עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psybrain,

האם האייפון החדש עשוי אלומניום נגד שריטות ? ובכלל המכשיר נגד שריטות ? האם המכשיר עשוי מזכוכית gorilla glass 2 ? ומה אתם אומרים מה יותר יפה לבן או שחור ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

השילוב יעבוד? הכוונה שלי, אם אני יביא N73(או בכלל כל נוקיה) לפלאפון ויבקש מהם קו לפלאפון הזה הם יוכלו לעשות לי?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ShOw-Time,

צריך המלצה לנגן סרטים כמה שיותר איכותי וטוב וכמה שיותר מקום עם מסך כמה שיותר גדול עד 1100 אוליי קצת יותר תמליצו בבקשה,תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by manticore,

כל הN96-ים שיש באיביי אמיתיים או חיקויים? יש שם מלא ובמחיר ממש נמוך! הפלאפון בכלל אמור לצאת רק עוד 3 חודשים בערך... איך עובד המכס בארץ לגבי הזמנות מחו"ל? הזמנתי כמה פעמים דברים מאיביי ואמאזון ושילמתי מכס רק פעם אחת. זה רנדומלי? ומה הסכום שמשלמים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OR2OOO,

אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?

7. לאחרונה חפרתי ברשת לגבי Xiaomi M2 נראה לי שעל פניו מי שבא לרכוש את המוצר חייב להיזהר מאד, לדעת מהיכן לרכוש ולעיין בתפריט המכשיר בדיוק. מצאתי שיש כמה הבדלים בין אתרים שונים שמציעים את המכשיר למכירה החל במחיר וכלה בחומרה המגיעה עם ה Xiaomi M2 אתר ראשון מוכר ב 400 דולר נראה הכי אמין עם נתונים נכונים, אבל כותב שיש FM רדיו.. האמנם? http://android-sale.com/xiaomi-m2-1ghz- ... phone.html אתר נוסף, מוכר ב 370 דולר, ואצלו הבטריה חלשה יותר במקום 2000 MAH רק 1820MAH בטח יש עוד שינויים, חפשו אותם. http://www.fastcardtech.com/goods-7502- ... ecord.html ו.. הכי שיקרי זה המוכר הזה שמוכר גרסה של הקסיואמי 2 ב 330 דולר שיש בה המון הבדלים לעומת המקור הן במצלמה, בסוללה, במעבד + כר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לא ציינתי תקציב במכוון, כי שמתי לב שהמחיר לא גבוהה גם כך, אז הוא לא רלוונטי. חשבתי לקנות כרטיס זיכרון 8GB לפלאפון Nokia N85, אבל חיפוש בזאפ מעלה המון אפשרויות שונות. כך שאני צריך המלצה לכרטיס טוב, ואם אפשר בחנות במרכז (ת"א, ראשל"צ וכו'). תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ConRoe X Fire,

קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…

11. Started by T-Flash,

מה קורה? אז ככה... יש לי אפשרות קלחת לפאפון עד 1800-2000שח, ואני מתלבט בין Sony Erricson K750i ל Sony Erricson W800i. הכי חשוב לי תהיה בו מצלמה טובה, אצל מי משניהם המצלמה טובה יותר? אין לי שום צורך בנגן MP3 במכשיר פלאפון, יש לי נגן טוב בנפרד. תודה

• 60 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה

13. שלום לכולם, לאבא שלי יש SGS2 שעושה בעיות: הוא הדליק את ההחלפת נתונים במכשיר, הדליק את הוויז ואז הדליק את הGPS וחזר לוויז. היה הבהוב של המסך (המסך נכבה לשבריר שניה, נדלק שוב ואז נכבה לגמרי.הוא ניסה להדליק את המכשיר אבל הרובוט תכלת הזה שמופיע בהתחלה של המכשיר (כשמדליקים אותו מאפס ולפני שהוא מגיע למסך הראשי של הלאנצ'ר) מופיע כל הזמן ולא מתקדם הלאה. לריקוברי מוד זה מצליח להכנס. שמתי בפנים כ"ז וגיביתי דרך הריקוברי. שמתי לו רום 4.1 של AOKP שמיועד לSGS2 וזה נדלק בסדר אבל הוא לא קולט את הרשת של גולן. הוצאתי את הסים ושמתי את הסים שוב ועדיין הוא לא מזהה. שמתי את הסים שלו בפלאפון שלי ויש קליטה (ומשום מה המספרי טלפון נמחקו אצלו). שמתי את הסים שלי במכשיר שלו ולא היה קליטה (רמי לוי) ול…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by otherside,

שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום יש לי סמסונג s410i והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשנות את הצלצולים המוגדרים מראש כמו של ההודעה או את הצלילים ברירת מחדל?? ועוד שאלה אם מישהו יודע אם אפשר להעלות משחקים אל הפלאפון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  20. חברת TCL מחליטה לשדרג את מותג ה-Alcatel שלה באמצעות סמארטפון שכולל מספר שיא של חיישני צילום לכתבה

21. מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by sahargt,

אני מעונין לקנות מכשיר GPS אין לי יודע מה חשוב שיהיה במכשיר אם למשהו יש ויכול לעזור לי אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by ag80,

ברשותי מכשיר ויברנט T959 של TMOBILE בעל הרשאות ROOT וROM manager פרויו 2.2 אני כרגע על רום של NERO 5 מ XDA עם VOUDO LAG FIX. הרום עובד טוב(עדיין לא הצלחתי לסדר את בעיית המספרים ההפוכים והיישור לימין) למרות שהתקנתי כל מיני קבצי זיפ שאמורים היו לתקן את ה FRAMEWORK.JARולא הצלחתי- אפילו שניסיתי בעזרת ADB אני יודע שיש 2 דרכים להחלפת רום: 1. ע"י ODIN- צריבה של הרום- פעולה שאין ממנה דרך חזרה במידה ועשינו עדכון לגרסה לא נכונה. 2. ע"י ClockworkMod recovery- עדכון ע"י קובץ זיפ -עדכון שניתן תמיד לחזור ממנו אחורה לגרסאות ישנות. אני רוצה להתקין על המכשיר שלי גרסת I9000 עם עברית. מלאה- ממשק בעברית. אני רוצה לבצע זאת עי עדכון קובץ זיפ בלבד ולא עי ODIN. האם טכנית זה ניתן ויש כזאת אופציה…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  25. הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.