גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג החדש של שיאומי הוצג רשמית - ומצליח להרשים וגם להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי פעם ראשנה שאני כותב כאן .... הבנתי שיש כאן אנשים שמבינים במחשבי כף יד וךכן אני צריך את עזרתם של אלו שמבינים בעניין! אז ככה אני צריך מחשב כף יד במחיר של עד 2500 שקל עם חריגה של max ז10% . המחשב כף יד צריך לכלול GPS שקולט היטב... המחשב כף יד יצריך להיות בעל יכולות טובות מאוד בתחום מחשבי הכף יד וכוונתי הוא שהמכשיר לא יהיה בסיסי אלא יכלול תכונות שימושיות ומודרניות! כמו כן חשוב כי זמן הבטריה יהיה מספיק ללפחות יום עבודה , לאו דווקא יום פעילות רציף אלא פה ושם...העיקר הוא שהבטרייה לא תיהיה חלשה!!! אני אודה מאוד למי שיעזור בתודה, אורן. נ"ב איך asus 636?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעים 2 הדגמים? שמעתי ה-95 כבר במרץ... הבעיה, שלאחר שהייתי בטוח שזהו הפלא' הבא שלי... הוא קיבל ביקורות צוננות מאוד! ממש התאכזבתי ממנו! לעומתו, ה76 בעיצוב שאני יותר אוהב וזהה לו לגמרי מלבד המצלמה... מה עדיף? תמונות: 76 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_184.jpg 95 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_164.jpg לינק למאמר המאכזב שקראתי: http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEyAAFVlVkQzVyjSfe&tmpl=pocket5&style=pocket5 נואש... וחייב פלא' חדש דחוף!!! [מחיר לא עקרוני]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו? יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי? ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)? ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו? פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי... אתם חושבים שכדאי לחכות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/motorola-droid-turbo-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נגן מהדגם הנ"ל במצב מצוין. נפח 2GB. בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא כעת בבריטניה והNote2 הנאמן שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים, אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו. אין לי כוונה להוציא 400-500 פאונד על ספינת דגל מהדור האחרון, חשבתי על משהו יותר בכיוון 200-250 פאונד. למרות שבתחום הזה נכנסים מכשירים כמו הG3 והזנפון 2, אני דווקא רוצה לרדת בגודל המסך. די נמאס לי להסחב עם מסך טלוויזיה במשקל 180 גרם בכיס שלי. לפני כמה ימים מוטורולה/לנובו או איך שלא קוראים להם עכשיו פתחו במבצע ומוכרים פה Moto X מהדור החדש (2014) ב230 פאונד. למרות שזאת לא העיסקה הכי משתלמת ביקום, זה נראה לי די נחמד. האם למישהו יצא לשחק קצת עם המכשיר או לחילופין יש לו אחד כזה ומה אתם חושבים עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC מנצלת את הגמישות של מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל ליצירת הצעה ייחודית ותחרותית ביותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד המכשירים החדישים של סמסונג נוחת בישראל באופן רשמי, עם תגי מחיר שמתחילים ב-3,600 שקלים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/לכיסים-עמוקים-בלבד-מכשירי-ה-galaxy-note-5-וה-galaxy-s6-edge-plus-ה/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Nokia 6233, ברצוני לקנות כרטיס זכרון מסוג Micro SD 2G, משמעות כלשהן, שמעתי שהמכשיר יעבוד לאט גם כשאר הכרטיס ריק לגמרה. האם זה נכון? האם כשהוא מלא\חצי הוא יעבוד לאט בצורה משמעותית? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-kyocera-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%95%d7%93-%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שיש כאן יותר מאחד . יצא Gingerbread עובד במלוא החומרה , עובד מעולה וזריז, בלי sense , אבל בימינו, מי צריך אותו. להורדה , כנסו לכאן: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=620
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-