גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר גלישה, קריאת מסמכי PDF, אי-בוקס ואולי קצת משחקים אבל לא משהו רציני. האם זה עדיין המכשיר הכי משתלם בתחום מחיר של 1000 ש"ח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם התחלה של 4 מיליון יחידות במכירות המוקדמות, אפל מכריזה היום שבסוף שבוע הראשון למכירתם, מעל 10 מיליון יחידות אייפון 6 נמכרו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה.. לאחר שהוצאתי את הבטריה , הכנסתי והדלקתי את המכשיר.. המסך כולו לבן (לא מהבהב), אבל אני יכול לקבל שיחות ולהוציא! חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש באמת בעיה להרבה אנשים, אבל הבעיה היא שהמסך מהבהב או מסך לבן. הפתרון לפי מה שראיתי הוא לצרוב גירסא חדשה בזיכרון של המכשיר. השאלה היא... האם בגלל שאני מקבל שיחות ומוציא (למעשה אפשר לעשות כל פעולה במכשיר אם יודעים את סדר המקשים, אפילו לצלם).. הבעיה האמיתית שלי היא שהמסך נדפק? מה שכן, זמן קצר לפני שזה קרה.. נוצרו לי 3 פסים לבנים לאורך המסך בצד שמאל, ועכשיו כשאני משחק עם המכשיר רואים פסים כהים לאורך המסך. משהו יודע אם לאלה שיש את הבעיה הנפוצה יכולים לשחק עם המכשיר? (הכוונה לעשות פעולות רגילות) או שהמכשיר לא מגיב בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MP5 של חברת Melody יש במכשיר סרטון קצר של avi והוא מנגן אותו אבל שאני מעביר למכשיר סרטונים avi אז מופיע לי ההודעה "פורמט לא חוקי" וזה לא מנגן את הסרטים שאני מעביר מכשיר דפוק ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי שסמארטפונים עם מערכי צילום כפולים הפכו לאופנה הבולטת החדשה, האם יש סיבה להיות מופתעים מנסיון לקחת את המגמה צעד נוסף קדימה? מבחינת Vivo זה נראה טבעי ומתבקש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה3t ואני רוצה לדעת האם הגרסה האמריקאית (שנמכרת בחנות Oneplus באמריקה) תעבוד בארץ מבחינת הרשתות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המתאם בלוטוס מהמחשב לפאלפון ואני מנסה להישתמש בתוכנה Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח להיתחבר דרך התוכנה לטלפון... האם מישהו יודע לסדר את זה??? או שאפילו לתת לי שם של תוכנה אחרת שאפשר להיתמש להעברת קבצים לפאלפון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהצהירה החברה כי היא תשחרר גרסה מוקדמת לניסיון של מערכת ההפעלה חלונות 10 לסמארטפונים, מאפשרת החברה למשתמשים סקרנים לנסות את העתיד של מובייל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצב מכירות לא מספיק מרשים עבור צמד מכשירי הדגל, לצד ההשקה של ה-Galaxy Note החדש שנמצאת מעבר לפינה, מביאה את סמסונג להודיע על קיצוץ צפוי במחירים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היכונו-להורדת-מחירים-עבור-ה-galaxy-s6-וה-galaxy-s6-edge/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
OnePlus One: עידן ההזמנות מסתיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oneplus-one-%d7%a2%d7%99%d7%93%d7%9f-%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-