גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 3000 שח מתי מתוכננת הרכישה: בסיומו של הBLACK FRIDAY מהארץ או מחו"ל: לא משנה רק שלא יחרוג מ3000 שח (מכס ועניינים) זמן אחריות רצוי:2 שנים מערכת הפעלה מועדפת: אין צורך במערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: מספיק לי SSD וזהו. תדירות שינוי מיקום המחשב: מחשב לסטודנט חובה שיהיה קל לתזוזה ונוח לזמן מרובה בשימוש. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב 6 שעות + גודל הצג: לא משנה, העיקר שיהיה נוח לשימוש רב. אפשרויות נוספות במחשב: אין כרגע. אני מודה מראש לכל מי שמחפש ועוזר לי. תודה רבה זה חשוב לי מאד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום ראיתי באתר זאפ את התגובה הנ"ל: יש לשים לב ברכישת מכשירי טלפון מהחברה!! קניתי בחנות 5 מכשירים מסוג LG 280 GU, לכאשר פניתי לחברת פאלפון לקבל את ההחזר עבור הרכישה, נמסר לי מפאלפון שהמכשירים נרכשו ע"י החברה במכרז של פאלפון וע"כ אין אפשרות לקבל עבורם החזר. מחברת רייל טיים אישרו עובדה זו ואמרו שאין מה לעשות. הם לא היו מוכנים לפצות אותי. אכלתי אותה בסכום של 2500 ש"ח אותם איני יכול לקבל חזרה מפלאפון. מה זה השטויות האלה? שאני לא יקנה בטעות ולא אקבל זיכוי מהחברה הסלולרית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מעבדה לפריצת samsung s4 נעול לחברת וריאנט האמריקאית באזור מודיעין או תל אביב. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה האפשרות להמיר את ההרדדיסק באייפוד שלי מfat32 לntfs? או פשוט לפרמט, ולהתקין את "מערכת ההפעלה" של האיפוד מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהלך ההתחרטות המהיר במיוחד של אפליקציית המסרים המיידיים הענקית ממחיש לנו את כל מה שלא טוב בשוק האפליקציות החברתיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנות למחשבי כף יד... ורציתי גם לדעת אם אפשר להתקין win mobile 6 על imate jam ו-hp h6325 (כרגע יש על המכשירים (win mobile 2003 בעיקרון התוכנות שאני צריך הם גם למכשירים האלא תוכנת אופיס או דומה לה בעיקר פוואר פוינט ואני כימעט בטוח שאין לJAM מקלט GPS אבל לHP אני צריך תוכנת ניווט טובה.. ואני רוצה גם עוד סתם כמה משחקים ודברים שימושיים תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש איזה דירוג של איכות ועוצמת הקול של פלאפונים(הרמקול המובנה)..? (ניסיתי לגאגל ת'נושא אבל לא ממש מצאתי :\) תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002243,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Honor 6X החדש כולל צמד מצלמות ראשיות, מעטפת מתכתית ושבב עיבוד עדכני במחיר התחלתי של פחות מ-150 דולר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! שאלה טיפשית אולי: האם בגלקסי ACE אפשר לשמור אפליקציות בכרטיס הזיכרון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חצי שנה ומיום הקנייה, לוקח לו משהו כמו 4-5 שעות להטעין במטען המקורי של הקופסא מ0% ל 100% המטען הוא 0.7A OUPUT וגם במטען אחר שהיה לי OUTPUT 1.2A הנתונים לא היו מועדדים לדרוש מהחברה מטען/סוללה אחרים? עדיף לקנות מכשיר חדש ואותו לשמור ליום גשום שהחדש לא עובד? סה"כ קניתי אותו כי אני לא מחפש משהו יותר מידי משוכלל אך משך הסוללה כן חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-