עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שדרוג לטעינה ושדרוג למעבד בדרך להכרזה רשמית - תוך שמירת אמונים לשבביה המודרניים של Mediatekלכתבה

2. דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה

3. היצרנית הסינית Blackview פנתה אל פלטפורמת Indiegogo במטרה לבחון את מידת העניין במכשיר חכם מודרני בעל קשיחות ברמה צבאית עם מחיר שלא קורע את הכיס לחלוטין - וגילתה מאות רבות של אנשים שמוכנים לשלם על הרעיון מבעוד מועדלכתבה

4. שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  5. תקן הטעינה האלחוטית הנפוץ ביותר יקבל שדרוג עם פרופיל מגנטי חדשלכתבה

6. יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. בעוד שהאח הגדול OnePlus 8 Pro יכלול הגנת IP68 רשמית בכל גרסה ובכל מקום בעולם - האח הקטן יציע את המאפיין הנחשק רק בגרסאות הייעודיות של Verizon ו-T-Mobile לכתבה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה

9. זה לקח הרבה שנים, אבל מקלדת ה-Optimus Maximus הייחודית חוזרת אלינו מהעבר עם עוד שיא מפתיע שגורם גם ל-Touch Bar של אפל להחוויר לכתבה

10. Started by Nakion,

שלום לכולם לא מזמן שידרגתי את המכשיר סמסונג גלאקסי אס שלי לגירסא 2.33 האם טעיתי בזאת שלא רוקנתי את הסוללה עד הסוף והטענתי אותה שהפלאפון היה כבוי עד שהסוללה התמלאה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by lev-27,

שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Nakion,

שלום לכולם לפני כמה ימים שדרגתי את הסמסונג גלקאסי אס שלי באנדרואיד 2.33 בסלקום. עכשיו כמו שכולם בטח יודעים מבחינת התוכנה הוא פלאפון חדש אז צריך להטעין אותו מספר מסוים של שעות אחרי שגומרים לו לגמרי את הסוללה. אז סיימתי את הסוללה עד שהפלאפון נכבה לגמרי אבל לצערי שכחתי לנתק אותו ובגלל זה הוא היה 8 - 9 שעות רצוף במטען. השאלה שלי היא אם מה שעשיתי פגע לי באורך החיים של הסוללה כי שאני מסתכל על המצב שלה בהגדרות עדיין כתוב לי "פריקה". למרות שלמחרת עשיתי את מה צריך שוב סיימתי את הסוללה והפעם ניתקתי אותו ברגע שהוא הגיע ל100%. תודה.

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. אני שובר כבר הרבה זמן את הראש אם ללכת לקורס קצר(חצי שנה-8 חודשים) של טכנאות סלולר ללא חתימה ממשרד התמ"ת..אני שומע מאנשים שלא כדאי בגלל חוסר ביקוש עבודה וגם שומע בדיוק ההיפך מאחרים, אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה המלצות הערות וכ'ו לגבי השתלבות בשוק העבודה..

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. מגיע הזמן בו אדם מעוניין להלביש את מכשירו. הוא עושה חיפוש בפורום, ולא מוצא כלום. הוא עושה חיפוש בגוגל, אך מוצא מעט מאוד. מה קניתם? למה? כמה הוא עלה? מאיפה הזמנתם? האם אתם מרוצים? למה אתם לא מעלים תמונה? איך זה הרגיש בכיס/ביד? מה היתה השפעתו על החום? מאיזה סוג החומר? מתי החומר התחיל להתפורר? ועוד... בתקווה שדיון זה יהפוך למגדלור שיכוון ספיונת בדרכם למחוזות חדשים.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by amadey,

הי, אני מחפש כיסוי (מלא) + מגן מסך איכותי ל IPAD AIR 2. את המגן האחורי של אפל לא אהבתי - אני מחפש משהו יותר מסיבי שיעטוף את כול המכשיר כמו שצריך. מגן מסך - הבנתי שמגני זכוכית באופנה עכשיו. תקציב בערך 80 דולר (ebay\amazon) או בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by hzhz24,

