גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בערך 10 רעיונות לאפליקציות שונות (חלקן חדשות שלא קיימות חלקן לוקחות אפליקציות בסיסיות - כמו חייגן - ומשפרות) ואני רוצה לעבוד עם המפתח על האפליקציות מה שאומר שארצה גם ללמוד את הבסיס שהוא בונה לאפליקציה ואת הגישה ואופציות הממשוק לרכיבים אחרים. אני לא מפתח אני איש סיסטם לכן זה לא יהיה זר לי נעשה תיאום ציפיות בתחילת הדרך (אחרי ההסכם הסודיות) על שותפות או על תגמול מסויים להמשך הדרך . מייל ליצירת קשר ryoni@hotmail.com
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
בקישור - http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_14_11_14_Nov_Bundle?ie=UTF8&node=10221878011
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
http://www.engadget.com/2010/06/07/steve-jobs-live-from-wwdc-2010/ [br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 20:37:37 בינתיים אין הפתעותהעיצוב של האייפון החדש זהה לזה שדלף הרזולוציה פי 4 כמו שאמרו - 960x640 והפאנל ips כמו בipad מצלמה קדמית לשיחות וידאו ומצלמה אחורית עם פלש לד 5 מגה פיקסל שמקליטה וידאו ב720p מיקרופון נוסף לסינון רעשים כמו בנקסוס 1 מעבד a4 (בגדול arm cortex a8 במהירות 1ghz) כרטיס הרשת הוא בתקן n עכשיו הוסיפו ג'ירוסקופ לאקלסלרומטר הקיים - עכשיו משחקים/אפליקציות מבוססי תנועה יהיו ב6 כיוונים
-
- 177 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
אופו מכריזה על השקתם של שני מכשירי הדגל R7 ו-R7 Plus, שמציעים כוח עיבוד בינוני במעטפת יוקרתית ובמחיר שנע בין הגבוה לגבוה מאוד. עוף מוזר או שילוב מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%99%d7%a2-oppo-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי גלקסי נקסוס ואני בהוט מובייל, הגדרתי APN בשביל ה MMS לפי האתר של הוט וזה עדיין לא עובד לי (תקוע פשוט על SENDING) יש פה מישהוא עם נקסוס שמחובר להוט מובייל ויכול לרשום לי את ההגדרות APN שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על רקע תקלות הניוד הרבות והקושי בהשגת מוקדי השירות של גולן טלקום ו-HOT מובייל, זה היה רק עניין של זמן עד שתוגשנה התביעות היצוגיות הראשונות כנגד שתי החברות. את דעתי על הנושא כתבתי כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2293. מעניין לשמוע מה דעתכם.
-
- 33 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בלק ברי 9700 ואני רוצה לדעת איך שולחים ומקבלים אימייל דרך הג'ימייל באמצעות הבלק ברי שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אומנם יש לי SGS2 אבל כרגע באופן זמני עקב צמצומים אין לי חבילת גלישה ולא הכל כלול אלא את המלול של ה-10 אג' בהוט. כששידרגתי ל-ICS (יש לי CM9 של נייטלי) הגדרתי במפורש באפליקציה של FB שאני לא רוצה שיהיה שום סינכרון ושום התראות. משום מה אני רואה שבשבוע האחרון היה ישמוש כל 4-5 מגה באפליקציה של פייסבוק כשאני בוודאות לא נכנסתי אליה מהטלפון על גבי הרשת הסלולארית. יש משהו לעשות? הגדרות שפיספתי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי 5 סוללות של פלאפונים . כולם 3.7 v יש למשהו רעיון יצירתי כיצד להשתמש בהם? ( ליצור סוללה למכונית על שלט או משהו בסגנון ) ואם למשהו יש רעיון הוא יכול להדריך אותי כיצד לבצעו? או שאפשר ליצור מהם מטען נייד לסמארטפון שלי? למשהו יש רעיון איך ליצור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה השגנו דיל דרך סלקום לעסקה משתלמת. אני מבקש את עזרתכם בבחירה של מכשיר חדש מחברת סלקום. כל מגוון המכשירים עומדים לרשותי, המכשירים שהכי מעניינים אותי כרגע הם: N95 8GB LG KU990 אבקש את עזרתכם מבחינה מקצועית, מה עדיף משני הפלאפונים האלה, או שיש מכשירים אחרים מומלצים בארסנל של סלקום. אם זה יעזור למישהו לעזור לי אז אני חייל קרבי על סף שחרור, ככה שצריך שהפלאפון יהיה זמין לחול, יהיה עמיד, וגם מבחינת זמן (עם הפלאםון הקודם שלי 6230 אני כבר מעל 3 שנים, ככה שאיזה מהמכשירים להערכתכם יהיה שימושי יותר בעתיד הקרוב/רחוק) תודה רבה על העזרה זהר
