גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא כעת בבריטניה והNote2 הנאמן שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים, אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו. אין לי כוונה להוציא 400-500 פאונד על ספינת דגל מהדור האחרון, חשבתי על משהו יותר בכיוון 200-250 פאונד. למרות שבתחום הזה נכנסים מכשירים כמו הG3 והזנפון 2, אני דווקא רוצה לרדת בגודל המסך. די נמאס לי להסחב עם מסך טלוויזיה במשקל 180 גרם בכיס שלי. לפני כמה ימים מוטורולה/לנובו או איך שלא קוראים להם עכשיו פתחו במבצע ומוכרים פה Moto X מהדור החדש (2014) ב230 פאונד. למרות שזאת לא העיסקה הכי משתלמת ביקום, זה נראה לי די נחמד. האם למישהו יצא לשחק קצת עם המכשיר או לחילופין יש לו אחד כזה ומה אתם חושבים עליו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את מכשיר הגלקסי אס 3. לאכזבתי גיליתי שבארץ מוכרים אותו עם מטען מיושן של גלקסי אס 2. השאלות שלי: 1) מהם החסרונות במטען מיושן? 2) איפה אפשר לרכוש מטען של גלקסי אס 3, או מתי הוא יהיה זמין לרכישה בארץ? תודה מראש על העזרה! עמית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני שאני קונה אחד או שניים: Sandisk 32GB Ultra Micro SDHC SD HC 30MB/s Class 10 UHS-I עולה כולל משלוח כ-125 ש"ח. לעומתו כרטיס הזיכרון הפשוט של סנדיסק (Class 4) עולה בזאפ בארץ 105. (לא מצאתי בזאפ את הנ"ל) כדאי או שאני מפספס משהו? ישמש ככרטיס זיכרון בשביל Galaxy S3 תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנו גאה לשתף אתכם במחקר שפורסם אתמול הקובע כי האייפון ברשת פלאפון הינו המהיר ביותר בעולם. פרסום זה מוכיח פעם נוספת כי יש לנו את הרשת המהירה ביותר גם בהשוואה בינלאומית. המחקר נערך ע"י חברה אמריקאית אשר בחנה את מהירות הגלישה באייפון ב-104 מדינות ברחבי העולם. אנו מאמינים שגם בעתיד נמשיך להוביל את השוק ולעמוד בראש החזית הטכנולוגית ומודים לכולכם על תרומתכם לפעילות. למידע נוסף אודות המחקר שפורסם הינכם מוזמנים להיכנס לקישור הבא- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=am20110220_45784
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/motorola-droid-turbo-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי נהרס לי ה6288 הישן שלי שהחזיק 3 שנים טובות... אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחברה פרטית, והתקציב הוא סביבות ה1500 שקל (:... חשוב לי שאיכות השמע בפלאפון תהיה טובה (מבחינה של מוזיקה), רמקולים סבירים +, מסך כמה שיותר גדול ואיכותי, אני מעדיף סליידרים בהרבה אבל לא הכרחי, מצלמה שתהיה בסדר + ועם פלאש- אבל לא צריך את המצלמה הכי טוב בעולם או משהו, WIFI וGPS אלה תכונות חשובות בשבילי- אבל על הGPS אני יכול לוותר אם ממש צריך... אם אפשר בבקשה כמה אופציות (כדי להשוות) עם מחירים מחברות פרטיות בארץ ובחו"ל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל כי אמרו שזה לפעמים אפילו יוצא יותר זול).. תודה רבה מראש!! :)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי IPOD MINI 4 GB שחור לבן מלפני 3-2 שנים..אממ הוא גירסה 1.3(זה מה שרשום) אני שיחקתי במשחק song quiz משהו כזה שמזהים שירים..הוא נתקע לי ועכשיו הוא תקוע על התשובה הנכונה כזה ולא זז..הכנסתי למטען ועדיין תקוע,המחשב לא מזהה..מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע לידי אייפוד טאץ' מהסדרה הראשונה... הפריצה שלו מתבצעת כמו שפורצים אייפוד דור 3 או 4? יש דרך אחרת? אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין מה לעשות פלאפון זה פלאפון ולי אין ברירה אז מה שווה ליקנות שם ? אני מחפש מצלמה טובה, נגן ,רמקול , BT , GPS, זיכררון עם הרחבה ועוד אגב אם אני יביא פלאפון מחנות אז אני יכל לחבר אותו לפאלפון בלי בעיות מיוחדות ? מה כרוך בכך 2 מהאחים שלי הביאו LG 8300 שהוא די סבבה GPS ,BT ,MP3, STREO SPEAKERS וכו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מכשיר נוקיה 6280, ולחברתי סמסונג. אני באוראנג' היא בסלקום. הכל היה בסדר, SMSים שלחתי וקיבלתי בלי בעיות. עד שהגיע יום חמישי האחרון ומאז אני לא מקבל מחברתי SMSים. אני יכול לשלוח לה והיא מקבלת, אני יכול לשלוח לאחרים והם מקבלים. אחרים שולחים לי ואני מקבל, היא שולחת לאחרים והם מקבלים. רק ממנה אלי היא לא מצליחה לשלוח. כתוב שההודעה נשלחה, אבל נאדה. למישהו יש מושג קלוש מה הבעיה??? תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי עריכה: נשארתי רק עם ה5800. אני מעוניין לקנות את אחד מהמכשירים שמצויינים בכותרת, אבל יש לי כמה התלבטויות: קראתי שה5800 הוא איטי באופן כללי. לעומת זאת ל5530 יש מעבד מהיר יותר שמשפר באופן משמעותי את השימוש. מחיפושים באינטרנט, מתברר של5530 יש בעיות שקשורות לסנסורים שלו וזה גורם למכשיר להיכבות/להיתקע. מעוניין בחוות דעת מכם על 2 הטלפונים האלה, באופן כללי, וגם האם ב5530 באמת ישנן הרבה בעיות והאם הן תוקנו בעזרת שידרוג firmware או פיתרון אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, נדלקתי על המוטורולה MILESTONE ואני שוקל לרכוש אותו אבל יש לי כמה שאלות..: המחיר בסלקום הוא הזוי לחלוטין (כלומר המחיר שמופיע "בסדר"- אבל שאר השטויות שדוחפים לך בכוח מבלי היכולת לבטל הופכים את המחיר למגוחך בלשון המעטה). לקנות בחנות פרטית זו אופציה- אבל המחיר שוב בעייתי, ואם ממילא קונים פרטי אז חשבתי למה לא לקנות בחו"ל בזול יותר ולסגור עניין. כאן נשאלת השאלה מה עם עברית? אני טירון בתחום המערכות הפעלה על גרסאותיהן השונות - הממשק לא אכפת לי שיהיה באנגלית, מה שחשוב לי הוא שהטלפון יוכל לכתוב ולקרוא בעברית. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אצטרך לגשת לגורם שלישי בארץ כדי שיוסיף לי את התמיכה בעברית המצוינת? או שאני יכול להוריד לבד "תמיכה" מבלי לבצע כל מיני פריצות מסובכות כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אפליקציית ichoose שאפשרה הפניה אוטומטית של שיחות מהנייד לנייח כבר לא נמצאת בחנות וגם לא ניתן להתקין APK שלה. מחפשת תחליף. טלפון גלקסי s7, אנדרואיד 8.0 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טכנולוגיית LiDAR חדשה, שבב עוצמתי, מקלדת משופרת ועוד נמצאים במרכז ההשקה שמגיעה בזמן מאתגר עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-