עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dodihob,

שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שימושים עיקריים:שיחות טלפון,פייסבוק,וואטסאפ,מיילים,יו טיוב,צילום,שומע המון מוזיקה אז צריך לפחות 32 ג'יגה וסוללה שתחזיק להרבה. קראתי שהרבה ממליצים כל lg g2 אבל אולי כבר יש משהו עדיף בטווח מחירים הזה גם חשוב שהקניה תהיה בארץ כי אני כרגע בלי פלאפון. המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אחותי מעוניינת בטלפון חדש, שלה גם גרוע וגם מתפגר. חשוב שיכיל: מצלמה כמה שיותר איכותית, המינימום 3MB כמובן שמדובר בפיצ'ר ולא במשהו שישמש בתור המצלמה הראשית שלה. אפשרות לגלוש בWIFI. אפשרות להוספת זיכרון ע"י כרטיס מיקרו SD. עדיף גם: מסך מגע אלא אם מישהו יודע להמליץ חזק נגד כעיקרון יש העדפה או לNOKIA או לטלפונים שמריצים את WINDOWS MOBILE. הטלפון יכיל את הSIM העכשיוי שלה, שהוא לא SIM של דור 3. אם מישהו יודע גם להמליץ על חנות כמה שיותר קרובה לכפר סבא, מה טוב. תודה. עדכון: G810 של TOSHIBA הוזמן ממגה פון כפר סבא. סקירה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oren99,

האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם ברכישת טאבלט טוב, שאוכל להתקין עליו קודי, ומשחקים שונים לאחיינים. יש לי טאבלט אסוס אך חלש עם זיכרון קטן שלמרות הכרטיס הזיכרון הוא מיידע אותי כי נגמר הזיכרון... למרות שכל ההתקנות הינן על כרטיס הזיכרון. הסכום שארצה להוציא הוא בין 600-750 שח. גודל מסך כ10 אינץ. זיכרון נטו 16 ומעלה בלי כל "הזבל" שמלבישים עליו וכך נשארת עם 2 גיגה זיכרון. עם הרחבה ל64 כמובן. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מקור - XDA ממש "באג" במערכת הוא טוען שאחרי 5 ימים היא פתאום הופיעה! ממש מוזר, אני לא חשוב שנמלה יכולה להכנס לדבר כזה, אז.. כנראה היא הגיעה ביחד איתו מהמפעל http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041804

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. הסמארטפון המדובר אמור להציע סוללה בקיבולת משופרת מעט, תוך קיצוץ במימדים הפיזיים הכלליים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סוללה-גדולה-בגוף-צנום-עוד-פרטים-אודות-ה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by uskatin,

שלום עבד לי האייפון 4 שלי. אז אני מתלבט איזה מכשיר לקנות? החלטתי לעבור לאנדרויד מה אתם ממליצים בסביבות ה 1500-2000 ש"ח בערך סמסונג או ה LG G3? או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על MP4 בין המחירים 500-600 ש"ח שיהיה מינימום 2 ג'יגה שיהיה גם מוזיקה סרטים ותמונות וגם רדיו ומיקרופון מובנה ורציתי לשאול משהו... יש כאלה שכתוב שהם משמשים גם בתור כונן נייד אז מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kukishin,

חוץ מלשלוט בעוצמות החשמל כדי לעשות אובר, מה עוד יש לי שם למעשה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הכירו את אחד ממכשירי האנדרואיד היקרים ביותר שנחתו בארץ הקודש עד היום לכתבה

17. Started by antebin,

למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ofcourse,

היי אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות. לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות. אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ? הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amisu,

אני נוטה לכיוון של HTC Desire HD, אך מה שמפריע לי (תגובות בבקשה, אולי אני סתם נתפס לקטנות..) זה שהמסך העצום אינו Amoled, וצפיתי בהרבה סרטונים ב youtube ומתברר שאיכות השמע בהקלטת וידאו על הפנים. חוץ מזה הוא מושלם. אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לדעת. כאמור ללא הגבלת תקציב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אפליקציית ichoose שאפשרה הפניה אוטומטית של שיחות מהנייד לנייח כבר לא נמצאת בחנות וגם לא ניתן להתקין APK שלה. מחפשת תחליף. טלפון גלקסי s7, אנדרואיד 8.0 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש סמארטפון ע מצלמה 5 מגה פיקסל וגודל מסך סביב 3.7" במחיר סביב 1000-1500 ש"ח. חשבתי על: htc aria htc 7 galaxy y wave y LG c900 LG TP509 LG ME p350 Motorolla Defy Motorolla Atrix מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מדליף טוויטר חשף את ששת הגרסאות של דגמי הדגל מאת סמסונג - כולל תגי המחיר המיועדים בהולנד והגוונים השונים שמצפים לנו בכל תת-דגם לכתבה

24. שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by erezo,

אני מחפש מכשיר סמארטפון שייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף, שיהיה לו GPS איכותי שעובד טוב ו WAZE לא יאבד כיוון, אבל שלא יחרוג מ 2000 ש"ח. אני מתלבט בין 3 מכשירים: 1. LG G2 2. SAMSUNG GALAXY S4 3. SAMSUNG GALAXY S3 המפרט הטכני והביקורות המחמיאות על G2 עושות רושם של מכשיר טוב, אך החסרון העיקרי שלא ניתן להרחיב את הזכרון ולא ניתן להוציא את הסוללה, מה שכמובן מרתיע אותי טיפה. בשתי המכשירים האחרים זה כן ניתן, להוציא סוללה ולהרחיב זכרון. שמעתי שיש ל G2 עוד גרסה קוריאנית שבה כן ניתן להוציא את הסוללה וכן ניתן להרחיב את הזכרון, והיא נמכרת במחסני חשמל בהנחה. אני משום מה לא מוצא את המפרט המלא של הגרסה הזו באתרים השונים, אלא רק את הגרסה הבינלאומית. מה שהכי חשוב לי היום שהמכשיר לא ייתקע, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים