עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. (שאני מחבר עם כבל לטלויזיה)? Ipod video דור 5, בתוכנה ההמרה יש לי 2 רזולוצית 320 על 240 (משהו כזה) ועוד אחת קצת יותר גבוה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shteren,

נתקלתי בזה עכשיו באליאקספרסס, 90 דולר זה מחיר ממש זול לא בדיוק ברור לי העסק, אולי זה שקר? בכל מקרה חיקוי לחיקוי זה בטח לא נשמע לי סביר, מה אתם אומרים? לקנות? http://www.aliexpress.com/item/N9500-MTK6589-S4-phone-Android-4-2-Smart-Phone-5-0-IPS-Screen-1280-x-720/844573118.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מה חשוב לי? אנדרואיד מסך 6+ לא סמסונג edge, איכותי הכי חזק שיש מבחינת מעבד רמקול טוב וחזק סוללה חזקה עדיף ל4000+ לא סיני עדיף wifi ax סלולר תומך דור 5 אם יש כבר זכרון 6 גיגה פלוס מצלמה לא חשוב. שיהיה סקסי, דק קל ומסך בלי שוליים. יש לי את ה סמסונג 8 והוא סביר. משמש בעיקר לשליטה מרחוק על מחשבים, הודעות, שיחות, עבודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KFL,

השבוע יצא האייפון 3gs עכשיו בעוד אבא שלי נוסע לחו"ל רציתי לשאול אם מישו יודע כמה עולה האייפון 3g והאייפון 3gs בלי התחייבות למשל עם התחחיבות אייפון 3g- עןלה 99 דולר עם התחייבות האאיפון 3gs עולה 200 דולר עם התחייבות אציתי לדעת כמה זה עולה בלי התחייבות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SinMaker,

היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shablull,

קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by intel suck,

היי תגידו יש חנות בארץ שמוכרים בה אביזרים ל-SANSA (נרתיקים סוללות וכו') ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ovid,

אני כנראה לא מעודכן, אבל אחרי שHP קנתה את PALM במחיר אסטרונומי, למה היא לא מוציאה יותר מכשירים חדשים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

יש חייה כזאת בדרך? ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jaaz,

רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by serg90,

אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דגם תקציבי חדש מבית סמסונג מחליף את שבב ה-Exynos הצנוע בשבב Snapdragon צנוע ומרחיב את הצילום למערך משולש - אבל האם זה באמת מספיק בכדי למשוך קונים חדשים? לכתבה

16. Started by D-M-X,

הנגן היה מחובר למחשב כשפתאום הוא נכבה ולא רוצה לא להידלק ולא להיטען... למישהו זה קרה? אם אין ברירה אז יש אחריות אבל אין לי כוח לכאב ראש הזה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ספקית הסלולר האמריקאית נאלצה להודות כי פתרון האבטחה הארגוני הכולל שלה - לא ימנע מהממשל האמריקאי גישה למידע של המשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-verizon-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם אני משלם על הנגן מעם ומיסים? איך אפשר להיתחמק מתשלום? מאיזה אתר כדאי לי לקנות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hensh2,

אני מעוניין לבנות אפליקציה לאייפון יש לי אתר מוכן ואני צריך שהוא יקושר לאפליקציה. הבנייה בתשלום נא ליצור קשר במייל :hensh2@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omricon12,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן: אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי. כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות. שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V. לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון. מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eran256,

איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים