עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mr.eyal,

היי, האם העדשות שמתחברות חיצונית לאייפון (כמו עין הדג, רחבה, וכו'..) מתאימות גם למצלמה הקדמית של האייפון? תודה מראש, איל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roz2010,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (כמובן עדיף 8.1). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב. השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית, גלישה וכו'. רצוי אפשרות לחיבור מקלדת (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH). יש המלצות? אם אני קונה בארה"ב ויש בעיה, מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אפליקציה חדשה וחדשנית בשם PhotoMath סורקת ופותרת משוואת בשמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/photomath-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%aa%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%a0%d7%95/

4. אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מכשירי ה-Lumia 950 וה-Lumia 950 XL עתידים להיחשף בשבוע הקרוב, אך נראה כי במיקרוסופט עצמה כבר העניקו לנו את כל המידע המעניין אודותיהם לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-הסמארטפונים-החדש-של-מיקרוסופט-נחש/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maoram9,

היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lyor,

יש ברשותי מטען של אייפון 4 שקיבלתי עם המכשיר עוד שקניתי אותו, דגם A1300 ונראה שהוא סוף סוף החליט ללכת לעולמו. במקרה אבל גיליתי את העמוד הזה, שאומר שבכל נקודת יצוג של אפל הם מוכנים להחליף את המטען הזה בדגם A1400 בחינם וללא עלות נוספת. ככל הנראה בגלל שגילו אצלו בעיה בייצור או משהו. רציתי לשאול אם התהליך הזה עדיין אפשרי, ואני אוכל באמת לקבל מטען מקורי חלופי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם זה ממש קריטי אם מהירות הכרטיס מיקרו אסדי הוא קלאס 4 - 6 - 8 - או 10? במה יורגש ההבדל? אשמח להתעדכן ולעמוד על ההבדלים, ועל הכדאיות להשקיע בכרטיס מהיר יותר, ועד כמה זה באמת חשוב. שאלתי היא בנוגע לאייפונים למיניהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yaniv8,

שלום,רציתי לשאול מה ההבדל בין טאבלט 7 אינץ ב200-250 לבין טאבלט בסביבות ה800-900 , ברור שהרמקולים והמצלמה יהיו יותר איכותיים אבל לשימוש אינטרנטי רגיל ואוזניות מה יהיה ההבדל? אני גם חושש לריגול וחדירה קלה באמצעות מערכות מפורסמות כמו גוגל ואחרות,מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היצרנית האמריקאית מבצעת שידרוג משמעותי נוסף לעיצוב של הנייד היוקרתי שלה לכתבה

12. סגן הנשיא של היצרנית הסינית הגדולה מפרסם תמונה שמעידה כי שאיפותיה להצלחה בעולם המובייל עדיין חיות ובועטות לכתבה

13. שלום, לפני כחודש נהרס לי Creative Zen Micro. לצערי אין לי כרגע ממש תקציב ולכן אני מעוניין לקנות נגן כמה שיותר זול. כרגע אני מתלבט בין sansa c250 (עם 2GB זיכרון בהרחבה), מול נגן 4GB של Clubin. הבנתי כי האיכות של הסנסה היא סבירה ותו לא. השאלה היא איך היא מול נגן ג'נרי כזה? האם יש הבדל? והאם נגן גנרי עם אוזיות סבירות יותר (משהו בסביבות ה 150 שקל) יהיה עדיף על הסנסה, עם האוז' שבאות עם הנגן, לדעתכם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 3pac,

לפני כמה ימים שמעתי לי מוזיקה בנגן ופתאום הוא הפסיק לעבוד. חשבתי שבטעות לחצתי על כיבוי כי לפעמים זה קורה לי, אבל לא, ניסיתי להחיות אותו אך זה היה מאוחר מידי. אחרי כמה שעות ניסיתי להדליק אותו והוא החליט לעבוד כבר תכננתי לקנות נגן חדש. מעניין אותי למה זה קרה ? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם. מישהו שיחק לי עם הGPS ורם לו לחשוב שהוא נמצא בנצרת. מכיוון שלא מצאתי איך להחזיר אותו למיקום הנכון איפסתי את הגדרות המשתמש. עכשו הוא חושב שהוא בירושלים (כנראה אצל היבואן). מה אני יכול לעשות כדי שהוא יודא את המיקום שלו ע"י לוין ויחזור לכיול? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by xyo,

נראה לי נגן מאד טוב, מי יודע אם יש אותו בארץ או הוא צריך להגיע יש תרגום לעברית כבר http://www.my-audio.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=2 ה-M6 miniPlayer, נגן חדש מבית Meizu מגיע הקיץ לשוק האמריקאי וינסה להתחרות ב-iPod Nano של Apple. הנגן החדש מגיע בגרסאות של 1, 2 או 4 גיגה-בית. הוא מציע מסך QVGA בגודל 2.4 אינץ', תמיכה בפורמטי המוסיקה Mp3, WMA, WAV ו-OGG, תמיכה בפורמט הוידאו Xvid, רדיו FM, רשמקול פנימי, לוח שנה, שעון-עצר ואפילו כמה משחקים. זמן הסוללה שלו אמור להספיק ל-20 שעות של האזנה למוסיקה או 6 שעות צפייה בוידאו. מידות הנגן החדש 79x48.2x10 מ"מ, משקלו 55 גרם והוא יושק במהלך הקיץ ב-139 דולר למהדורת ה-1 גיגה-בית, 159 דולר למהדורת …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Conroe,

היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dodoboy,

קניתי את המתאם בלוטוס מהמחשב לפאלפון ואני מנסה להישתמש בתוכנה Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח להיתחבר דרך התוכנה לטלפון... האם מישהו יודע לסדר את זה??? או שאפילו לתת לי שם של תוכנה אחרת שאפשר להיתמש להעברת קבצים לפאלפון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KFL,

אני צריך עזרה בענין 2 פלאפונים. הראשון nokia n85 השני nokia n78 מי יותר טוב (לא חשובה לי המצלמה) מבחינת מולטימדיה, איך הרמקולים, האם מישו התנסה עם המכשירים, מי לדעתכם יותר טוב. תודה לכל העוזרים!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.tgspot.co.il/meizu-mx2-dream-launch-in-israel/ מה החסרונות שלו מול טלפונים חכמים אחרים ? האם רזולוציה1,280×800 למסך כל כך קטן מול 1080P נראית ? האם יש משהו טוב יותר בטווח עד 3000 ש"ח ולמה ? האם דור 4 משנה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by vincecarter,

אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.