מבית שותפותיה הגדולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות משהו כדי לגלוש באינטרנט מחוץ לבית בצורה בטוחה והבנתי שיש כמה מכשירי USB היום בשוק שאפשר לעשות את זה דרכם, וגם לשמור עליהם קבצים ותמונות. מישהו מכיר או התנסה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום כולם לפני שבוע נדפק לי ה-Iriver הישן שלי ואני די מבועס כי הוא היה אחלה. הלכתי לבאג והם אמרו לי שאין סיכוי לתקן אותו כי הוא ישן (מסדרת H300). רציתי לדעת אם יש עוד חנויות בישראל שמתקנות את המוצרים שלהם. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונות יפות עם פלאש מניבות עיניים אדומות, איך מורידים? גם ברסקו אקספלורר לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם K850 יצא בארץ למכירה...במידה וכן - היכן אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמור לשמש כנגן מוזיקה/וידאו. הSIM זה למקומות שאין WIFI לאינטרנט. מערכת הפעלה אנדרואיד. משהו פשוט אמין וזול.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו ששמתי לב בזמן האחרון, חלק מההודעות SMS שאני מקבל מגיעות עם +972 במקום 0 זה קורה רק למספרים שלא רשומים אצלי באנשי קשר וגם לא בכולם, חלק מוצגים תקין למישהו יש מושג למה זה קורה ואם יש אפשרות לסדר את זה שבמקום ה- +972 יוצג 0?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, http://www.icemonkey.com/google-android-htc-nexus-one-unlocked-gsm-phone-with-5-megapixel-camera-wi-fi מחיר טוב, השאלה אם יעבוד בארץ (אורנג'), והאם זה לא מאוחר מדי בשנה שנתיים לקנות כזה דבר. למשל, זה אנדרויד 2.1. ניתן לשדרג? זה מיושן מדי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-