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם,כל הזמן זה מראה לי בגלאקסי 3 שיש 18 שיחות שלא נענו למרות שמחקתי את כולן וניסתי להתקשר 20 שיחות שלא יענו.זה פשוט נתקע על 18 מאתמול. האם יש משהו לעשות כדי לסדר?בעיה מוכרת?בהוט אמרו שצריך לבצע איפוס לגלקסי..אבל זה נראלי הפתרון הקל ולא בא לאח שלי לאפס את הגלאקסי שלו. תמונה :
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע איפה אפשר לקנות בזול עם משלוח לארץ? באתר של nvidia אין משלוח לארץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בארהב סמסונג גלקסי S. האם הבנתי נכון? אני לא אמור לשלם עליו מכס בכניסה לארץ אם הוא אצלי בכיס? האם אני יכול להביא יחידה אחת מכל מוצר שכתוב שם ואני לא אשלם על כלום? אני רוצה לרכוש מאמזון. מאיזה אחד לקנות, מאלה שמופיעים בקישור הבא? (זה מה שמצאתי, אם יש קישור יותר מוצלח עדכנו בבקשה). http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Touchscreen-Slot-International-Warranty/dp/B003U2T57E http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-8GB-Unlocked/dp/B003TLNZLI האם המכשיר יעבוד בארץ (אורנג) בלי בעיה? האם יחטטו לי בכיסים כשאני חוזר ארצה? טיפים או המלצות נוספים? תודה לכולם וחג שמח לכם ולבני משפחתכם.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 23:30:59 ומה הסיפור עם הפריצה?צריך לפרוץ בעצמי, או …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לאחותי את הנוקיה 710 בחו"ל אבל מחיפושים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני קומבינות (ממש לא נוחות) שמאפשרות כתיבה בעברית בנייד. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להתקין מקלדת בעברית כמו באנדרויד? או שאולי מאז יציאת הווינדוס החדש יש שיפור בעניין? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אפליקציה טובה לשיחות וידאו לאייפון 4
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היי ברשותי טלפון של סוני אריקסון מדגם 810i. לפני זמן מה התקלקלה התמיכה שלו באפרליקציות ג'אווה, קרי, המכשיר לא נכנס כלל לתפריטי ה-Games וה-Applications (לוחצים select ולא קורה דבר) ברצוני לתקן את הבעיה הזו. ניסיתי לגבות את כל אנשי הקשר שלי ולבצע Master Reset->Reset All דרך המכשיר, כל אנשי הקשר, ההודעות, הPlaylists וכו' נמחקו אך הבעיה נשארה. לפי מיטב הבנתי השלב הבא הוא לבצע צריבה (flash) מחדש של הקושחה (firmware). מצאתי מספר מדיריכים לצריבה של הדגם הספציפי שלי ברשת, מדברים בהם על שימוש בדרייברים לצריבה ותוכנות כדוגמת SETool. ברשותכם, מספר שאלות: 1. מישהו כאן ניסה לצרוב מכשיר של סוני אריקסון? 2. במידה וישנה תקלה בתהליך הצריבה, האם יהיה אפשר עדיין לתקן את המכשיר או שהוא י…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני והצוות שלי מפתחים אפליקציה לאנדראויד בפרויקט גמר במדעי המחשב. ויש לנו שאלה בסיסית ודיי חשובה: תאור מקוצר של האפליקציה שלנו: האפליקציה שלנו היא אפליקציה למציאת חניה, יש לה צורך גם בבסיס נתונים שישמור נתונים קבועים כגון: שם מתשמש, סיסמא אימייל ועוד נתונים של האפליקציה. ובנוסף היא צריכה שרת שישמור ברגע נתון באופן זמני קורדינטות GPS של מקומות החניה שמשתמשי האפליקציה פינו ושאר המשתמשים יעודכנו בזמן אמת על כך ותופיע להם נקודה על המפה שבאפליקציה בהתאם לקורדינטות הללו, לאחר מספר דקות הנקודות על המפה לא יופיעו יותר לכל המשתמשים ע"י כך שהן ימחקו מהשרת. השרת גם צריך לנהל צ'אט בין המשתמשים בזמן אמת. אין לנו ידע מספיק בכל הקשור לשרתים ואינטגרציה עם צד הלקוח, לכן אנו צריכים לדעת כמ…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-