עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לרומא בעוד שבועיים וחצי ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מכשירים סלולריים ברומא, אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר משמעותית מהארץ (הושק שם לפני חודש וחצי ובארץ יתחיל להגיע רק בעוד שבוע). אני מתמקד ב-HTC ONE החדש. תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, חבר שלי קיבל טלפון Samsung D880 DuoS (שנקנה ברוסיה למיטב זכרוני). הוא רוצה להפעיל אותו עם מספר של פלאפון, אבל כששמנו בו את ה-sim של פלאפון התקבלה הודעה שהוא פתוח רק לשיחות חירום. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ag43,

מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by waizman,

כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על MP4 בין המחירים 500-600 ש"ח שיהיה מינימום 2 ג'יגה שיהיה גם מוזיקה סרטים ותמונות וגם רדיו ומיקרופון מובנה ורציתי לשאול משהו... יש כאלה שכתוב שהם משמשים גם בתור כונן נייד אז מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Avivf88,

ידידה שלי קנתה את הנגן, האמת הוא אחלה יחסית למחיר הזול שלו, הדבר היחידי שמפריע קצת זה המערכת הפעלה שלו, יעני, התפריטים דיי לא נוחים, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותם במשהו נוח יותר על ידי התקנה של משהו על הנגן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

נציגת Apple החדשה בישראל החליטה לשווק את העברית ל-iPod באתר שלה ללא צורך בתשלום, רוצו מהר לפני שייגמר http://www.idigital.co.il/ipodhe/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הנקסוס החדש של LG ודגמי ה-Xperia Z5 של סוני החלו להימכר בארץ, והמחירים עשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפונים-החדשים-של-גוגל-וסוני-הגיע/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ghost93,

היי במהלך חיפושי ברשת אחר סמארטפון חדש הגעתי לדגם הזה: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_ls970-4751.php LG Optimus G LS970 הידוע גם בשם LG Optimus G (Sprint) השאלה היא כזו: בהנחה שאני מצליח להשיג מקום לקנות ממנו, האם הטלפון הזה יעבוד בארץ? אם כן, תחת איזה רשתות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by trmh12,

האם ישנה אפשרות לקבל התראה לאייפון שלי, כאשר אחד מהחברים שלי מחוברים לווטס אף ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ספקית הסלולר האמריקאית נאלצה להודות כי פתרון האבטחה הארגוני הכולל שלה - לא ימנע מהממשל האמריקאי גישה למידע של המשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-verizon-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברת Vivo מציגה עוד דגם סמארטפון מסקרן ומיוחד - עם זוג מסכים לכתבה

15. Started by SinMaker,

היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ממ נראה לי שהכותרת אומרת הכל, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה

20. Started by bati6,

שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תקציב - 1000 ש"ח ומעטה. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כדאי שיהיה מצלמה טובה/סבירה ומעלה. המטרה העיקרית שהיא תוכל לעשות שיחות וידאו בסקייפ ולגלוש באינטרנט. עדיף שיהיה נוח לשימוש. היא מאוד מתקשה מטבע הגיל שלה. חשוב עמידות כי יש לה נטייה להפיל את המכשירים שלה ולבשל איתם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צילומים חדשים מוכיחים לכאורה כי מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית אכן יגיע עם מערך מצלמות כפול בחלקו האחורי ב-LG נחושים לשפר בשנה הנוכחית את מעמדם בשוק המכשירים החכמים, לאחר שסיימו את שנת 2015 עם מכירות כמעט זהות לאלו של שנת 2014 ועם הפסד נקי (כ-59.7 מיליון מכשירים שנמכרו וכ-117 מיליון דולרים שהופסדו ברבעון הרביעי בלבד), ונראה כי הם מאמינים שגימיקים מסויימים הם אלו שיסייעו להם להתעלות אל מול התחרות המרובה. מספר תמונות חדשות שהגיעו אל הרשת מציגות את מה שלכאורה מהווה את ה-LG G5, מכשיר הדגל הגדול הבא של החברה שיחשף בעוד קצת פחות מחודש, כשהוא עטוף במעטפת פלסטיק עבה וכעורה שמהווה טקטיקה מוכרת אשר נועדה להסתיר את המראה הסופי הרשמי של הסמארטפון. אם נניח שזהו אכן ה-G5…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kletsman,

שלום מעוניין בחוות דעת לטאבלט que TBQ1006 http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=18185&nldi=13618 עלות 299 ש"ח. האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.