עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי יש לי N95 8GB וחיבור האוזניות דרך חריץ ה3.5mm קצת מציק החלטתי להתפנק באוזניות סטריאו BT השאלה איזה דגם כדאי ועדיף? מן הסתם שיראה טוב ושיתן סאונד באיכות טובה. אלו הדגמים ששמתי עליהם את העין השאלה עד כמה הם טובים MSI FS510 http://global.ebay.com/MSI_FS510_Bluetooth_v20_Wireless_Stereo_Headset_A2DP/320372982304/item NextLink Spider http://global.ebay.com/NextLink_Spider_Bluespoon_Stereo_Bluetooth_Headphones/120424120568/item Motorola HT820 הוותיק http://global.ebay.com/Motorola_HT820_Bluetooth_Stereo_Headphones_Headset_ep88/320374422371/item Nokia BH-503 http://global.ebay.com/Nokia_BH-503_Bluetooth_Stereo_headset_Headphone_BH503/180359393075/item או שפשוט לקנות קליפס …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal505,

שלום פעם אחרונה שרכשתי מכשיר מסלקום קיבלתי אותו עם מדבקה של הלוגו של סלקום על המכשיר ובעת ההפעלה יש ניגון של הלוגו שלהם וגם יש בה המון אפליקציות של החברה ולא של החברה (get taxi למשל) שלא ניתן להסיר מהמכשיר..האם המצב יהיה דומה בקניית אייפון 6 מרשת פלאפון? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי חברה, אני מבקש מאד מאד שתעזרו לי כמה שיש מהר בבקשה זה דחוף עד מחר בבוקר. יש מצבע בוואלה שופס על IPAD MINI הינה: http://new.wallashops.co.il/%D7%9E%D...adminiwifi32GB (אותו דבר רק מפרט יותר ברור: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) עכשיו אני מתלבט מה לקנות ומה יותר עדיף ואם יש הבדל מאד גדול. מה יותר כדי? IPAD MINI 32GB כמו שיש בקישור למעלה? או IPAD MINI 32GB עם תצוגת RETINA שהוא עולה 2349 שקלים. (הבדל מדויק של 1000 שקלים) (קישור http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) השימושים הם לצפייה בסרטי ילדים, משחקים. לא עבודות ומשהו כבד. חובה חובה חובה 32GB ! השאלה היא מה כדי? ואם בשביל הדגם עם התצוגת RETI…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ohad5g,

שלום לכולם הייתה לי בעיה בזיכרון היה רשום שנתור לי 100mb חופשי הלכתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל הפלקציות אבל הם היו סגורות בדקתי הכל היה סגור ואין לי מוסג מה לקח לי הרבה זיכרון בקיצור המוכר ניסה לבידוק מה הבעיה ולסוף איפס לי את המערכת מחק לי הכל ! הטלפון די חדש אז לא היו לי הרבה דברים . 1) מה ההבדל מה מערכת הפעלה רום לבין המערכת הרגילה (האם היא חוסכת יותר בסוללה) 2) כמה מערכת הפעלה צריכה לקחת מהזיכרון (אצלי mb453 מהזיכרון בשימוש ולא התקנתי כלום זה לא הרבה ?) 3) האם לנאצרים לוקחים הרבה זיכרון 4)כיצד אני יכול לבטל תהליכם שאני לא משתמש שמותקנות עם מערכת הפעלה לדוגמה video hub זה לא תומך בארץ ועדיין לוקח לי זיכרון של מערכת הפעלה 5) עכשיו יש לי בין 317mb לבין 286mb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אני מחפש לקנות מתנה לבר מצווה נגן מוסיקה ווידאו בעלות של עד 700 שקל +/- יש למישהו הצעה על איזה נגן? אני לא ממש הגדרתי לעצמי מה בדיוק לקנות, ככה שכל הצעה תתקבל בברכה. אני חשבתי אולי על סגנון הנגנים עם המסך מגע. תודה לעוזרים. זה דיי דחוף לי אז אשמח לתגובה מהירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחסל מכשירי הדגל החדש כבר כאן, עם חומרה מהמפוארות ביותר שניתן לבקש ותג מחיר של 400 דולר בלבד ההמתנה סוף סוף הסתיימה – ויש לנו מכשיר OnePlus חדש, אשר ינסה לשבור את השוק פעם נוספת, ולסייע לנו לרכוש מכשיר עם חומרה, איכות ועקביות של מכשיר דגל במחיר נמוך הרבה יותר ומבלי להתפשר (כפי שהמוטו המקורי של היצרנית הסינית הפציר). המפרט הטכני של ה-OnePlus 3 ככל הנראה לא יפתיע אף אחד מאלו שעקבו אחרי הדגם במהלך החודשים והשבועות האחרונים, אך הוא עדיין מלא בכל טוב עם שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות שהוא העוצמתי ביותר שניתן למצוא בתחום נכון להיום, זכרון RAM בנפח אחד ויחיד ונדיב במיוחד של 6GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שאינו ניתן להרחבה אך כן מתבסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, מסך מסוג Opti…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by D-M-X,

אם זה לא הפורום הנכון תעבירו אותי בבקשה לנכון...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by EasyPooper,

שלום! סוף סוף שיכנעו אותי להחליף את המכשיר הנייד שלי (סאמסונג מ2003 ) מה שאני צריך מהנייד שהוא יהיה דיי קשיח, גברי, שאיכות השמע (במהלך שיחות) תיהיה טובה, בלוטות' ואפשרות לרינגטונים MP3. יהיה נחמד אם תיהיה מצלמה, לא משהו בומבסטי איזה שניים שלושה מגה פיקסלים (אפשר להסתדר גם בלי מצלמה) יש לי העדפה למכשירי SOLID BODY. רצוי שתיהיה אפשרות לקנות את המכשיר בחנות פיזית. תודה מראש ושבת שלום אה ושכחתי לציין, כמה שיותר זול- יותר טוב^^

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הסמארטפון המדובר אמור להציע סוללה בקיבולת משופרת מעט, תוך קיצוץ במימדים הפיזיים הכלליים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סוללה-גדולה-בגוף-צנום-עוד-פרטים-אודות-ה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ofer1928,

התקציב הוא 1800 ש"ח. רוצה נגן שבעיקר המוזיקה תהיה טובה, ושעל הדרך יהיה גם וידאו ותמונות (שיהיה העיקר איכות סבירה) האם כדאי פשוט לקנות ipod video 30 gb של apple? ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omri_ro,

שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erezo,

אני מחפש מכשיר סמארטפון שייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף, שיהיה לו GPS איכותי שעובד טוב ו WAZE לא יאבד כיוון, אבל שלא יחרוג מ 2000 ש"ח. אני מתלבט בין 3 מכשירים: 1. LG G2 2. SAMSUNG GALAXY S4 3. SAMSUNG GALAXY S3 המפרט הטכני והביקורות המחמיאות על G2 עושות רושם של מכשיר טוב, אך החסרון העיקרי שלא ניתן להרחיב את הזכרון ולא ניתן להוציא את הסוללה, מה שכמובן מרתיע אותי טיפה. בשתי המכשירים האחרים זה כן ניתן, להוציא סוללה ולהרחיב זכרון. שמעתי שיש ל G2 עוד גרסה קוריאנית שבה כן ניתן להוציא את הסוללה וכן ניתן להרחיב את הזכרון, והיא נמכרת במחסני חשמל בהנחה. אני משום מה לא מוצא את המפרט המלא של הגרסה הזו באתרים השונים, אלא רק את הגרסה הבינלאומית. מה שהכי חשוב לי היום שהמכשיר לא ייתקע, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 פששש sandisk שחקו אותה איזה נגן מדליק , קטן יפה קומפקטי 2 גיגה בא עם רצועה איכותית לצוואר , אזניות טובות , בטריה ליתיום מובנת נטענת דרך ה usb וכל זה ב 285 ש"ח המלצה שלי לא תתאכזבו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amisha,

היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תתחשבו בזמן בטריה איכות שמע פיצ'רים אוזניות שבאות בד"כ עם המוצר מחיר תוחלת חיים תוך כמה זמן המוצר נהרס. אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האח הבכיר למשפחת ה-Galaxy A המחודשת, לפחות לעת עתה, כולל מסך גדול, הרבה זכרון דינאמי והפתעות נוספות לכתבה

18. אני יכול לחבר את השלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי דרך המיקרו USB עם מתאם לUSB וזה עובד חלק. אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק עם שני שלטים על הNEXUS 7 והאם אפשר גם לחבר במקביל את הNEXUS 7 למסך הטלווזיה דרך הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amisu,

אני נוטה לכיוון של HTC Desire HD, אך מה שמפריע לי (תגובות בבקשה, אולי אני סתם נתפס לקטנות..) זה שהמסך העצום אינו Amoled, וצפיתי בהרבה סרטונים ב youtube ומתברר שאיכות השמע בהקלטת וידאו על הפנים. חוץ מזה הוא מושלם. אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לדעת. כאמור ללא הגבלת תקציב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Jahid,

קיבלתי מאחי הגדול n86 לבן בגירסה 21.006 שכנראה גנוב... הבעיה שלי היא כזאת, אני מנוי לפלאפון והמכשיר סגור על סלקום ככה שהסים שלי לא עובד ואין לי מה לעשות עם הפלאפון עצמו... קיבלתי הצעה מחנות פרטית שהוא מוכן לפתוח לי אותו בתמורה ל-200 ש"ח... א' - זה לא קצת יקר? ב' - אם המכשיר גנוב אני יכול לקחת אותו לחנות של פלאפון/סלקום שיפתחו לי אותו בלי שיעשו לי בעיות? ג' - יש אופציה אחרת?.. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי

24. סמארטפון ה-HTC U11 עשוי להיות הסיכוי האחרון של היצרנית הטאיוואנית להציל את שמה לפני הסוף המר לכתבה

25. טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את הסלולרי והחשיבות העיקרית זה GPS ומצלמה אני לא מתכנן לגלוש אם המכשיר ולא צריך מסך מגע ואני לא רוצה לשלם הרבה כסף על איזה סמארטפון שאין לי צורך בו כרגע אני לא צריך נגן מולטימדיה ולא כל מיני בולשיטים אחרים סך הכל מחפש משהו זול שכולל GPS בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים