גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין להצטרף עכשיו לגולן טלקום, אבל אני צריך מייקרו סים לגלקסי 3 שלי. האם הם שולחים לי אותו או שאני צריך לעשות משהו מיוחד ? בקיצור איך הוא מגיע אלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול אייפוד טאצ' מהחנות של אפל בסאן פרנסיסקו (אני שם עכשיו), ויש לי בעיה להפעיל אותו. בהפעלה הראשונית הוא הראה על המסך תמונה של כבל המידע עם חץ לכיוון לוגו של ה- iTunes. חיברתי אותו למחשב שלי והאייטיונס זיהה אותו, בחרתי לאייפוד שם ועשיתי סינק עם השירים, הסרטים והתמונות שלי. אבל כשעשיתי לו Eject ולחצתי על כפתור ההדלקה, הוא עדיין הראה את אותו המסך כמו בהתחלה. אם מישהו יכול לעזור לי לגרום לו לפעול כנגן אני אודה לו מאוד. הבעיה מזכירה את ה- Activation של האייפון, האם גם הנגן הזה צריך הפעלה באיזושהיא צורה? ניסיתי לעשות רג'יסטר באתר אפל, ודרך החשבון באייטיונס סטור אבל הוא עדיין לא מתפקד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני משתמש בנגן פלאש ורגיל לעבוד ב-shuffle ולהעביר כל הזמן שירים. השאלה שלי לגבי הnano (החדש, אם זה משנה) היא אם יש איזשהו עיכוב בהעברת השירים (forward) לעומת נגני הפלאש בהם ההעברה היא מיידית? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המתאם בלוטוס מהמחשב לפאלפון ואני מנסה להישתמש בתוכנה Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח להיתחבר דרך התוכנה לטלפון... האם מישהו יודע לסדר את זה??? או שאפילו לתת לי שם של תוכנה אחרת שאפשר להיתמש להעברת קבצים לפאלפון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהצהירה החברה כי היא תשחרר גרסה מוקדמת לניסיון של מערכת ההפעלה חלונות 10 לסמארטפונים, מאפשרת החברה למשתמשים סקרנים לנסות את העתיד של מובייל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html בהחלט מרשים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי N85 סיימתי להתלהב מכל שאר הדברים הרגילים והפשוטים שיש בטלפון הבנתי שסמביאן זה פתוח להכל ואני יכול להתקין הרבה דברים כמו windows אז מה עושים? אני רוצה משחקים ערכות נושא תוכנות מעניינות שהמסנג'ר יעבוד עם ה wifi ולא עם הGPORTAL איך אני מתקין דברים כאלו ואיפה אני יכול למצוא אותם? שחכתי לציין שזה יהיה דברים חוקיים כמובן כדי שלא יהרס המכשיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מוטורולה L2 חדש והחברה ויש לי איך להעביר קבצים אבל בעיה אין לי מושג איך אני מקודד וידאו שיעבוד לפלאפון הצלחתי פעם אחת אבל יצא בלי קול אממ עם איזה תוכנה אפשר לקודד ואיזה רזולוציה וכל זה צריך לכוון אין לי מושג אם מישהו מוכן לעזור אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחיו החורג הטרי של ה-LG V20 האיכותי מגיע אל החנויות, עם מסך קומפקטי יחסית והגנה ממים ואבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש במכשיר נוט 2 כ"מודם סלולרי USB" אם ה"WI FI" דולק וה"נתונים לנייד" כבוי, האם אני משתמש בתקשורת בחבילת גלישה או שבעצם המכשיר משמש ככרטיס רשת אלחותית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( ) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגנים ( לא ג'נריים חבר'ה ) ראיתי דגמים של SANDISK SANSA - C100 C200 איזה מהם יותר טוב.....הבנתי שהC200 הוא עם סוללה מובנית ( מה שמהווה בעיה כי אי אפשר להטעין בטיולים.משהו שאני עושה הרבה מאוד במידה וההטענה היא דרך USB).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתראות במכשיר הסמארטפון שלנו יכולות להיות מעצבנות ו-Ping, מהיוצרים של האפליקציה Secret, מנסה לשנות זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%a4%d7%a9%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מכשיר GPS בחו"ל ורציתי לדעת אם למכשיר יש חיבור USB או אפשרות לזיכרון פלאש זה בטיח את זה שאני יכול להתקין עליו תוכנה אחרת? או להתקין עליו מפות של ישראל/ארצות אחרות? ואם יש המלצה למכשיר בסביבות 400$ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם שלישי של המותג Pocophone לשנת 2020 נחשף וגם הוא דומה מאוד למוצרים שכבר קיבלנו מחברת האם Xiaomi - אבל זה ממש לא אומר שכדאי להספיד את הפוטנציאל שלו מבעוד מועד לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מרכישת נטסטיק וחבילת גלישה נפרדת לטובת הנייד, ומעוניין להשתמש במכשיר הסלולרי כמודם. האם ישנה עדיפות לאחד מהסמארטפונים בשימושו כמודם? הדגמים הנבדקים: בלקברי 9700/9780, סמסונג גלאקסי S, אייפון 4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-