עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by neogod,

אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. ה-Mi 5 החדש עושה שימוש בשבב ה-Snapdragon 820 המוביל בשילוב עם מסך FullHD צנוע יחסית, ומתיימר לספק תוצאות מבחנים שישאירו אבק אפילו לדגמים הטריים של סמסונג ו-LG אנחנו כבר יודעים שסמארטפון הדגל החדש מבית שיאומי(Xiaomi) מיועד לעלות הרבה פחות מהמתחרים החדשים והישירים שלו שעליהן הכריזו LG וסמסונג בתערוכת MWC 2016, תוך שהוא מבטיח לספק איכות בנייה, ליטוש וגם חומרה שאינם נופלים ברמתם מאלו של השחקניות הבינלאומיות הוותיקות. בכדי להוכיח במידה מסויימת חלק מההצהרות האלו, במעמד ההשקה הכריזו ביצרנית הסינית שה-Mi 5 החדש (בגירסת ה-Pro) משיג תוצאה של 142,000 נקודות במבחן הביצועים הפופולרי Antutu 6 – ובכך עוקף למעשה בכ-10,000 נקודות את התוצאות אליהן מגיעים ה-G5 ו-Galaxy S7 בגירסאות…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  3. Started by bunny12,

שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by arield,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את המכשיר שלי דרך העדכון תוכנה של סמסונג אבל זה רושם לי כשאני מתקין את השדרוג שיש שגיאה משו. יש לי רוט למכשיר והבנתי שאי אפשר ככה לשדרג דרך העדכון של סמסונג כי יש לי רוט... אז רציתי לשאול איך אני יכול בכל זאת לשדרג את המכשיר שלי לגרסה מתקדמת יותר...? אולי איזה קובץ שמתקינים וזה משדרג או משו? בגרסה של האנדרואיד כרגע היא 4.0.4 אני רוצה לשדרג לגרסה הכי חדשה אז מה עלי לעשות? *אני מוסיף תמונה של פרטי הגרסה של הפלאפון*

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by psychuil,

הGPS במכשיר שלי פתאום לא עובד, ניסיתי בשטח פתוח והכל. ולפני כחצי שנה הוא עבד כמו גדול עם FreeMap, ברגע שעברתי לWaze אין כלום \:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yonatanph,

כתבה מאוד מעניינת. אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהפיתוח, זה נראה לי צעד מתבקש כבר הרבה זמן אבל עדיין נחמד לראות עד כמה שהעבודה בנושא התקדמה. http://www.israel21c.org/bin/en.jsp?enDispWho=Articles%5El2572&enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Technology&

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. הקאמבק של חברת HTC אל זרועותיה של גוגל מתקרב, והנה הם הפרטים הראשונים של מה שצפוי לנו משיתוף הפעולה המחודש והמסקרן הזה לכתבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by CyberBot,

התוכנה לא מצלמת לי שאני שם עם פלאש... זה פעל בגירסא הקודמת ופתאום זה הפסיק לעבוד לעוד מישהו זה עושה בעיות?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by BlackBird71,

איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by עוד מישהו,

שלום, יש לי התלבטות. יש לי כרגע נגן של סנסה קליפ הרגיל-8 ג'יגה שמשרת אותי נאמנות כבר שנה פלוס. עד עכשיו היו לי נגנים כמו I7 D2 שדיי נהרסו לי מהר. בכל מקרה עכשיו יש את המוצר של אפל-אני לא בדיוק חובב אפל אבל דווקא הדבר החמוד הזה קורץ לי. וגם אפשר לקנות לו רצוע שאפשר לשים כמו שעון. בכל מקרה מה דעתכם עליו? שווה את המחיר? 880 ב KSP בערך.. סאונד ? אפשר להשתמש בתוכנת צד שלישי ולא ב ITUNS? אגב הוא מיועד בעיקר לריצות תודה מראש

14. Started by swisaman,

כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by יואבה,

שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קוצץ שערות אף באיביי. המוצר עולה כ-25$ (משלוח חינם). מכיוון שהמוצר עולה פחות מ-50$ - האם בטוח להזמינו? או שיש סיכוי שהוא ייעצר במכס ואצטרך לשלם מסים/שחרור מהמכס? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by tsvika,

חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אהלן חברה, אחרי עוד כמה לילות לבנים הצלחתי לפתח עוד רעיון , אשמח לקבל מכם חוות דעת. האפליקציה לוקחת כל תמונה שתתנו לה מהגלריה, וממירה אותה לתמונה שמורכבת מאותיות. כמובן שגם היא בחינם, ותוכלו להוריד אותה מפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.psyfase הנה דוגמא:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך שמים עיברית בנגן של סן דיסק יש לי את הE250 נכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הגירסה האחרונה ועדיין אין לי את העיברית , אם מישהו יודע אני ישמח מאוד תודה.

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  20. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Pilp3l,

היי חברים מתלבט בין 3 מכשירים ואני באמת מתקשה להגיע להחלטה huawei honor 7x huawei honor 9 xiaomi mi6 הם סביב אותו סדר גודל של מחיר ואני לא מצליח להגיע להחלטה איזה אחד עדיף על השני .. ברור לי שהhonor9 טוב יותר מ7x אבל האם ההבדל שווה את המחיר? האם יש לכם רעיונות אחרים? או עזרה בהכרעה? תודה מראש!

23. Started by puvsc,

תאמת חיכתי לראות מה huawei יביאו - ואם יגיע עם המערכת של גוגל - לצערי לא... כרגע אני מתלבט בן: samsung watch vs huawei watch gt vs TicWatch Pro המלצות? נסיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by dog,

תחילה שקלנו את ה 8 פלוס שיש עליו דעות וטובות אבל כרגע שוקלים ללכת על ה xs. מה שמטריד אלו הכתבות על ריבוי בעיות בדגמים החדשים הנל. החל מבעיות קליטה סלולארית וויי פיי , ריכוך צילום פנים, טעינה ועוד כמה דברים, שממה שקראתי חלקם תוקנו בגרסאות החדשות של מע' ההפעלה. יש גם דיווח על איזה פס ירוק על המסך. מישהו יכול להבהיר לי את הנושא?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. מנכ"ל היצרנית הסינית מאשר כי הסמארטפון הטרי מכיל גומיות אוטמות בכל הפתחים החיצוניים שלו ואף יעבור מספר בחינות פנימיות שנועדו להבטיח עמידות טובה יותר מפני נוזלים מאשר ברוב הדגמים באותה רמת מחירים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.