גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלוצת המכשירים החכמים עם המסגרות הזעירות חוזרת להראות לכולם איך עושים את זה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני כבר כמה חודשים מחפש מידע על סמארטפונים במטרה לקנות אחד בסוף החודש. אני חושב לקנות את הHTC DESIRE , אבל אני לא מבין כלום בכל מה שקשור לעניין הSIMים ,פריצות והתאמה לחברה סלולרית וכל מה שסמארטפון דורש כדי שהוא יוכל לתפקד כמו פלאפון רגיל. חבר שלי קנה את האייפון וננעל לו המכשיר, הוא לא יכל לפתוח אותו חצי שנה. אז לא מדובר באייפון, אבל עדיין. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כל העניין הולך? ואם כבר פתחתי נושא אז יש חנויות בארץ ספציפיות שאתם ממליצים עליהם שאפשר לקנות שם את הHTC DESIRE? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט מבוסס ווינדוס לשימוש של בית ספרי/לימודי. התנאים: 1.בטריה חזקה 2.נוח לכתיבה וקריאה 3.מובנה עם מקלדת + עכבר. 4. תקציב - 2500 שח 5.בעל כניסת SDcard 6.WIFI אשמח להצעות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רכשתי היום מסלקום פלאפון חדש של סוני אריקסון מדגם C902. הנציגה שעשתה איתי את העסקה לקחה את כרטיסי הSIM החדש והישן והעבירה אל החדש את הזכרונות ומספרי הטלפון השמורים מהישן. לפני שהלכתי היא אמרה לי שאני אקבל הודעות עידכון ואני צריך לשמור אותם . יצאתי משם, קיבלתי את ההודעות והיתה לי אופציה של להתקין ולחצתי על להתקין אבל אם אני זוכר נכון הופיעה הודעה שדיברה על בעיית אימות או תאימות ועכשיו אין לי זכרונות של מספרי טלפון בכלל, וזה דבר לא נעים בכלל. ניסיתי להוציא את הכרטיס SIM ולהכניס אותו מחדש אבל זה לא עזר. אני מתכוון לפנות אליהם שוב לסניף או לתמיכה הטכנית בטלפון(ביום ראשון) אבל עד אז אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לחסוך לי את זה אני אשמח מאוד, תודה! הבהרה קטנה: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש מהארץ עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה שבפלאפון תהיה מצלמה טובה, כרטיס קול ורמקולים טובים. אשמח לקבל המלצות-אין לי בעיה לקנות את הדור שעבר -כדוגמאת גלקסי ס4, htc one m7 או lg 2. בתודה מראש,תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ראיתי לפני כמה ימים את הטאבלט הזה http://www.focalprice.com/CE0182X/ICOO_D70PROII_7_Android_411_Dual_Core_RK3066_16GHz_Tablet_PC_with.html#.ULn6OoN0nsF המחיר מעולה לי ורציתי לקבל חוות דעת הן מהבנתכם את המפרט שלו והן אם מישהו מחזיק באחד כזה אשמח לתשובה מהירה האם פרט לגודל המסך של המכשיר האם ש/ווה להשקיע פי שניים כמעט ולקנות את זה http://www.focalprice.com/CE0179B/N10_101_Android_404_Quad_Core_iMX6Q_48GHz_Tablet_PC_with_External.html#.ULn944N0nsE שוב תוך התעלמות מגודל המסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני רציתי לקנות מכשיר GPS וגיליתי שיש מלחמה בין mio ו que :-) המון המון מכשירים.. אומרים שQUE מכשיר לא אמין ו MIO תוכנה זבל.. מוזר, אף אחד לא יצר מוצר נורמלי? מסך מינימום 4.3 אינץ ושיבוא עם מפות מעודכנות (קראתי פה על חברה שקנו וקיבלו מפות ישנות ועידכון עולה כסף הבנתי בQUE). אשמח לאיזה המלצה.. עדיף מניסיון אישי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון ויקח קצת זמן עד שאני אחבר אותו לרשת סלולרית(אגב, איזו חברה הכי משתלמת?). רציתי לדעת אם בינתיים אפשר לעשות איתו משהו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פרוייקט Ara השאפתני לא יחל בפיילוט השנה כמתוכנן, אך עם זאת מבטיח לנו קאמבק זוהר בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-אבדה-תקוותנו-פרוייקט-הסמארטפון-המו/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנגן היה מחובר למחשב כשפתאום הוא נכבה ולא רוצה לא להידלק ולא להיטען... למישהו זה קרה? אם אין ברירה אז יש אחריות אבל אין לי כוח לכאב ראש הזה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור לשמש כנגן מוזיקה/וידאו. הSIM זה למקומות שאין WIFI לאינטרנט. מערכת הפעלה אנדרואיד. משהו פשוט אמין וזול.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היורש של מכשיר הדגל משנה שעברה הושק רשמית - אך עם מפרט של דגם ביניים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות נגן יותר איכותי מ איפוד ננו הג'נרי שיש לי. קראתי על 2 הנגנים ביקורות ושניהם די טובים,מבחינת העיצוב אני אוהב את שניהם,השאלה שלי היא מי מציג איכות יותר טובה ועם איזה נגן מקבלים אוזניות יותר טובות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-