עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, אני רוצה לשדרג את גרסת האנדרואית שיש לי ע"ג הteac tablet tc-7120. אני צריך מדריך מלא שלב אחרי שלב כי אני לא ממש מנוסה בזה. אגב - לא התלחתי למצוא הרבה מידע על הטבלט הזה ברשת באנגלית. אחרי קצת מחקר מצאתי איזה מקום שכתוב בו שזה בעצם EKEN W70 VIA 8850 - יכול להיות? בכל מקרה - אשמח לעזרה, תודה! רם

2. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dennis14,

1. Sony Xperia Z, לינק - http://www.superdealer.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-sony-xperia-z-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99 2. Meizu MX3, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19090 (יש טעם לקנות אותו בארץ מאשר להזמין מחו"ל ?) 3. Xiaomi Mi3, לינק - http://www.gomobile.co.il/xiaomi-mi-3- (כנ"ל) 4. HTC One M7, לינק - http://www.superdealer.co.il/Product/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-htc-one-m7-32gb (אמנם מחודש אבל עם שנתיים אחריות) 5. LG G2, לינק - http://www.simfreephone.co.il/items/311366-LG-G2-32GB-%D7%90%D7%9C-%D7%92-%D7%99 6. Samsung Galaxy S4, לינק - http://www.zap.co.il/model.aspx…

• 27 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  6. לפני כשנה ראיתי בחנות מחשבים כלשהי מחשב נייד שמריץ גם WINDOWS וגם אנדרואיד, אני לא זוכר אם בו זמנית או שזה סוג של דואל בוט.. ניראה לי של אסוס או ג'יגבייט אולי.. עכשיו כשאני מחפש לקנות כזה אני לא מצליח למצוא בשום מקום.. מישהו ראה\שמע על דבר כזה? לא משנה לי אם זה לפטופ או טאבלט אודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by cold fire,

חבר שלי קנה בזמנו נגן sansa e250 והוא נשבר...(רק אלוהים יודע איך...חחח) צריך המלצה לחבר חשוב שזה לא יהיה נגן של apple דגש על איכות ועל איכות שמע... קיבולת סביב 4-8GB לא יותר תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. טוב אז קראתי עכשיו מכתב קצת ארוך שכתב סטיב ג'ובס על למה בעצם אין פלאש במכשירים הניידים של אפל לכל מי שמעוניין לקרוא הנה לינק: http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/ עד כמה שהייתי שמח שיהיה פלאש באייפון שלי ,אי אפשר שלא להסכים עם כל הטענות שהוא העלה שם. לאלו ממכם שמתעצלים לקרוא אז אם לסכם את זה ממש בתימצות הוא נותן 6 סיבות : 1. הפלאש הוא לא תקן פתוח ,או כמו שהוא אומר ההפך הוא הנכון הפלאש הוא תקן סגור לחלוטין שרק לאדובי יש שליטה עליו. 2. הפלאש אומנם נפוץ אבל לא נפוץ כמו שאדובי טוענים שהוא, המקורות העיקריים ברשת לוידיאו (כ75% לפי המכתב) שהם יוטיוב ,פייסבוק ועוד כמה אתרים בסגנון כבר בתהליכי תמיכה בHTML5 וH.264 שהם פתוחים לחלוטין . 3. הפלאש יועד במקור למשתמשי PC עם ע…

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

רשת סלקום. תודה.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by itayle,

שלום לכולם יש ברשותי גלקסי 3 , גלקסי 1 ואייפון 4S כולם במצב מצויין, בלי שריטות, עובדים חלק, גרסאות הכי חדשות. בעיקרון אני צריך מכשיר לעצמי (אחד מהם היה פלא עבודה אבל כבר אין צורך בזה) השאלה מה אתם ממליצים? למכור את כולם ולקנות מכשיר חדש/למכור רק את X ולהשאיר את Y/Z? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי! רכשתי Motorola Defy כפי שהמליצו לי בפורם זה. חזרתי מארה"ב, משם רכשתי ת'מכשיר, והגעתי לאחת החנויות המוכרות להתקנת רום CM7. הבעיה המוזרה והמאוד נוראית היא, שברגע שאני שם מישהו בספיקר בזמן שיחה- אז אותו בנאדם שומע את עצמו כפול ולכן פשוט אי אפשר לנהל שיחה במצב הזה! ואני חייב את הפיצ'ר הזה! רק כשאני מנמיך לווליום הכי הכי נמוך-אז כנראה זה בסדר..אבל אז אני לא שומע דבר! אינני יודע אם זהו משהו חומרתי או תוכנתי, אשר קשור לפריצה? אינני יודע אם זה פשוט Design Epic-Fail? משום שהמיקרופון לדיבור והספיקר עצמו די סמוכים אחד לשני בתחתית המכשיר. אחד מקדימה והשני מאחורה. מישהו יכול לעזור בבקשה!? אולי שווה להחזיר ת'מכשיר כי אין פתרון לזה? חבל לי כי זה נראה לי מכשיר מדליק לאללה ומתאים לד…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by tk891,

שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by gjook,

אשית יכול להיות שאני הייחידי שמתלהב מזה , אבל לדעתי זה אמור להיות אחלה מכשיר לתקציבים נמוכים , נראה עמיד, טוב לריצות , יש לו גם מספיק מקום לדי הרבה שירים(1000 בערך..), הסאונד שלו אמור להיות טוב...אמממ זהו בערך.. הנגן המדובר היה אמור לצאת באמצע חודש פבואר , אך הייתה דחיה. אחרי שחיפשתי רבות מצאתי עדות לעובדה המשמחת כי המכשיר יצא היום לאור. http://forums.sandisk.com/sansa/boar...cending&page=4 "And now it's here. " בתירגום מלעז- "ועכשיו הוא כאן" " בכל מקרה כמובן אין את הנגן עוד בארץ , אז אפשר או לנסות לרכוש מחו"ל , אם מישהו מכיר חנות טובה אני אשמח. או לחכות שהיבואנים יתחילו ליבא את המכשיר. לפני כמה ימיים שלחתי אימייל לחברה שמייבאת את המכשיר שקוראים לה , ושאלתי מתי הם חוש…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. אהלן, אז אחרי כמעט 4 או 5 שנים כבר עם אייפון 4 הגיע הזמן סוף סוף לשדרג את עצמי (ואת החברה שהחליטה לשדרג מאייפון 4). אז ככה, לגבי החברה: היא מעדיפה מכשיר קטן ביחס למה שקיים היום ברוב מכשירי הדגל והתקציב שלה הוא עד 1500+-, הבנתי מחבר שיש לו את הסוני Z3 הקומפקט שהוא דיי תואם את הדרישות שלה מבחינת גודל אבל המחיר גבוה אבל Z1 קומפקט דיי תואם גודל ומחיר (סביבות 1700 אז באילת המחיר יהיה נמוך יותר), הפחד שלי הוא מהבקורות שראיתי על המסך שנסדק וזה דיי מרחיק אותי מזה (למרות שחבר שלי ממש מרוצה ולא קרה לו כלום למכשיר). מה עם מייזו שבאג משווקים (ואיזה מהסדרה)? אז לסיכום: מכשיר קומפקטי, לשימושים בסיסיים (ווטסאפ, אנטרנט, פייסבוק וכו' ועד 1500 במחירי קנייה באילת זה בערך 1800-1900 למכשיר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

האפליקציה הפופולרית מוסיפה אפשרות לניווט באמצעות קולו של כוכב סדרת הסרטים ״שליחות קטלנית״, ארנולד שוורצנגר, לרגל יציאתו לאקרנים של הסרט החמישי בסדרה - שליחות קטלנית: בראשית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91-waze-%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%a0%d7%92%d7%a8-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by DeAk,

היי! אחרי שנתיים עם HTC one m7 החלטתי להיפרד מהמכשיר המדהים ולהתקדם הלאה לא הכי בא לי לשים שוב 3000 ש"ח או יותר על מכשיר אז החלטתי להוריד קצת תקציב המכשירים שאני מתלבט בינהם כרגע זה ה P8 ששמעתי שהוא מצוין או שכדאי לחכות ל oneplus 2 שאמור להגיע עוד חודש בערך? אני פחות אוהב מכשירים של LG או אייפון אם יש המלצות בקצת יותר מהתקציב זה גם בסדר תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/

20. שלום, ידידה שלי נמצאת בארה"ב ואין לי פלאפון, אז אני צריך פלאפון חדש, שקלתי ללכת על סמארטפון, ולאחר מחקר נסגרתי על 2 דגמים - SGS או HTC Desire אבל לאחר ברור יותר מעמיק הבנתי שבשניהם יש בעיה מאוד קריטית לי במידה ואני רוכש טלפון כזה, אם אני קונה Smartphone יהיו לו שני שימושים עיקריים 1-GPS ו2-SKYPE הבנתי שהGPS של הSGS תקול ושאמורים לפרסם לזה (אולי) שיפור בספטמבר (שאולי יעבוד) , אני מעדיף לא להתעסק עם זה, כי הGPS זה אחד הסיבות העיקריות לזה שאני קונה טלפון כזה. ןבHTC-D אין מצלמה קדמית כלומר SKYPE לא יעבוד כמו שצריך..(שלא נדבר על זה שזמן הסוללה שלו על הפנים, שזה גם דבר שמאוד חשוב לי) אני שוקל אפילו לקנות עכשיו טלפון זול זמני עד שיצאו דגמים חדשים..... אבל הבעיה בזה זה שאני נמצא …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by חן מ,

חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by HairyAss,

השאלה היא כזאת, כשאני שם סרט ששוקל ג'יגה בתיקיית DROPBOX במחשב ורואה את הסרט בפלאפון באנדרואיד האם זה יוריד לי ג'יגה מהחבילת גלישה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by natee,

אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה

24. Started by Jenia24,

זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by WhiteLen,

היי, החלטתי לרכוש סמרטפון לראשונה, עד היום התרגלתי לטלפון קטן שנכנס לכיס ולא מרגישים אותו לכן אני מפחד מכל הטלפונים הגדולים. ראיתי את ה Galaxy W שקיבל ביקורות טובות. אני מקווה שמהסך לא יהיה לי קטן מדי אבל אם גם לאייפון יש מסך בגודל דומה אז אני כנראה אסתדר. אני מחפש טלפון בעיקר לגלישה וGPS. השאלה אם למישהוא יש ניסיון עם הטלפון? האם אמין? אפשר לעשות root? יש רומים וכו.. תודה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.