עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by צחי_אל,

שלום, ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו? יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי? ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)? ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kuBBia,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טכנולוגיה של חברה צעירה בשם Elliptic Labs מגייסת את הספקטרום העל-קולי לשליטה אינטואיטיבית ונוחה יותר במכשירים החכמים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kletsman,

איזה מכשיר עדיף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה

7. Started by D-M-X,

הנגן היה מחובר למחשב כשפתאום הוא נכבה ולא רוצה לא להידלק ולא להיטען... למישהו זה קרה? אם אין ברירה אז יש אחריות אבל אין לי כוח לכאב ראש הזה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

יש לי מחשב כף יד ובו destinator איך אני יכול להתקין לשם את מפת ניו יורק תודה על העזרה

9. שלום לכולם זוהי פעם ראשנה שאני כותב כאן .... הבנתי שיש כאן אנשים שמבינים במחשבי כף יד וךכן אני צריך את עזרתם של אלו שמבינים בעניין! אז ככה אני צריך מחשב כף יד במחיר של עד 2500 שקל עם חריגה של max ז10% . המחשב כף יד צריך לכלול GPS שקולט היטב... המחשב כף יד יצריך להיות בעל יכולות טובות מאוד בתחום מחשבי הכף יד וכוונתי הוא שהמכשיר לא יהיה בסיסי אלא יכלול תכונות שימושיות ומודרניות! כמו כן חשוב כי זמן הבטריה יהיה מספיק ללפחות יום עבודה , לאו דווקא יום פעילות רציף אלא פה ושם...העיקר הוא שהבטרייה לא תיהיה חלשה!!! אני אודה מאוד למי שיעזור בתודה, אורן. נ"ב איך asus 636?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BetZeFer,

קליפים של מוזיקה הכוונה? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by malcolmx9,

אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Netanel16,

שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Your-AsSaSsiN,

נציגת Apple החדשה בישראל החליטה לשווק את העברית ל-iPod באתר שלה ללא צורך בתשלום, רוצו מהר לפני שייגמר http://www.idigital.co.il/ipodhe/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם, החלטתי לרכוש אייפוד טאץ' דור שני. אבא שלי נוסע הרבה לקנדה בשביל עסקים, ובגלל המחירים הנוחים יותר שם החלטתי לרכוש אותו שם. ההתלבטות שלי היא בין רכישה של המכשיר בחנות של APPLE במחיר של 259 דולר קנדי http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch לבין רכישה של המכשיר בענק הקמעונאות WALMART במחיר של 239 דולר קנדי http://www.walmart.ca/Canada-Electronic.jsp?selection=listingDetails&tabId=1&singledept=null〈=&assetId=34491&imageId=49082&suggestedItem=&priceType=1&page=null&departmentId=64&categoryId=866&tabId=1 מה ההבדל ביניהם? מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים, חן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by VortexD,

אני רוצה להתחדש במכשיר חדש וכל עניין המסך מגע מאוד קורץ לי אז מהאפשרויות שמוצעות לי בסלקום מה כדאי Samsung F480 LG Kc910 Renoir Lg Viewty Samsung I900 Omnia או לחכות למאי לNokia 5800 שאמרו לי בסלקום שיגיע להם נורא חשוב לי עניין הממשק שלא יהיה איטי ושהמסך יהיה רספונסיבי גם חשוב לי שהמכשיר יוכל להוציא שמע באיכות דיי גבוהה דרך אוזניות כמובן ושהסוללה לא תגמר מהר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?

19. Started by romanf65,

שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לאחר שראינו את האייפון 6 מתמודד היטב מול יריביו הגדולים ביותר בביצועי המעבד, האתר Tom\'s Guide בודק את ביצועי הסוללה של האייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ספקית הסלולר האמריקאית נאלצה להודות כי פתרון האבטחה הארגוני הכולל שלה - לא ימנע מהממשל האמריקאי גישה למידע של המשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-verizon-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, כשאני מקבל הודעה בווטסאפ, לפעמים יש צליל, לפעמים אין צליל, לפעמים יש רטט, לפעמים אין כלום... קראתי איפשהו לכבות ולהדליק את המכשיר - לפעמים זה עוזר, לפעמים זה לא עוזר. איך אני גורם שזה יעבוד כפי שאני רואה אצל חברים שלי - שפשוט יעשה צליל כשמגיעה הודעה? כמו כן, כבונוס - אין לי גם מעל הסמל של הווטסאפ מספר שכותב כמה הודעות יש, יש דרך שיהיה לי את המספר? דרך אגב - את המכשיר קניתי רק לאחרונה, ולא עשיתי בו שום דבר "מיוחד" (לפחות לא שידוע לי). תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nadabometal,

שלום רב,נפל לי האיפון 4s ונשבר לי המסך - אני רואה כתמים שחורים במסך + המגע לא עובד.קראתי שיש מסכים מזויפים ומסכים מקורים (פחות מזויפים). איך אני יכול לדעת שאני הולך למעבדה שהם ישימו לי מסך מקורי ולא מזוייף (לפי מחיר? או לפי בדיקה מסויימת?)והאם יש הבדל באיכות בין מסך מקורי למזויף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.