גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי GALAXY S3, והבנתי שה-G2 מוצלח מאוד וזה.. אבל יש לי דילמה קטנה, לרב האנשים יש גלקסי וכביכול זה מה שקצת מקשה עליי לעבור למכשיר לחברה אחרת.. מה דעתכם? למרות שהבנתי שה-G2 מצליח מאוד בארץ.. ובכללי, איך הוא בהשוואה ל-S3? ומה בנוגע ל-S4?
-
- 33 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם כדאי לקנות Samsung Galaxy S ב 1200 שח באריזה . או לקנות Samsung Galaxy S משומש ב 1000 שח או לחכות שהמחירים ירדו עוד קצת . מה יותר כדאי כי אני לא מבין במחירים ואם אני אקנה משומש יהיה לי בעיות כמו במסך המגע בסוללה וככה . מה עדיף ? והאם כדאי לחכות עוד קצת כי ראיתי בפורום שאתם כותבים שמחיר של ה Samsung Galaxy S II צפוי לרדת עוד קצת שזה אומר שגם המחיר של ה ה Samsung Galaxy S צפוי לרדת עוד קצת ? והאם המחיר 1200 שח של Samsung Galaxy S טוב או שאפשר למצוא פחות מזה . והאם המשומש נמכר בסביבות ה 1000 שח או פחות ? תודה .
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
קפיצת הראש של המותג הסיני הצומח במהירות אל שוק ה-PC מצליחה להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כדי לעביר שירים מהמחשב לאייפוד אני יהיה חייב תוכנה מסויימת שעושה את זה? או שיש אייפודים שחייבים תתוכנה הזאת וחלק שלא חייבים
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שדרוג לטעינה ושדרוג למעבד בדרך להכרזה רשמית - תוך שמירת אמונים לשבביה המודרניים של Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הסינית Blackview פנתה אל פלטפורמת Indiegogo במטרה לבחון את מידת העניין במכשיר חכם מודרני בעל קשיחות ברמה צבאית עם מחיר שלא קורע את הכיס לחלוטין - וגילתה מאות רבות של אנשים שמוכנים לשלם על הרעיון מבעוד מועדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תקן הטעינה האלחוטית הנפוץ ביותר יקבל שדרוג עם פרופיל מגנטי חדשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 386 צפיות
- 2 followers
-
-
יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בעוד שהאח הגדול OnePlus 8 Pro יכלול הגנת IP68 רשמית בכל גרסה ובכל מקום בעולם - האח הקטן יציע את המאפיין הנחשק רק בגרסאות הייעודיות של Verizon ו-T-Mobile לכתבה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
זה לקח הרבה שנים, אבל מקלדת ה-Optimus Maximus הייחודית חוזרת אלינו מהעבר עם עוד שיא מפתיע שגורם גם ל-Touch Bar של אפל להחוויר לכתבה
-
- 25 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם לא מזמן שידרגתי את המכשיר סמסונג גלאקסי אס שלי לגירסא 2.33 האם טעיתי בזאת שלא רוקנתי את הסוללה עד הסוף והטענתי אותה שהפלאפון היה כבוי עד שהסוללה התמלאה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שדרגתי את הסמסונג גלקאסי אס שלי באנדרואיד 2.33 בסלקום. עכשיו כמו שכולם בטח יודעים מבחינת התוכנה הוא פלאפון חדש אז צריך להטעין אותו מספר מסוים של שעות אחרי שגומרים לו לגמרי את הסוללה. אז סיימתי את הסוללה עד שהפלאפון נכבה לגמרי אבל לצערי שכחתי לנתק אותו ובגלל זה הוא היה 8 - 9 שעות רצוף במטען. השאלה שלי היא אם מה שעשיתי פגע לי באורך החיים של הסוללה כי שאני מסתכל על המצב שלה בהגדרות עדיין כתוב לי "פריקה". למרות שלמחרת עשיתי את מה צריך שוב סיימתי את הסוללה והפעם ניתקתי אותו ברגע שהוא הגיע ל100%. תודה.
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני שובר כבר הרבה זמן את הראש אם ללכת לקורס קצר(חצי שנה-8 חודשים) של טכנאות סלולר ללא חתימה ממשרד התמ"ת..אני שומע מאנשים שלא כדאי בגלל חוסר ביקוש עבודה וגם שומע בדיוק ההיפך מאחרים, אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה המלצות הערות וכ'ו לגבי השתלבות בשוק העבודה..
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-