גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ההכרזה על MI PAD 5 ומחירו הנמוך במיוחד(אזור ה1200 ש"ח באליאקספרס לומד הנדסה, מת להחליף את המחברות בטאבלט נוח לכתיבה, פחות סיכומים ויותר כתיבת נוסחאות, שרטוט גרפים, שרטוט מעגלים חשמליים. מתלבט בין IPAD AIR, SASMSUNG TAB S7 והMI PAD 5 החדש הבנתי שהסמסונג יותר נוח לכתיבה בגלל העט סיליקון שלו, אפל זה אפל אבל מה הביקורות על השיאומי החדש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי נהרס לי ה6288 הישן שלי שהחזיק 3 שנים טובות... אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחברה פרטית, והתקציב הוא סביבות ה1500 שקל (:... חשוב לי שאיכות השמע בפלאפון תהיה טובה (מבחינה של מוזיקה), רמקולים סבירים +, מסך כמה שיותר גדול ואיכותי, אני מעדיף סליידרים בהרבה אבל לא הכרחי, מצלמה שתהיה בסדר + ועם פלאש- אבל לא צריך את המצלמה הכי טוב בעולם או משהו, WIFI וGPS אלה תכונות חשובות בשבילי- אבל על הGPS אני יכול לוותר אם ממש צריך... אם אפשר בבקשה כמה אופציות (כדי להשוות) עם מחירים מחברות פרטיות בארץ ובחו"ל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל כי אמרו שזה לפעמים אפילו יוצא יותר זול).. תודה רבה מראש!! :)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ראיתי לפני כמה ימים את הטאבלט הזה http://www.focalprice.com/CE0182X/ICOO_D70PROII_7_Android_411_Dual_Core_RK3066_16GHz_Tablet_PC_with.html#.ULn6OoN0nsF המחיר מעולה לי ורציתי לקבל חוות דעת הן מהבנתכם את המפרט שלו והן אם מישהו מחזיק באחד כזה אשמח לתשובה מהירה האם פרט לגודל המסך של המכשיר האם ש/ווה להשקיע פי שניים כמעט ולקנות את זה http://www.focalprice.com/CE0179B/N10_101_Android_404_Quad_Core_iMX6Q_48GHz_Tablet_PC_with_External.html#.ULn944N0nsE שוב תוך התעלמות מגודל המסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח.לשימוש ילדה בחדר קטן.צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד).רצוי: רדיו.תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראו את החוזה היטב!!! כחוזה כתוב שמותר להם לשנות את תעריפי השיחות בכל עת. עד היום היה אסור להם להעלות תעריפים ללקוח פרטי בהתחייבות. מאז תחילת ינואר אין התחייבויות, לא באורנג' ולא סלקום ולכן זה גם ככה כבר לא רלוונטי. ללקוח עסקי מאז ומעולם הייתה להם אפשרות להעלות תעריפים, גם *בתוך* ההתחייבות כך שמהבחינה הזו לא השתנה שום דבר חוץ מזה שאתה פשוט לא תהיה מחויב כלקוח עסקי ותוכל לצאת. ללקוחות הפרטיים זה קצת יותר באסה. מי שרוצה את החופש זה יופי אבל מי שרוצה להיות מחוייב כדי שלא ישנו לו את המחיר של החבילה כל שני וחמישי - הפסיד. עכשיו יכולים להעלות לו מתי שרוצים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע יצא האייפון 3gs עכשיו בעוד אבא שלי נוסע לחו"ל רציתי לשאול אם מישו יודע כמה עולה האייפון 3g והאייפון 3gs בלי התחייבות למשל עם התחחיבות אייפון 3g- עןלה 99 דולר עם התחייבות האאיפון 3gs עולה 200 דולר עם התחייבות אציתי לדעת כמה זה עולה בלי התחייבות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני משלם על הנגן מעם ומיסים? איך אפשר להיתחמק מתשלום? מאיזה אתר כדאי לי לקנות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג החדש של שיאומי הוצג רשמית - ומצליח להרשים וגם להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני שאני קונה אחד או שניים: Sandisk 32GB Ultra Micro SDHC SD HC 30MB/s Class 10 UHS-I עולה כולל משלוח כ-125 ש"ח. לעומתו כרטיס הזיכרון הפשוט של סנדיסק (Class 4) עולה בזאפ בארץ 105. (לא מצאתי בזאפ את הנ"ל) כדאי או שאני מפספס משהו? ישמש ככרטיס זיכרון בשביל Galaxy S3 תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אנו גאה לשתף אתכם במחקר שפורסם אתמול הקובע כי האייפון ברשת פלאפון הינו המהיר ביותר בעולם. פרסום זה מוכיח פעם נוספת כי יש לנו את הרשת המהירה ביותר גם בהשוואה בינלאומית. המחקר נערך ע"י חברה אמריקאית אשר בחנה את מהירות הגלישה באייפון ב-104 מדינות ברחבי העולם. אנו מאמינים שגם בעתיד נמשיך להוביל את השוק ולעמוד בראש החזית הטכנולוגית ומודים לכולכם על תרומתכם לפעילות. למידע נוסף אודות המחקר שפורסם הינכם מוזמנים להיכנס לקישור הבא- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=am20110220_45784
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הנגן Qtec T821 בעל מסך מגע בגודל 3 אינץ' תומך בפורמטים רבים בלי המרה ובגודל של 8-16GB הוא נראה טוב מאוד והוא עולה בסביבות 500 ש"ח אתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זו אפליקציה של גוגל ל-HTC VIVE (קסדת מציאות מדומה) שמאפשרת תיאורטית להפוך את כל החדר לדף ציור! לינק רלוונטי: http://geekloid.co.il/tilt-brush-vr-painting-app/ יש למטה גם סרטון שמדגים איך זה עובד. זה נראה מדהים והייתי רוצה לשים יד על VIVE רק כדי לנסות אותה. מישהו יודע אם בכלל יש כוונה לשווק את המוצר בארץ? ואם כן כמה הוא יעלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה חיצוניות לבית. חברות שפניתי אליהם רצו בסביבות ה-4,000 ש"ח ובזאפ מצאתי מערכת שלמה בסביבות ה-2,000 ש"ח. לעומת זאת ב- DealExtreame מציעים מערכת שלמה ב-$185. http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130225gardening האם למשהו יש המלצה מהיכן לקנות את המערכת? תודה דותן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-