עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by cateye,

מישהו מכיר תוכנה שמושכת נתונים מהGPS שאני יוכל להשתמש בהם מהפלא? (אני לא מתכוון לIGO)

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by Kukishin,

ראיתי שיש להם מעבדים שונים ומאיצים גראפים שונים איני יודע מי עדיף חוץ מהעובדה של9505 יש LTE דור 4. אודה מאוד לעוזרים.

• 49 תגובות
    • 8.8k צפיות
  3. Started by guysevi,

בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כדי לעביר שירים מהמחשב לאייפוד אני יהיה חייב תוכנה מסויימת שעושה את זה? או שיש אייפודים שחייבים תתוכנה הזאת וחלק שלא חייבים

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by 1qaz2wsx,

http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by napoleon45,

עם 8 גיגה ראם ו - 128 אחסון. השוס, מצלמה אחת, גם ראשית וגם סלפי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות אותו לאמא שלי במקום הS1 הבעייתי שיש לה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. אני צריך טלפון חדש אחרי שנתיים וחצי עם הנוקיה 6120, אחרי הרבה כאבי ראש צימצמתי לשתי האפשרויות הטובות ביותר במסגרת התקציב שלי עפ"י הדרישות: - עד 1500 ש"ח - מסך לא גדול מדי אך נוח לגלישה (עד 3.5"), חייב להיות עמיד (Gorilla Glass) ועם ראות סבירה לפחות באור שמש. - איכות שמע (טלפון) טובה וגם בדיבור - מנהל משימות יעיל עם הקלדה נוחה, יתרון לSWYPE - חיי סולללה טובים - מצלמה טובה אז אני מתלבט בין הsamsung ACE S5830 למוטורלה DEFY, השני עם מסך גדול יותר עם רזולוציה עדיפה ואפילו קצת יותר קטן מהACE, הוא גם עמיד יותר באופן כללי אם כי איני יודע כמה זה תופס לגבי המסך. מצד שני, הACE זול יותר ומחזיק יותר זמן מהמוטו בסטנד-בי. אה וגם יש לו תמיכה באנדרויד 2.3 מה שאני לא יודע אם יש לDEFY. דב…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by brighi,

אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by oren88,

רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?

14. http://finance.walla.co.il/?w=//1620272 רק לי זה נראה מחיר גניבה לאור היום?

• 210 תגובות
    • 19.9k צפיות
  15. Started by RonTG,

שלום, לפני כשבועיים עברתי מסלקום לאורנג' ורכשתי את המכשיר SE K610i ... חבר שלי רכש אותו מכשיר לפני כמה ימים והחלטתי לעשות בדיקת סאונד מכיוון שהרמקול שלי עשה רעשים. התקשרתי ל*802 בשני המכשירים, שלי ושל החבר (בדיקת הסאונד), והתוצאות היו שהמכשיר שלי כל כך זייף שאי אפשר היה לשמוע ולמכשיר שלו היה סאונד חלק. (בנוסף במשחקים הסאונד היה יותר טוב אצלו) היום הלכתי למרכז השירות של אורנג' ומסרתי אותו לבדיקה, בבדיקה גילו בעיה וצרבו גירסת תוכנה חדשה (שלא עזרה).. לאחר שבדקתי, אמרתי להם שזה לא עזר ואז ניסו לשכנע אותי שזה לא נורא, התעקשתי, והנציג אמר שיחליפו לי את הרמקול. אחרי כמה דקות הוא קרא לי ועמד לידו טכנאי מהמעבדה, השיחה שלנו: מה בדיוק הבעיה במכשיר? אני מספר לו הכל ואז הוא …

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by ronili2,

הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by marinazl,

מתלבטת בין 16 ל 32 ג'יגה. ההבדל במחיר 450 ש"ח. האם 16 ג'יגה מספיק?

18. אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Dror D.,

הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  20. חלופה אמיתית למחשב נייח משוכלל? היצרנית הטאיוואנית עדכנה את סדרת הגיימינג הניידת שלה ואנחנו יצאנו לבחון את ביצועי הדגם המתקדם ביותר - עם כרטיס המסך העוצמתי ביותר שאפשר להשיג בקטגוריהלכתבה

21. Started by 1nstall,

ערב טוב לכולם. יצא לי עכשיו לראות את איכות המצלמה בn95, ואני ממש מאוכזב.. הינה לינק לסיקור: http://www.symbian-freak.com/news/007/02/nokia_n95_mediasamples.htm לדעתי איכות הk800 עדיין יותר טובה, תחליטו אתם.... Install

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. בקרוב מגיע אלי הפלאפון הזה למרות שהוא די ישן הוא נחשב לפלאפון מעולה. ביקורת http://www.phonearena.com/htmls/Motorola-ZINE-ZN5-Review-review-r_2048.html למרות שהZN5 אינו פלאפון סימביאני עדיין למשתמש הממוצע שמצלם,שומע מוזיקה הוא מעל ומעבר. קיימות 2 גרסאות של ZN5 : - מעבד 538MHZ ו128MB RAM (המכשיר של TMOBILE שאותו אקבל) - מעבד 500MHZ ו64RAM (אצל שאר המפעילות) קצת נתונים על המכשיר : - מעבד Freescale 500 MHz processor - מערכת הפעלה Linux / Java-based MOTOMAGX - מצלמת KODAK 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, xenon flash המצלמת גם בפורמט RAW WIFI - זיכרון * 64 MB RAM / 128 MB ROM - מסך 2.4" עם זכוכית מינרלית - סוללה BX50 המחזיקה כ9.5 שעות דיבור ושימוש ו576 שעות מ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אחרי שנוצר בלבול גדול בנוגע למאפיינים של מכשיר הדגל (שזמין לרכישה רשמית גם כאן בישראל) בכל הנוגע להגנה מפגעי הטבה בגרסאות שלו עבור המדינות השונות ברחבי העולם - היצרנית מכריזה עם יישור קו מבורך בכל מקוםלכתבה

25. Started by trlk,

מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.