גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-רעה-הטאבלט-העצום-של-סמסו/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו בסביבות מחיר של הN73 ושיהיה אפשרות לשחק משחקי גים-בוי ואנגאג' יש לכם פלאפון יותר טוב? כי שמעתי שיש לו המון באגים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: רציתי לדעת חוות דעת על הנגן iAUDIO G3 1GB איך הווליום שלו גבוהה נמוך.. איכות צליל טובה וכו' לרוב החברים שלי יש נגנים גנרים שחורים כאלו עם חיבור ישיר ל USB ומסך מחליף צבעים די עלוב.. :s05: ווליום עד 31 נמוך מאוד אם איכות צליל עלובה.. בגדול איך ה- iAUDIO G3 1GB תכונות ייחודיות ועוד.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר לאמא, דברים שחשובים לה -מסך כמה שיותר איכותי -מסך עד 4 אינצ' -מערכת הפעלה 4.0 -מצלמה איכותית -שידע להתמודד על משחקי האנגרי בירדס למינהם. כמובן שכל הדברים הם יחסיים לתקציב. מהחיפושים שעשיתי, מצאתי את ה -Sony Xperia Ray. מכשיר עם אנדוראיד 4.0, מצלמה 8 מגה פיקסל, מסך איכותי מאוד וגם המיפרט נחמד ואמור להספיק לדרישות שהצבתי. שאלתי אליכם היא: האם יש משהו יותר איכותי במסגרת התקציב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמשתמש בonenote בטח ניסה להתקין APK לאנדרואיד וגילה שאין תמיכה לrtl, וממש חבל כי זו תוכנה מעולה בסך הכל... עכשיו חשבתי לעצמי: יכול להיות שאפשר לערוך את האפליקיצייה בדרך כלשהי כדי להוסיף תמיכה ידנית? דרך xposed אולי? אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני מחפש ג'י פי אס,לצערי הידע שלי בנושא מצומצם,לכן אני פונה לעצתכם. מהו הג'י פי אס הכי משתלם שיש כיום? התקציב הוא עד 1500 שקל,עדיף אבל כמה שיותר זול משום שהכיס לוחץ... אעריך כל תובנה,תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Meizu 16 וה-Meizu 16 Plus המסקרנים כבר הוצגו, וכעת אנחנו יודעים שיהיה דגם נוסף - עם ה-Snapdragon 710 הטרי לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש. הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה? מבינים ? תנו דעתכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית הסלולר האמריקאית נאלצה להודות כי פתרון האבטחה הארגוני הכולל שלה - לא ימנע מהממשל האמריקאי גישה למידע של המשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-verizon-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Vivo מציגה עוד דגם סמארטפון מסקרן ומיוחד - עם זוג מסכים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוזניית BT שתומכת ב-A2DP. מבחינת עלות/תועלת נראית לי הכי משתלמת. למישהו יש אותה ויכול להמליץ/לבקר אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שיעבוד ברוסיה עם סקייפ. אפשר לחבר טאבלטים לרשת סלולרית רגילה אגב? או שהם עובדים רק על גבי wifi ? תקציב : עד 1000 ש"ח, אני מניח שזה יספיק לשימושים כאלה צנועים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ מלשלוט בעוצמות החשמל כדי לעשות אובר, מה עוד יש לי שם למעשה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר להעביר עוד שירים לנגן אחרי שיש בו כבר 126, אפילו שיש 1.2 ג'יגה מקום פנוי. בדקתי שהוא לא בנעילה. מה אפשר לעשות? השגיאה היא "Cannot copy 'שם השיר': The directory or file cannot be created." עדכון: כל פעם שאני מנתק את הנגן ומחבר שוב, זה מוריד את כמות השירים שאני יכול להכניס. עכשיו זה 124.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-