עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. סמארטפון ה-Honor 6X החדש כולל צמד מצלמות ראשיות, מעטפת מתכתית ושבב עיבוד עדכני במחיר התחלתי של פחות מ-150 דולר לכתבה

2. שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by swisaman,

ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. הסמארטפונים המודולריים שהבטיחה לנו גוגל עדיין לא נראים באופק, אך השחקנית הקוריאנית עושה לכלול יישום מסקרן משלה לחזון, שיאפשר למשתמשים להוסיף יכולות למכשיר החכם שלהם כמו הרבה מכשירים מעניינים אחרים, יש סיכוי לא רע בכלל שגם ה-G5 של LG, מכשיר הדגל המרכזי שינסה לקרב אותה אל החמישייה המובילה בתחום הסמארטפונים, יחשף בחודש הבא – לפני או במהלך תערוכת ה-MWC המפורסמת בברצלונה. המועד הזה מתקרב לאטו, ונראה שיחד איתו מתחילים להגיע אלינו עוד ועוד דיווחים אודות המכשיר. הדיווח הנוכחי מגיע מן הגירסה הקוריאנית של האתר cnet, ומציג עיבוד דיגיטלי של מראה ה-G5 המיועד – והייחודי מאוד. לפי המידע, המכשיר החדש של LG יכיל מבנה 'מודולרי' במסגרתו החלק התחתון יהיה ניתן לפירוק, כך שיחשוף את ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by baraksol1,

יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by No_Man,

אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. דרישה לתמיכה בflac קודם כל חשוב לי שהסאונד יהיה ממש טוב שמעתי iauido s9 הסאונד שלו היה מדהים מחפש משו ברמה הזאתי אבל שיהיה קטן מאוד חשבתי ללכת על u3 או משו בסגנון i9? אבל הi9 קצת גדול מידי אין חשיבות למחיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ronili2,

הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kuBBia,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by blackorder,

איך מסדרים את האפליקציות בסדר שאני רוצה עם האפליקציה nova launcher prime

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, אני מעונין ב-MP3 עם אפשרות להקלטת דוברים בחדר. דרישות: מיקרופון רגיש ככל האפשר - שיהיה מסוגל להקליט שיחות בחדר. זמן הקלטה ארוך - מספר שעות ברציפות. קומפקטי במידת האפשר. מחיר נמוך ככל האפשר. כפתור הקלטה יעודי - מאוד רצוי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה היה הסוף כל יום קמה חברה סינית חדשה עם טלפונים חדשים היום כבר הסינים לא זולים כבר ה2500 שח והם בדרך לעבור את 3000 שח לפי דעתי זה מוגזם כי הם עוד לא שם מבחינת רמה של התוכנה פיצ'רים תוספות חומרים איכות גימור וטכנולוגיה חשדנית ועוד מה אתם חושבים

17. יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. אני מניח שזה אולי תקף לכל מכשיר אנדרויד. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? כרגע אני לא מצלי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by thebestof2005,

אז ככה, אני צריך עזרה קצת בחיפוש לקנות פלאפון חדש, אני נוסע לארהב עכשיו לשבועיים אז על הדרך ככה לפנק את עצמי במשו חדש. אני מחפש כבר הרבה זמן פלאפון שיהיה עם מקלדת מלאה, סוג של סליידר, או שהטלפון נפתח כאילו מהצד כזה. כמה שיותר קטן יותר טוב, כמובן שלא יהיה כבד וגם מחיר הגיוני (יש לי כסף להשקיע אבל לא להתפרע יותר מידי). למישהו יש הצעות, מכיר ראה טלפונים כאלה? יש כמה כאלה בארץ בסלקום, אבל הם גם גדולים מאוד וגם דפקו להם תג מחיר מטורף. אני מכוון למשו יותר "צעיר" כזה, לא משוכלל יותר מידי. רק מקלדת מצלמה רגילה וmp3. לדוגמה הטלפון הזה:http://us.lge.com/products/model/detail/mobile%20phones_select%20by%20carrier_verizon_ENV.jhtml שאם הוא לא היה עובד CDMA והוא היה תומך בסים הייתי קו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by צביקה3,

שלום חברים. מצאתי היום כרטיס זיכרון של פלאפון ואני מחפש את הבעלים שלו. יש מצב שיש על הכרטיס קובץ מקודד כלשהו שמכיל מידע על בעל הכרטיס? אנשי קשר, מייל או מספר טלפון? יש על הכרטיס מערכת קבצים של אנדרואיד וכמה תיקיות של נוקיה. יש על הכרטיס כמה תמונות שצולמו במכשיר גלקסי 2 אבל אין לי מושג מי מצולם בהם. יש למישהו רעיון לאתר את בעל הכרטיס? תחשבו אם לכם היה נאבד כרטיס עם חומר, כמה מאמץ הייתם משקיעים לחפש אותו, אז בבקשה למי שיש רעיון שיכול לעזור - שיכתוב פה תודה

21. סדרת Deus Ex קופצת אל עולם המובייל, משחק Final Fantasy חדש ועוד הפתעות מעניינות ממתינות לכם בחנות האפליקציות שלכם באנדרואיד וגם באייפון לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yoni321,

אני רואה שבחול הוא עולה 199 דולר מהאתר אם משפחה שלי קונה לי אותו בחול ושולחת אותו כמה צריך לשלם בנוסף על משלוח מכס אני יודע איך זה הולך אם מישהו יכול להסבירררררר?

23. Started by arkady,

יום טוב. אני מעוניין בנגן Mp3 בתקציב של 300 ש"ח. חשבתי על הנגן הבא: M250 של Sansa האם הוא טוב? האם זה מחיר משתלם? [300 ש"ח ל2 ג'גה] תודה רבה ולילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by galr52,

שלום ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595963 ועכשיו גלשתי לי לתומי ומצאתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 בדקתי גם ב Ebay : http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX-55...er_Accessories http://cgi.ebay.com/Street-Headphone...er_Accessories ורציתי לדעת איך זה יכול להיות שבמקום אחד זה 360 שקל ובאחר 12 דולר (פחות ממאה) אשמח לדעת גם איך האוזניות האלו בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה. חשוב לי מבנה דק יחסית. לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר. אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט. מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש. כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה. מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח. אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.