מה ישמור יותר טוב על המסך. כיסוי כמו Spigen Slim Armor https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13208&added=1 או נרתיק Mercury Fancy Diary https://www.zelahit.co.il/Accessories.aspx?product=3389 או Nillkin Flip http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shi ... mpaign=zap (כתוב חסר במלאי, פשוט המחיר היה טוב) כי אני חושב שנרתיק ישמור יותר, כיוון שמכסה גם את המסך. מה אומרים?

17. Started by yaloner,

קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אז כמו שאתם יודעים, הלכתי על ה LG G2 בהמלצתכם. הייתי שמח לשמור על ההשקעה הזאת. זכור לי חוויות רעות עם חברים בקשר לכיוסי טלפון ומגני מסך. לדוגמא, מגן המסך של חבר אחד היה "מודבק" (ולא עבד על ואקום) לטלפון שלו, ולהוריד אותו היה בלתי אפשרי בלי להשאיר שאריות דבק על המסך המקורי. או כיסוי טלפון שהיה אטום כל כך שהטלפון היה מתחמם יתר על המידה. אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקנות כיסוי טלפון ומגן מסך איכותים. אני יודע שיש מגני מסך עבים במיוחד (כמו זכוכית נוספת) וכיסוים שבולטים קצת שאם הטלפון נופל עם הפנים לרצפה, הם בולמים את המכה ולא המסך. אשמח לשמוע המלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shasoosh,

אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by GGuyZ,

היי, אשמח לשמוע המלצות לקייסים לנקסוס 7. צריך שיהיה לו את הפיצ'רים הבסיסיים של כיבוי\הדלקה של המסך, ואפשרות להעמיד את הטאבלט. כמו כן, הייתי מעדיף כיסוי שמכסה את כל המכשיר. תודה, גיא

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by 2Fluffy4U,

אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ranan90,

שלום לכם, אני מתעניין ברכישת גלקסי 3 ובדיוק נשבר לחבר שלי המסך לגלקסי 2 בגלל שהוא היה עם כיסוי מעפן כזה של פלסטיק והבנתי שזה עולה 800 שקל להחליף מסך?!?! קצת הזוי לא? יש המלצות על כיסויים טובים לגלקסי 3?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. היי לכולם. גלשתי היום ברשת ואיכשהו הגעתי למוצר הבא (שבאופן לא מפתיע במיוחד נמכר בהנחה באתר קופונים מהפחות מוכרים). גם הגנה וגם סוללה! כיסוי עור בעיצוב מקסים ופרקטי לסמסונג גאלקסי S3 עם סוללת גיבוי מובנת בתוכו! רק 139 ₪ במקום 399 ₪ מפרט טכני מתח: 5 ווט פלט: 750 מיליאמפר קיבולת: 3200 מיליאמפר סוללת ליתיום פולימר זמן טעינה: 3.5 שעות משקל : 80 גרם הסוללת מספיקה ל- 10 שעות http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=3801&categoryid=3 באופן טבעי הייתי דיי סקפטית לגבי המוצר ולכן הרצתי חיפוש קצרצר מצאתי כמה תוצאות בסיגנון באליבבה ובאיבי אליבבה: http://www.alibaba.com/showroom/galaxy-s3-battery-charger-case.html מבחינת נפח סוללה זו התוצאה הכי קרובה למוצר המוצע - אבל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

האם יש מקום שניתן לרכוש ממנו כיסוי נורמלי לנקסוס 4? תודה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  25. כיסוי למכשיר סמארטפון הוא אולי המוצר הנלווה הנמכר ביותר בשוק, אבל מה עם מדפסת? כיסוי מבית Prynt מגיע עם הפתרון להדפסה בדרכים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%93-%d7%9b%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.