עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Dementia,

שלום, אני חדש בתחום האנדרואיד אני מעוניין לדעת איזה רומים מומלצים יותר או פחות לgs2

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. שמעתי שאפשר לפתח אפליקציות לאיפון ולימכור אותם לאפל האם זה שווה מבחינה כלכלית? בנוסף רציתי לשאול עם למתכנת ללא תעודות יש אפשרות להרוויח כסף?ובאיזה דרכים?

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. Started by yaloner,

המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ניתקלתי במכשיר שנקרא myphone easyphone. משוטטות בגוגל לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה. יכול להיות משהו פה יותר מקצוען ממני? ;D תודה על העזרה מראש!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. קצת רקע: לאחרונה יצא לי קצת לקסטם את הדיזייר S שלי לא מעט, פתחתי אותו בעמל רב ל-S-OFF, והתקנתי רום LBC. אחרי שנמאס לי מהאיטיות של Handcent SMS (בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), החלטתי לתת הזדמנות שניה ל-Go SMS Pro, כי ראיתי שהוא נמצא בפיתוח פעיל מאוד ויצאו הרבה גירסאות חדשות מאז הפעם האחרונה שבדקתי אותו. התוצאה? התרשמתי ממנו מאוד לטובה. ולכן גם ניסיתי שוב את Go Contacts, שלא אהבתי בעבר ומאז השתמשתי בכל מיני dialers שונים ומשונים (ובעיקר DialerOne המגושם והאיטי שוב, בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), ואני מוכרח לציין שעכשיו סוף סוף מצאתי dialer/contacts שאהבתי. אגב, ממש היום הוא התעדכן שוב. מגניב, פיתוח פעיל כבר אמרתי? אחרי שסגרתי את שתי הפינות ה…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. דרישה לתמיכה בflac קודם כל חשוב לי שהסאונד יהיה ממש טוב שמעתי iauido s9 הסאונד שלו היה מדהים מחפש משו ברמה הזאתי אבל שיהיה קטן מאוד חשבתי ללכת על u3 או משו בסגנון i9? אבל הi9 קצת גדול מידי אין חשיבות למחיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by צתחניק,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת יש לי גלקסי 2 אבל הבעיה היא שאני בשום אופן לא מצליח להתחבר לkies. אני מפעיל את התוכנה, מחבר את המכשיר וזה נותן שגיאה שעליי לשים את המכשיר במצב usb וכותב בסוגריים (pc studio). למישהו יש מושג מה עליי לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. בינתיים, כל מכשירי האנדרואיד שכביכול טובים מהאייפון, גדולים ממנו משמעותית ובחלק מהמקרים גם כבדים יותר. הפלאפון שלי צריך להיות קטן, בגודל של האייפון 4 ואפילו קצת יותר קטן (יש לי את הסמסונג ACE והוא מושלם בגודל, אבל לא ביכולות). מה המכשיר הכי חזק שאוכל להשיג על פי הדרישות?

• 92 תגובות
    • 11.5k צפיות
  13. Started by UponTheRose,

היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by The Ball,

התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אהלן, יש לי בעבודה Cisco 887W שהוייפיי שלו מעולה אבל , הTRANSFROMER בכלל לא רואה אפילו את הSSID ע"מ להתחבר ! בנוסף לזה יש לי בעיה חמורה עוד יותר , אני יכול להפוך את האייפון שלי ל"נתב" WIFI כדי לגלוש עם מחשב נייד דרך הדור שלוש. וכל מחשב או פלאפון יכול להתחבר אליי , והTRANSFORMER שלי בכלל לא רואה את הSSID שאני יוצר. עכשיו קראתי איפהשהו שלאנדרואיד בחלק מהגרסאות יש בעיה עם AD-HOC , שהוא לא תומך. מישהו מכיר על מה מדובר ומכיר פיתרון לTRANSFORMER ? ואם לא - מישהו יכול להפנות אותי לפורום שאני אשאל בו באנגלית אפילו ???? * יש לציין שביצעתי את העדכון האחרון הזמין + אני מתחבר לכל רשת אחרת עם אותה הצפנה , וגם הפלא שלי משדר SSID ללא הצפנה כלל.

17. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by zvika.e,

חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by oren99,

מה דעתכם יהיה איתם? מחירים של מכשירי ג'י פי אס נמוכים להפליא. מכירות של סלולרים חכמים בשמיים. האם יש להם עתיד?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לעשות מעבר לאנדרואיד, היות והנוקיה שלי כרגע ברגעיו האחרונים.. אני מתלבט בין 3 הדגמים הנ"ל מאחר והם קומפקטיים, ליותר מדי חברים שלי יש אנדרואידים שלא נכנסים לכיס\תיק\מזוודה, וזהו נתון שאינני יכול לסבול. אני יודע שהויתור בגודל מתורגם למעבד חלש יותר (600-800MHZ) אבל לי זה מתאים מאחר ואינני משתמש 'כבד', אלא אחד שכמעט ולא משחק בטלפון ולא משתמש במולטיטאסקינג בצורה מוגזמת. השימושים העיקריים הם: טלפון נורמלי (בראש ובראשונה! זה עדיין מכשיר לביצוע שיחות...) אינטרנט (מייל, פייסבוק) אפליקציות מוזיקה מצלמה בנוסף, לאחרונה גיליתי אתר בריטי בשם CLOVE המציע מכשירים במחירים נוחים - אשמח אם מישהו שמכיר יתייחס לאמינות האתר. אשמח לקבל המלצות, דעות בעד\נגד וכד'. תודה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אשמח לדעת איזה מגן הכי טוב נגד החום של הגלאקסי? איזה חומר הכי טוב בזה שלא ארגיש את החום? פלסטיק?TPU?סיליקון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום לכולם. יש לי מכשיר גלקסי אס כבר מעל חודשיים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא חוסר דיוק והרבה פיספוסים של ה-GPS. במכשיר הקודם שלי (e71) לא נתקלתי מעולם בבעיה ופתאום הגלקסי עושה טעויות מיקום של עשרות מטרים. זה הופך אותו לכמעט לא שמיש בניווט בתוך עיר... יש לעוד משתמשי גלקסי את הבעיה הזו או שיש לדעתכם בעיה ספציפית במכשיר שלי?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]

25. Started by 00Amir,

יש לי איפון 4 והדיבורית שלו (אוזניות) לא נוחות לי באוזן... האם יש אוזניות InEar שהם גם דיבורית? או שפשוט לקנות אוזניות איכותיות בלי דיבורית? יש לי אח שכרגע בארה"ב וחוזר עוד שבוע אז אפשר לתת הצעות גם שאין בארץ... סתם בלי קשר - קניתי עדשה רחבה לאיפון תראו איזה חזק! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים