גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דו"ח חדש מעריך כי בקרוב מאוד שלושה מכל ארבעה מכשירים שמחוברים לרשת יהיה מכשיר חכם נייד, באופן שיחייב את העולם המקוון להמשיך ולהתאים את עצמו למציאות השונה לכתבה
-
סמארטפון ה-HTC U11 עשוי להיות הסיכוי האחרון של היצרנית הטאיוואנית להציל את שמה לפני הסוף המר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות ההדלפה המוקדמת - במיקרוסופט בכל זאת הצליחו להפתיע אותנו לטובה במסגרת טאבלט החלונות החדש והמוביל שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר הקודם שלי -הנוקיה E52, הלך לעולמו(הלך לו הלוח ) ועברו כבר שנתיים כך שאין ממש דרך לממש אחריות, מה שאומר שצריך מחליף. מה שחשוב במכשיר החדש שאני מחפש כרגע לקנות בחנות פרטית: *קליטה טובה *WIFI *מצלמה טובה *כניסת אוזניות סטנדרטית *מערכת הפעלה שאפשר להתקין דברים בקלות(SYMBIAM או אנדרואיד) דברים שלא חובה *מסך נגיעה *GPS(למרות שיהיה נחמד אם זה יהיה קיים) ובגדול זהו.. חשבתי בהתחלה לכיוון סמסונג גלקסי הראשון, אבל ראיתי הרבה תתי דגמים והלכתי קצת לאיבוד... אחרי זה חשבתי לקחת איזה נוקיה, אבל מכשיר נורמאלי שלא נתקע ועם מצלמה סבירה לא מצאתי.. ופה אני צריך את עזרתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מכשיר אני צריך לקנות כדי שיעבור בתדרים של הארץ ?(מצורפת תמונה) תודה!:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה האפשרות להמיר את ההרדדיסק באייפוד שלי מfat32 לntfs? או פשוט לפרמט, ולהתקין את "מערכת ההפעלה" של האיפוד מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נגן PMP האם ללכת על Cowon A2 או Archos 604? האם המצלמה DSC-H1 נתמכת באחד מהנגנים? מה מגיע עם כל נגן? האם הם תומכים בעברית? האם יש להם רמקול? האם האוזניות שלהם איכותיות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהלך ההתחרטות המהיר במיוחד של אפליקציית המסרים המיידיים הענקית ממחיש לנו את כל מה שלא טוב בשוק האפליקציות החברתיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נשבר לי כבר סופית מה- Nokia שלי, אני מחפש לקנות סמארטפון יעיל בכמה שפחות כסף. נקסוס 4 ירד מהפרק כי אין מי שיביא לי אותו מחו"ל. התכונות שחשובות לי: - עמידות גבוהה (הטלפונים שהיו לי נטו להתפרק) - איכות שמיעה טובה (גם שהוא על מצב רמקול) - תמיכה ב- Google-Play - אני לא הולך לגלוש שם יותר מדי באינטרנט, אני מוכן להתפשר גם על מסך שהוא קטן מ- 4 אינץ' - עדיפות למקלדת מובנת (לא ממש מצליח להסתדר עם המקלדת של ה- Touch למינהם) - מכשיר שהוא לא רגיש יותר מדי למגע (ה- Htc one S למשל, כל נגיעה הכי קטנה גורמת לו להשתולל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרניות מהמזרח ממשיכות לצמצם את הפערים הטכנולוגיים בזריזות מרשימה Ulefone היא חברה שרחוקה מלהוות שם שגור בפיו של חובב הגאדג'טים הממוצע, אך נראה שיש לה שאיפות גדולות להמשך הדרך שעשויות לשנות את המצב הזה. עתה, היצרנית הסינית הזו משיקה את סמארטפון ה-Future החדש שלה, שמתפאר בכך שהוא מציע מסך "ללא גבולות" בעלות של כ-240 דולר בלבד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-ulefone-future-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A2-%D7%9E%D7%A1/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאני מניח שרובכם כבר הספיקו לשמוע (ואולי גם לחוות) אפל שוב שחררה לא מזמן את הגרסא החדשה של מכשיר האייפון המפורסם שלה. כמו הרבה אנשים אחרים גם אני מעוניין לרכוש את המכשיר ובלמזלי אני מגיע אל ארה"ב בזמן הקרוב וקיוויתי להשיג אחד. חשבתי שיהיה טוב להבין טוב יותר כמה דברים לגבי המכשיר לפני שאני מחליט לקנות כדי לדעת כמה אני באמת רוצה לבצע את הרכישה. השאלה שלי נוגעת לקשר שבין הפריצה של המכשיר אל בין שיטות השידור (GSM, CDMA). לפי בירורים שעשיתי על האזור שבו אטייל אוכל לרכוש מכשיר סים פרי אשר פועל על CDMA, ולא על GSM מאחר והדגם הזה של המכשיר לא זמין כרגע, ועד שיגיע אני כבר לא אהיה באזור. בכל מקרה לפי מה שהבנתי מכשיר האייפון 4S שהיה עד לא מזמן הדגם החדש ביותר בגרסת ה-GSM שלו,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002243,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היה הסוף כל יום קמה חברה סינית חדשה עם טלפונים חדשים היום כבר הסינים לא זולים כבר ה2500 שח והם בדרך לעבור את 3000 שח לפי דעתי זה מוגזם כי הם עוד לא שם מבחינת רמה של התוכנה פיצ'רים תוספות חומרים איכות גימור וטכנולוגיה חשדנית ועוד מה אתם חושבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש אפליקציות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על אפליקציות כאלו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבריה אני חושב להחליף המכשיר , המחירים בארץ יקרים מאד ויש אתרי מכירות בחו"ל במחיר נורמלי האם כדאי לרכוש בחו"ל למי יש ניסיון בזה אשמח לקבל מידע בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציה חדשה וחדשנית בשם PhotoMath סורקת ופותרת משוואת בשמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/photomath-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%aa%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%a0%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיסוי סמארטפון שיודע להדפיס תמונות מיד - האם זה באמת מה שהיה חסר בחיים עתירי הטכנולוגיה שלנו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המכשיר מיבואן רשמי גלקסי S8+ ומהרגע שקיבלתי אותו הוא לא מפסיק לעשות צליל של התראה בלי שיש התראה באמת. ביטלתי את ההתראות החכמות ותזכורת להתראה ועדיין יש את הבעיה. אפילו ביטלתי את העוצמת התראה (רק להתראה כלומר אם מתקשרים יש צלצול אבל התראות כמו וואטסאפ וכאלה על 0) ועדיין יש רעש של התראה ברמה של הצלצול. הדבר הזה נורא נורא מעצבן האם מישהו נתקל והצליח לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-