גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
כיוון חוברת ההוראות שהגיעה עם הנגן מסריחה ברמות ולא מספקת שום מידע על הפונקציות שלו אצטרך לשאול כאן אוקיי בחלק מהשירים על הנגן במקום שיהיה כתוב כמה KBPS השיר כתוב לי את האותיות VBR ולמשהו על פס הזמן יש קו איפשהו בהתחלה שהשיר מתחיל ממנו בכלל ואני לא יכול לעשות הרצה קדימה או אחורה כמו בשירים שכתוב בהם מה ה KBPS מישהו שיש לו את הנגן יכול לעזור אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם אופנת המכשירים החכמים שמכוונים לחובבי משחקים עומדת לפרוץ אל המיינסטרים בסיוען של היצרניות הסיניות? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים לנחש מה יהיה מחירה של ההרפתקאה הרשמית הראשונה של השרברב האיטלקי הכי מפורסם בעולם במכשירים חכמים? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מסוגלים להשקיע 10,000 שקלים ב-Galaxy Fold של סמסונג? ה-G8X ThinQ של בת ארצה יוכל לספק את המענה, כעת עם זמינות רשמית בארצנו הקטנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחותי רוצה לשדרג את ה iAudio U2 שלה בגלל הזיכרון המועט (1G), חשבתי על ה Sandisk Sansa E270 - כמה שאלות - 1. האם הזיכרון (6G) הוא זיכרון פלאש?. 2. מה משקל הנגן? (לא מצאתי בשום מקום...). 3. האם זה נגן משתלם ביחס למחירו? (כ-1100שח). 4. בהנחה שהנגן ירכש עם אוזניות איכותיות, איכות הסאונד שלו לא תיפול מהאיכות של ה U2? 5. האם התפריט של הנגן נוח? אפשר לסדר הכל בתקיות ולהתמצא? 6. עד כמה הוא שביר? כמו שאפשר להבין, חשוב שיהיה זיכרון פלאש, משקל לא גדול (כדי שלא יהיה הבדל ענק מה U2) ואיכות הסאונד, האם הנגן מספק את כל זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור? הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילומים חדשים מוכיחים לכאורה כי מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית אכן יגיע עם מערך מצלמות כפול בחלקו האחורי ב-LG נחושים לשפר בשנה הנוכחית את מעמדם בשוק המכשירים החכמים, לאחר שסיימו את שנת 2015 עם מכירות כמעט זהות לאלו של שנת 2014 ועם הפסד נקי (כ-59.7 מיליון מכשירים שנמכרו וכ-117 מיליון דולרים שהופסדו ברבעון הרביעי בלבד), ונראה כי הם מאמינים שגימיקים מסויימים הם אלו שיסייעו להם להתעלות אל מול התחרות המרובה. מספר תמונות חדשות שהגיעו אל הרשת מציגות את מה שלכאורה מהווה את ה-LG G5, מכשיר הדגל הגדול הבא של החברה שיחשף בעוד קצת פחות מחודש, כשהוא עטוף במעטפת פלסטיק עבה וכעורה שמהווה טקטיקה מוכרת אשר נועדה להסתיר את המראה הסופי הרשמי של הסמארטפון. אם נניח שזהו אכן ה-G5…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אפליקציית ichoose שאפשרה הפניה אוטומטית של שיחות מהנייד לנייח כבר לא נמצאת בחנות וגם לא ניתן להתקין APK שלה. מחפשת תחליף. טלפון גלקסי s7, אנדרואיד 8.0 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציעה את סמארטפון הביניים הטוב ביותר שלה, בתוספת שעון חכם, במחיר של 300 דולר בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ל-alcatel-יש-צמד-מכשירים-חכמים-במחיר-מבצע-מרש/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הסלולרי פולט יותר הספק כשהו מחובר למטען? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות. לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות. אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ? הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש. הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה? מבינים ? תנו דעתכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-