עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by udi,

שלום רב זה זמן רב שאני רוצה ללמוד שפת תוכנה אשר תאפשר לי לרשום אפליקציות לWindows Mobile ולאנדרוייד אני יודע שלכל אחד יש את השפה המתאימה לו כך שאשמח אם תפנו אותי לשפות המתאימות לגבי Windows Mobile אז מדובר בגירסת 6.5 ו 7 למכשיר HTC אני מעוניין ליצור גרסת עברית מלאה ולגבי אנדרוייד אשמח לדעת באיזה שפה משתמשים שם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. :jump:

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by MasterGal,

שלום חברים, יש לי שאלה קצת מוזרה, הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לכתוב תוכנה בשפת JAVA למשל, בתור תוספת למכשיר הפלאפון הרגיל שלי, לדוגמא אם אני יריץ את התוכנה אז היא תשנה את הפלאפון שלי ממצב רטט לצילצול. השאלה שלי היא באיזה תוכנה עליי להשתמש ואיך אני מכניס את התוכנה עצמה לפלאפון שלי? מקווה שהסברתי את עצמי נכון. גל

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. ל mio510 יש בלוטוס.איפה הקטע של הבלוטוס נכנס רק שרוצים לעביר משהו למכשיר מהמחשב?

6. השאלה בכותרת תודה .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. סמארטפון צנוע וסביר עם אנדרואיד 5.1 ותג מחיר של 235 שקלים? גם אנחנו הופתענו, אך זה באמת קיים, ואפילו נראה לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/ל-leagoo-הסינית-יש-סמארטפון-שהוא-המכשיר-המשנ/

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by SpEcToR,

אין לו מכסה? =\ המצלמה תמיד פתוחה?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by digitalseeker,

אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. פרוייקט Ara השאפתני לא יחל בפיילוט השנה כמתוכנן, אך עם זאת מבטיח לנו קאמבק זוהר בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-אבדה-תקוותנו-פרוייקט-הסמארטפון-המו/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

14. Started by simla101,

אממ אבא שלי מקבל דרך איזה מקום פלאפונים והמחיר ממש נמוך הבעיה הגדולה היא שהפלאפונים שלהם הם בינוניים למדי...ואני לא ממש מכיר אותם... אז חוו את דעתכם: סמסונג Z500 מוטורולה V6 נוקיה 6233 סוני אריקון K610 אותו אני פחות או יותר מכיר אלו היחידים שנראו לי נורמאליים... לי חשוב בעיקר שאני אוכל לשים עליו משחקים כדי שלא ישעמם לי בשיעורים באוניברסיטה ושהמצלמה שלו תצלם דברים שאפשר לזהות לאחר מכן... (אני לא מצפה לקבל ת'מצלמה של ה-K800) אני בעיקר מתלבט בין ה6233 שאותו אני לא מכיר בכלל לבין ה-V6 שאני מכיר אבל לא יודע איך המצלמה שלו כ"כ כל הרמקולים MP3 וכולי לא מעניין'תי במיוחד

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מיקרוסופט משיקה סמארטפון מתכתי חדש עם חומרה שמרגישה כאילו הגיעה היישר משנת 2013 חלונות 10 למובייל אולי עדיין חיה ובועטת, על אף המלצותיהם ותקוותם של משתמשים מסויימים ברחבי הרשת, אך בינתיים נראה שהיא ממש לא מצאה את הדרך הנכונה אל המיינסטרים, אם לשפוט לפי דגם ה-Lumia 650 התמוה. הסמארטפון החדש של מיקרוסופט מיועד באופן בולט לשוק העסקי, עם אפליקציות האופיס הניידות של החברה שמגיעות מותקנות מהקופסה במערכת ועם מעטפת מתכתית (מראה נדיר בהחלט במשפחת ה-Lumia) מעוצבת ועובי קורץ של פחות מ-7 מילימטרים. עד כאן הכל נשמע לא רע, אך מתחת לפני השטח מסתתרים להם שבב Snapdragon 212 מרובע ליבות חלש מאוד של קוואלקום, זכרון RAM של 1GB בלבד, 16GB של נפח אחסון מובנה, מצלמת 8 מגה פ…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המיזם היוקרתי של יוצר מערכת האנדרואיד אשר הוליד את טרנד המגרעות במסך עשוי לעבור לבעלות חדשה, ובמקביל לא ממש ברור מתי והאם נזכה לראות סמארטפון חדש מתוצרתו לכתבה

18. הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת? לכתבה

19. Started by רון88,

למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  20. ספינת הדגל לשנת 2022 מספקת שדרוג איכותי עבור הסוללה ותוספת ביצועים עם המעבר ל-Snapdragon 8 Gen 1 - אבל יש גם כמה החלטות תמוהות שעשויות להתגלות כשנמוך לעומת ה-OnePlus 9 Pro, ואין דגם OnePlus 10 סטנדרטי שישמש כאלטרנטיבה בשלב הזהלכתבה

21. ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה

22. דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by F430,

אני עוד מעט משתחרר ורוצה לעשות חבילת חיילים משתלמת הקטע שאני לא מדבר מלא היו פעמים שאני יהיה בחול אז חבל לי לשלם יותר מ200 ורציתי לדעת אך המוטורלה i-one... עכשיו אני עם הe71 פלאפון טוב רק חבל שאין לו כניסה רגילה של אוזניות ומצלמה טובה זה מה שהכי מפריעה לי הייתי רוצה לשנות את זה תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.